2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
O zamanlar bende artık doğursam yeter diye düşünüyordum da şimdi planlı olsun istiyorum bakalım ne yaşatacak sıpalar bize

37+2 ile cuma günü sezaryen olucam. Hiç sancı hissetmiyorum nstde çok az çıkıyor ama kafasını doğum kanalına yönlendirmiş ve suyu azalmış. O yüzden alicak. Neyseki çamaşır ütü olayını bitirmiştim . Bugün hızlıca doğum çantasıni hazırladım. Ev temizliği için de bugünü ayarlamistim. Yani sezaryenden bir gün önce ev temizliği de biticek. Halıları yıkamaya vermistim 2 gün önce hala gelmedi. Biraz hazırlıksız yakalandım. Şimdiye kadar da çok ağrım olduğu için bel kalçada o yüzden işlerimi yavaş yavaş yapabilmiştim. Zamansız oldu biraz ayaklarım iki gündür baya ödemli ve ağrıyor, kalçam leğen kemiğim artık kırılacak gibi. Umarım ben dahil bütün anne adayları sorunsuz atlatir. Şansımız bol olsun.

Ayy inşallah sağlıkla gelsin. Artık dayanılmaz oldu gerçekten sıcaklarla beraber
Güzel haberlerini bekliyoruz

Cnm benim sutum 30. haftada geldi doktor elleme dedi ama sen artik elleyip uyarabilirsin sanirim ki dogumu tetikliyor
Evet evet benim tehlikem kalmadı. Dün ince ince sızlamaya başladı süt iniyor sanırım dedim bugün sütüm geldi. O yüzden gece yatmadan göğüs ucu kremiyle masaj yapıp kapağı takıyorum

İnşallah şimdi daha güzel şeyler duyarsın bi kapı açılır önünüze haberlerini bekliyoruz

Dualarımız sizinle csnn benim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah inşallah içini ferah tut sen

Hiç korkma canım güzel olacak her şey inşallah dualarımız seninle merak etme bizi de haberdar et

Kızlar etiket yapamadım ama gizemden haber var mı başka perintoloğa gidecekti

Canim benim dualarimiz seninle insallah iyi olsun bebis bobrek sorunlari cok duyuyorum gebelikte cogu dogumdan sonra duzelen. Insallah sizin de oyle olur. Kendiliginden geçer.

Bende ona bakmaya girdim GizemmDY canımm naptın inşallah hayırlı haberler almışsındır
Canım arkadaşlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Dün gittiğimiz randevuda Allaha şükür rahatlatıldık ve aydınlatıldık. Suyum tekrardan oluşmaya başlamış az ama var çok şükür Doğum sonrası idrar yollarındaki tıkanıklık açıldığında böbreklerin daha da iyi olacağını söyledi. Şu an gerekmiyor ama takip edip bebeğin zorlandığı noktada hemen doğum yaptırıp idrar yolları için ameliyata alacağız dedi.Sol böbreği daha iyi gördü sağda etkilenim var. Ama akciğer gelişimi etkilenmemiş suyu bitmesi kaynaklı çok şükür. Dualarınızı enerjinizi çok net hissediyorum canım annelerim Allah hepinizden razı olsun
Hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Ay canım çok şükür detaylı anlatmış güzel haberler vermiş dahada iyi olursunuz inşallah hem bebişin hem sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…