- 8 Mart 2019
- 3.071
- 4.292
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.241
Ahaha biz hazirana kaydık demiHoşgeldin
Bizim temmuz sonuna kimse kalmayacak gibi
Bir çoğumuz Haziran sonu en geç temmuz ortası gibi doğurmuş olucaz
Bende ona bakmaya girdimKızlar etiket yapamadım ama gizemden haber var mı başka perintoloğa gidecekti
Çok şükür canım daha da güzel gelişmeler olsun inşallahAA kim geliyor bende iyiyim bu arada bebekte 2. Düzeye geçiyor daha iyi olucam
Sev9 Turna ve Beyazorkide2. Kimdi ki 3 kimbn çok unutkanm kizlar ya
Bekleyecek inşallah bebişlerAyy ayni seyleri hissediyorum kuzum. 29una cok odaklandim simdi. Ama olur da senin aniden gelisirse dogum isi ben de beklemeye baslarim ardindan o zamangozlerim senin uzerinde
O zamanlar bende artık doğursam yeter diye düşünüyordum da şimdi planlı olsun istiyorum bakalım ne yaşatacak sıpalar bizeKızımda subat annesiydim. 40.hafta da 24une denk geliyordu. 15 subatta dogdu ama dedigin gibi subat annelerinin cogu dogurmustu ocagin 2.yarisinsan itibaren. Ama dogum hikayelerini okumak da cok zevkli oluyordu. Tabi insan gaza da geliyordu bir an once ben de dogursam diye. Oyle boyle gecti gitti.
Ben başından beri hazirana kayacağımı biliyordum ama hafta yakınlığı açısından temmuz grubu olmalı diye düşündüm. Haziran grubunda olsaydık muhtemelen dutluk zamanlarına denk gelirdikAhaha biz hazirana kaydık demi
Ben başladım canım. Yatmadan kremle masaj yapıp kapağı takıyorum.Kizlar ben bu gumus kapaktan aldim ama nezamandan itibaren kullanmaliyim acaba erken mi
Hadi hayırlısı olsun canımBizimde dogum tarihimiz belli oldu. 3 temmuza plan yaptik drumlahayirla saglikla gelsin bebislerimiz.
Ayy inşallah sağlıkla gelsin. Artık dayanılmaz oldu gerçekten sıcaklarla beraber37+2 ile cuma günü sezaryen olucam. Hiç sancı hissetmiyorum nstde çok az çıkıyor ama kafasını doğum kanalına yönlendirmiş ve suyu azalmış. O yüzden alicak. Neyseki çamaşır ütü olayını bitirmiştim . Bugün hızlıca doğum çantasıni hazırladım. Ev temizliği için de bugünü ayarlamistim. Yani sezaryenden bir gün önce ev temizliği de biticek. Halıları yıkamaya vermistim 2 gün önce hala gelmedi. Biraz hazırlıksız yakalandım. Şimdiye kadar da çok ağrım olduğu için bel kalçada o yüzden işlerimi yavaş yavaş yapabilmiştim. Zamansız oldu biraz ayaklarım iki gündür baya ödemli ve ağrıyor, kalçam leğen kemiğim artık kırılacak gibi. Umarım ben dahil bütün anne adayları sorunsuz atlatir. Şansımız bol olsun.
Cnm kacinci haftanda başladın. Benim 33 hafta dahaBen başladım canım. Yatmadan kremle masaj yapıp kapağı takıyorum.
Erken canım. Gümüş kapağı taksan bişey olmaz ama göğüs ucuna krem sürüp uyarma. 35-36 normal haftalar, ben 37+2deyimCnm kacinci haftanda başladın. Benim 33 hafta daha
Cnm benim sutum 30. haftada geldi doktor elleme dedi ama sen artik elleyip uyarabilirsin sanirim ki dogumu tetikliyorErken canım. Gümüş kapağı taksan bişey olmaz ama göğüs ucuna krem sürüp uyarma. 35-36 normal haftalar, ben 37+2deyim
Bugün ilk kez sütüm geldi benim
Evet evet benim tehlikem kalmadı. Dün ince ince sızlamaya başladı süt iniyor sanırım dedim bugün sütüm geldi. O yüzden gece yatmadan göğüs ucu kremiyle masaj yapıp kapağı takıyorumCnm benim sutum 30. haftada geldi doktor elleme dedi ama sen artik elleyip uyarabilirsin sanirim ki dogumu tetikliyor
İnşallah yara catlak hic bise olmaz cnm ya aglaya aglaya emzirmek istemiyorumEvet evet benim tehlikem kalmadı. Dün ince ince sızlamaya başladı süt iniyor sanırım dedim bugün sütüm geldi. O yüzden gece yatmadan göğüs ucu kremiyle masaj yapıp kapağı takıyorum
Ay inşallah hiç birimizde olmasın doğumdan korkmuyorum bundan çok korkuyorum çeken bilir dedikleri cinstenİnşallah yara catlak hic bise olmaz cnm ya aglaya aglaya emzirmek istemiyorum
İnşallah şimdi daha güzel şeyler duyarsın bi kapı açılır önünüze haberlerini bekliyoruz
Dualarımız sizinle csnn benim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah inşallahiçini ferah tut sen
Hiç korkma canım güzel olacak her şey inşallah dualarımız seninle merak etme bizi de haberdar et
Dualarımız seninle ve bebisleikinci bir görüş her zaman iyidir zaten randevunu almışsın Sağlıcakla kucagina da almak nasip olsun bebekler çok güçlü bence benim bebeğimin de böbreğinde sorun vardi doğunca bakarız demişlerdi çok şükür sorun kendiliğinden geçti seninki de öyle olacak inşallah
Kızlar etiket yapamadım ama gizemden haber var mı başka perintoloğa gidecekti
Canim benim dualarimiz seninleinsallah iyi olsun bebis bobrek sorunlari cok duyuyorum gebelikte cogu dogumdan sonra duzelen. Insallah sizin de oyle olur. Kendiliginden geçer.
Canım arkadaşlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Ay canım çok şükür detaylı anlatmış güzel haberler vermiş dahada iyi olursunuz inşallah hem bebişin hem senCanım arkadaşlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Dün gittiğimiz randevuda Allaha şükür rahatlatıldık ve aydınlatıldık. Suyum tekrardan oluşmaya başlamış az ama var çok şükürDoğum sonrası idrar yollarındaki tıkanıklık açıldığında böbreklerin daha da iyi olacağını söyledi. Şu an gerekmiyor ama takip edip bebeğin zorlandığı noktada hemen doğum yaptırıp idrar yolları için ameliyata alacağız dedi.Sol böbreği daha iyi gördü sağda etkilenim var. Ama akciğer gelişimi etkilenmemiş suyu bitmesi kaynaklı çok şükür. Dualarınızı enerjinizi çok net hissediyorum canım annelerim Allah hepinizden razı olsun
Hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?