- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.261
Ay çok şükür cok sevindim şükür inşallah daha da iyiye gidecrk bn inanıyorum dualarım seninleCanım arkadaşlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Dün gittiğimiz randevuda Allaha şükür rahatlatıldık ve aydınlatıldık. Suyum tekrardan oluşmaya başlamış az ama var çok şükürDoğum sonrası idrar yollarındaki tıkanıklık açıldığında böbreklerin daha da iyi olacağını söyledi. Şu an gerekmiyor ama takip edip bebeğin zorlandığı noktada hemen doğum yaptırıp idrar yolları için ameliyata alacağız dedi.Sol böbreği daha iyi gördü sağda etkilenim var. Ama akciğer gelişimi etkilenmemiş suyu bitmesi kaynaklı çok şükür. Dualarınızı enerjinizi çok net hissediyorum canım annelerim Allah hepinizden razı olsun
Hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Bence de kuzum.. bir de senin normal dogum ihtimali de var. 3kiloyla 4 kilo da bir degildir benceBen hiç kilo dert etmiyorum ya eşler bence bu süreçte daha çok kilo aldıcidden sıcaklara kaldık kuzum iştah falan kalmadı. Akşam bol salata ile protein yedim bir yandan da iyi oldu. Sağlıklı besleniyoruz. Bol bol meyve falan.
Bebiş kilosu için bende senin gibi düşünüyorum. Benim karnım yeni yeni cikti ilk 5-6 ay biraz acımasız yorumlar bile oldu bebiş zayıf kalıyor gibi takmadım. Hatta nst ye girerken diğer hamileler bile bakıyor bazen bugün de oldu hatta hani ne işim var burada gibisinden haftami duyduklarında kafa çevirdiler
Bugün doktorum karnına nasil bir bakım uyguladıysan devam et hiç çatlama olmamış dedi bir de. Doktorum çok pozitif sayesinde dışarıdan birinin yorumu olunca kulak tikadim. Bebek ortalama doğsun, saglikla gelsin kafasındayim. Doğumla ilgili endişelerim vardı o bile birkaç zamandır sıfırlandı mesela. Korku kalmadı hiç çok şükür
Ama ben son 3 ayını çok sevdim hamileliğin. İlk zamanları zordu ama unuttum gitti
Beklesinler beklesinler.. her şeylerini planlaya planlaya bugunlere geldik. Dogumlari da planli olsunBekleyecek inşallah bebişler
Nasip tabi ne olacak bilemiyoruz ki çok sürprizli
Çok sevindim canım gözünüz aydınCanım arkadaşlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Dün gittiğimiz randevuda Allaha şükür rahatlatıldık ve aydınlatıldık. Suyum tekrardan oluşmaya başlamış az ama var çok şükürDoğum sonrası idrar yollarındaki tıkanıklık açıldığında böbreklerin daha da iyi olacağını söyledi. Şu an gerekmiyor ama takip edip bebeğin zorlandığı noktada hemen doğum yaptırıp idrar yolları için ameliyata alacağız dedi.Sol böbreği daha iyi gördü sağda etkilenim var. Ama akciğer gelişimi etkilenmemiş suyu bitmesi kaynaklı çok şükür. Dualarınızı enerjinizi çok net hissediyorum canım annelerim Allah hepinizden razı olsun
Benim de 35 haftada nst de yogun sanci cikmisti. Doktor hayret etmisti. Bununla nasil geziyorsun her an dogurabilirsin diye. Her an dogurabilirim diye diye 3 hafta daha geldim 38+6da dogduO zamanlar bende artık doğursam yeter diye düşünüyordum da şimdi planlı olsun istiyorum bakalım ne yaşatacak sıpalar bize
Saglikla gelsin canimBizimde dogum tarihimiz belli oldu. 3 temmuza plan yaptik drumlahayirla saglikla gelsin bebislerimiz.
Kaymiyor mu kuzum ya?Ben başladım canım. Yatmadan kremle masaj yapıp kapağı takıyorum.
Ayy benim de korkulu ruyam insallah hic birimiz yasamayizİnşallah yara catlak hic bise olmaz cnm ya aglaya aglaya emzirmek istemiyorum
Yaa ne guzel haberCanım arkadaşlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Havuç su için birebir diye duydum canım dene istersenCanım arkadaşlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Ayy çok şükür canımCanım arkadaşlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Yok canım kaymıyor. Gecelikler tshirtler hep dar olduğu için tutuyo sanırım sütyende takmıyorumKaymiyor mu kuzum ya?
Valla ben emzirme sutyeniyle denedim onda bile kaydiYok canım kaymıyor. Gecelikler tshirtler hep dar olduğu için tutuyo sanırım sütyende takmıyorum
Hadi hayirli haberler insallahBende gldim hastaneye bklm bugün neler duycam
Bende hastanedeyim canım nst deyim şu andaBende gldim hastaneye bklm bugün neler duycam
Aaa bnde sira bekliyorm o değilde gece olan sanci şimdi yokBende hastanedeyim canım nst deyim şu anda
Sağol cnmHadi hayirli haberler insallah
Sancı olunca nasıl gösteriyor bilmiyom ama bende de ara ara regl ağrısı oluyor bakalım nst de çıkacak mı hayırlısı olsun hakkımızdaAaa bnde sira bekliyorm o değilde gece olan sanci şimdi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?