2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ay çok şükür cok sevindim şükür inşallah daha da iyiye gidecrk bn inanıyorum dualarım seninle

Bence de kuzum.. bir de senin normal dogum ihtimali de var. 3kiloyla 4 kilo da bir degildir bence o yuzden iyi gidiyorsun. Sen de zayifsin zaten. Anne baba kilosu da etkiliyor bence. Ben bu gebelikte her seyi akisina biraktim. Bulanti hic olmadi. O yuzden cok kilo alirim gibi düşünmüştüm. Ama onu da takmayacagim dedim kendi kendime. 20 25 kilo alan arkadasim vardi. Oyle bile olsam umursamayacagim dedim. Neyse ki dusundugum kadar almadim. 11 12 kiloyla kapatiyorum gibi. Karnim da onceki hamilelige gore küçük ama yine de var benim. Basket topu yutmus gibiyim. Ablam arkadan bakinca hic hamile degilsin diyor. Onden bakinca sipsivri gobegin var sadece diyor

Çok sevindim canım gözünüz aydın olsun her zaman söylüyorum bebişler bizden güçlü

O zamanlar bende artık doğursam yeter diye düşünüyordum da şimdi planlı olsun istiyorum bakalım ne yaşatacak sıpalar bize
Benim de 35 haftada nst de yogun sanci cikmisti. Doktor hayret etmisti. Bununla nasil geziyorsun her an dogurabilirsin diye. Her an dogurabilirim diye diye 3 hafta daha geldim 38+6da dogdu bir de merak vardi ya. Acaip merak etmistim. Nasil bisey kime benzeyecek diye. Bunu o kadar merak etmiyorum. Ablasina benzeyecek muhtemelen

Yaa ne guzel haber rahatlamaniza cok sevindim canım. Insallah dogum sonrasi da basit bir mudaheleyle sorun cozulur ve hic biseycigi kalmaz bebisin

Günaydın kızlar, bu sıcaklar beni benden aldı..... Dün iş çıkışı kendimi akşama kadar denize attım ama gece yine kan ter içindeydim. Evde klima yok vantilatör var o da bir yerden sonra baş ağrısı yapıyor sesi sabaha kadar sıcak diye diye nasıl uyudum bilmiyorum gerçi uyumak değildi bayilmakti herhalde benimki böyle sıcak giderse temmuzu Ağustos ayını düşünemiyorum bile hadi hamilelik bir şekilde bitecek az kaldı çok şükür ama bebişleri sıcaktan nasıl koruyacağız offf

Havuç su için birebir diye duydum canım dene istersen herşey daha güzel olacak inan sen

Ayy çok şükür canım hayırla sağlıkla kolaylıkla gelsin inşaallah miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…