2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım benim de geçen hafta kontrolde bobreginde 6.45 cm su çıktı erkek bebeklerde bunu görüyoruz genellikle dedi doktor not aldı Arefe günü yine gtcez 7 ve üzeri için biz sorun ediyoruz dedi. Eğer bu noktaya gelirse çocuk doktoru doğumda ultrasonla bakıp hemen sünnet edebilir dedi. Benim suyum normal cikti

Günaydınlaaar doktordan çıktım bende 36+4 oldum bugün, kızçemin kilosu suyu keyfi yerindeydi. Doktorum bayramda 5 gün yokmuş, fıldır fıldır gezme yat dinlen doğurma ben gelene kadar dedi. Tamam dedim içimde tutarım birşey olursa Kızımın hala bir adı yok umarım adıyla gelir artık çaresiz isim bakmaya devam ediyoruz. Bu arada kordon kanı ve göbek bağı saklama ile ilgili hiç araştırma yaptınız mı? Ben iki sene önce acıbademde doğum yaptığım için famicord yaşam bankasıyla anlaşmalı diye direk orayla anlaşıp saklattım 10 senelik. Şimdi doktorum yeni açılan Medipol acıbadem bölge hastanesine geçti diye orada doğumum olucak. Araştırma işine girdim ama fiyatlar karşısında şokum artık para yetişmiyor böyle hiçbir şeye

Ay canım çok şükür detaylı anlatmış güzel haberler vermiş dahada iyi olursunuz inşallah hem bebişin hem sen
Canımm çok teşekkür ederimm güzel duaların dileklerin için inşallah Rabbim hepimizi iyi etsin
Ay çok şükür cok sevindim şükür inşallah daha da iyiye gidecrk bn inanıyorum dualarım seninle
Çok teşekkür ederim canımm Allah razı olsun desteğiniz için inşallah kuzularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım
Çok sevindim canım gözünüz aydın olsun her zaman söylüyorum bebişler bizden güçlü
Çok teşekkür ederim canımm Rabbim bu meleklerimizi korusun inşallah kuzular çok güçlü , savaşçı
Yaa ne guzel haber rahatlamaniza cok sevindim canım. Insallah dogum sonrasi da basit bir mudaheleyle sorun cozulur ve hic biseycigi kalmaz bebisin
Teşekkür ederim canımm Allah razı olsun inşallah Rabbim doğuma kadar , doğum sonrası yardımcımız olsun inşallah sağlıkla atlatalım
Canımm evet erkek bebeklerde çok oluyor bizim 18. Haftada tıkanıklık için tanımız koyuldu tek böbrekte genişlememiz 9mm ve böbrekte kist de var , suyum da bittiği için bir telaş oluştu. İzole büyümeler hayırlısıyla geçiyor gidiyor , Hayırlısıyla sağlıcakla tüm kuzuları kucağımıza alalım inşallah

Mrb kızlar 1 ayda 3 kere acile gittim 4tabe çürük diş ağrısı çekiyorum acidan ağlamaktan heder oldum acil doktoru hicbir doktorun dişi cekmeyecegini söylüyor ne antibiyotik ne ağrı kesiciler ne gargaralar fayda etmiyor ne yapcam ben bı fikir verin mavf oldum son 13 gün doğuma kaldı ama ben intihar eşiğine geliyorum dün gece en fazla iğne yapıp uyudturdular etkisi geçince yine sabahlara kadar ağladım şuan yine çok fenayim

Denize mi attın? Valla bazi insanlar premium hayat yaşıyor ya

Ben suan stembio ile görüşüyorum. Komplexlerinde numuneleri isleyip kök hucre olarak teslim edebiliyorlarmis Allah vermesin ihtiyaç olursa. Yani baska bi kuruma tasimaniz isletmeniz gerekmiyor. Ucreti ayri tabi. Isterseniz kok hucre olarak da saklatabilirsiniz

Jinekologunuz izin vermiyor mu? Benim abim dis hekimi doktorundan yazili kagit gelirse islem yapiyorlar bu kadar cekmeniz dogru degil. Enfeksiyon daha zararlı.

Ne kadar fiyat verdiler canım kordon kanı için?

Ne kadar fiyat verdiler canım kordon kanı için?
Stembio ve onkim 17bin kordon kani+kordon dokusu saklama. Stembio %10 indirim yapti bana. Stembio Tübitak destekli. Onkimde indirim yok. Onkim de cok güvenilir sabancilarin. Yasam bankasiyla da bugun gorusucem ama sikayetvar yorumlari hic hosuma gitmedi.

Nasıl fark etmiş doktor değiştirmek ya ne güzel haberler vermiş iyi ki gitmişsin suyun tekrar oluşmaya başlamasına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sancı olunca nasıl gösteriyor bilmiyom ama bende de ara ara regl ağrısı oluyor bakalım nst de çıkacak mı hayırlısı olsun hakkımızda
Benim de bu hafta bu tarz ağrım oldu karnımın altında vurup geçiyor ara ara, huzursuz ediyo. Yarın inşallah sorucam doktora 33. Haftada erken gibi geldi :/

Maşallah bebişine ve sana öncelikle acıbademde ben de düşünüyorum eğer planlı olursa sezaryen önerebileceğin doktor var mı canım ? Ya da hastane şartları nasılsı memnun etti mi

Ankarada sıcaklamaktan daha kötü olan istanbulda o nemle sıcaklanmak. Geceleri yastığım su içinde uyanıyorum
3 yil kadar istanbulda türkiyenin en iyi sirketlerinden biri de calistim. Nemi, ruzgari, havasi 3 yil hasta gezdim. Ciddi manada bagisiklik isteyen bi sehir. Tasi tarağı topladim döndüm valla gozum kariyer falan gormedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…