2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
3 yil kadar istanbulda türkiyenin en iyi sirketlerinden biri de calistim. Nemi, ruzgari, havasi 3 yil hasta gezdim. Ciddi manada bagisiklik isteyen bi sehir. Tasi tarağı topladim döndüm valla gozum kariyer falan gormedi
Valla iyi yapmışsın cidden yaşanmaz ya elimde olsa ben de kaçar giderim

Çok teşekkürler

Kocam ince battaniyeyle yatiyo şaka gibi ben oldugum yerde su gibi oluyorum sabah aksam duş alıyorum. Bir de afedersin terim kokmaya başladı. Tuhaf seyler yasaniyo.
Benim kocam kışın bile pike ile yatıyor da o zaten mahvoldu alışkın değil sıcağa da ben Mersin'de büyüdüm ya nemi sıcağıyla dün gece çok kötüydum. Zaten hastaneden çıktım arabaya bir bindim araba 45 derece gösteriyor ya ankaradayiz biz yaz bile olsa akşamları en azından serinlerdi. Havuz bakıyorum şimdi balkona koyacam bebiş 1 aylık olur olmaz gireriz içine birlikte

Ankara da mı sıcak yahu valla yatakta yapış yapış terlemekten sinir oluyorum ya
Bu işte bir iş var bende anlamadım bu dün golgedeki aracımdan. ilk iş klimasini açtım aracin dışında bekledim soguyana kadar bunun temmuzu var, agustosu var napacagiz bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_20240613_120020.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 55
Bu işte bir iş var bende anlamadım bu dün golgedeki aracımdan. ilk iş klimasini açtım aracin dışında bekledim soguyana kadar bunun temmuzu var, agustosu var napacagiz bilmiyorum.
Alev alev yandigimiz dogru klimanin altinda oturuyorum. Evin diger yerlerine 5 dk lik seyahatlerle is halletmeye calisyorum disari cikmayi hayal bile edemiyorum

Alev alev yandigimiz dogru klimanin altinda oturuyorum. Evin diger yerlerine 5 dk lik seyahatlerle is halletmeye calisyorum disari cikmayi hayal bile edemiyorum
Klima motor montajı yapılacak yer yok balkon içi de güvenli değil kaldık böyle biz de soğutucu aldım oturuyorum karşısında. Ben dayanikliyimdir normalde sıcağa aslında sanırım hamilelik etkiliyor tahammülsüz oldum

Ankarada sıcaklamaktan daha kötü olan istanbulda o nemle sıcaklanmak. Geceleri yastığım su içinde uyanıyorum
Ya bn sürekli su içinde kalkyom sizde öylemi ama ciddi bir terleme yüzüm saçım su içinde
26 Haziran gun verdi sezeryan için kizlar bebek cok önde her an sancin gelirse acile giriş yap sezeryana alsinlar dedi

Hayırlı doğumun olur inşallah canım zamanında sağlıkla gelsin bebişin
Çok sağolun kizlar

Xiaominin akilli aracina baktik dün evden cikmadan klimayi calistirmak icin ankara icin hem yaz hem kis ihtiyac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…