- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.301
Valla iyi yapmışsın cidden yaşanmaz ya elimde olsa ben de kaçar giderim3 yil kadar istanbulda türkiyenin en iyi sirketlerinden biri de calistim. Nemi, ruzgari, havasi 3 yil hasta gezdim. Ciddi manada bagisiklik isteyen bi sehir. Tasi tarağı topladim döndüm valla gozum kariyer falan gormedi
Doğuma az kaldı dedi idare et riske atmayalım dedi zaten devlete gidiyorum devlet pek riske girmezJinekologunuz izin vermiyor mu? Benim abim dis hekimi doktorundan yazili kagit gelirse islem yapiyorlar bu kadar cekmeniz dogru degil. Enfeksiyon daha zararlı.
Amin inşallah çok teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun inşallahKüçük bir sahil ilçesinde yaşayabilmek için neler verirdim yaankarada sicaklamaktan inan iyidir. Allah saglikla huzurla yaşamayi nasip etsin ailecek.
Çok teşekkürlerStembio ve onkim 17bin kordon kani+kordon dokusu saklama. Stembio %10 indirim yapti bana. Stembio Tübitak destekli. Onkimde indirim yok. Onkim de cok güvenilir sabancilarin. Yasam bankasiyla da bugun gorusucem ama sikayetvar yorumlari hic hosuma gitmedi.
Benim kocam kışın bile pike ile yatıyor daKocam ince battaniyeyle yatiyo şaka gibi ben oldugum yerde su gibi oluyorum sabah aksam duş alıyorum. Bir de afedersin terim kokmaya başladı. Tuhaf seyler yasaniyo.
Bu işte bir iş var bende anlamadım bu dün golgedeki aracımdan. ilk iş klimasini açtım aracin dışında bekledim soguyana kadarAnkara da mı sıcak yahuvalla yatakta yapış yapış terlemekten sinir oluyorum ya
Insallah bekler gununu canim26 Haziran gun verdi sezeryan için kizlar bebek cok önde her an sancin gelirse acile giriş yap sezeryana alsinlar dedi
Alev alev yandigimiz dogruBu işte bir iş var bende anlamadım bu dün golgedeki aracımdan. ilk iş klimasini açtım aracin dışında bekledim soguyana kadarbunun temmuzu var, agustosu var napacagiz bilmiyorum.
Hayırlı doğumun olur inşallah canım zamanında sağlıkla gelsin bebişin26 Haziran gun verdi sezeryan için kizlar bebek cok önde her an sancin gelirse acile giriş yap sezeryana alsinlar dedi
Klima motor montajı yapılacak yer yok balkon içi de güvenli değil kaldık böyle biz deAlev alev yandigimiz dogruklimanin altinda oturuyorum. Evin diger yerlerine 5 dk lik seyahatlerle is halletmeye calisyorum disari cikmayi hayal bile edemiyorum
Ya bn sürekli su içinde kalkyom sizde öylemi ama ciddi bir terleme yüzüm saçım su içindeAnkarada sıcaklamaktan daha kötü olan istanbulda o nemle sıcaklanmak. Geceleri yastığım su içinde uyanıyorum
26 Haziran gun verdi sezeryan için kizlar bebek cok önde her an sancin gelirse acile giriş yap sezeryana alsinlar dedi
Çok sağolun kizlarHayırlı doğumun olur inşallah canım zamanında sağlıkla gelsin bebişin
Şekerden etkilenmesin de başka bişey istmiyorm ya şimdi diyabet randevu alcm bklm o ne dickInsallah bekler gununu canimsaglikla gelsin minnos
Xiaominin akilli aracina baktik dün evden cikmadan klimayi calistirmak icin ankara icin hem yaz hem kis ihtiyacBenim kocam kışın bile pike ile yatıyor dao zaten mahvoldu alışkın değil sıcağa da ben Mersin'de büyüdüm ya nemi sıcağıyla dün gece çok kötüydum. Zaten hastaneden çıktım arabaya bir bindim araba 45 derece gösteriyor ya ankaradayiz biz yaz bile olsa akşamları en azından serinlerdi. Havuz bakıyorum şimdi balkona koyacam bebiş 1 aylık olur olmaz gireriz içine birlikte
5dk once buzdolabinin kapagini acip icerisiyle bi 5dk bakıstimYa bn sürekli su içinde kalkyom sizde öylemi ama ciddi bir terleme yüzüm saçım su içinde
Çok sağolun kizlar
Onkim senelik 17 bin küsür 13 senelik kordon kanı ve dokusu saklama 59.000₺ fiyat verdi. Acıbadem famicord 10 senelik 32000₺ fiyat verdi. Yaşam bankası ise 13 sene toplam 47315₺ fiyat verdi.Ne kadar fiyat verdiler canım kordon kanı için?
Bnde yapiyorum o buz kismi acip ohh diyorum gerçekten çok sicak aşırı ama yıllardır sakaryadaym.hersks şikayet ederdi nemi sıcağı bn dayankliydim ama simdi su içinde kalyom5dk once buzdolabinin kapagini acip icerisiyle bi 5dk bakıstim
Hadi hayırlısıyla gelsin inşallah26 Haziran gun verdi sezeryan için kizlar bebek cok önde her an sancin gelirse acile giriş yap sezeryana alsinlar dedi
Ben de öyleyim ya saçım yüzüm göğüs kısmım su içinde uyanıyorum banyo yapıyorum aynı 5 dk sonraYa bn sürekli su içinde kalkyom sizde öylemi ama ciddi bir terleme yüzüm saçım su içinde
Çok sağolun kizlar
Patır patır haziran anneleri olma yolunda ilerliyoruz26 Haziran gun verdi sezeryan için kizlar bebek cok önde her an sancin gelirse acile giriş yap sezeryana alsinlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?