- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.321
Bunun lohusalıği varBu işte bir iş var bende anlamadım bu dün golgedeki aracımdan. ilk iş klimasini açtım aracin dışında bekledim soguyana kadarbunun temmuzu var, agustosu var napacagiz bilmiyorum.
Vllha ya inşallah hayırlısıPatır patır haziran anneleri olma yolunda ilerliyoruz
Benim sütyen sadece dışarı çıkarken kullanıyorum şuan onun derdine düştüm mesela ay sıcaklar bitmeden kimse de.gelip gitmesin mümkünseBunun lohusalıği var
Ben altunizade acıbademde doğum yapmıştım doktorum Harika Bodurdu şuan hastane değişikliği yaptığı için bende değişiklik yaptım kendisinden memnun olduğum için ben normal doğum yapmıştım. Altunizade için habibe seyisoğlu, aysel özkaynak, salih yılmaz doktorların iyi olduğu biliyorum çevremden. Sezaryan özelinde ama konuşmam mümkün değil tabi tecrübem yok malesef. Hastane tabiki çok güzel otel konforunda seninle ilgileniyorlar, herşeyini veriyorlar. Kuaförden, özel masada akşam yemeğine kadar.. Hastanedeyken emzirme ile ilgili eğitim verip çıkana kadar kontrolünü sağlıyorlar. Eve geçtikten ve bebeğin göbek bağı düşünce evine hemşire yolluyorlar bebeği birlikte yıkıyorsunuz size anlatıyor nasıl yıkayacağınızı göstererek, tırnaklarını falan kesip bakımını yapıyor, kilosuna boyuna sarılığına falan bakıp genel bilgilendirme yapıyorlar. İmkanınız varsa hizmetleri oldukca iyi bir hastane.Maşallah bebişine ve sana öncelikleacıbademde ben de düşünüyorum eğer planlı olursa sezaryen önerebileceğin doktor var mı canım ? Ya da hastane şartları nasılsı memnun etti mi
Bn istikrarlı bir şekilde takiyordum gecen gece Bir fırlatm bu gun hastane glirkn taktım susn hastane en serin yerinde oturdum bilsem midem baskı yapmiysck horlamacm direk yatarmBenim sütyen sadece dışarı çıkarken kullanıyorum şuan onun derdine düştüm mesela ay sıcaklar bitmeden kimse de.gelip gitmesin mümkünse
İyi yapmışsın3 yil kadar istanbulda türkiyenin en iyi sirketlerinden biri de calistim. Nemi, ruzgari, havasi 3 yil hasta gezdim. Ciddi manada bagisiklik isteyen bi sehir. Tasi tarağı topladim döndüm valla gozum kariyer falan gormedi
Ayy canım yaa hadi hayırlısı olsun inşaallah o güne kadar ve o gün de güzel ve sağlıklı geçer26 Haziran gun verdi sezeryan için kizlar bebek cok önde her an sancin gelirse acile giriş yap sezeryana alsinlar dedi
Yaa ben mümkün değil sutyensiz duramıyorum. Gebelik öncesinde takmasam da hiç sorun olmadı şimdi takmayınca karnıma daha doğruau bedenime değiyor daha çok sıcaklanıyorum. Sırf pişik olmasın diye takıyorumBenim sütyen sadece dışarı çıkarken kullanıyorum şuan onun derdine düştüm mesela ay sıcaklar bitmeden kimse de.gelip gitmesin mümkünse
Kız ağlayasım geliyor sıcaktan. Öyle böyle bir bunalma değil yani. Ben normalde yazı severim kışla üşümeyle hiiiç aram yoktur ama artık dayanamıyorumVllha sıcaklar konusunda kendimi çok kötü hissediyordum siz yazınca rahatladim bir tek bnde degilyani su ya su gibi oluyorum yapış yapış
kızlar valla ben emzirme atletlerini kullanmaya başladım hem aşırı rahat hem ekstradan sutyen takmama gerek yok terletmiyorYaa ben mümkün değil sutyensiz duramıyorum. Gebelik öncesinde takmasam da hiç sorun olmadı şimdi takmayınca karnıma daha doğruau bedenime değiyor daha çok sıcaklanıyorum. Sırf pişik olmasın diye takıyorum
Ayy hadi bakalım sağlıcakla zamanında gelsin inşallah canım26 Haziran gun verdi sezeryan için kizlar bebek cok önde her an sancin gelirse acile giriş yap sezeryana alsinlar dedi
Bnde bende artk dayanamıyorum gerçektenKız ağlayasım geliyor sıcaktan. Öyle böyle bir bunalma değil yani. Ben normalde yazı severim kışla üşümeyle hiiiç aram yoktur ama artık dayanamıyorum
Yaa aslında mantıklı. En azından tek kat giyinmiş oluruzkızlar valla ben emzirme atletlerini kullanmaya başladım hem aşırı rahat hem ekstradan sutyen takmama gerek yok terletmiyor
İnşallah cnmn ,Ayy hadi bakalım sağlıcakla zamanında gelsin inşallah canım
Yaa ben mümkün değil sutyensiz duramıyorum. Gebelik öncesinde takmasam da hiç sorun olmadı şimdi takmayınca karnıma daha doğruau bedenime değiyor daha çok sıcaklanıyorum. Sırf pişik olmasın diye takıyorum
Karaciger fonksiyonlarini gosteriyor canim. Cok onemli bir yükselme yok. Yedigin ictigin bisey etkilemis olabilirKizlar bu sonucun ne olduğunu bilen varmi
Ben de ben deee. Son 2 3 gundur kesfettim ve acaip memnunumkızlar valla ben emzirme atletlerini kullanmaya başladım hem aşırı rahat hem ekstradan sutyen takmama gerek yok terletmiyor
Teşekkür ederim cnm yaKaraciger fonksiyonlarini gosteriyor canim. Cok onemli bir yükselme yok. Yedigin ictigin bisey etkilemis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?