2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Maşallah bebişine ve sana öncelikle acıbademde ben de düşünüyorum eğer planlı olursa sezaryen önerebileceğin doktor var mı canım ? Ya da hastane şartları nasılsı memnun etti mi
Ben altunizade acıbademde doğum yapmıştım doktorum Harika Bodurdu şuan hastane değişikliği yaptığı için bende değişiklik yaptım kendisinden memnun olduğum için ben normal doğum yapmıştım. Altunizade için habibe seyisoğlu, aysel özkaynak, salih yılmaz doktorların iyi olduğu biliyorum çevremden. Sezaryan özelinde ama konuşmam mümkün değil tabi tecrübem yok malesef. Hastane tabiki çok güzel otel konforunda seninle ilgileniyorlar, herşeyini veriyorlar. Kuaförden, özel masada akşam yemeğine kadar.. Hastanedeyken emzirme ile ilgili eğitim verip çıkana kadar kontrolünü sağlıyorlar. Eve geçtikten ve bebeğin göbek bağı düşünce evine hemşire yolluyorlar bebeği birlikte yıkıyorsunuz size anlatıyor nasıl yıkayacağınızı göstererek, tırnaklarını falan kesip bakımını yapıyor, kilosuna boyuna sarılığına falan bakıp genel bilgilendirme yapıyorlar. İmkanınız varsa hizmetleri oldukca iyi bir hastane.

Benim sütyen sadece dışarı çıkarken kullanıyorum şuan onun derdine düştüm mesela ay sıcaklar bitmeden kimse de.gelip gitmesin mümkünse
Bn istikrarlı bir şekilde takiyordum gecen gece Bir fırlatm bu gun hastane glirkn taktım susn hastane en serin yerinde oturdum bilsem midem baskı yapmiysck horlamacm direk yatarm

Benim sütyen sadece dışarı çıkarken kullanıyorum şuan onun derdine düştüm mesela ay sıcaklar bitmeden kimse de.gelip gitmesin mümkünse
Yaa ben mümkün değil sutyensiz duramıyorum. Gebelik öncesinde takmasam da hiç sorun olmadı şimdi takmayınca karnıma daha doğruau bedenime değiyor daha çok sıcaklanıyorum. Sırf pişik olmasın diye takıyorum

Vllha sıcaklar konusunda kendimi çok kötü hissediyordum siz yazınca rahatladim bir tek bnde degilyani su ya su gibi oluyorum yapış yapış
Kız ağlayasım geliyor sıcaktan. Öyle böyle bir bunalma değil yani. Ben normalde yazı severim kışla üşümeyle hiiiç aram yoktur ama artık dayanamıyorum

kızlar valla ben emzirme atletlerini kullanmaya başladım hem aşırı rahat hem ekstradan sutyen takmama gerek yok terletmiyor

Kizlar bu sonucun ne olduğunu bilen varmi

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-13-13-23-18-020_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…