2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar pazartesi doktorumda kızım 2200 çıkmıştı kilosu bugün hastanede 2700 çıktı arada bu kadar fark olması saçma değil mi sizce hastanedeki ölçen doktorumuz stajyer gibi Praktikum yapıyor çok kafama takıldı sizce hangisine inanmalıyım yada 3 gün içinde hiç böyle kilo alımı gördünüz mü ben hiç görmedim hafta da bile 200 gram alıyorlar sadece

Ben gittiğimde doktor +-400 gr oynar diyor. Cihazdan cihaza ölçenden ölçene fark oluyor. Bir sorun olsa söylerler çok takılma bence

Karaciger fonksiyonlarini gosteriyor canim. Cok onemli bir yükselme yok. Yedigin ictigin bisey etkilemis olabilir
Kız bunun için bekliyorm dahiliye yönlendirdi oda sabah gl dedi birde birdaha tansiyon istedi tansiyon da hep 12_7 çıkıyor yinde bekliyom pistim bu sıcakta

Cihazdan cihaza değişir canım aynı cihazda ölçümler bile yüzde yüz gerçek kiloları değil oyuzden takma kafana.

Çok teşekkür ederim eve hemşire gelmesine bayıldım valla hiç aklıma gelmezdi sezaryen kesinleşirse gidip görüşeyim cidden iyiymiş hizmeti

Ben yasam bankasi ile anlastim canim famicord uyesi o da. Bu arada doktorun medipol acibademe gecti demissin Harika hanim mi acaba senin doktorunda :)

Bisey diyim mi benim sanirim süt mü sizde anlamadim ucunda hafif kabuk baglamis bile
Süttür bence.. ben de koruyucu kalkan kapattim gecen baski mi yapti anlamadim tisortumu islatacak kadar sut gelmis. Bir kismi kalkana dolmus bir kismi da akinca uzerime farkettim. Az ya da cok gelmeye basladi hepimizde sanki

Süttür bence.. ben de koruyucu kalkan kapattim gecen baski mi yapti anlamadim tisortumu islatacak kadar sut gelmis. Bir kismi kalkana dolmus bir kismi da akinca uzerime farkettim. Az ya da cok gelmeye basladi hepimizde sanki
Ee sen bildigin pompa gorevi gordurmussun kalkana benim de hep dolardi onu takinca acitan da bisey ben sevmiyorum aman dikkat et uyarma. Ben hic bise takmak istemiyorum valla fildir fildir gezmek ozgur olsunlar istiyorum

Ee sen bildigin pompa gorevi gordurmussun kalkana benim de hep dolardi onu takinca acitan da bisey ben sevmiyorum aman dikkat et uyarma. Ben hic bise takmak istemiyorum valla fildir fildir gezmek ozgur olsunlar istiyorum
Ben de bir kere takinca takilmayacak bisey oldugunu anladim canim. Bosuna almisim yani. Su gogus ucu seklinde kapaticilar var en iyisi onlar bence. Simdi degil de dogumdan sonra cok hassasiyet olursa takacağım. Valla ozgurluk guzel tamam ozgur birakalim da pek de nazlilar bisey degmeye gelmiyor

Nasıl fark etmiş doktor değiştirmek ya ne güzel haberler vermiş iyi ki gitmişsin suyun tekrar oluşmaya başlamasına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım Allaha şükür bize güzel haberler verdi, hayırlısıyla bu süreci tamamlayalım inşallah , Rabbim hepimizin evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…