- 22 Mayıs 2023
- 706
- 732
- 23
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.341
Ben gittiğimde doktor +-400 gr oynar diyor. Cihazdan cihaza ölçenden ölçene fark oluyor. Bir sorun olsa söylerler çok takılma benceKızlar pazartesi doktorumda kızım 2200 çıkmıştı kilosu bugün hastanede 2700 çıktı arada bu kadar fark olması saçma değil mi sizce hastanedeki ölçen doktorumuz stajyer gibi Praktikum yapıyor çok kafama takıldı sizce hangisine inanmalıyım yada 3 gün içinde hiç böyle kilo alımı gördünüz mü ben hiç görmedim hafta da bile 200 gram alıyorlar sadece
Canım sıkıntı yok dediler çok şükür ama üç gün içinde o kadar fark şaşırttı beniBen gittiğimde doktor +-400 gr oynar diyor. Cihazdan cihaza ölçenden ölçene fark oluyor. Bir sorun olsa söylerler çok takılma bence
Kız bunun için bekliyorm dahiliye yönlendirdi oda sabah gl dedi birde birdaha tansiyon istedi tansiyon da hep 12_7 çıkıyor yinde bekliyom pistim bu sıcaktaKaraciger fonksiyonlarini gosteriyor canim. Cok onemli bir yükselme yok. Yedigin ictigin bisey etkilemis olabilir
Cihazdan cihaza değişir canım aynı cihazda ölçümler bile yüzde yüz gerçek kiloları değil oyuzden takma kafana.Kızlar pazartesi doktorumda kızım 2200 çıkmıştı kilosu bugün hastanede 2700 çıktı arada bu kadar fark olması saçma değil mi sizce hastanedeki ölçen doktorumuz stajyer gibi Praktikum yapıyor çok kafama takıldı sizce hangisine inanmalıyım yada 3 gün içinde hiç böyle kilo alımı gördünüz mü ben hiç görmedim hafta da bile 200 gram alıyorlar sadece
Gecmis olsun miraKızlar idrarımda iltihap çıkmış hastaneden aradılar 5 gün boyunca ilaç içmem gerekiyormuş bir zararı olmaz demi
Çok teşekkür ederimBen altunizade acıbademde doğum yapmıştım doktorum Harika Bodurdu şuan hastane değişikliği yaptığı için bende değişiklik yaptım kendisinden memnun olduğum için ben normal doğum yapmıştım. Altunizade için habibe seyisoğlu, aysel özkaynak, salih yılmaz doktorların iyi olduğu biliyorum çevremden. Sezaryan özelinde ama konuşmam mümkün değil tabi tecrübem yok malesef. Hastane tabiki çok güzel otel konforunda seninle ilgileniyorlar, herşeyini veriyorlar. Kuaförden, özel masada akşam yemeğine kadar.. Hastanedeyken emzirme ile ilgili eğitim verip çıkana kadar kontrolünü sağlıyorlar. Eve geçtikten ve bebeğin göbek bağı düşünce evine hemşire yolluyorlar bebeği birlikte yıkıyorsunuz size anlatıyor nasıl yıkayacağınızı göstererek, tırnaklarını falan kesip bakımını yapıyor, kilosuna boyuna sarılığına falan bakıp genel bilgilendirme yapıyorlar. İmkanınız varsa hizmetleri oldukca iyi bir hastane.
İlk bebeğim canım15 indi randevum var bakayım gün belirleyecek mi doktorum benim 2. Bebeğim sizin ilk mi
Sağol canım benim kullanırım mecbur Allah korusun inşallah geçer bir an önceGecmis olsun mira
Mutlaka kullan
Idrar yolu enfeksiyonu dogumda bebege zarar verebiliyor
Kullanmamanin zarari daha cok yani
Allah sifa versin
Bende haftaya tahlil yaptıracagim
Bisey diyim mi benim sanirim süt mü sizdi anlamadim ucunda hafif kabuk baglamis bileAyy benim de korkulu ruyam insallah hic birimiz yasamayiz
Ben yasam bankasi ile anlastim canim famicord uyesi o da. Bu arada doktorun medipol acibademe gecti demissin Harika hanim mi acaba senin doktorunda :)Günaydınlaaar doktordan çıktım bende 36+4 oldum bugün, kızçemin kilosu suyu keyfi yerindeydi. Doktorum bayramda 5 gün yokmuş, fıldır fıldır gezme yat dinlen doğurma ben gelene kadar dedi. Tamam dedim içimde tutarım birşey olursaKızımın hala bir adı yok umarım adıyla gelir artık çaresiz isim bakmaya devam ediyoruz. Bu arada kordon kanı ve göbek bağı saklama ile ilgili hiç araştırma yaptınız mı? Ben iki sene önce acıbademde doğum yaptığım için famicord yaşam bankasıyla anlaşmalı diye direk orayla anlaşıp saklattım 10 senelik. Şimdi doktorum yeni açılan Medipol acıbadem bölge hastanesine geçti diye orada doğumum olucak. Araştırma işine girdim ama fiyatlar karşısında şokum artık para yetişmiyor böyle hiçbir şeye
Süttür bence.. ben de koruyucu kalkan kapattim gecen baski mi yapti anlamadim tisortumu islatacak kadar sut gelmis. Bir kismi kalkana dolmus bir kismi da akinca uzerime farkettim. Az ya da cok gelmeye basladi hepimizde sankiBisey diyim mi benim sanirim süt mü sizde anlamadim ucunda hafif kabuk baglamis bile
Ee sen bildigin pompa gorevi gordurmussun kalkana benim de hep dolardi onu takinca acitan da bisey ben sevmiyorum aman dikkat et uyarma. Ben hic bise takmak istemiyorum valla fildir fildir gezmek ozgur olsunlar istiyorumSüttür bence.. ben de koruyucu kalkan kapattim gecen baski mi yapti anlamadim tisortumu islatacak kadar sut gelmis. Bir kismi kalkana dolmus bir kismi da akinca uzerime farkettim. Az ya da cok gelmeye basladi hepimizde sanki
Preklamsiyi işaret edebilir. Bence de anlamli yukselmemis. Sen yine de idrarda proteine ve tansiyonuna dikkat et.Kizlar bu sonucun ne olduğunu bilen varmi
Piyoleseptil miKızlar idrarımda iltihap çıkmış hastaneden aradılar 5 gün boyunca ilaç içmem gerekiyormuş bir zararı olmaz demi
Valla canım ne olduğunu bilmiyom hastane aradı eşim iş çıkışı alır hastane kendi veriyorPiyoleseptil mi
Neyi cnm anlamdmPreklamsiyi işaret edebilir. Bence de anlamli yukselmemis. Sen yine de idrarda proteine ve tansiyonuna dikkat et.
Ben de bir kere takinca takilmayacak bisey oldugunu anladim canim. Bosuna almisim yani. Su gogus ucu seklinde kapaticilar var en iyisi onlar bence. Simdi degil de dogumdan sonra cok hassasiyet olursa takacağım. Valla ozgurluk guzel tamam ozgur birakalim da pek de nazlilar bisey degmeye gelmiyorEe sen bildigin pompa gorevi gordurmussun kalkana benim de hep dolardi onu takinca acitan da bisey ben sevmiyorum aman dikkat et uyarma. Ben hic bise takmak istemiyorum valla fildir fildir gezmek ozgur olsunlar istiyorum
Çok teşekkür ederim canım Allaha şükür bize güzel haberler verdi, hayırlısıyla bu süreci tamamlayalım inşallah , Rabbim hepimizin evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinNasıl fark etmiş doktor değiştirmek ya ne güzel haberler vermişiyi ki gitmişsin suyun tekrar oluşmaya başlamasına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?