2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ayniymis cnm doktorlar ama ben değiştirdim acibademde baska doktorla devam etmeye karar verdim. Fakat kendisi çok tatlı bir bayandir :)
Evet öyledir gerçekten herkes sevmez ama bizim frekanslar tutmuştu, hatta zamanında başka hastane doktorlar denedim baktım olacak gibi değil geri döndüm kendisine, ben ilk doğumumu da onunla yapmıştım, o yüzden ayrılmak istemedim peşinden gittim :) Hayırlısı olsun senin içinde

Cok sağol saglikla kavusalim da hepimiz Bu arada medipol acibadem ne kdr dogum ucreti verdi ben aradigimda fiyat politikalari yeni kurulduklari icin belirlenmemisti de

Kız ağlayasım geliyor sıcaktan. Öyle böyle bir bunalma değil yani. Ben normalde yazı severim kışla üşümeyle hiiiç aram yoktur ama artık dayanamıyorum
Aynen valla. Yazi sıcağı çok severim. Saunaya girip esimden sipir sipir ter akarken hafif bir nemle cikmis insanim ama bu sicaklara ben bile dayanamıyorum artık. Burda valilik iki gun idari izin verdi hamile ve hastalara o derece

Kız ağlayasım geliyor sıcaktan. Öyle böyle bir bunalma değil yani. Ben normalde yazı severim kışla üşümeyle hiiiç aram yoktur ama artık dayanamıyorum
Ben de yazı sıcağı seven biriydim ama şimdi aşırı bunaltıcı normal sıcak değil bu ya, terliyosun kapı açık olsa da vantilatör çalışsa da sonra da hafiften üşümeye başlıyorum. Kapatıyorum tekrar bunalıyorum

Çok çok haklısın bu bambaşka oldu ya sıcaktan yaniyozzz resmen cok bunaltıcı

E bebek indiirmden faydalanan var mı kızlar ? İkinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası var. Kaç gündür bakıyorum ne alsam karar veremiyorum mesela avent biberon 500 tl ama hepsiburada da 380 tl. Böyle saçmalıkları görünce e bebekten soğuyorum

Cok sağol saglikla kavusalim da hepimiz Bu arada medipol acibadem ne kdr dogum ucreti verdi ben aradigimda fiyat politikalari yeni kurulduklari icin belirlenmemisti de
Az önce ataşehir ile konuştum 90 bin tl dedi şubeler arası fark varmış. Ama ne kadar olabilir ki aşağı yukarı 10 bin oynar en fazla. Medikalparkı aradım 32 bin tl dedi mesela 90 ı duyunca 30 normal geliyor

İndirmi vsr bugün

Az önce ataşehir ile konuştum 90 bin tl dedi şubeler arası fark varmış. Ama ne kadar olabilir ki aşağı yukarı 10 bin oynar en fazla. Medikalparkı aradım 32 bin tl dedi mesela 90 ı duyunca 30 normal geliyor
Evet cnm malesef ki öyle. Ama doktorumuz nerdeyse mecbur o hastaneyi tercih ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…