- 11 Ağustos 2020
- 187
- 346
- 103
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.361
Bende yaşam bankasıyla anlaştım bugün, Evet harika bodurBen yasam bankasi ile anlastim canim famicord uyesi o da. Bu arada doktorun medipol acibademe gecti demissin Harika hanim mi acaba senin doktorunda :)
Ayniymis cnm doktorlar ama ben değiştirdim acibademde baska doktorla devam etmeye karar verdim. Fakat kendisi çok tatlı bir bayandir :)Bende yaşam bankasıyla anlaştım bugün, Evet harika bodurkız doktorlarımız aynı mı yoksaaa
Evet öyledir gerçekten herkes sevmez ama bizim frekanslar tutmuştu, hatta zamanında başka hastane doktorlar denedim baktım olacak gibi değil geri döndüm kendisine, ben ilk doğumumu da onunla yapmıştım, o yüzden ayrılmak istemedim peşinden gittim :) Hayırlısı olsun senin içindeAyniymis cnm doktorlar ama ben değiştirdim acibademde baska doktorla devam etmeye karar verdim. Fakat kendisi çok tatlı bir bayandir :)
Cok sağol saglikla kavusalim da hepimizEvet öyledir gerçekten herkes sevmez ama bizim frekanslar tutmuştu, hatta zamanında başka hastane doktorlar denedim baktım olacak gibi değil geri döndüm kendisine, ben ilk doğumumu da onunla yapmıştım, o yüzden ayrılmak istemedim peşinden gittim :) Hayırlısı olsun senin içinde
Teşekkür ederim cnm inşallahAyy canım yaa hadi hayırlısı olsun inşaallah o güne kadar ve o gün de güzel ve sağlıklı geçer
Sari renk bu isimde bi ilac kullandim gebelikte asiri doz kullanmadikca zarari yok dendiValla canım ne olduğunu bilmiyom hastane aradı eşim iş çıkışı alır hastane kendi veriyor
5 gün kullanılacakmış kullanırım mecbur risk istemediğim birşeySari renk bu isimde bi ilac kullandim gebelikte asiri doz kullanmadikca zarari yok dendi
Aynen valla. Yazi sıcağı çok severim. Saunaya girip esimden sipir sipir ter akarken hafif bir nemle cikmis insanim ama bu sicaklara ben bile dayanamıyorum artık. Burda valilik iki gun idari izin verdi hamile ve hastalara o dereceKız ağlayasım geliyor sıcaktan. Öyle böyle bir bunalma değil yani. Ben normalde yazı severim kışla üşümeyle hiiiç aram yoktur ama artık dayanamıyorum
Hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah canım26 Haziran gun verdi sezeryan için kizlar bebek cok önde her an sancin gelirse acile giriş yap sezeryana alsinlar dedi
Ben de yazı sıcağı seven biriydim ama şimdi aşırı bunaltıcı normal sıcak değil bu ya, terliyosun kapı açık olsa da vantilatör çalışsa da sonra da hafiften üşümeye başlıyorum. Kapatıyorum tekrar bunalıyorumKız ağlayasım geliyor sıcaktan. Öyle böyle bir bunalma değil yani. Ben normalde yazı severim kışla üşümeyle hiiiç aram yoktur ama artık dayanamıyorum
Çok çok haklısın bu bambaşka oldu ya sıcaktan yaniyozzz resmen cok bunaltıcıBen de yazı sıcağı seven biriydim ama şimdi aşırı bunaltıcı normal sıcak değil bu ya, terliyosun kapı açık olsa da vantilatör çalışsa da sonra da hafiften üşümeye başlıyorum. Kapatıyorum tekrar bunalıyorum
Az önce ataşehir ile konuştum 90 bin tl dedi şubeler arası fark varmış. Ama ne kadar olabilir ki aşağı yukarı 10 bin oynar en fazla. Medikalparkı aradım 32 bin tl dedi mesela 90 ı duyunca 30 normal geliyorCok sağol saglikla kavusalim da hepimizBu arada medipol acibadem ne kdr dogum ucreti verdi ben aradigimda fiyat politikalari yeni kurulduklari icin belirlenmemisti de
İndirmi vsr bugünE bebek indiirmden faydalanan var mı kızlar ? İkinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası var. Kaç gündür bakıyorum ne alsam karar veremiyorummesela avent biberon 500 tl ama hepsiburada da 380 tl. Böyle saçmalıkları görünce e bebekten soğuyorum
Evet cnm malesef ki öyle. Ama doktorumuz nerdeyse mecbur o hastaneyi tercih ediyoruz..Az önce ataşehir ile konuştum 90 bin tl dedi şubeler arası fark varmış. Ama ne kadar olabilir ki aşağı yukarı 10 bin oynar en fazla. Medikalparkı aradım 32 bin tl dedi mesela 90 ı duyunca 30 normal geliyor
Aminnnn ayin 26 bekliyom ben sürpriz yapmasaDoğurmadınız dimi
Hamileliğin eziyete dönüştüğü bu günlerde Allah yardımcımız olsun cidden
Geçmiş olsunsacibelinde canim sana doktor hemoreit icin ilac yazmis benimle paylasabilirmisin hic iyi durumda degilim
Cok tesekkur ederim canimGeçmiş olsunProcto-Glyvenol rektal krem canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?