- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.381
Bende aynıyım ya yemek Faslı bitti şimdi banyoya tabure atıp suyun altında oturmayı planlıyorumAminnnn ayin 26 bekliyom ben sürpriz yapmasaçok sıcak canmn yapış yapış nefret ediyorum kndimden iyyy bune diyorum sürekli
Sifa olsunCok tesekkur ederim canim
Ayyy çok zor vllha vantilatör istrdik glmiyo bir türlü ya artk glsinBende aynıyım ya yemek Faslı bitti şimdi banyoya tabure atıp suyun altında oturmayı planlıyorum
Evet canım şekeri düşük doğdu hatta annede şeker hastalığı varmı diye sorulmuş ama yok kestiler bugün tüm ilaçları sadece anne sütü alıyor artık canım yani öyle dediler sanırım 2 güne de 1. Düzeye düşücez bayramı 1. Düzeyde kızımla geçiricem ama olsun şuan iyi ya biliyorum olsun 1 bayramda kızımla geçireyimBnde merak etim ya gizemi
Sekermi çıkmıştı bebekte canm
Eğer vücudun uyuşmuyorsa tam bayıl canım ben epidural oldum birşey hissetmedim ama ilk oğlumda ikisinide yaptılar hem komple bayılmak daha iyi 1 gün de anca toparlarsın ağrı kesici derken kendini bir anda toparlarsın ben kızımı görmek istedim banada sordular belden istiyorum dedim ama erken doğum olmasaydı aklımda tam bayılmak vardı benimdeSelam kızlar. Epidural sezeryanla spinalin arasındaki fark ne bilen varmı. Ben hangisini seçsem kararsızım. Komple mi bayılsam diyorum.
İlkinde epidural oldum tam uyusmadım bagırttılar beni sonra komple bayıttılar. O yüzden şuan korkuyorum
Yaa Allahım güzel haberler versin inşallah sağlıkla gelsin hiç haber vardı beyazorkideden ay hepimiz yavrucaklarımızı sağ sağlim sağlıklı sıhhatli alalım kucağımızaÇok şükür canım daha da güzel gelişmeler olsun inşallah
Senden önce bi arkadaşımız doğurdu zaten sev9 sen bide beyazorkidede sezaryene alındı bugün
Canım Kaan kocatepenin videolari var kısa kısa bununla alakalı izle istersenSelam kızlar. Epidural sezeryanla spinalin arasındaki fark ne bilen varmı. Ben hangisini seçsem kararsızım. Komple mi bayılsam diyorum.
İlkinde epidural oldum tam uyusmadım bagırttılar beni sonra komple bayıttılar. O yüzden şuan korkuyorum
Aa öylemi bakayım teşekkür ederimCanım Kaan kocatepenin videolari var kısa kısa bununla alakalı izle istersen
Normal doğum düz fiyat 80 bin epiduralli 86bin₺, sezaryen 90bin₺ sgklıysan 70 küsürden başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Cok sağol saglikla kavusalim da hepimizBu arada medipol acibadem ne kdr dogum ucreti verdi ben aradigimda fiyat politikalari yeni kurulduklari icin belirlenmemisti de
Epeydir var canım hem sitesinde hemmde dükkanlarda geçerliymişİndirmi vsr bugün
Acibadem kozyatagi ve atasehir ile benzer fiyatmis cnm. Girdik bir yola artik :)Normal doğum düz fiyat 80 bin epiduralli 86bin₺, sezaryen 90bin₺ sgklıysan 70 küsürden başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Benim de kilo olarak aynı. Haftasıyla uyumlu gidiyor ama hiiç sancı mancı çıkmadı daha dün girdimKızlar selam , bugün kontrolüm vardı 37+2 olduk 3260 olmuş bebişnst de 3 adet 70 lerde sancım çıktı . Sizde sancı çıkıyor mu dogum yaklaştı mi acaba
Benim gobegimde çok aşağı düştü şuan korkunç gözüküyor bilmiyorum ama 1 haftaya doğuracakmisim gibi hissediyorumBenim de kilo olarak aynı. Haftasıyla uyumlu gidiyor ama hiiç sancı mancı çıkmadı daha dün girdim
Sanki çok soğuk su içtim diye şiddetli bir karın ağrısı tutu ya dolaptan soğuk su içiyormsn cnmBenim de kilo olarak aynı. Haftasıyla uyumlu gidiyor ama hiiç sancı mancı çıkmadı daha dün girdim
Olabilir de olmayabilir de canım. Benim hala yukarda göbeğim. Kanala girme durumunu sordum doktora dün. Ona takılma dedi doğum üç beş saat önce bile girer dediBenim gobegimde çok aşağı düştü şuan korkunç gözüküyor bilmiyorum ama 1 haftaya doğuracakmisim gibi hissediyorum
Ben olabildiğince sıcak soğuk karıştırıyorum canım. Normalde de çok soğuk su içemem. Karın ağrın cereyanda falan kaldıysan ondan da olabilirSanki çok soğuk su içtim diye şiddetli bir karın ağrısı tutu ya dolaptan soğuk su içiyormsn cnm
Olabilir ya vllha şuan ayy üst kısmım çok agryoBen olabildiğince sıcak soğuk karıştırıyorum canım. Normalde de çok soğuk su içemem. Karın ağrın cereyanda falan kaldıysan ondan da olabilir
Gerçekten mi yani o ana kadar girebilirmiymisOlabilir de olmayabilir de canım. Benim hala yukarda göbeğim. Kanala girme durumunu sordum doktora dün. Ona takılma dedi doğum üç beş saat önce bile girer dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?