2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Selam kızlar. Epidural sezeryanla spinalin arasındaki fark ne bilen varmı. Ben hangisini seçsem kararsızım. Komple mi bayılsam diyorum.
İlkinde epidural oldum tam uyusmadım bagırttılar beni sonra komple bayıttılar. O yüzden şuan korkuyorum

Bnde merak etim ya gizemi

Sekermi çıkmıştı bebekte canm
Evet canım şekeri düşük doğdu hatta annede şeker hastalığı varmı diye sorulmuş ama yok kestiler bugün tüm ilaçları sadece anne sütü alıyor artık canım yani öyle dediler sanırım 2 güne de 1. Düzeye düşücez bayramı 1. Düzeyde kızımla geçiricem ama olsun şuan iyi ya biliyorum olsun 1 bayramda kızımla geçireyim

Eğer vücudun uyuşmuyorsa tam bayıl canım ben epidural oldum birşey hissetmedim ama ilk oğlumda ikisinide yaptılar hem komple bayılmak daha iyi 1 gün de anca toparlarsın ağrı kesici derken kendini bir anda toparlarsın ben kızımı görmek istedim banada sordular belden istiyorum dedim ama erken doğum olmasaydı aklımda tam bayılmak vardı benimde

Çok şükür canım daha da güzel gelişmeler olsun inşallah
Senden önce bi arkadaşımız doğurdu zaten sev9 sen bide beyazorkidede sezaryene alındı bugün
Yaa Allahım güzel haberler versin inşallah sağlıkla gelsin hiç haber vardı beyazorkideden ay hepimiz yavrucaklarımızı sağ sağlim sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza benden haberler daha güzel bayağı şu 2 güne 1. Düzeye geçiyoruz hemşire tamamen nisanın emmesine kilo almasına bağlı dedi hatta daha süt getirme dedi bence 1. Düzeye geçicek ondan dedi

Canım Kaan kocatepenin videolari var kısa kısa bununla alakalı izle istersen

Cok sağol saglikla kavusalim da hepimiz Bu arada medipol acibadem ne kdr dogum ucreti verdi ben aradigimda fiyat politikalari yeni kurulduklari icin belirlenmemisti de
Normal doğum düz fiyat 80 bin epiduralli 86bin₺, sezaryen 90bin₺ sgklıysan 70 küsürden başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…