2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Epidural ihtiyaç anında süresi uzatılabiliyor spinal tek seferlik 5-6 saat uyuşma sağlıyo. Epidurali tecrübe etmedim yine spinal olucam komple uyumak istemiyorum

Ay çok sevindim yaaa inşallah bayramda taburcu olursunuz da evine gelir kızın

Soğuk suyun karın ağrısıyla bağlantısı olamaz gibi geldi bana. Duştan çıktım saçlarım ıslak buzluktan su içiyorum vantilatörün karşısında
Al benden de o kadar duş alip klimanin karsisina oturmusum elimde de buzdolabından cikan su. Normalde yel esse usuyen biriyimdir. Fenalardayim

Epiduralde kateter yerlestiriyorlar. Gerekli hallerde ilac veriliyor. Hastaneden cikana kadar kaliyor. Agri kesiciyi ordan yapiyorlar ve cok konforlu oluyor. Ben ilkinde oyle oldum ve cok konforlu oldu. Spinal epidurali bir arada da yapabiliyorlar. Hem belden asagisi uyusuyor hem de o kateter yine takiliyor. Sadece spinal yapabilirler. Sadece 5 6 saatligine uyusma oluyor. Agri kesici ozelligi yok sonrasinda. En tercih etmeyecegim istemedigimse genel uyutma benim. Ani kurtariyorsun ama sonrasinda agrisi vs konforsuz bence. Ben kizimda epidural oldum. Yapilanlari hissettim ama agri aci yoktu. Mumkun olursa yine aynisini isteyecegim

Epidurali belden takmıyolar mı ? Videolarda gördüm ben de . Eğer bele takılı ise nasıl sırt üstü uzanıyorlar ?

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için
Birde bende aşırı terliyorum. Normal dede terlerdim çok. Şimdi 3 katı terliyorum gece. Sabah'a kadar 3-4 kez penyemi değişiyorum. Uyumak istemiyorum artık terliycem diye. Ödem atıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…