- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.401
Epidural ihtiyaç anında süresi uzatılabiliyor spinal tek seferlik 5-6 saat uyuşma sağlıyo. Epidurali tecrübe etmedim yine spinal olucam komple uyumak istemiyorumSelam kızlar. Epidural sezeryanla spinalin arasındaki fark ne bilen varmı. Ben hangisini seçsem kararsızım. Komple mi bayılsam diyorum.
İlkinde epidural oldum tam uyusmadım bagırttılar beni sonra komple bayıttılar. O yüzden şuan korkuyorum
Ay çok sevindim yaaa inşallah bayramda taburcu olursunuz da evine gelir kızınYaa Allahım güzel haberler versin inşallah sağlıkla gelsin hiç haber vardı beyazorkideden ay hepimiz yavrucaklarımızı sağ sağlim sağlıklı sıhhatli alalım kucağımızabenden haberler daha güzel bayağı şu 2 güne 1. Düzeye geçiyoruz hemşire tamamen nisanın emmesine kilo almasına bağlı dedi hatta daha süt getirme dedi bence 1. Düzeye geçicek ondan dedi
Canım günümüz aynı biliyorsun Salı günü gittim bende 3030du sancı çıkmıyor bendeKızlar selam , bugün kontrolüm vardı 37+2 olduk 3260 olmuş bebişnst de 3 adet 70 lerde sancım çıktı . Sizde sancı çıkıyor mu dogum yaklaştı mi acaba
Soğuk suyun karın ağrısıyla bağlantısı olamaz gibi geldi bana. Duştan çıktım saçlarım ıslak buzluktan su içiyorum vantilatörün karşısındaSanki çok soğuk su içtim diye şiddetli bir karın ağrısı tutu ya dolaptan soğuk su içiyormsn cnm
Al benden de o kadar duş alip klimanin karsisina oturmusum elimde de buzdolabından cikan su. Normalde yel esse usuyen biriyimdir. FenalardayimSoğuk suyun karın ağrısıyla bağlantısı olamaz gibi geldi bana. Duştan çıktım saçlarım ıslak buzluktan su içiyorum vantilatörün karşısında
Bilmiyorum ki bu ara cok içiyorum acaba dedim bugün de abartm vllha ayyy bnim vantilatör yarına kaldiSoğuk suyun karın ağrısıyla bağlantısı olamaz gibi geldi bana. Duştan çıktım saçlarım ıslak buzluktan su içiyorum vantilatörün karşısında
Çok fenayiz kızlar çokkkAl benden de o kadar duş alip klimanin karsisina oturmusum elimde de buzdolabından cikan su. Normalde yel esse usuyen biriyimdir. Fenalardayim
Canm senin sezeryan ayin kaçında bn 26; da olacakmış erken glmese dediCanım günümüz aynı biliyorsun Salı günü gittim bende 3030du sancı çıkmıyor bende
Sağlıkla gelsin inşallah
Nem %99 görünüyor korkunçççççAl benden de o kadar duş alip klimanin karsisina oturmusum elimde de buzdolabından cikan su. Normalde yel esse usuyen biriyimdir. Fenalardayim
39+0 işte seninde canım. Benimde 25inde doluyor 25inde alacakCanm senin sezeryan ayin kaçında bn 26; da olacakmış erken glmese dedi
Allahtan nem ve derece olcer cihazim bozuldu goremiyorumNem %99 görünüyor korkunççççç
Ay 25 i mi amannn bise kalmamis oy oy39+0 işte seninde canım. Benimde 25inde doluyor 25inde alacak
Epiduralde kateter yerlestiriyorlar. Gerekli hallerde ilac veriliyor. Hastaneden cikana kadar kaliyor. Agri kesiciyi ordan yapiyorlar ve cok konforlu oluyor. Ben ilkinde oyle oldum ve cok konforlu oldu. Spinal epidurali bir arada da yapabiliyorlar. Hem belden asagisi uyusuyor hem de o kateter yine takiliyor. Sadece spinal yapabilirler. Sadece 5 6 saatligine uyusma oluyor. Agri kesici ozelligi yok sonrasinda. En tercih etmeyecegim istemedigimse genel uyutma benim. Ani kurtariyorsun ama sonrasinda agrisi vs konforsuz bence. Ben kizimda epidural oldum. Yapilanlari hissettim ama agri aci yoktu. Mumkun olursa yine aynisini isteyecegimSelam kızlar. Epidural sezeryanla spinalin arasındaki fark ne bilen varmı. Ben hangisini seçsem kararsızım. Komple mi bayılsam diyorum.
İlkinde epidural oldum tam uyusmadım bagırttılar beni sonra komple bayıttılar. O yüzden şuan korkuyorum
Epidurali belden takmıyolar mı ? Videolarda gördüm ben de . Eğer bele takılı ise nasıl sırt üstü uzanıyorlar ?Epiduralde kateter yerlestiriyorlar. Gerekli hallerde ilac veriliyor. Hastaneden cikana kadar kaliyor. Agri kesiciyi ordan yapiyorlar ve cok konforlu oluyor. Ben ilkinde oyle oldum ve cok konforlu oldu. Spinal epidurali bir arada da yapabiliyorlar. Hem belden asagisi uyusuyor hem de o kateter yine takiliyor. Sadece spinal yapabilirler. Sadece 5 6 saatligine uyusma oluyor. Agri kesici ozelligi yok sonrasinda. En tercih etmeyecegim istemedigimse genel uyutma benim. Ani kurtariyorsun ama sonrasinda agrisi vs konforsuz bence. Ben kizimda epidural oldum. Yapilanlari hissettim ama agri aci yoktu. Mumkun olursa yine aynisini isteyecegim
Ay saglkla al kucağına inşallah39+0 işte seninde canım. Benimde 25inde doluyor 25inde alacak
Bele takili ama asiri ince zatenEpidurali belden takmıyolar mı ? Videolarda gördüm ben de . Eğer bele takılı ise nasıl sırt üstü uzanıyorlar ?
Evet kalmadı şükür bitti hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olsunAy 25 i mi amannn bise kalmamis oy oy
Gebelik şekeri var bende canım çok şükür ona rağmen çok fazla değil çünkü normal doğumu beklicez inşallah 4 kilo geçmezCanım günümüz aynı biliyorsun Salı günü gittim bende 3030du sancı çıkmıyor bende
Sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?