- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 23
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.421
Bende soracaktım unuttum haftaya alttan muayene var sanırım çatı muayenesi olacakOlabilir de olmayabilir de canım. Benim hala yukarda göbeğim. Kanala girme durumunu sordum doktora dün. Ona takılma dedi doğum üç beş saat önce bile girer dedi
Canım karaciğer enzimlerin yükselmiş biraz kullandığın bi ilaç var mı? Benim Oksapar kullanırken yükselmişti sonra düzeldi şükürNeyi cnm anlamdmidrarda bakti tansiyon iki kere ölçtü 12/7 çıktı hep
Dahiliye yoladi cnm sabah oradan bakacaklarmis günlerdir git gel yapıyorum bu sıcakta çokta yoruldum artk ya ama söylemeyi unutmuşum doktora karın ağrısı var bnde üst kısmda bklm yarın nasl cikacsk sonuçlarCanım karaciğer enzimlerin yükselmiş biraz kullandığın bi ilaç var mı? Benim Oksapar kullanırken yükselmişti sonra düzeldi şükürdoktoruna sor mutlaka
İnşallah canım inşallah bayramı kızımla evde geçiririm ailecek asıl o zaman bayram olurAy çok sevindim yaaa inşallah bayramda taburcu olursunuz da evine gelir kızın
Ay insallah cnm temmuz sicagina kalmadan kucagina almana sevindim. Nefes alman fln biraz dha kolaylasir en azindan. Nefes alabilmek ne buyuk nimetmis insan alamadiginda daha iyi anlıyorEvet kalmadı şükür bitti hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun
Ay inşallah inşallah bu güzel duan kabul olurİnşallah canım inşallah bayramı kızımla evde geçiririm ailecek asıl o zaman bayram olur
Benim doktorum hiç bahsetmedi çatı muayenesinden. Belki de yapmaz bilmiyorumBende soracaktım unuttum haftaya alttan muayene var sanırım çatı muayenesi olacak
Dualarım oğluşunlaGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
en kısa zamanda sağlıkla kavuşun. geçmiş olsun.Günaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Hayırlı olsun canım gozun aydın dualarım seninle ve oğlunla. En kısa zamanda sağlıkla yanına gelsin kucağında olsun inşallahGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Geçmiş olsun canım hayırla sağlıkla kavuşun bir an önce inşaallahGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Cok gecmis olsun. Allah tez zamanda saglikla kavustursunGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Canım haftası iyi hiç korkma bişey olmaz Allahın izniyle sağlıkla kucağına al yavrunuGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Ay birşey diyim mi bana epidural takıldı sırttan takılıyor evet o sancıda onun varlığını bile hatırlamıyordum ve sonra hakikatende sırt üstü yatıyorsun yani nasıl yattım acaba ben bile bilemedim. Bunu okuyana kadar da hiç düşünmemiştimEpidurali belden takmıyolar mı ? Videolarda gördüm ben de . Eğer bele takılı ise nasıl sırt üstü uzanıyorlar ?
Haftası çokk iyi hiç merak etme tez zamanda kavuşursunuz inşallah, hayırlı olsun canım moralini yükset tut lütfen, çok tebrik ederim dualarımız seninleGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Çok geçmiş olsun canım gözün aydın kavuştun bebişine en kısa zamanda yanında olacak inşallah Allah korusun onu ve seniGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
O anın heyecanı ile göz bir şey görmüyor demek kiAy birşey diyim mi bana epidural takıldı sırttan takılıyor evet o sancıda onun varlığını bile hatırlamıyordum ve sonra hakikatende sırt üstü yatıyorsun yani nasıl yattım acaba ben bile bilemedim. Bunu okuyana kadar da hiç düşünmemiştim
Kuzum cok gecmis olsun ve hayirli olsun bebisin. Zoru atlatmissiniz. Haftasi iyi bebis de en kisa zamanda toparlar zaten insallahGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?