2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım karaciğer enzimlerin yükselmiş biraz kullandığın bi ilaç var mı? Benim Oksapar kullanırken yükselmişti sonra düzeldi şükür doktoruna sor mutlaka
Dahiliye yoladi cnm sabah oradan bakacaklarmis günlerdir git gel yapıyorum bu sıcakta çokta yoruldum artk ya ama söylemeyi unutmuşum doktora karın ağrısı var bnde üst kısmda bklm yarın nasl cikacsk sonuçlar

Günaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim

Dualarım oğluşunla sakın sende modelini bozma çok uzun sürmez bence verirler senin koynuna yavrunu.
Kaç kilo doğdu sen nasılsın

en kısa zamanda sağlıkla kavuşun. geçmiş olsun.

Hayırlı olsun canım gozun aydın dualarım seninle ve oğlunla. En kısa zamanda sağlıkla yanına gelsin kucağında olsun inşallah sen içini ferah tut yeterki

Geçmiş olsun canım hayırla sağlıkla kavuşun bir an önce inşaallah

Cok gecmis olsun. Allah tez zamanda saglikla kavustursun

Canım haftası iyi hiç korkma bişey olmaz Allahın izniyle sağlıkla kucağına al yavrunu

Epidurali belden takmıyolar mı ? Videolarda gördüm ben de . Eğer bele takılı ise nasıl sırt üstü uzanıyorlar ?
Ay birşey diyim mi bana epidural takıldı sırttan takılıyor evet o sancıda onun varlığını bile hatırlamıyordum ve sonra hakikatende sırt üstü yatıyorsun yani nasıl yattım acaba ben bile bilemedim. Bunu okuyana kadar da hiç düşünmemiştim

Haftası çokk iyi hiç merak etme tez zamanda kavuşursunuz inşallah, hayırlı olsun canım moralini yükset tut lütfen, çok tebrik ederim dualarımız seninle

Kızlar bugun 32+5 olduk ve şimdi tuvalette peçeteye basparmagimin tırnağı kadar kan geldi. Doktoruma yazdım cevap bekliyorum böyle bir durum yaşayan var mı?

Çok geçmiş olsun canım gözün aydın kavuştun bebişine en kısa zamanda yanında olacak inşallah Allah korusun onu ve seni

O anın heyecanı ile göz bir şey görmüyor demek ki

Kuzum cok gecmis olsun ve hayirli olsun bebisin. Zoru atlatmissiniz. Haftasi iyi bebis de en kisa zamanda toparlar zaten insallah saglikla kucağına alip eve goturmek de nasip olsun. Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…