- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.441
Çok geçmiş olsun en zoru geçti inşallah oğlunu da sağlıkla kucağına alacaksın gözün aydın şimdi sen toparlan hemncikGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Dualarım oğluşunlasakın sende modelini bozma çok uzun sürmez bence verirler senin koynuna yavrunu.
Kaç kilo doğdu sen nasılsın
Geçmiş olsun canım korkma ama bi kontrole git istersenKızlar bugun 32+5 olduk ve şimdi tuvalette peçeteye basparmagimin tırnağı kadar kan geldi. Doktoruma yazdım cevap bekliyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Gidicem canım oglenden sonra gel dedi şimdi işten eve geldim çantamı toparlayıp cikicamGeçmiş olsun canım korkma ama bi kontrole git istersen
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Bence doktora git mutlaka cnmnKızlar bugun 32+5 olduk ve şimdi tuvalette peçeteye basparmagimin tırnağı kadar kan geldi. Doktoruma yazdım cevap bekliyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Bizede haber ver cnmGidicem canım oglenden sonra gel dedi şimdi işten eve geldim çantamı toparlayıp cikicam
çabucak şifa bulsun bebişin inşallah geçer en kısa zamanda canımGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Cnm ya senin sıkıntılarını burdan hissediyorum ya inşallah hayirlisiyla tamamlarsin bu sureci derdin tasan kalmaz sag salim bebisinle sen kavusursunuz dogru zamandaGünaydın kızlar degerlerim yüksek diye o bölümden bu bölüme yoluyolar bu sicakta 3 kez kan verdim ayrı ayrı bölümden çok yoruldm böyle olunca bebek icin cok korkuyorum
Hayirli ugurlu olsun oglusunuz biran once saglikla size kavusur dilerimmmmGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Cnm sanirim nişan diyorlar ben yasamadim ama tanidigimin dogumu boyle başlamıştı. 3 4 gun sonra da doğurmuştu. Tabi hepsinin sebebi farkli olabilir inşallah hayirli haberlerle gelGidicem canım oglenden sonra gel dedi şimdi işten eve geldim çantamı toparlayıp cikicam
Çok sağol canm vllha sıcakta kadın doğum hastanesi normal hastane gir çık mahvoldum ultrason da çektiler karından hepimiz saglkla alalım kucagimza inşallahCnm ya senin sıkıntılarını burdan hissediyorum ya inşallah hayirlisiyla tamamlarsin bu sureci derdin tasan kalmaz sag salim bebisinle sen kavusursunuz dogru zamanda
Cnm bayrami fln dusunme endiselenme. Orda bayramda da ekip tam olur. Sen kendini iyi hissetsen sorun yok ama sebepsiz agrilar gucunu tuketiyor. Hayirli sonuclar alirsin insallahÇok sağol canm vllha sıcakta kadın doğum hastanesi normal hastane gir çık mahvoldum ultrason da çektiler karından hepimiz saglkla alalım kucagimza inşallahsonuç bkliyecekmism şimdi 3 kadar eyer sonuçta birsy çıkarsa yatisini veririz dediler bayramda burda olursun keşke diyorum şimdi sezeryana alsalar artk sona doğru hiç gücüm kalmadı
Sıcak sicak Hersek şuan kilima önünde gün sayıyor sanki karne günü birde onu alip yorgunluktan dönende varKizlar buraları sessiz gordum bu sabah aksamdan sabaha baska doguranlar mi oldu ses verin
Bnim o ağrılar azaldı sadece ciddi baskı yapyo kalkınca yuruyemiyorm bacak ağrısı zatn hep vsr alıştım onaKızlar bu vajina kemiği mi çatı ağrısı mı neyse yürütmüyor ya ne zaman geçecek bu yaşayan var mı
Öle vllha cnmCnm bayrami fln dusunme endiselenme. Orda bayramda da ekip tam olur. Sen kendini iyi hissetsen sorun yok ama sebepsiz agrilar gucunu tuketiyor. Hayirli sonuclar alirsin insallah
Ahahaha iyi yapiyorsun gebesin sen bisey demesin en esintili yere oturtsunlar seni azıcık ihtimam gostersinlerSıcak sicak Hersek şuan kilima önünde gün sayıyor sanki karne günü birde onu alip yorgunluktan dönende varbende hastanedeki sandalyeyi kaydıra kaydıra güvenliğin olduğu yerde çok güzel esiyo en şimdi iki adim var aramizda yan yana oturyoz adamla arada bir bskiyo bna sonra aciyo kalk demiyor
Bnim vantilatör istemiştim yıllarca ihtiyaç duymadım hic simdi iki gündür ksrgoda o kadar şubeyi aradım dun açan kadın espiri yapti bna keşke elimde olsa burdakini sana versm dedi sürekli aryom nerde nerde diye cunku gerçekten dayanamıyorumAhahaha iyi yapiyorsun gebesin sen bisey demesin en esintili yere oturtsunlar seni azıcık ihtimam gostersinlerbende suan bir klimanin altindayim en son carpilicam diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?