2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Günaydın kızlar degerlerim yüksek diye o bölümden bu bölüme yoluyolar bu sicakta 3 kez kan verdim ayrı ayrı bölümden çok yoruldm böyle olunca bebek icin cok korkuyorum

Çok geçmiş olsun en zoru geçti inşallah oğlunu da sağlıkla kucağına alacaksın gözün aydın şimdi sen toparlan hemncik

Dualarım oğluşunla sakın sende modelini bozma çok uzun sürmez bence verirler senin koynuna yavrunu.
Kaç kilo doğdu sen nasılsın

Hepinize çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi. Bebeğim 3200 doğdu. Ben de iyi olmaya çalışıyorum.

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bebisinle de kavuşursunuz kilosu da iyi doğmuş maşallah en kısa zamanda toparlayacaktir dualarımız bebisle

Kızlar bugun 32+5 olduk ve şimdi tuvalette peçeteye basparmagimin tırnağı kadar kan geldi. Doktoruma yazdım cevap bekliyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Bence doktora git mutlaka cnmn
Gidicem canım oglenden sonra gel dedi şimdi işten eve geldim çantamı toparlayıp cikicam
Bizede haber ver cnm

çabucak şifa bulsun bebişin inşallah geçer en kısa zamanda canım

Günaydın kızlar degerlerim yüksek diye o bölümden bu bölüme yoluyolar bu sicakta 3 kez kan verdim ayrı ayrı bölümden çok yoruldm böyle olunca bebek icin cok korkuyorum
Cnm ya senin sıkıntılarını burdan hissediyorum ya inşallah hayirlisiyla tamamlarsin bu sureci derdin tasan kalmaz sag salim bebisinle sen kavusursunuz dogru zamanda

Hayirli ugurlu olsun oglusunuz biran once saglikla size kavusur dilerimmmm

Cnm ya senin sıkıntılarını burdan hissediyorum ya inşallah hayirlisiyla tamamlarsin bu sureci derdin tasan kalmaz sag salim bebisinle sen kavusursunuz dogru zamanda
Çok sağol canm vllha sıcakta kadın doğum hastanesi normal hastane gir çık mahvoldum ultrason da çektiler karından hepimiz saglkla alalım kucagimza inşallah sonuç bkliyecekmism şimdi 3 kadar eyer sonuçta birsy çıkarsa yatisini veririz dediler bayramda burda olursun keşke diyorum şimdi sezeryana alsalar artk sona doğru hiç gücüm kalmadı

Cnm bayrami fln dusunme endiselenme. Orda bayramda da ekip tam olur. Sen kendini iyi hissetsen sorun yok ama sebepsiz agrilar gucunu tuketiyor. Hayirli sonuclar alirsin insallah

Kızlar bu vajina kemiği mi çatı ağrısı mı neyse yürütmüyor ya ne zaman geçecek bu yaşayan var mı

Kizlar buraları sessiz gordum bu sabah aksamdan sabaha baska doguranlar mi oldu ses verin
Sıcak sicak Hersek şuan kilima önünde gün sayıyor sanki karne günü birde onu alip yorgunluktan dönende var bende hastanedeki sandalyeyi kaydıra kaydıra güvenliğin olduğu yerde çok güzel esiyo en şimdi iki adim var aramizda yan yana oturyoz adamla arada bir bskiyo bna sonra aciyo kalk demiyor

Ahahaha iyi yapiyorsun gebesin sen bisey demesin en esintili yere oturtsunlar seni azıcık ihtimam gostersinler bende suan bir klimanin altindayim en son carpilicam diye korkuyorum

Ahahaha iyi yapiyorsun gebesin sen bisey demesin en esintili yere oturtsunlar seni azıcık ihtimam gostersinler bende suan bir klimanin altindayim en son carpilicam diye korkuyorum
Bnim vantilatör istemiştim yıllarca ihtiyaç duymadım hic simdi iki gündür ksrgoda o kadar şubeyi aradım dun açan kadın espiri yapti bna keşke elimde olsa burdakini sana versm dedi sürekli aryom nerde nerde diye cunku gerçekten dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…