2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
En guzeli dus alip perdeleri kapayip eeeen karanlk odada beklemek vucut nasil rahatliyor. Neyse istanbuldaysan eger onumuzdeki hafta sicakliklar 28 e dusuyor diye gordum nefes aliriz

En guzeli dus alip perdeleri kapayip eeeen karanlk odada beklemek vucut nasil rahatliyor. Neyse istanbuldaysan eger onumuzdeki hafta sicakliklar 28 e dusuyor diye gordum nefes aliriz
İstanbul da degilm sakaryadaym ama ikisininde nem ve sıcaklık orani ayni evet bnde heyecanlandım serin hava glcekmis

Cnm sanirim nişan diyorlar ben yasamadim ama tanidigimin dogumu boyle başlamıştı. 3 4 gun sonra da doğurmuştu. Tabi hepsinin sebebi farkli olabilir inşallah hayirli haberlerle gel
Bende nişandan şüphelendim ama mukuslu yapı yoktu gerçi sonradan mukus geldi. Umarım nişan değildir çünkü daha çok minik şimdi doktorun kapisindayim ameliyattaymis

Bende nişandan şüphelendim ama mukuslu yapı yoktu gerçi sonradan mukus geldi. Umarım nişan değildir çünkü daha çok minik şimdi doktorun kapisindayim ameliyattaymis
Nisan icin biraz erken haftan sanki
Acaba kabiz filan oldun mu
Kanama o sekilde olmus olabilir mi
Dr a gitmissin İyi yapmışsın
Hayirli haberler ins

Nisan icin biraz erken haftan sanki
Acaba kabiz filan oldun mu
Kanama o sekilde olmus olabilir mi
Dr a gitmissin İyi yapmışsın
Hayirli haberler ins
Evet cokk erken nişan için hatta o nedenle çok korktum. Sabah tüm enerjik halimle işe gittim gayet sakin güzel bir gün ağrısız sizisiz geçiyor derken lavaboda gördüm kanı. Amin inşallah canım çok teşekkürler

eğitimde hemşire bana doğum nişanı belirtisi olarak enerjik hissetmek de olur demişti canım

Kızlar merhaba aranızda öğretmen var mı ben 32+0 da çalışamaz aldım.Okula verdim.Ancak diyelim ki 38.haftamda doğurdum kalan 2 haftalık süreci doğum sonrasına atılmıyormuş siz böyle bir şey duydunuz mu yönetmelikte atılması gerekmiyor mu

Kızlar merhaba aranızda öğretmen var mı ben 32+0 da çalışamaz aldım.Okula verdim.Ancak diyelim ki 38.haftamda doğurdum kalan 2 haftalık süreci doğum sonrasına atılmıyormuş siz böyle bir şey duydunuz mu yönetmelikte atılması gerekmiyor mu

Canim 32'de calisamaz izni i baslayinca atacak bisey kalmıyor ki zaten. Mesela 33'e kadar calistin o çalıştığın 1 haftayi aktarirsin 34 olunca 2 hafta gibi. 32'den sonra calistigini aktariyorsun yani. Calisabilir raporu alıp. Bilmem anlatabildim mi.

Cok geçmiş olsun. Umarım en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin.

Canım diyelim ki 38.haftada doğum oldu kalan 2 hafta atılmıyor mu

atılır aynen erken doğumlarda doğum tarihine göre hafta hesaplanır doğumdan önce 3 haftaya kadar ne kadar çalışırsan doğum sonrasına aktarılır canım benim

Kizlar sanirim en son cocukken fln yemisimdir daha bu yasima geldim yemedim. Canim jelibon istiyor ay saka gibi gittim aldim gunde 10 tane minik yemeye basladim iki gundur hicte aliskanligim degil var mi aranizda boyle sacma seylere cani ceken inşallah zararı yoktur ufacik ama

Kızlar selam bugün 35+0 haftalık olduk. Dün gittim kontrole, bebişim 3100gr
Doğum için 1 Temmuz dedi. Gelişimi önden gidiyor
Ama o gün 37+3 olacağız daha. Tansiyon yükseldiği gibi bekleme dedi
Siz ne düşünüyorsunuz? Preklampsi geçmişim de var. Sormadım neden o gün olması gerektiğini
Eğer kalırsa eşim 1 hafta daha bekletelim diyor

Ben her şeyi yer oldum dikkat etmedim bu sefer

Olmaz kız bir şey o kadarciktan gönlün geçsin yeter. Bende birkaç ay önce ne yerim ne ararım sagliksiz diye sosis canım istedi ama boyle aşırı değil yine de gittim kumru yedim gönlüm kalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…