- 5 Şubat 2024
- 482
- 500
- 18
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.481
Ben de 2 gün önce bitirdim tek korkum çamurlu yağmurTüm temizliğimi camlar dahil yapmış bitirmis rahat rahat oturuyordum bilin bakalım ne oldu? Şuan camlarıma duş başlığı tutuluyor gibifırtına, yağmur ne ararsan var
Canim 2 hafta sonra rahat 3500ü geçecektir daha fazla olabilir. Bazen bebegin disarida olmasi iceride olmasindan daha iyidir diyor doktorum. Vardır bi bildikleri.Kızlar selam bugün 35+0 haftalık olduk. Dün gittim kontrole, bebişim 3100gr
Doğum için 1 Temmuz dedi. Gelişimi önden gidiyor
Ama o gün 37+3 olacağız daha. Tansiyon yükseldiği gibi bekleme dedi
Siz ne düşünüyorsunuz? Preklampsi geçmişim de var. Sormadım neden o gün olması gerektiğini
Eğer kalırsa eşim 1 hafta daha bekletelim diyor
Ankarada cam silinmez Allah askina öğrenemedin mi bunuTüm temizliğimi camlar dahil yapmış bitirmis rahat rahat oturuyordum bilin bakalım ne oldu? Şuan camlarıma duş başlığı tutuluyor gibifırtına, yağmur ne ararsan var
İnşallah burayada yağar ben razıyım tekrar cam silmeyeTüm temizliğimi camlar dahil yapmış bitirmis rahat rahat oturuyordum bilin bakalım ne oldu? Şuan camlarıma duş başlığı tutuluyor gibifırtına, yağmur ne ararsan var
Ay yedin mi kiz benim yerime de yiyeydin helal olsun. Bende cnm ciger kokorec sucuk neler cekiyor ama hic birini yemedim aslinda azicik yeseydim nolacakti dimi simdi de sey oldu bu kdr yemedim bekleyim hamilelik bitsin diyorumOlmaz kız bir şey o kadarciktangönlün geçsin yeter. Bende birkaç ay önce ne yerim ne ararım sagliksiz diye sosis canım istedi ama boyle aşırı değil yine de gittim kumru yedim gönlüm kalmasın diye
Bizim burada oyleTüm temizliğimi camlar dahil yapmış bitirmis rahat rahat oturuyordum bilin bakalım ne oldu? Şuan camlarıma duş başlığı tutuluyor gibifırtına, yağmur ne ararsan var
Tam olarak o oldu diyebilirim çöl tozu yağmur çamur ve işin garip tarafı hala sıcakBen de 2 gün önce bitirdim tek korkum çamurlu yağmur
Noldu öyle birdenKızlar şimdi red kağıdı imzaladım oğlum la yanlz olduğum için babasını aryacsz dönsün diye eve gece glip yatış yapcm acilde bebeğin hayatı riske girmiş bana dua edin ne olur sağ Salim alym bebeğimi
Ben de öyle düşünüyorum. Yanılma payı 200-300 gr olsa bile 3 yeterli benim içinCanim 2 hafta sonra rahat 3500ü geçecektir daha fazla olabilir. Bazen bebegin disarida olmasi iceride olmasindan daha iyidir diyor doktorum. Vardır bi bildikleri.
Hayırdır canım neden hastanedesin?Kızlar şimdi red kağıdı imzaladım oğlum la yanlz olduğum için babasını aryacsz dönsün diye eve gece glip yatış yapcm acilde bebeğin hayatı riske girmiş bana dua edin ne olur sağ Salim alym bebeğimi
Balkonda oturmayı seviyorum, camlar pis olunca hiç keyfi çıkmıyorAnkarada cam silinmez Allah askina öğrenemedin mi bunuYilda iki kere silersem belki onda da agustosta dolu yagar
Cnm anlayamadim dogumun oldu mu olacak mi neden hayati riski var Allah korusunKızlar şimdi red kağıdı imzaladım oğlum la yanlz olduğum için babasını aryacsz dönsün diye eve gece glip yatış yapcm acilde bebeğin hayatı riske girmiş bana dua edin ne olur sağ Salim alym bebeğimi
Ankaradayim kuzum ben, şimdi arkadaş foto attı ağaç falan devrilmiş iş yerinin önünde şuan günlük güneşlik. Tüm her şey iki saat içinde olduBizim burada oylesanirim ikimizde istanbuldayiz. Ne sıkıntılı bir gun ama bugun sicak nem hava kapalı ve yagisli icim şişti
Teşekkür ederim cnm birden değerlerim fırladı iki günde tavsn yaptı şeker de olunca bebeği kaybedebiliriz dedi şimdi hemnn yatış dedi eşimde uzakta calisyo onu aradım Yola çıktı bnde oğlumla eve gidicem şimdi hazirligimi yapcm eksiğim varsa tamamlyacm gece yads sabah 9 da glcezNoldu öyle birdendualarimiz seninle canım benim ya
Karaciğer enzimlerin iki günde tavsn yaomis bebeğe her an zarar verebikir dedi bir gün bile kalmaz dedi artk riske atmaCnm anlayamadim dogumun oldu mu olacak mi neden hayati riski var Allah korusun
Belki batıl inanç ama bir tanıdığımin canı hamileyken midye istemiş yemedi bebiste doğum lekesi olduAy yedin mi kiz benim yerime de yiyeydin helal olsun. Bende cnm ciger kokorec sucuk neler cekiyor ama hic birini yemedim aslinda azicik yeseydim nolacakti dimi simdi de sey oldu bu kdr yemedim bekleyim hamilelik bitsin diyorumjelibonlari yemisim gecen paketi kalmis anne benim jelibonumu mu yedin diye sok oldu yavrucak
Aksami beklemesemiydin ki acaba :/Karaciğer enzimlerin iki günde tavsn yaomis bebeğe her an zarar verebikir dedi bir gün bile kalmaz dedi artk riske atma
Hiç sabahi bekleme canım esin gelince hemen akşam mümkünse yapın bence yatışını. Allah kolayligini versinTeşekkür ederim cnm birden değerlerim fırladı iki günde tavsn yaptı şeker de olunca bebeği kaybedebiliriz dedi şimdi hemnn yatış dedi eşimde uzakta calisyo onu aradım Yola çıktı bnde oğlumla eve gidicem şimdi hazirligimi yapcm eksiğim varsa tamamlyacm gece yads sabah 9 da glcez
Kiz desene jelibonu iyi ki yedim. Cocugun uzerinde ayıcık resimleri olurmus tövbeBelki batıl inanç ama bir tanıdığımin canı hamileyken midye istemiş yemedi bebiste doğum lekesi olduhala pişman. Şöyle gönül geçecek kadar da olsa iki lokma attım ben ağzıma her şeyden. Ciğer haric oldum olası nefret ederim ciğerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?