2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canim 2 hafta sonra rahat 3500ü geçecektir daha fazla olabilir. Bazen bebegin disarida olmasi iceride olmasindan daha iyidir diyor doktorum. Vardır bi bildikleri.

Olmaz kız bir şey o kadarciktan gönlün geçsin yeter. Bende birkaç ay önce ne yerim ne ararım sagliksiz diye sosis canım istedi ama boyle aşırı değil yine de gittim kumru yedim gönlüm kalmasın diye
Ay yedin mi kiz benim yerime de yiyeydin helal olsun. Bende cnm ciger kokorec sucuk neler cekiyor ama hic birini yemedim aslinda azicik yeseydim nolacakti dimi simdi de sey oldu bu kdr yemedim bekleyim hamilelik bitsin diyorum jelibonlari yemisim gecen paketi kalmis anne benim jelibonumu mu yedin diye sok oldu yavrucak

Tüm temizliğimi camlar dahil yapmış bitirmis rahat rahat oturuyordum bilin bakalım ne oldu? Şuan camlarıma duş başlığı tutuluyor gibi fırtına, yağmur ne ararsan var
Bizim burada oyle sanirim ikimizde istanbuldayiz. Ne sıkıntılı bir gun ama bugun sicak nem hava kapalı ve yagisli icim şişti

Canim 2 hafta sonra rahat 3500ü geçecektir daha fazla olabilir. Bazen bebegin disarida olmasi iceride olmasindan daha iyidir diyor doktorum. Vardır bi bildikleri.
Ben de öyle düşünüyorum. Yanılma payı 200-300 gr olsa bile 3 yeterli benim için
Anne karnında kg da verebiliyorlar

Cnm anlayamadim dogumun oldu mu olacak mi neden hayati riski var Allah korusun

Noldu öyle birden dualarimiz seninle canım benim ya
Teşekkür ederim cnm birden değerlerim fırladı iki günde tavsn yaptı şeker de olunca bebeği kaybedebiliriz dedi şimdi hemnn yatış dedi eşimde uzakta calisyo onu aradım Yola çıktı bnde oğlumla eve gidicem şimdi hazirligimi yapcm eksiğim varsa tamamlyacm gece yads sabah 9 da glcez

Belki batıl inanç ama bir tanıdığımin canı hamileyken midye istemiş yemedi bebiste doğum lekesi oldu hala pişman. Şöyle gönül geçecek kadar da olsa iki lokma attım ben ağzıma her şeyden. Ciğer haric oldum olası nefret ederim ciğerden

Hiç sabahi bekleme canım esin gelince hemen akşam mümkünse yapın bence yatışını. Allah kolayligini versin

Kiz desene jelibonu iyi ki yedim. Cocugun uzerinde ayıcık resimleri olurmus tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…