- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.501
Kağan hocanın bir videosuna denk gelmiştim. Bazı hamilelerin evhami hakkında. Ya bir bardak kola içtin diye bir sey olmaz diyordu. Oturup bir demet yemediysen maydonoz yedin diye bir şey olmaz falan diyordu. Hamileligin başında izlemistim videosunu. Valla o kadar evham yapılacak şeyin içinde bir de ne yedim içtim derdine düşmeyeyim dedim. Her şeyden de yedim tiksinme, kusma durumlarım geçinceKiz desene jelibonu iyi ki yedim. Cocugun uzerinde ayıcık resimleri olurmus tövbe
Ama eşim yok oğlum tek yanmda banyo.yapip temizliği yapcmAksami beklemesemiydin ki acaba :/
İnşallah cnm kızlar duanıza ihtiyacım varHiç sabahi bekleme canım esin gelince hemen akşam mümkünse yapın bence yatışını. Allah kolayligini versin
Yakında başka kimse yok mu canım çocugu emanet edebileceğinİnşallah cnm kızlar duanıza ihtiyacım var
Hemen olsaydın keşke sabahı beklemekte bir risk şuan. Keşke dinleseydin drları.Teşekkür ederim cnm birden değerlerim fırladı iki günde tavsn yaptı şeker de olunca bebeği kaybedebiliriz dedi şimdi hemnn yatış dedi eşimde uzakta calisyo onu aradım Yola çıktı bnde oğlumla eve gidicem şimdi hazirligimi yapcm eksiğim varsa tamamlyacm gece yads sabah 9 da glcez
Yani yatış yapınca yemgm glir ama oğlumu sadece babasina biraksbilrm ailem çok uzaktaYakında başka kimse yok mu canım çocugu emanet edebileceğinay valla bazen diyorum keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık diye. İçini ferah tut ama yarını da bekleme hiç gelir gelmez yatisini yaptır bence.
Allah yardımcın olsun canım benim eminim güzel haberler vericeksin bebişler kendi gelecekleri zamanı kendiler belirliyor seninki de aceleci galibaİnşallah cnm kızlar duanıza ihtiyacım var
Ay canım eşin gelene kadar yardımcın olacak kimsen yok muTeşekkür ederim cnm birden değerlerim fırladı iki günde tavsn yaptı şeker de olunca bebeği kaybedebiliriz dedi şimdi hemnn yatış dedi eşimde uzakta calisyo onu aradım Yola çıktı bnde oğlumla eve gidicem şimdi hazirligimi yapcm eksiğim varsa tamamlyacm gece yads sabah 9 da glcez
Canım sağlıkla kucağına al inşallah yaKızlar şimdi red kağıdı imzaladım oğlum la yanlz olduğum için babasını aryacsz dönsün diye eve gece glip yatış yapcm acilde bebeğin hayatı riske girmiş bana dua edin ne olur sağ Salim alym bebeğimi
Canım çok geçmiş olsun her şey yolunda gidecek pozitif düşün zaten bebeğinin kilosu da haftası da gayet iyi. Dualarımız seninleYani yatış yapınca yemgm glir ama oğlumu sadece babasina biraksbilrm ailem çok uzakta
Ahahahah ben de öyle hayal ettimKiz desene jelibonu iyi ki yedim. Cocugun uzerinde ayıcık resimleri olurmus tövbe
Canimm sagsalim bebişini kucagina alacaksin hic stres yaratma kendinde. Eşin gelince hemen hastaneye gecersin. Komşun arkadaşın falan yok mu yakininda sana yardimci olsunlar.Yani yatış yapınca yemgm glir ama oğlumu sadece babasina biraksbilrm ailem çok uzakta
Sen gidebilecegin en erken vakitte git kuzuKaraciğer enzimlerin iki günde tavsn yaomis bebeğe her an zarar verebikir dedi bir gün bile kalmaz dedi artk riske atma
Canımm çok sevindim Rabbim kuzunla sağlıcakla evinize dönmeyi nasip etsin en hayırlı zamanda inşallahYaa Allahım güzel haberler versin inşallah sağlıkla gelsin hiç haber vardı beyazorkideden ay hepimiz yavrucaklarımızı sağ sağlim sağlıklı sıhhatli alalım kucağımızabenden haberler daha güzel bayağı şu 2 güne 1. Düzeye geçiyoruz hemşire tamamen nisanın emmesine kilo almasına bağlı dedi hatta daha süt getirme dedi bence 1. Düzeye geçicek ondan dedi
Canım dua ederiz tabi ki Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kuzunla eve dönmeyi nasip etsinGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Canımm hayırlısıyla sağlıcakla kavuşun kuzunla inşallah Rabbim yardımcınız olsunKızlar şimdi red kağıdı imzaladım oğlum la yanlz olduğum için babasını aryacsz dönsün diye eve gece glip yatış yapcm acilde bebeğin hayatı riske girmiş bana dua edin ne olur sağ Salim alym bebeğimi
Canım sakin ol korkma inşallah sağ Salim kucağına alacaksın bu akşamı geçirme bu akşam tekte olsan yatışını yap oğlunu bırakacağın biri varsa ara hemen, en azından hastanede kalmış olursun eşin gelene kadarKaraciğer enzimlerin iki günde tavsn yaomis bebeğe her an zarar verebikir dedi bir gün bile kalmaz dedi artk riske atma
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle bebişini sağ Salim kucağına alacaksın inşallahYani yatış yapınca yemgm glir ama oğlumu sadece babasina biraksbilrm ailem çok uzakta
Allahın izniyle sağ Salim kavuşursun inşallah canım. Korkma çok şükür 37. Haftayı gördük. Güzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim cnm birden değerlerim fırladı iki günde tavsn yaptı şeker de olunca bebeği kaybedebiliriz dedi şimdi hemnn yatış dedi eşimde uzakta calisyo onu aradım Yola çıktı bnde oğlumla eve gidicem şimdi hazirligimi yapcm eksiğim varsa tamamlyacm gece yads sabah 9 da glcez
Çok şükür nişan değilmiş canım doktor kontrol edene kadar ömrümden ömür gitti rahimde açılma yok dedi plasenta sağlam ama kanın nerden geldigi belli değileğitimde hemşire bana doğum nişanı belirtisi olarak enerjik hissetmek de olur demişti canım
Evet canım çıktım eve geldim şimdi. ultrasonla hem karından hem vajinal baktı rahimde açılma yokmuş plasentada bozulma yok dedi kanın nerden geldiği belli değilGittinmi cnmn ne dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?