2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kiz desene jelibonu iyi ki yedim. Cocugun uzerinde ayıcık resimleri olurmus tövbe
Kağan hocanın bir videosuna denk gelmiştim. Bazı hamilelerin evhami hakkında. Ya bir bardak kola içtin diye bir sey olmaz diyordu. Oturup bir demet yemediysen maydonoz yedin diye bir şey olmaz falan diyordu. Hamileligin başında izlemistim videosunu. Valla o kadar evham yapılacak şeyin içinde bir de ne yedim içtim derdine düşmeyeyim dedim. Her şeyden de yedim tiksinme, kusma durumlarım geçince

Hemen olsaydın keşke sabahı beklemekte bir risk şuan. Keşke dinleseydin drları.

Yakında başka kimse yok mu canım çocugu emanet edebileceğin ay valla bazen diyorum keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık diye. İçini ferah tut ama yarını da bekleme hiç gelir gelmez yatisini yaptır bence.
Yani yatış yapınca yemgm glir ama oğlumu sadece babasina biraksbilrm ailem çok uzakta

Ay canım eşin gelene kadar yardımcın olacak kimsen yok mu
Hızlıca topla kendini hastanede ol yine de
Dualarımız sen ve bebişinle

Canımm çok sevindim Rabbim kuzunla sağlıcakla evinize dönmeyi nasip etsin en hayırlı zamanda inşallah
Canım dua ederiz tabi ki Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kuzunla eve dönmeyi nasip etsin
Canımm hayırlısıyla sağlıcakla kavuşun kuzunla inşallah Rabbim yardımcınız olsun

Karaciğer enzimlerin iki günde tavsn yaomis bebeğe her an zarar verebikir dedi bir gün bile kalmaz dedi artk riske atma
Canım sakin ol korkma inşallah sağ Salim kucağına alacaksın bu akşamı geçirme bu akşam tekte olsan yatışını yap oğlunu bırakacağın biri varsa ara hemen, en azından hastanede kalmış olursun eşin gelene kadar

Allahın izniyle sağ Salim kavuşursun inşallah canım. Korkma çok şükür 37. Haftayı gördük. Güzel haberlerini bekliyoruz

eğitimde hemşire bana doğum nişanı belirtisi olarak enerjik hissetmek de olur demişti canım
Çok şükür nişan değilmiş canım doktor kontrol edene kadar ömrümden ömür gitti rahimde açılma yok dedi plasenta sağlam ama kanın nerden geldigi belli değil
Gittinmi cnmn ne dedi doktor
Evet canım çıktım eve geldim şimdi. ultrasonla hem karından hem vajinal baktı rahimde açılma yokmuş plasentada bozulma yok dedi kanın nerden geldiği belli değil nst de sancı da çıkmadı çok şükür ama artık bol su içip istirahat zamanım gelmiş benim. Farkında olmadan izin öncesi son kez işe gitmişim evdeki plan çarşıya uymadı ev temizliği vs herşey yalan oldu neyseki bugün aynı bedende gidip aynı bedende döndük ya eve o yeter bana

E Eflatunc canım çok geçmiş olsun. İnşaallah bir sıkıntı çıkmadan hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın bebeğini. Dualarımız seninle. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. En kısa zamanda da yatışını yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…