- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.521
Canım sen boşversene banyoyu kılı tüyü doktor sana gerekeni söylemiş oğlunda yengenle hastanede beklesin bişey olmaz hızlıca duş al çık hastaneye git pamuk ipliği olaylar en azından nst ile takipli olursunAma eşim yok oğlum tek yanmda banyo.yapip temizliği yapcm
Canım hayırdır noldu geçmiş olsun? Dualarım seninle ve bebisinle hayırlı haberler ile gel inşallahKızlar şimdi red kağıdı imzaladım oğlum la yanlz olduğum için babasını aryacsz dönsün diye eve gece glip yatış yapcm acilde bebeğin hayatı riske girmiş bana dua edin ne olur sağ Salim alym bebeğimi
Ben de haribo yiyorum aradaKizlar sanirim en son cocukken fln yemisimdir daha bu yasima geldim yemedim. Canim jelibon istiyor ay saka gibi gittim aldim gunde 10 tane minik yemeye basladim iki gundur hicte aliskanligim degil var mi aranizda boyle sacma seylere cani cekeninşallah zararı yoktur ufacik ama
Çok şükür canım kendini yorma artık bol bol dinlen sevindim iyi olmanızaÇok şükür nişan değilmiş canım doktor kontrol edene kadar ömrümden ömür gitti rahimde açılma yok dedi plasenta sağlam ama kanın nerden geldigi belli değil
Evet canım çıktım eve geldim şimdi. ultrasonla hem karından hem vajinal baktı rahimde açılma yokmuş plasentada bozulma yok dedi kanın nerden geldiği belli değilnst de sancı da çıkmadı çok şükür ama artık bol su içip istirahat zamanım gelmiş benim. Farkında olmadan izin öncesi son kez işe gitmişim evdeki plan çarşıya uymadı ev temizliği vs herşey yalan oldu neyseki bugün aynı bedende gidip aynı bedende döndük ya eve o yeter bana
Çok şükürTek tek yazamdm kızlar özür dilerim şimdi girdim duş alip cikacaz oğlumda amcasi glip alck
İnşallah güzel haberler bekliyoruz. Çok oyalanmadan git lütfen. Aklımız sende.Tek tek yazamdm kızlar özür dilerim şimdi girdim duş alip cikacaz oğlumda amcasi glip alck
Heh çok şükür canım yaTek tek yazamdm kızlar özür dilerim şimdi girdim duş alip cikacaz oğlumda amcasi glip alck
Bizleri haberdar et canım dualarımız seninleTek tek yazamdm kızlar özür dilerim şimdi girdim duş alip cikacaz oğlumda amcasi glip alck
Allah yardımcınız olsun canım strese girmemeye çalış sonuçta böyle durumlarda sezaryenle almıyorlar mıydı, hemen müdahele edilir sağlıkla doğar inşallahKızlar şimdi red kağıdı imzaladım oğlum la yanlz olduğum için babasını aryacsz dönsün diye eve gece glip yatış yapcm acilde bebeğin hayatı riske girmiş bana dua edin ne olur sağ Salim alym bebeğimi
Ya sukur bak amcasi varmisTek tek yazamdm kızlar özür dilerim şimdi girdim duş alip cikacaz oğlumda amcasi glip alck
İnşallah sağlıcakla alirsin kucağına.Kızlar şimdi red kağıdı imzaladım oğlum la yanlz olduğum için babasını aryacsz dönsün diye eve gece glip yatış yapcm acilde bebeğin hayatı riske girmiş bana dua edin ne olur sağ Salim alym bebeğimi
Canim yani sen soyle hesapla. 32. Haftada izne ayrildin ya. Ordan itibaren 16 hafta iznin var. Dogumu ne zaman yaptigin fark etmiyor artik. 16 haftalik izni baslatmis oluyorsun calisamaz raporu alarak.Canım diyelim ki 38.haftada doğum oldu kalan 2 hafta atılmıyor mu
Allah yardimcin olsun cnmAma eşim yok oğlum tek yanmda banyo.yapip temizliği yapcm
Cnm cok doğru demiş. Benim biraz pinpirikli yapim var doğrusunu bilip aman ya bise olursa kafasi. Hic bir faydasi yok tabiki bu düşüncenin. Sen dogrusunu yapmissin afiyet bal seker olsun sifa olsunKağan hocanın bir videosuna denk gelmiştim. Bazı hamilelerin evhami hakkında. Ya bir bardak kola içtin diye bir sey olmaz diyordu. Oturup bir demet yemediysen maydonoz yedin diye bir şey olmaz falan diyordu. Hamileligin başında izlemistim videosunu. Valla o kadar evham yapılacak şeyin içinde bir de ne yedim içtim derdine düşmeyeyim dedim. Her şeyden de yedim tiksinme, kusma durumlarım geçince
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla büyüsün inşallahBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?