2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ama eşim yok oğlum tek yanmda banyo.yapip temizliği yapcm
Canım sen boşversene banyoyu kılı tüyü doktor sana gerekeni söylemiş oğlunda yengenle hastanede beklesin bişey olmaz hızlıca duş al çık hastaneye git pamuk ipliği olaylar en azından nst ile takipli olursun

Canım hayırdır noldu geçmiş olsun? Dualarım seninle ve bebisinle hayırlı haberler ile gel inşallah

Ben de haribo yiyorum arada

Çok şükür canım kendini yorma artık bol bol dinlen sevindim iyi olmanıza

Allah yardımcınız olsun canım strese girmemeye çalış sonuçta böyle durumlarda sezaryenle almıyorlar mıydı, hemen müdahele edilir sağlıkla doğar inşallah

Cnm cok doğru demiş. Benim biraz pinpirikli yapim var doğrusunu bilip aman ya bise olursa kafasi. Hic bir faydasi yok tabiki bu düşüncenin. Sen dogrusunu yapmissin afiyet bal seker olsun sifa olsun

Bugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…