- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.541
Öncelikle çok sevindim msjin içimi rahatlatti güzel gunleriniz olsun inşallahBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Hadi hayırlı olsun gözünüz aydınBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Dualarımız seninle canım. Sen canını sıkma yeter. Her şey gayet güzel ilerleyecek Allahın izniyleSağolun kizlar doktoru bkledim sizide telaşlandrdim inşallah birsy olmucsk sadce hepiniz hamilesiniz dualarınızı bekliyorum o kadar
Amin inşallah cnnm inşallahDualarımız seninle canım. Sen canını sıkma yeter. Her şey gayet güzel ilerleyecek Allahın izniyle
Gözünaydın canım hayırli olsun bebişinBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla kucağına al inşallahSağolun kizlar doktoru bkledim sizide telaşlandrdim inşallah birsy olmucsk sadce hepiniz hamilesiniz dualarınızı bekliyorum o kadar
Herşey çok güzel olucak canım benim sağlıkla kucağına al miniğini hayırlısıyla inşallah, dualarımız seninleSağolun kizlar doktoru bkledim sizide telaşlandrdim inşallah birsy olmucsk sadce hepiniz hamilesiniz dualarınızı bekliyorum o kadar
Çok sevindim Allah bağışlasın güzel günlerde büyüt inşallahBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğine şifa versin en kısa zamanda sağlıkla kucağına almak nasip olsunGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Bu gece almayacak sanırım canım ? Ne dedi tam olarak sabah sezaryen mi ?Sağolun kizlar doktoru bkledim sizide telaşlandrdim inşallah birsy olmucsk sadce hepiniz hamilesiniz dualarınızı bekliyorum o kadar
Hayırlı mutlu haberlerini bekliyoruzSağolun kizlar doktoru bkledim sizide telaşlandrdim inşallah birsy olmucsk sadce hepiniz hamilesiniz dualarınızı bekliyorum o kadar
Sonuçların gelsin dedi nst bağladı tüm kan istedi birde bnim gitim riskli gebelik teki doktlarls görüşecekmis bayram tatili dolayısıyla biraz doktor sıkıntısı var anldm hersk doktor bkliyoBu gece almayacak sanırım canım ? Ne dedi tam olarak sabah sezaryen mi ?
Ay ne güzel haberBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallahBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Ah canım benim çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle hepimiz yanındayız merak etme bisey olmayacak Allahin izniyleSonuçların gelsin dedi nst bağladı tüm kan istedi birde bnim gitim riskli gebelik teki doktlarls görüşecekmis bayram tatili dolayısıyla biraz doktor sıkıntısı var anldm hersk doktor bkliyo
Hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Bugün bakamadım neler olmuş nelerBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?