2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Öncelikle çok sevindim msjin içimi rahatlatti güzel gunleriniz olsun inşallah Bnde şimdi hadtsndeyim acilde doktor bkliyom kan vs slindi ful baştan birsy sorcm haftamız aynı küveze alindimi acaba sollunmda bir siknti vs olmadı demi 37 bna minik erkn gldi

Hadi hayırlı olsun gözünüz aydın

Gözünaydın canım hayırli olsun bebişin

Sağolun kizlar doktoru bkledim sizide telaşlandrdim inşallah birsy olmucsk sadce hepiniz hamilesiniz dualarınızı bekliyorum o kadar
Herşey çok güzel olucak canım benim sağlıkla kucağına al miniğini hayırlısıyla inşallah, dualarımız seninle

Çok sevindim Allah bağışlasın güzel günlerde büyüt inşallah

Çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğine şifa versin en kısa zamanda sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Kızlar kocaeli gebze darıca sağanak yağış ve rüzgarın etkisine girdi, rüzgardan mıdr bilmiyorum elektrkler bile kesildi darısı sıcak yerlern başına

Bu gece almayacak sanırım canım ? Ne dedi tam olarak sabah sezaryen mi ?
Sonuçların gelsin dedi nst bağladı tüm kan istedi birde bnim gitim riskli gebelik teki doktlarls görüşecekmis bayram tatili dolayısıyla biraz doktor sıkıntısı var anldm hersk doktor bkliyo

Ay ne güzel haber sağlıcakla büyütün yavrunuzu

Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah

Sonuçların gelsin dedi nst bağladı tüm kan istedi birde bnim gitim riskli gebelik teki doktlarls görüşecekmis bayram tatili dolayısıyla biraz doktor sıkıntısı var anldm hersk doktor bkliyo
Ah canım benim çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle hepimiz yanındayız merak etme bisey olmayacak Allahin izniyle

Hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bugün bakamadım neler olmuş neler çok geçmiş olsun gözünüz aydın. Diğer arkadaşlaslarada çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…