- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.561
Canım işte onu kabul etmiyorlar sıkıntı ordaCanim yani sen soyle hesapla. 32. Haftada izne ayrildin ya. Ordan itibaren 16 hafta iznin var. Dogumu ne zaman yaptigin fark etmiyor artik. 16 haftalik izni baslatmis oluyorsun calisamaz raporu alarak.
Özel devlet farketmez her yerde öyle bu durum. Mevzunun da dediği gibi 16 hafta var izin başladığı andan itibaren başlıyor. 8/8 diye bölmeleri yasal sıkıntılardan. Çalışabilir raporu alıp doğum sonraya kullanıyor çoğu kadın. Zaten mantıken şöyle doğum sonrasına eklenmese kimse 36 ya kadar çalışmaz kiCanım işte onu kabul etmiyorlar sıkıntı orda
Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda yavruna kavuş insallah haftan da iyi maşallah sizeGünaydın kızlar. 37+1 de tansiyonun sürekli yukarı aşağı oynaması ve tüm gün mide bulantısı şikayetimi doktora söyleyince acil sezaryene alındım. Sezaryeni spinal anesteziyle oldum. 5 dk sonra oğlumu aldılar. Başta baya ağladı ama sonra inlemeler başlayınca doktor nefes almakta zorlandığını küvöze alacaklarını söyledi. Sanırım o an tedirgin olduğumu görünce komple bayılttılar. Oğlum şu an küvözde entübe ama durumu hakkında doktor güzel şeyler söyledi, iyileşecek inanıyorum. Ben dün oğlumu doktorlara emanet ederek taburcu oldum. Dualarınızda oğluma da yer verirseniz çok sevinirim
Gözün aydın canım çok şükür iyisiniz sağlıcakla büyütün bebeğiniziBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Neyi kabul etmiyorlar. Anlayamadım. Nasıl olması gerektiğini söylüyorlar.Canım işte onu kabul etmiyorlar sıkıntı orda
Canim is yerine sor bence ne istediklerine bakar ama doktorun rapor vermemesi sacma geldi bana. Gerek yok derken o mu karar veriyor gerekliligine? Is yeri isterse ne olacak? Bir daha bir daha ugrastirmis olacak seni gibi geldiKizlar size bise danisicam ben 32. Haftada calisabilir raporu almistim simdi 34 teyim doktora gittim bugün izne ayrilicam rapor verir msnz dedim rapora gerek yok istedigin zaman is yerine haber verip ayrilabilirsin dedi. Is yerine mail atmam yeterli mi
Evet ya kötü zamana denk geldi ama illaki nöbetçi doktor vardır inşallah yolunda gider her şeySonuçların gelsin dedi nst bağladı tüm kan istedi birde bnim gitim riskli gebelik teki doktlarls görüşecekmis bayram tatili dolayısıyla biraz doktor sıkıntısı var anldm hersk doktor bkliyo
Hayirli olsun canim bebisin. Cok sevindim ne guzel saglikla almissin kucagina darisi basimizaBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Dualarimiz seninle canim hadi guzel haberlerle gel insallahSağolun kizlar doktoru bkledim sizide telaşlandrdim inşallah birsy olmucsk sadce hepiniz hamilesiniz dualarınızı bekliyorum o kadar
Yani bana dedi ki 32. Haftada calisabilir raporu vermistim sana dedi. O rapordan sonra istedigin zaman izne ayrilmak senin insiyatifine bagli rapora gerek yok dedi. Isyerine haber vermen yeterli dedi sizlerinde oyle mi oldu anlamadim ben bu işiCanim is yerine sor bence ne istediklerine bakar ama doktorun rapor vermemesi sacma geldi bana. Gerek yok derken o mu karar veriyor gerekliligine? Is yeri isterse ne olacak? Bir daha bir daha ugrastirmis olacak seni gibi geldi
Ben bunda 32 de calisamaz raporu aldim canim ama. Onceki gebeligimde 32 de calisabilir aldiktan sonra 33te calisamaz almam gerekmistiYani bana dedi ki 32. Haftada calisabilir raporu vermistim sana dedi. O rapordan sonra istedigin zaman izne ayrilmak senin insiyatifine bagli rapora gerek yok dedi. Isyerine haber vermen yeterli dedi sizlerinde oyle mi oldu anlamadim ben bu işi
Bana rahim ağzı kisaligindan dolayı 24. Haftadan bu yana erken doğum olur diyorlar şuan 37+3 um keşke dogsa diyorum hiç canını sıkmakızlar selam benim de dün kontrolüm vardi 33+0 hafta olduk bugün bebek bayagi asagida 40 i beklemez erken gelir dedi. Korkuyorum ya çok erken gelmez insallah 37 yı gecer kilosu da 2300 dedi biraz 3.500,3700 falan olur umarım
Evet mantiken oyle olmasi gerekiyor bende calisamaz raporu istedim gerek yok hic vermedim dedi sastim kaldimBen bunda 32 de calisamaz raporu aldim canim ama. Onceki gebeligimde 32 de calisabilir aldiktan sonra 33te calisamaz almam gerekmisti
Bugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Hayırlı olsunBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Bol su icmen ve tuzu kesmen lazım. Ekmek vs yiyorsan onu da kesersen ödem olmaz bence. Ben birkaç aydır hiç ekmek yemedim nerdeyse. Onun yerine pilav vs yiyorum. Ödem olabilir demişti 32 de doktorum ve son muayenemde 36+5 dim doktor ödem olmamış hiç dedi. Şuan 37+1 oldum sıfır ödem gidiyoruz inşallah doğuma kadar böyle devam eder.Bana 35. Hafta güncellemesi geldi. Bacaklarim ayaklarim komple şişmiş. Bunu nasıl engelleriz ya da azaltırız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?