2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım işte onu kabul etmiyorlar sıkıntı orda
Özel devlet farketmez her yerde öyle bu durum. Mevzunun da dediği gibi 16 hafta var izin başladığı andan itibaren başlıyor. 8/8 diye bölmeleri yasal sıkıntılardan. Çalışabilir raporu alıp doğum sonraya kullanıyor çoğu kadın. Zaten mantıken şöyle doğum sonrasına eklenmese kimse 36 ya kadar çalışmaz ki

Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda yavruna kavuş insallah haftan da iyi maşallah size sen de daha iyi olacaksın

Kizlar size bise danisicam ben 32. Haftada calisabilir raporu almistim simdi 34 teyim doktora gittim bugün izne ayrilicam rapor verir msnz dedim rapora gerek yok istedigin zaman is yerine haber verip ayrilabilirsin dedi. Is yerine mail atmam yeterli mi

Gözün aydın canım çok şükür iyisiniz sağlıcakla büyütün bebeğinizi darısı bizim başımıza insallah kolaylıkla

Canim is yerine sor bence ne istediklerine bakar ama doktorun rapor vermemesi sacma geldi bana. Gerek yok derken o mu karar veriyor gerekliligine? Is yeri isterse ne olacak? Bir daha bir daha ugrastirmis olacak seni gibi geldi

Sonuçların gelsin dedi nst bağladı tüm kan istedi birde bnim gitim riskli gebelik teki doktlarls görüşecekmis bayram tatili dolayısıyla biraz doktor sıkıntısı var anldm hersk doktor bkliyo
Evet ya kötü zamana denk geldi ama illaki nöbetçi doktor vardır inşallah yolunda gider her şey

Hayirli olsun canim bebisin. Cok sevindim ne guzel saglikla almissin kucagina darisi basimiza

Canim is yerine sor bence ne istediklerine bakar ama doktorun rapor vermemesi sacma geldi bana. Gerek yok derken o mu karar veriyor gerekliligine? Is yeri isterse ne olacak? Bir daha bir daha ugrastirmis olacak seni gibi geldi
Yani bana dedi ki 32. Haftada calisabilir raporu vermistim sana dedi. O rapordan sonra istedigin zaman izne ayrilmak senin insiyatifine bagli rapora gerek yok dedi. Isyerine haber vermen yeterli dedi sizlerinde oyle mi oldu anlamadim ben bu işi

Yani bana dedi ki 32. Haftada calisabilir raporu vermistim sana dedi. O rapordan sonra istedigin zaman izne ayrilmak senin insiyatifine bagli rapora gerek yok dedi. Isyerine haber vermen yeterli dedi sizlerinde oyle mi oldu anlamadim ben bu işi
Ben bunda 32 de calisamaz raporu aldim canim ama. Onceki gebeligimde 32 de calisabilir aldiktan sonra 33te calisamaz almam gerekmisti

kızlar selam benim de dün kontrolüm vardi 33+0 hafta olduk bugün bebek bayagi asagida 40 i beklemez erken gelir dedi. Korkuyorum ya çok erken gelmez insallah 37 yı gecer kilosu da 2300 dedi biraz 3.500,3700 falan olur umarım
Bana rahim ağzı kisaligindan dolayı 24. Haftadan bu yana erken doğum olur diyorlar şuan 37+3 um keşke dogsa diyorum hiç canını sıkma

Hayırlı olsun benimde suyumun azaldığını söylediler 36+3 üm şu an. Suyunuz azaldığı için mi sezaryen oldunuz?

Bana 35. Hafta güncellemesi geldi. Bacaklarim ayaklarim komple şişmiş. Bunu nasıl engelleriz ya da azaltırız?

Bana 35. Hafta güncellemesi geldi. Bacaklarim ayaklarim komple şişmiş. Bunu nasıl engelleriz ya da azaltırız?
Bol su icmen ve tuzu kesmen lazım. Ekmek vs yiyorsan onu da kesersen ödem olmaz bence. Ben birkaç aydır hiç ekmek yemedim nerdeyse. Onun yerine pilav vs yiyorum. Ödem olabilir demişti 32 de doktorum ve son muayenemde 36+5 dim doktor ödem olmamış hiç dedi. Şuan 37+1 oldum sıfır ödem gidiyoruz inşallah doğuma kadar böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…