- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.581
Benim de gecen hafta yoktu zart diye bugun bu guncelleme geldi. Hicbir degisiklik yok hayatımda. Hatta korktum tansiyonda mi bisey var diye ama yok hala dusuk tansiyon 2 gun once de tit yaptirdim protein falan da yok.Bol su icmen ve tuzu kesmen lazım. Ekmek vs yiyorsan onu da kesersen ödem olmaz bence. Ben birkaç aydır hiç ekmek yemedim nerdeyse. Onun yerine pilav vs yiyorum. Ödem olabilir demişti 32 de doktorum ve son muayenemde 36+5 dim doktor ödem olmamış hiç dedi. Şuan 37+1 oldum sıfır ödem gidiyoruz inşallah doğuma kadar böyle devam eder.
Bol su içerek, yürüyüş yaparak ve tuzsuz yiyerek canım. Ayaklarını da aşağı sarkıtma. Uzanırken altına yastık koyBana 35. Hafta güncellemesi geldi. Bacaklarim ayaklarim komple şişmiş. Bunu nasıl engelleriz ya da azaltırız?
Evet yuruyusu aksatmistim ya bi kac gundur cok sicak ya sadece pelte gibi yatiyorum maalesefBol su içerek, yürüyüş yaparak ve tuzsuz yiyerek canım. Ayaklarını da aşağı sarkıtma. Uzanırken altına yastık koy
Ben aşırı terleyen biriyim mesela öödem varsa da atıyorumBol su icmen ve tuzu kesmen lazım. Ekmek vs yiyorsan onu da kesersen ödem olmaz bence. Ben birkaç aydır hiç ekmek yemedim nerdeyse. Onun yerine pilav vs yiyorum. Ödem olabilir demişti 32 de doktorum ve son muayenemde 36+5 dim doktor ödem olmamış hiç dedi. Şuan 37+1 oldum sıfır ödem gidiyoruz inşallah doğuma kadar böyle devam eder.
Ben rokaya düştüm bu ara ödem attırıcı etkisi varmış ondan da olmayabilir bir de sebzeye düştüm sıcaklardan bir şey yenmiyor. İnşallah iner senin de ödemlerin ama gebelikte olmasi normal benceBenim de gecen hafta yoktu zart diye bugun bu guncelleme geldi. Hicbir degisiklik yok hayatımda. Hatta korktum tansiyonda mi bisey var diye ama yok hala dusuk tansiyon 2 gun once de tit yaptirdim protein falan da yok.
Ben terlemiyorum yaBen aşırı terleyen biriyim mesela öödem varsa da atıyorum
Cnm doktorun odemini bacaklarindan mi kontrol ediyorBol su icmen ve tuzu kesmen lazım. Ekmek vs yiyorsan onu da kesersen ödem olmaz bence. Ben birkaç aydır hiç ekmek yemedim nerdeyse. Onun yerine pilav vs yiyorum. Ödem olabilir demişti 32 de doktorum ve son muayenemde 36+5 dim doktor ödem olmamış hiç dedi. Şuan 37+1 oldum sıfır ödem gidiyoruz inşallah doğuma kadar böyle devam eder.
Valla karnımda çatlak var mı sizce diye bile sordum geçen açık tenli olduğumdan damarlarım belirginlesti ben ayirtedemiyorumCnm doktorun odemini bacaklarindan mi kontrol ediyor
Benim belden asagida ödem var sadece. Alyans da takıyorum ayni yüzüm falan da ayni. Benim de ayak bilegimden kontrol etmisti gecen hafta. Ya ben çok sirt üstü dönüyorum uyurken ondan da olabilirmis simdi biri söyledi.Valla karnımda çatlak var mı sizce diye bile sordum geçen açık tenli olduğumdan damarlarım belirginlesti ben ayirtedemiyorumbacaklarıma,ellerime ,parmaklarima bakti. Hatta parmağımda alyansim vardı öyle duruyor eskiden nasılsa ödem olsa olmazdı diye düşünüyorum.
Benim bacaklarım zaten çırpık çırpıkti hala da öyle.Benim belden asagida ödem var sadece. Alyans da takıyorum ayni yüzüm falan da ayni. Benim de ayak bilegimden kontrol etmisti gecen hafta. Ya ben çok sirt üstü dönüyorum uyurken ondan da olabilirmis simdi biri söyledi.
Benimki hic bakmadi ya bir onceki dogumumda bakiyordu doktorum benimdeValla karnımda çatlak var mı sizce diye bile sordum geçen açık tenli olduğumdan damarlarım belirginlesti ben ayirtedemiyorumbacaklarıma,ellerime ,parmaklarima bakti. Hatta parmağımda alyansim vardı öyle duruyor eskiden nasılsa ödem olsa olmazdı diye düşünüyorum.
Sen ne zaman doğum yaparsan yap doğumdan sonra 8 haftan var diyor.Neyi kabul etmiyorlar. Anlayamadım. Nasıl olması gerektiğini söylüyorlar.
Sen 32 haftada çalışamaz raporu aldın mıNeyi kabul etmiyorlar. Anlayamadım. Nasıl olması gerektiğini söylüyorlar.
Canım sen raporda bitiş tarihi var mı benimkinde başlama ve muhtemel doğum doğum tarihi varBen bunda 32 de calisamaz raporu aldim canim ama. Onceki gebeligimde 32 de calisabilir aldiktan sonra 33te calisamaz almam gerekmisti
Amaaannn ne güzel hadiBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Ay maşAllah subhanAllah sağlıkla sıhhatle büyüsünBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Solumada herhangi bir sıkıntı olmadı, kuveze alınmadı direkt yanıma verildi. Gelişimi tamamlanmıştı çok da minik değil hatta:) gelişimi tamamlamissa hiçbir sorun olmuyor. İçinizi rahat tutun inşallah siz de sağlıcakla alicaksiniz kucağınızaÖncelikle çok sevindim msjin içimi rahatlatti güzel gunleriniz olsun inşallahBnde şimdi hadtsndeyim acilde doktor bkliyom kan vs slindi ful baştan birsy sorcm haftamız aynı küveze alindimi acaba sollunmda bir siknti vs olmadı demi 37 bna minik erkn gldi
Evet su daha fazla idare edemez dedi doktorum. Gelişimi de zaten yeterliydi. Su neredeyse bitmiş gibi biseydi. Tam zamanında müdahale ile bebeğimi kucağıma sağlıcakla aldım.Gelişimi iyiyse bu haftalarda zorunlu olarak alınması gayet yerinde.Siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi inşallahHayırlı olsunbenimde suyumun azaldığını söylediler 36+3 üm şu an. Suyunuz azaldığı için mi sezaryen oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?