2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim de gecen hafta yoktu zart diye bugun bu guncelleme geldi. Hicbir degisiklik yok hayatımda. Hatta korktum tansiyonda mi bisey var diye ama yok hala dusuk tansiyon 2 gun once de tit yaptirdim protein falan da yok.

Ben aşırı terleyen biriyim mesela öödem varsa da atıyorum

Benim de gecen hafta yoktu zart diye bugun bu guncelleme geldi. Hicbir degisiklik yok hayatımda. Hatta korktum tansiyonda mi bisey var diye ama yok hala dusuk tansiyon 2 gun once de tit yaptirdim protein falan da yok.
Ben rokaya düştüm bu ara ödem attırıcı etkisi varmış ondan da olmayabilir bir de sebzeye düştüm sıcaklardan bir şey yenmiyor. İnşallah iner senin de ödemlerin ama gebelikte olmasi normal bence

Cnm doktorun odemini bacaklarindan mi kontrol ediyor

Cnm doktorun odemini bacaklarindan mi kontrol ediyor
Valla karnımda çatlak var mı sizce diye bile sordum geçen açık tenli olduğumdan damarlarım belirginlesti ben ayirtedemiyorum bacaklarıma,ellerime ,parmaklarima bakti. Hatta parmağımda alyansim vardı öyle duruyor eskiden nasılsa ödem olsa olmazdı diye düşünüyorum.

Benim belden asagida ödem var sadece. Alyans da takıyorum ayni yüzüm falan da ayni. Benim de ayak bilegimden kontrol etmisti gecen hafta. Ya ben çok sirt üstü dönüyorum uyurken ondan da olabilirmis simdi biri söyledi.

Benim belden asagida ödem var sadece. Alyans da takıyorum ayni yüzüm falan da ayni. Benim de ayak bilegimden kontrol etmisti gecen hafta. Ya ben çok sirt üstü dönüyorum uyurken ondan da olabilirmis simdi biri söyledi.
Benim bacaklarım zaten çırpık çırpıkti hala da öyle. Uyku alışkanlık ya ben hep sağ ya da sola yatıyorum. Böbrek büyümesi olmuştu 25. Haftada bende o dönem hep sola yattım başka türlü yatamiyordum kaburga ağrısından şimdi sağ sol değişiyor ama sırt üstü mümkün değil yatamiyorum

Benimki hic bakmadi ya bir onceki dogumumda bakiyordu doktorum benimde

Amaaannn ne güzel hadi
Hayırlı olsun kurtuldun sağlıkla büyüt insallahhhhh

Ay maşAllah subhanAllah sağlıkla sıhhatle büyüsün

Solumada herhangi bir sıkıntı olmadı, kuveze alınmadı direkt yanıma verildi. Gelişimi tamamlanmıştı çok da minik değil hatta:) gelişimi tamamlamissa hiçbir sorun olmuyor. İçinizi rahat tutun inşallah siz de sağlıcakla alicaksiniz kucağınıza

Hayırlı olsun benimde suyumun azaldığını söylediler 36+3 üm şu an. Suyunuz azaldığı için mi sezaryen oldunuz?
Evet su daha fazla idare edemez dedi doktorum. Gelişimi de zaten yeterliydi. Su neredeyse bitmiş gibi biseydi. Tam zamanında müdahale ile bebeğimi kucağıma sağlıcakla aldım.Gelişimi iyiyse bu haftalarda zorunlu olarak alınması gayet yerinde.Siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…