- 30 Kasım 2014
- 638
- 800
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.621
Sorunsuz olmasına çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklaBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Hadi inşallahPrensesimle yanyanayım teyzeley sanırım sabah sonuçlarına göre çıkıcaz inşallah
Tamam canim insallah dikkat edeceğimBende işe gidiyordum düne kadarama kanama sonrası o da yasaklandı. Bayramda lütfen kendini yormadan yap işleri önceliğimiz bebislerin sağlıkları
Ben bakim ürünlerini sebamed aldim. Deterjani da unibaby.Arkadaşlar burda hemen herkes eşyaları hazırlamıştır sanırım ben geriden geliyorum :) bebek deterjanı olarak babyme granül almıştım bir iki part da yıkadım hatta ama içinde %98 sabun ve parfüm içerir yazıyor. Siveno falan da var sa granüller yıkayayım demiştim. Bilemedim tekrar başka deterjanla yıkasam mı bir zararı olur mu sizler ne kullanıyorsunuz ? Şampuan olarak da ecowell şampuan ve losyon aldım organik diye ama fikirlere açığım. Daha pişik kremi alacağım bebek yagi alacağım eksik çok.
Ben siveno aldım bakım ürünleri de mustella aldımArkadaşlar burda hemen herkes eşyaları hazırlamıştır sanırım ben geriden geliyorum :) bebek deterjanı olarak babyme granül almıştım bir iki part da yıkadım hatta ama içinde %98 sabun ve parfüm içerir yazıyor. Siveno falan da var sa granüller yıkayayım demiştim. Bilemedim tekrar başka deterjanla yıkasam mı bir zararı olur mu sizler ne kullanıyorsunuz ? Şampuan olarak da ecowell şampuan ve losyon aldım organik diye ama fikirlere açığım. Daha pişik kremi alacağım bebek yagi alacağım eksik çok.
Tmm cnm telefon acarim versin calisamaz raporunu niye bilmiyor ki bunuÖyle birşey yok canım çalışabilir raporunu çalışamaz olarak güncellemesi gerek. Bende 32 de çalışabilir aldım ama dün yaşananlar sonrası bayram sonrası ilk mesai gününde gidip çalışamaz raporu alacağım. Çalışabilir raporuna bakarsan kanunen izne çıkman gereken tarihi görebilirsin orada 37. Haftan yazar doktor onu guncelleyip hangi gün çalışamaz alırsan onu yazar. Doktoruna ısrarcı ol derim
Canım sen zaten 32de çalışamaz aldın. Yani mantıken 16 haftalık iznini başlattın. 38de doğurursan 16 hafta 40ta doğurursan da 16 hafta. Aktarılmaz diye bişey yok.
Canım oyle bir sey yok. 32. Haftada rapor slırsan dogumdan once 8 dogumdan sonra 8 haftan var. Ama 37 de alırsan o gittigin 5 haftayı dogum sonrasına aktarıyorlar. Sgk yapıyor sistemi zaten kendi kafasına göre konusmasınlar
Doktorun rapor vermesi lazım cünkü sen calısabilir aldın. Vermiyorsa baska doktora git o verir
Selamlar . Bende daha hazirlamadim oyle bir rahatlik. Ama ilk kizimda moms green bebek deterjani kullandim cok memnundum. Hatta 4 5 yasina kdr kullandim o kdr memnundumArkadaşlar burda hemen herkes eşyaları hazırlamıştır sanırım ben geriden geliyorum :) bebek deterjanı olarak babyme granül almıştım bir iki part da yıkadım hatta ama içinde %98 sabun ve parfüm içerir yazıyor. Siveno falan da var sa granüller yıkayayım demiştim. Bilemedim tekrar başka deterjanla yıkasam mı bir zararı olur mu sizler ne kullanıyorsunuz ? Şampuan olarak da ecowell şampuan ve losyon aldım organik diye ama fikirlere açığım. Daha pişik kremi alacağım bebek yagi alacağım eksik çok.
Benim de muhtemel 5 Ağustos gorunuyor. Raporu baslattigim tarihe gore. Ben 37'e kadar calisabilir aldim ancak 1 temmuz da taz tatili basladigindan ve fiilen çalışmıyor gorundugumuzden mecburen izin basliyormus. (Bazi ilceler onu da kabul ediyormus ama artik orasi sansimiza.) Yani ben de 35'te izne ayrilmis gibi gorunecegim ve 3 hafta sonraya aktaracagim. Yani o da su demek 35. Haftadan sonra 16 hafta sayacagim izin bitis icin. Sen ilce milli eğitime ayrıntılı sor istersen yine. Benim bildiğim böyleKuzum ben 3 Ağustos muhtemel doğum tarihi ama tatil diye 1 Temmuz gösterdiler ve doğuncada 8 hafta vereceğiz kaç haftada doğarsa doğsun dedi.Bayram sonrası dilekçe yazacağım bende
Öyle canımda bayramda sonra dilekçe ile düzelttireceğim bende yanlışlık var kanunda ki madde ileBenim de muhtemel 5 Ağustos gorunuyor. Raporu baslattigim tarihe gore. Ben 37'e kadar calisabilir aldim ancak 1 temmuz da taz tatili basladigindan ve fiilen çalışmıyor gorundugumuzden mecburen izin basliyormus. (Bazi ilceler onu da kabul ediyormus ama artik orasi sansimiza.) Yani ben de 35'te izne ayrilmis gibi gorunecegim ve 3 hafta sonraya aktaracagim. Yani o da su demek 35. Haftadan sonra 16 hafta sayacagim izin bitis icin. Sen ilce milli eğitime ayrıntılı sor istersen yine. Benim bildiğim böyle
Bende bakım ürünlerini sebamed aldımBen bakim ürünlerini sebamed aldim. Deterjani da unibaby.
Bitis tarihi yok canim. Hatta ilk bir rapor duzenlediler. Sadece baslangic tarihi var. Kurum onu kabul etmedi. Muhtemel dogum tarihini eklettim oyle kabul ettiler. Ama o tarihten once dogacak. Arada kalan gunler dogum sonrasina eklenecek. Toplam 16 hafta olacak sekildeCanım sen raporda bitiş tarihi var mı benimkinde başlama ve muhtemel doğum doğum tarihi var
Yaa eve biraz tereddüt ettim sonra durulama programında bir daha çalıştırdım ama çok az sanırım içinde parfüm yok gibi kokusu nerdeyse hiç yok. Ben de hemen kaşınıyorum kendiminkini de özelikle iç camasirlarimi duru granülle yıkıyordum baktım da onda da varmış az miktar parfüm bütün granül sabunlarda var ilginç yani. Neyse bu şekilde yıkama ve extra durulama yaparak kullanırım artık o da geçirir sanırım.Selamlar . Bende daha hazirlamadim oyle bir rahatlik. Ama ilk kizimda moms green bebek deterjani kullandim cok memnundum. Hatta 4 5 yasina kdr kullandim o kdr memnundumsimdikine de moms green aldim. Icine sinen bir tanesi ile kisa programda bir kez daha calistirabilirsin. Eger parfum icin tereddut ettiysen kisa programda deterjansiz çalıştirabilirsin. Parfum iceren deterjanlar bize bile zararli ben mesela hemen kasinirim.
Sağol canim ben de bazı ürünleri mustela alacağım Siveno da aldım onu da kullanacağım.Ben siveno aldım bakım ürünleri de mustella aldım
Şuan hastaneden geliyorum yazıyı kendim yazdım sandım 35+6 yım yürürken baskı hissediyorum dedim diye alttan muayene yaptı doktorum 1 cm açıklık var dediler kafası da baya aşağıda dediler bayramda gelebilir falan dedi. Hatta bugün 3 te bidaha alttan muayene etmek için ama gitmicem çünkü yatış yapabilirim eğer ilerlediyse dedi. Sancım yok oyuzden daha haftamda erken olduğu için sanciyi beklicemMerhaba canım haziran annesiyim 37+5 ten geliyorum mesajını görünce yazmak istedim. 35. Haftada 1 cm acıklık var ve bebeğin kafası baya asağıda erken dogum riskin var bu hafta mı olur bidahaki hafta mı olur bilmiyorum ama 39 beklemez vs diye strese soktu ama 38 oluyorum pazartesi. Hiiic bosuna strese girme sen dinlenmene bak bebeğin kafası aşagıda oldugı icin cok ayakta kalırsan vajinada kalça kemiklerinde batma vs agrı olur. Bir sey olacagından değil riske atma dinlenmene bak. Çok ayakta kalma yer çekimi çok etki ediyor saglıklı dogumlar sevgiler
Bazen gercekten insan geriliyor. Hava da çok sicak nereye gidip nerede gezeceksin bu havada. Dikkat et sonra da sıcaktan sinirlerin gerilmesinSinir durumu bana da geldi kızlar ya biri yazmıştı bununla alakalı. Kocama tahammül edemez oldum şuan TV izliyor ama son ses normalde tepki vermem ama TV yi parcalayasim geldi. En iyisi onu evde bırakıp dışarı çıkmak sanırım.
Onu gönderdim ailesineBazen gercekten insan geriliyor. Hava da çok sicak nereye gidip nerede gezeceksin bu havada. Dikkat et sonra da sıcaktan sinirlerin gerilmesin
Bende onu dövmek istiyorum şuan evde çocukla temizlik yapmaya çalışıyorum arefe günü sanırım inlere cinlere satış yapmak için işe gitti bide aramış temizlik bitti mi aldırayım mı kızı diyorSinir durumu bana da geldi kızlar ya biri yazmıştı bununla alakalı. Kocama tahammül edemez oldum şuan TV izliyor ama son ses normalde tepki vermem ama TV yi parcalayasim geldi. En iyisi onu evde bırakıp dışarı çıkmak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?