2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Omo nun bebek deterjanını aldım ben, amazonda indirim vardı belki vardır yine, bir de siveno aldım. Bebek şampuanı olarak da yeşil marka diye bitkisel içerikli bi marka var , trendyoldan almıştım . Pişik kremi olarak da mustela aldım, e bebekten de bebek yıkama süngeri aldık yumuşacık inşallah güzel güzel kullanmak nasip olur hepimize

Bazen cidden düşünemiyor gibiler illa neyse söylenecek. Ogluslarimizi biz böyle yetistirmeyelim

Aslında ekstra bi tahammülsüzlük oluyor inkar edemem de erkekler işte düzler hayatı düz yaşıyorlar kıskanıyorum
Benimki sabah zaten bir tür da sinirlendirdi beni. Bulaşık makinesine takmış zaten temiz gibi koyuyormusum kısa programda yikanabilirmis bulaşıklar. Ben uyurken sabah erken kalkıp bulaşık makinesini çalıştırmış delirmelik

Sıcaklarda kendimize tahammül edemiyorken bir de kocalara etmeye calisiyoruz

Ben Migros’ta bi tane deterjan buldum onu aldım, %99 doğal içerikli lavanta özlü parfümsüz falan evde kalmazsa elimin altında olsun siparişte verebilirim diye just green. Granülleri çift durulama yapmak lazım ciltleri çok hassas sıvı deterjan daha kullanışlı , şampuan ve losyon mustela pişik kremide mustela alıcam. Bebek yağına pek ihtiyaç duymamıştım o yüzden almadım

Ne kadara ve kaç yıllığına anlaştın ben de düşünüyorum
17bin her yerde genelde ayni. Bu ilk islem ucreti. Kiti teslim ederken diğerlerinden farkli olarak odeme yapmiyosun. Dogum oluyo kan ve doku laba gidiyo. Saklanip saklanamayacagi ya da kismi saklama durumu 20 gune belli oluyo. Ondan sonra odemeni yapiyosun. Saklayamasalar da 3500fix bi islem ucreti aliyolar. Bebek 1 yasina genele kadar baska ucreti yok. Mart ayinda liste guncellendigi icin ondan once bu yilin fiyatlariyla uzun sure saklatma konusunda anlasip odeme yapabilirsin ama yapmazsan her yil tüfeye göre aidati var.
F fidellas35

Ben de green clean aldim deterjani. Alanların yorumları guzeldi. Sampuani mustela köpük sampuan aldim cunku kizimda cok konak olmustu cok iyi gelmisti. Pisik kremi zidrave bulgaristan kremi guzel geçiriyor pisikleri. Yag almadim. Zaten cok sicak bi de onu surmek istemiyorum. İhtiyaç duyarsam sonra alirim.

canım tansiyonun kaclardaydı. Nasıl anladın yükseldiğini
Rutin kontrollerde ölçüm yapıldığında tansiyonum 14 8 çıktı. Doktor çok yüksek olmadığını ama evde takip etmem gerektiğini söyledi. Ödem, idrarda glikoz, baş ağrısı hiç olmadı. Evdeki ölçümlerde en fazla 15 10, 14 9 seviyelerine çıkıp 11 7 seviyelerine düşüyordu. Son gün 13 9 tansiyona ek olarak mide bulantısı vardı. Sabahtan öğleden sonraya kadar bulantıdan hiç bir şey yiyip içemedim. Doktora söyleyince bu saatten sonra riske atamam diyerek acil sezaryene aldı. Anladığım kadarıyla mide bulantısı işin aciliyetini belirleyen kısım oldu.

Son düzenleme:
Biz çok şükür eve geldik kızlar bugün öğleden sonra evdeydim evimi topladım anca gruba girdim çok şükür iyiyiz kızıma kavuşana kadar taçlı kızım şarkısını dinler ağlardım şimdi yine dinledim bir kere daha ağladım Rabbim inşallah yaşadığım hiç bir zorluğu size yaşatmasın çok şükür iyiyiz biz inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum okuyorum yazmasamda dua ediyorum hepinize doğum yapan herkese Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi eve dönmeyi nasip etsin hala gün bekleyenlerede sağlıkla sıhhatle kavuştursun bizim serüvenimiz doğum olarak bitti ama şimdi daha uzun bir serüven başlıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Güle güle huzurla kızını büyütün inşallah canım gözün aydın

Oyyy maşallah canım çok sevindim öp kokla yavruşunu bizim yerimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…