- 1 Ocak 2024
- 1.218
- 654
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.641
Omo nun bebek deterjanını aldım ben, amazonda indirim vardı belki vardır yine, bir de siveno aldım. Bebek şampuanı olarak da yeşil marka diye bitkisel içerikli bi marka var , trendyoldan almıştım . Pişik kremi olarak da mustela aldım, e bebekten de bebek yıkama süngeri aldık yumuşacık inşallah güzel güzel kullanmak nasip olur hepimizeArkadaşlar burda hemen herkes eşyaları hazırlamıştır sanırım ben geriden geliyorum :) bebek deterjanı olarak babyme granül almıştım bir iki part da yıkadım hatta ama içinde %98 sabun ve parfüm içerir yazıyor. Siveno falan da var sa granüller yıkayayım demiştim. Bilemedim tekrar başka deterjanla yıkasam mı bir zararı olur mu sizler ne kullanıyorsunuz ? Şampuan olarak da ecowell şampuan ve losyon aldım organik diye ama fikirlere açığım. Daha pişik kremi alacağım bebek yagi alacağım eksik çok.
Bazen cidden düşünemiyor gibiler illa neyse söylenecek. Ogluslarimizi biz böyle yetistirmeyelimBende onu dövmek istiyorum şuan evde çocukla temizlik yapmaya çalışıyorum arefe günü sanırım inlere cinlere satış yapmak için işe gitti bide aramış temizlik bitti mi aldırayım mı kızı diyor
Bi tarafımdan ter çıktı hem ev hem çocuk perişanım çay içerken araması asabımı bozdu
Aslında ekstra bi tahammülsüzlük oluyor inkar edemem de erkekler işte düzler hayatı düz yaşıyorlar kıskanıyorumBazen cidden düşünemiyor gibiler illa neyse söylenecek. Ogluslarimizi biz böyle yetistirmeyelim
Benimki sabah zaten bir tür da sinirlendirdi beni. Bulaşık makinesine takmış zaten temiz gibi koyuyormusum kısa programda yikanabilirmis bulaşıklar. Ben uyurken sabah erken kalkıp bulaşık makinesini çalıştırmış delirmelikAslında ekstra bi tahammülsüzlük oluyor inkar edemem de erkekler işte düzler hayatı düz yaşıyorlar kıskanıyorum
Sıcaklarda kendimize tahammül edemiyorken bir de kocalara etmeye calisiyoruzBenimki sabah zaten bir tür da sinirlendirdi beni. Bulaşık makinesine takmış zaten temiz gibi koyuyormusum kısa programda yikanabilirmis bulaşıklar. Ben uyurken sabah erken kalkıp bulaşık makinesini çalıştırmış delirmelik
Ne kadara ve kaç yıllığına anlaştın ben de düşünüyorumKordon kani ve kordon dokusu saklatmak icin stembio firmasiyla anlastim kizlar. Bugun kitim gelecek. Şimdi hazirim doguma.
Ben Migros’ta bi tane deterjan buldum onu aldım, %99 doğal içerikli lavanta özlü parfümsüz falan evde kalmazsa elimin altında olsun siparişte verebilirim diye just green. Granülleri çift durulama yapmak lazım ciltleri çok hassas sıvı deterjan daha kullanışlı , şampuan ve losyon mustela pişik kremide mustela alıcam. Bebek yağına pek ihtiyaç duymamıştım o yüzden almadımArkadaşlar burda hemen herkes eşyaları hazırlamıştır sanırım ben geriden geliyorum :) bebek deterjanı olarak babyme granül almıştım bir iki part da yıkadım hatta ama içinde %98 sabun ve parfüm içerir yazıyor. Siveno falan da var sa granüller yıkayayım demiştim. Bilemedim tekrar başka deterjanla yıkasam mı bir zararı olur mu sizler ne kullanıyorsunuz ? Şampuan olarak da ecowell şampuan ve losyon aldım organik diye ama fikirlere açığım. Daha pişik kremi alacağım bebek yagi alacağım eksik çok.
Fiyat nedirKordon kani ve kordon dokusu saklatmak icin stembio firmasiyla anlastim kizlar. Bugun kitim gelecek. Şimdi hazirim doguma.
17bin her yerde genelde ayni. Bu ilk islem ucreti. Kiti teslim ederken diğerlerinden farkli olarak odeme yapmiyosun. Dogum oluyo kan ve doku laba gidiyo. Saklanip saklanamayacagi ya da kismi saklama durumu 20 gune belli oluyo. Ondan sonra odemeni yapiyosun. Saklayamasalar da 3500fix bi islem ucreti aliyolar. Bebek 1 yasina genele kadar baska ucreti yok. Mart ayinda liste guncellendigi icin ondan once bu yilin fiyatlariyla uzun sure saklatma konusunda anlasip odeme yapabilirsin ama yapmazsan her yil tüfeye göre aidati var.Ne kadara ve kaç yıllığına anlaştın ben de düşünüyorum
Olabilir. Çok şey yapmak isteyip hemen yorulup yapmadıkça sinir basıyor heraldeOnu gönderdim ailesinehareketlerimiz kısıtlanıyor diye mi böyle oldu acaba
Rutin kontrollerde ölçüm yapıldığında tansiyonum 14 8 çıktı. Doktor çok yüksek olmadığını ama evde takip etmem gerektiğini söyledi. Ödem, idrarda glikoz, baş ağrısı hiç olmadı. Evdeki ölçümlerde en fazla 15 10, 14 9 seviyelerine çıkıp 11 7 seviyelerine düşüyordu. Son gün 13 9 tansiyona ek olarak mide bulantısı vardı. Sabahtan öğleden sonraya kadar bulantıdan hiç bir şey yiyip içemedim. Doktora söyleyince bu saatten sonra riske atamam diyerek acil sezaryene aldı. Anladığım kadarıyla mide bulantısı işin aciliyetini belirleyen kısım oldu.canım tansiyonun kaclardaydı. Nasıl anladın yükseldiğini
Bence etkisi var. Biz de konuştuk biraz 60lı yaşlardayız sanki diyorOnu gönderdim ailesinehareketlerimiz kısıtlanıyor diye mi böyle oldu acaba
Güle güle huzurla kızını büyütün inşallah canımBiz çok şükür eve geldik kızlar bugün öğleden sonra evdeydim evimi topladım anca gruba girdim çok şükür iyiyiz kızıma kavuşana kadar taçlı kızım şarkısını dinler ağlardım şimdi yine dinledim bir kere daha ağladım Rabbim inşallah yaşadığım hiç bir zorluğu size yaşatmasın çok şükür iyiyiz biz inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum okuyorum yazmasamda dua ediyorum hepinize doğum yapan herkese Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi eve dönmeyi nasip etsin hala gün bekleyenlerede sağlıkla sıhhatle kavuştursun bizim serüvenimiz doğum olarak bitti ama şimdi daha uzun bir serüven başlıyorAllah hepimizin yardımcısı olsun
Tansiyonunu olctun mu canımKızlar bugün çok başım dönüyor halsizim sıcaklardan mı nedir böyle olan var mı ?
13.9 çıktıTansiyonunu olctun mu canım
Oyyy maşallah canım çok sevindimBiz çok şükür eve geldik kızlar bugün öğleden sonra evdeydim evimi topladım anca gruba girdim çok şükür iyiyiz kızıma kavuşana kadar taçlı kızım şarkısını dinler ağlardım şimdi yine dinledim bir kere daha ağladım Rabbim inşallah yaşadığım hiç bir zorluğu size yaşatmasın çok şükür iyiyiz biz inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum okuyorum yazmasamda dua ediyorum hepinize doğum yapan herkese Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi eve dönmeyi nasip etsin hala gün bekleyenlerede sağlıkla sıhhatle kavuştursun bizim serüvenimiz doğum olarak bitti ama şimdi daha uzun bir serüven başlıyorAllah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?