2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
O biri benim canim. Sinir giciklik hersey var gozume batan ise eşim az once gecerken afedersin popoma saplak atti esprisine donup nasil cemkirdim belim agriyor diye. Ne alaka ya naptim diyor ellesmeee diye cemkirdim

O biri benim canim. Sinir giciklik hersey var gozume batan ise eşim az once gecerken afedersin popoma saplak atti esprisine donup nasil cemkirdim belim agriyor diye. Ne alaka ya naptim diyor ellesmeee diye cemkirdim
Aynısı bugün bizim evde yaşandı ne el şakası yapıyorsun ben burda kendimi kasinca çocuk içerde rahatsız oluyo diye kavga ettim bende

Aynısı bugün bizim evde yaşandı ne el şakası yapıyorsun ben burda kendimi kasinca çocuk içerde rahatsız oluyo diye kavga ettim bende
Yok anlamiyorlar ya gercekten bak kacinci diyisim benimde. Hani o oyle yapinca varya icimden neler geciyor. Kendimi zor tasiyorum ellerinin ayari da yok birde ani seylerden tedirgin olurum yok anlatamadim. Dedim bir gun ters anima gelicen haber olsun dikkat et dedim

Ben hiç iyi değilim gerçekten aşağı baskı desen var halsizlik Cook fazla mutfağa gidip geliyorum aglayasim geliyor sizde mi boylesiniz . Bugün evi supurmeknistedim yapamadım oturdum ağladım kendimi çok kötü hissediyorum hep böyle kalcakmisim gibi hissediyorum bebeğe nasıl bakacağım diyorum Allah'ım çok zor tez vakitte hayırlı doğum versin

Bence etkisi var. Biz de konuştuk biraz 60lı yaşlardayız sanki diyor
Silkelenmemiz lazımmış
Ya valla öyle boyle geçti yani sona geldik. Erkekler hiç yorum yapmasin valla uyku bile haram oldu. Kendileri yüz üstü istedikleri pozisyonda uyuyorlar şimdi bizde uyku kalitesi bile sıfır

İnsanın tahammülü kalmıyormus gerçekten son dönemlerde. Ne olsa batıyor gercekten. Hızlıca olaysız geçsin inşallah son günlerimiz

Canım üzme kendini yalnız değilsin ben de çok bisey yapamıyorum baskı acayip var bir çoğumuz böyleyiz artık sonlara yaklaştık Allah kurtarsın derler ya şu an o sözü cidden daha iyi anlıyorum Allahim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize geçecek inşallah üzülme

Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah

O kdr normal ki. Bende artik yürüyemiyorum. 2 hafta once 40 dk yuruyus yapabiliyordum. Bugun 8 dk yapamadim. O kdr asagi baski ve sanci yapti ki dayanamadim oyle diyim. Suan oturuyorum yine ayni baski aci. Birde karşıma surekli 9 aylik hamile ama o bicim spor yapan kadinlarin videosu düşüyor iyice moralim bozuluyor. Bende penguen misali kalkarken belim belim diye kalkiyorum

Bizimde dualarimiz seninle kizinla da eve dondugun gunler yakin inşallah.

Şimdi tekrar okudum sanirim kizinla dönmüşsün evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…