- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.661
Küçük biraz yüksek çıkmıs. Doktorum küçük tansiyon önemli derdi hep. Biraz dinlendir kendini tekrar ölc istersen canim13.9 çıktı
Canım biraz bekle bir daha ölç olmadı doktoruna haber ver yada acile git istersen13.9 çıktı
Canım bende eflayı meraktan giriyom doğurmuş olabilir mi acaba haber de yokBuralar fazlamı sessiz
Herkesin aklı onda ama ses yok. Hayırlı güzel haberlerle gelir inşaallahCanım bende eflayı meraktan giriyom doğurmuş olabilir mi acaba haber de yok
O biri benim canim. Sinir giciklik hersey var gozume batan ise eşimSinir durumu bana da geldi kızlar ya biri yazmıştı bununla alakalı. Kocama tahammül edemez oldum şuan TV izliyor ama son ses normalde tepki vermem ama TV yi parcalayasim geldi. En iyisi onu evde bırakıp dışarı çıkmak sanırım.
Aynısı bugün bizim evde yaşandıO biri benim canim. Sinir giciklik hersey var gozume batan ise eşimaz once gecerken afedersin popoma saplak atti esprisine donup nasil cemkirdim belim agriyor diye. Ne alaka ya naptim diyor ellesmeee diye cemkirdim
13 çok değil gibi ama doktorlar ne diyor sınır neymiş. Bende bazen 13 oluyorCanım biraz bekle bir daha ölç olmadı doktoruna haber ver yada acile git istersen
Yok anlamiyorlar ya gercekten bak kacinci diyisim benimde. Hani o oyle yapinca varya icimden neler geciyor. Kendimi zor tasiyorum ellerinin ayari da yok birde ani seylerden tedirgin olurum yok anlatamadim. Dedim bir gun ters anima gelicen haber olsun dikkat et dedimAynısı bugün bizim evde yaşandıne el şakası yapıyorsun ben burda kendimi kasinca çocuk içerde rahatsız oluyo diye kavga ettim bende
Ya valla öyle boyle geçti yani sona geldik. Erkekler hiç yorum yapmasin valla uyku bile haram oldu. Kendileri yüz üstü istedikleri pozisyonda uyuyorlar şimdi bizde uyku kalitesi bile sıfırBence etkisi var. Biz de konuştuk biraz 60lı yaşlardayız sanki diyor
Silkelenmemiz lazımmış
Ben de aynı durumdayım ve iki defa istiğfar ettim boğazım cayır cayır yanıyorKızlar bugün çok başım dönüyor halsizim sıcaklardan mı nedir böyle olan var mı ?
İnsanın tahammülü kalmıyormus gerçekten son dönemlerde. Ne olsa batıyor gercekten. Hızlıca olaysız geçsin inşallah son günlerimizO biri benim canim. Sinir giciklik hersey var gozume batan ise eşimaz once gecerken afedersin popoma saplak atti esprisine donup nasil cemkirdim belim agriyor diye. Ne alaka ya naptim diyor ellesmeee diye cemkirdim
Sen baktın mı tansiyona canımBen de aynı durumdayım ve iki defa istiğfar ettim boğazım cayır cayır yanıyor
Doktoruma yazdım canım 14/9 u geçerse haber verirsin dedi hamilelikte 13/8 civarı normalmiş13 çok değil gibi ama doktorlar ne diyor sınır neymiş. Bende bazen 13 oluyor
Canım üzme kendini yalnız değilsin ben de çok bisey yapamıyorum baskı acayip var bir çoğumuz böyleyiz artık sonlara yaklaştık Allah kurtarsın derler ya şu an o sözü cidden daha iyi anlıyorum Allahim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizeBen hiç iyi değilim gerçekten aşağı baskı desen var halsizlik Cook fazla mutfağa gidip geliyorum aglayasim geliyor sizde mi boylesiniz . Bugün evi supurmeknistedim yapamadım oturdum ağladım kendimi çok kötü hissediyorum hep böyle kalcakmisim gibi hissediyorum bebeğe nasıl bakacağım diyorum Allah'ım çok zor tez vakitte hayırlı doğum versin
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallahBiz çok şükür eve geldik kızlar bugün öğleden sonra evdeydim evimi topladım anca gruba girdim çok şükür iyiyiz kızıma kavuşana kadar taçlı kızım şarkısını dinler ağlardım şimdi yine dinledim bir kere daha ağladım Rabbim inşallah yaşadığım hiç bir zorluğu size yaşatmasın çok şükür iyiyiz biz inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum okuyorum yazmasamda dua ediyorum hepinize doğum yapan herkese Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi eve dönmeyi nasip etsin hala gün bekleyenlerede sağlıkla sıhhatle kavuştursun bizim serüvenimiz doğum olarak bitti ama şimdi daha uzun bir serüven başlıyorAllah hepimizin yardımcısı olsun
O kdr normal ki. Bende artik yürüyemiyorum. 2 hafta once 40 dk yuruyus yapabiliyordum. Bugun 8 dk yapamadim. O kdr asagi baski ve sanci yapti ki dayanamadim oyle diyim. Suan oturuyorum yine ayni baski aci. Birde karşıma surekli 9 aylik hamile ama o bicim spor yapan kadinlarin videosu düşüyor iyice moralim bozuluyor. Bende penguen misali kalkarken belim belim diye kalkiyorumBen hiç iyi değilim gerçekten aşağı baskı desen var halsizlik Cook fazla mutfağa gidip geliyorum aglayasim geliyor sizde mi boylesiniz . Bugün evi supurmeknistedim yapamadım oturdum ağladım kendimi çok kötü hissediyorum hep böyle kalcakmisim gibi hissediyorum bebeğe nasıl bakacağım diyorum Allah'ım çok zor tez vakitte hayırlı doğum versin
Bizimde dualarimiz seninle kizinla da eve dondugun gunler yakin inşallah.Biz çok şükür eve geldik kızlar bugün öğleden sonra evdeydim evimi topladım anca gruba girdim çok şükür iyiyiz kızıma kavuşana kadar taçlı kızım şarkısını dinler ağlardım şimdi yine dinledim bir kere daha ağladım Rabbim inşallah yaşadığım hiç bir zorluğu size yaşatmasın çok şükür iyiyiz biz inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum okuyorum yazmasamda dua ediyorum hepinize doğum yapan herkese Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi eve dönmeyi nasip etsin hala gün bekleyenlerede sağlıkla sıhhatle kavuştursun bizim serüvenimiz doğum olarak bitti ama şimdi daha uzun bir serüven başlıyorAllah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?