- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.681
Bir acile gözükseydin keşke ya13.9 çıktı
Bu ayda kusmak normal değil ikimizinde acile gitmesi lazımBen de aynı durumdayım ve iki defa istiğfar ettim boğazım cayır cayır yanıyor
Evet canım döndüm çok şükür yanımda kuzumBizimde dualarimiz seninle kizinla da eve dondugun gunler yakin inşallah.
Şimdi tekrar okudum sanirim kizinla dönmüşsün evine
Eh sana bayram bugun başlamış . Rabbim ayirmasin hic bir zaman cnmmEvet canım döndüm çok şükür yanımda kuzum
Ay gerçekten Allah kurtarsın bende yeni anlıyorumCanım üzme kendini yalnız değilsin ben de çok bisey yapamıyorum baskı acayip var bir çoğumuz böyleyiz artık sonlara yaklaştık Allah kurtarsın derler ya şu an o sözü cidden daha iyi anlıyorum Allahim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizegeçecek inşallah üzülme
Evet evet onları gördükçe kendimi daha yetersiz hissediyorum ama Yok gerçekten vücudum artık dayanamayacak noktadaO kdr normal ki. Bende artik yürüyemiyorum. 2 hafta once 40 dk yuruyus yapabiliyordum. Bugun 8 dk yapamadim. O kdr asagi baski ve sanci yapti ki dayanamadim oyle diyim. Suan oturuyorum yine ayni baski aci. Birde karşıma surekli 9 aylik hamile ama o bicim spor yapan kadinlarin videosu düşüyor iyice moralim bozuluyor. Bende penguen misali kalkarken belim belim diye kalkiyorum
Sen kactasin suan ben 35 haftasi yeni girdim ama sanki 38imEvet evet onları gördükçe kendimi daha yetersiz hissediyorum ama Yok gerçekten vücudum artık dayanamayacak noktada
Kilosu nasildi canim seninkinin? Zorlayip zorlayip patlatmaz insallah keseyi. 2 hafta daha dursun ya acele etmesinKizlar benim kiz son 6 7 saattir hic durmuyor resmen cirpiniyor ve vajina kisminda inanilmaz bir aci oluyor hareket ettikce. Araliksiz boyle hareketli olmasi da normal mi ya. Tarif nasil etsem bilmiyorum ama hareket ettikce canim yaniyor alttan oyle bişey hicte durmuyor uyumuyor mu anlamadim hic
Dun kontroldeydim cnm 2400 dedi kilosuna. Yani inanamazsin hani sanki çırpınıyor durmuyor bende de aci yaratiyor. Hadi bende yarattigi aci onemli degilde normal mi bu kdr da bilmiyorum ilkinde boyle olmamisti hele bu haftalarda hic olmamistiKilosu nasildi canim seninkinin? Zorlayip zorlayip patlatmaz insallah keseyi. 2 hafta daha dursun ya acele etmesin
Aynısını yaşıyorum 2 saattir belime vursa doktora gitcem hareket ettikçe alttan bir canım acıyor kş kafasıyla kanala mı girmeye çalışıyor napıyo anlamadım dün gece de böyle olduKizlar benim kiz son 6 7 saattir hic durmuyor resmen cirpiniyor ve vajina kisminda inanilmaz bir aci oluyor hareket ettikce. Araliksiz boyle hareketli olmasi da normal mi ya. Tarif nasil etsem bilmiyorum ama hareket ettikce canim yaniyor alttan oyle bişey hicte durmuyor uyumuyor mu anlamadim hic
Ay böyle bişeyde mi var patlatır mı keseyiKilosu nasildi canim seninkinin? Zorlayip zorlayip patlatmaz insallah keseyi. 2 hafta daha dursun ya acele etmesin
Iste bu ama hani ara ara olsa anlarim. 6 7 saattir kesintisiz ya ozellikle ayaga kalktigimda veya yatarken bacaklarim birlesikse artiyor. Normalde arada da uyumusasi gerekmez mi valla bugun avm ye gittim kisa isim vardi magazadaki kadin agriniz mi var dedi. Oyle aci bastiriyorki yuzume yansimis demekki zaten duramadim hemen oturdumAynısını yaşıyorum 2 saattir belime vursa doktora gitcem hareket ettikçe alttan bir canım acıyor kş kafasıyla kanala mı girmeye çalışıyor napıyo anlamadım dün gece de böyle oldu
Ben 37.haftaya girdim kuzum. 34 35 araliginda bana da oyle oldu bi ara. Tam göbek deliginin oraya bir de vajinaya dogru vuruyordu ve inanilmaz rahatsiz ediyordu. Mumkun olsa elimi atsam da baska bir yere ceksem karnimin icinde diye geciyordu icimden. Gecti ama sonra duzeldiDun kontroldeydim cnm 2400 dedi kilosuna. Yani inanamazsin hani sanki çırpınıyor durmuyor bende de aci yaratiyor. Hadi bende yarattigi aci onemli degilde normal mi bu kdr da bilmiyorum ilkinde boyle olmamisti hele bu haftalarda hic olmamisti
Ablamin oyle oldu canim. Gece uykusunda bir tekmeyle uyanmis. Sonra su gelmis. Dogurdu o gece. Ama 37.haftadaydi ve 4 kilo dogdu. Bence artik sigmiyordu karninaAy böyle bişeyde mi var patlatır mı keseyi
Öyle mi oldu cnm sana da. Insallah normaldir benimde. Senin duzelmesine cok sevindimBen 37.haftaya girdim kuzum. 34 35 araliginda bana da oyle oldu bi ara. Tam göbek deliginin oraya bir de vajinaya dogru vuruyordu ve inanilmaz rahatsiz ediyordu. Mumkun olsa elimi atsam da baska bir yere ceksem karnimin icinde diye geciyordu icimden. Gecti ama sonra duzeldi
Bende birsey anlatiyim 38. Haftamdaydim gece kalktim 3 gibi arkada duran peceteye uzanmak icin geri donup uzanmamla patlamasi bir oldu. Simdi bende o korku oldu geride duran bir seye geri donup uzanamiyorum yine gelecek gibi hissediyorumBen 37.haftaya girdim kuzum. 34 35 araliginda bana da oyle oldu bi ara. Tam göbek deliginin oraya bir de vajinaya dogru vuruyordu ve inanilmaz rahatsiz ediyordu. Mumkun olsa elimi atsam da baska bir yere ceksem karnimin icinde diye geciyordu icimden. Gecti ama sonra duzeldi
Geçmiyo demi ya bende çözemedim valla muayeneye dün gittim canımı acıtıyo demiştim normal artık demişti ama hareket ettikçe hem inletiyo hemde uyuması lazım diyorum bende napcağımı şaşırdım. Annem doğurcam diye hazırlandı o dereceyim bugunIste bu ama hani ara ara olsa anlarim. 6 7 saattir kesintisiz ya ozellikle ayaga kalktigimda veya yatarken bacaklarim birlesikse artiyor. Normalde arada da uyumusasi gerekmez mi valla bugun avm ye gittim kisa isim vardi magazadaki kadin agriniz mi var dedi. Oyle aci bastiriyorki yuzume yansimis demekki zaten duramadim hemen oturdum
Bende doktora soyledim kanala yerlesiyordur dedi. Ama plasentaya fln bakti erken dogum belirtisi yok dedi. Hos belli olmaz. Garibim kanala da bosuna yerlesiyor sezeryan olucak nasipse zaten bilse ugrasmazGeçmiyo demi ya bende çözemedim valla muayeneye dün gittim canımı acıtıyo demiştim normal artık demişti ama hareket ettikçe hem inletiyo hemde uyuması lazım diyorum bende napcağımı şaşırdım. Annem doğurcam diye hazırlandı o dereceyim bugun
Ayy inanmiyoruuum. Yukarida duran biseye uzanilmamasi gerektgni biliyordum ama geriye dogru uzanmada patlayabilecegi hic aklima gelmemistiBende birsey anlatiyim 38. Haftamdaydim gece kalktim 3 gibi arkada duran peceteye uzanmak icin geri donup uzanmamla patlamasi bir oldu. Simdi bende o korku oldu geride duran bir seye geri donup uzanamiyorum yine gelecek gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?