2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ay gerçekten Allah kurtarsın bende yeni anlıyorum

Evet evet onları gördükçe kendimi daha yetersiz hissediyorum ama Yok gerçekten vücudum artık dayanamayacak noktada

Kizlar benim kiz son 6 7 saattir hic durmuyor resmen cirpiniyor ve vajina kisminda inanilmaz bir aci oluyor hareket ettikce. Araliksiz boyle hareketli olmasi da normal mi ya. Tarif nasil etsem bilmiyorum ama hareket ettikce canim yaniyor alttan oyle bişey hicte durmuyor uyumuyor mu anlamadim hic

Kilosu nasildi canim seninkinin? Zorlayip zorlayip patlatmaz insallah keseyi. 2 hafta daha dursun ya acele etmesin

Kilosu nasildi canim seninkinin? Zorlayip zorlayip patlatmaz insallah keseyi. 2 hafta daha dursun ya acele etmesin
Dun kontroldeydim cnm 2400 dedi kilosuna. Yani inanamazsin hani sanki çırpınıyor durmuyor bende de aci yaratiyor. Hadi bende yarattigi aci onemli degilde normal mi bu kdr da bilmiyorum ilkinde boyle olmamisti hele bu haftalarda hic olmamisti

Aynısını yaşıyorum 2 saattir belime vursa doktora gitcem hareket ettikçe alttan bir canım acıyor kş kafasıyla kanala mı girmeye çalışıyor napıyo anlamadım dün gece de böyle oldu

Aynısını yaşıyorum 2 saattir belime vursa doktora gitcem hareket ettikçe alttan bir canım acıyor kş kafasıyla kanala mı girmeye çalışıyor napıyo anlamadım dün gece de böyle oldu
Iste bu ama hani ara ara olsa anlarim. 6 7 saattir kesintisiz ya ozellikle ayaga kalktigimda veya yatarken bacaklarim birlesikse artiyor. Normalde arada da uyumusasi gerekmez mi valla bugun avm ye gittim kisa isim vardi magazadaki kadin agriniz mi var dedi. Oyle aci bastiriyorki yuzume yansimis demekki zaten duramadim hemen oturdum

Ben 37.haftaya girdim kuzum. 34 35 araliginda bana da oyle oldu bi ara. Tam göbek deliginin oraya bir de vajinaya dogru vuruyordu ve inanilmaz rahatsiz ediyordu. Mumkun olsa elimi atsam da baska bir yere ceksem karnimin icinde diye geciyordu icimden. Gecti ama sonra duzeldi

Ay böyle bişeyde mi var patlatır mı keseyi
Ablamin oyle oldu canim. Gece uykusunda bir tekmeyle uyanmis. Sonra su gelmis. Dogurdu o gece. Ama 37.haftadaydi ve 4 kilo dogdu. Bence artik sigmiyordu karnina zaten de bir kac gun sonrasinda alacakti doktoru gun vermisti. Kendiliginden baslayinca dogum doktor da sevindi cunku 37lerde almak yine de icine sinmiyordu

Öyle mi oldu cnm sana da. Insallah normaldir benimde. Senin duzelmesine cok sevindim

Bende birsey anlatiyim 38. Haftamdaydim gece kalktim 3 gibi arkada duran peceteye uzanmak icin geri donup uzanmamla patlamasi bir oldu. Simdi bende o korku oldu geride duran bir seye geri donup uzanamiyorum yine gelecek gibi hissediyorum

Geçmiyo demi ya bende çözemedim valla muayeneye dün gittim canımı acıtıyo demiştim normal artık demişti ama hareket ettikçe hem inletiyo hemde uyuması lazım diyorum bende napcağımı şaşırdım. Annem doğurcam diye hazırlandı o dereceyim bugun

Bende doktora soyledim kanala yerlesiyordur dedi. Ama plasentaya fln bakti erken dogum belirtisi yok dedi. Hos belli olmaz. Garibim kanala da bosuna yerlesiyor sezeryan olucak nasipse zaten bilse ugrasmaz

Bende birsey anlatiyim 38. Haftamdaydim gece kalktim 3 gibi arkada duran peceteye uzanmak icin geri donup uzanmamla patlamasi bir oldu. Simdi bende o korku oldu geride duran bir seye geri donup uzanamiyorum yine gelecek gibi hissediyorum
Ayy inanmiyoruuum. Yukarida duran biseye uzanilmamasi gerektgni biliyordum ama geriye dogru uzanmada patlayabilecegi hic aklima gelmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…