2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Öyle mi oldu cnm sana da. Insallah normaldir benimde. Senin duzelmesine cok sevindim
Insallah senin de gecer canim. Anne karninda dursunlar durabildikleri kadar. Ben 37+0 oldum bugun ama 39 a kadar dursun istiyorum mumkunse. Hem bayramda doktor yok hem de disarda ugrascagima icerdeki zorluguna katlanirim daha iyi diyorum

Ayy inanmiyoruuum. Yukarida duran biseye uzanilmamasi gerektgni biliyordum ama geriye dogru uzanmada patlayabilecegi hic aklima gelmemisti
Ya buraya acikca yazmayim dedim de geride duran pecete dedigim de wc de pecete yanda azicik geride olur ya. Ona uzaniyordum yani orda oldu. Ama haftasi da gelmisti yani bence firsat kolluyordu. Yinede o bende kaldi simdi her seferinde temkinliyim sanki temkinli olsam ne olacak ama

Insallah senin de gecer canim. Anne karninda dursunlar durabildikleri kadar. Ben 37+0 oldum bugun ama 39 a kadar dursun istiyorum mumkunse. Hem bayramda doktor yok hem de disarda ugrascagima icerdeki zorluguna katlanirim daha iyi diyorum
Buna katiliyorum 39 a kdr durmasi en guzeli tabi. Ve disarda ugrasmaktan daha kolay haklisin

Zamaninin gelmesi onemli tabi ama degisik bir seyi de tecrube etmissin simdi canim. O da unutulacak bisey degil tabi. Benim bundan sonra her uzanisimda aklima gelir mesela bu. Iyisi mi eline alip oturmak

Zamaninin gelmesi onemli tabi ama degisik bir seyi de tecrube etmissin simdi canim. O da unutulacak bisey degil tabi. Benim bundan sonra her uzanisimda aklima gelir mesela bu. Iyisi mi eline alip oturmak
Mantikliymis bende oyle yapayim dusunme yetim de gitti sanirim pecete illa orda duracak sanki al eline demi

Bende doktora soyledim kanala yerlesiyordur dedi. Ama plasentaya fln bakti erken dogum belirtisi yok dedi. Hos belli olmaz. Garibim kanala da bosuna yerlesiyor sezeryan olucak nasipse zaten bilse ugrasmaz
Ahaha bende dün gün aldım 39. Haftada olcak ondan sonra coştu normal gelmeye mi çalışıyo napıyo

Bebek bende öyleyim fena agrim var
Dr a soyluyorum magnezyum ic diyor anca
Afedersin kiyafetimi giyerken ayagimi kaldirirken bile nasil kemigim
Agriyor. Şu pelvik agrisindan mahvoldum
Ve dedigin gibi hic halim yok
3 yatiyorum 1 tane bisi yapiyorum
Bebek dogunca iyi olcaz ins
Allah guc kuvvet verecek bakcaz bebislerimize

Bana da magnezyumu azalt sanci gelirse anlamazsin dedi benim de her yerim agriyo

Hayırlı bayramlar canım benim seneye hepimiz evlatlarımızla geçiririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…