- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.701
Insallah senin de gecer canim. Anne karninda dursunlar durabildikleri kadar. Ben 37+0 oldum bugun ama 39 a kadar dursun istiyorum mumkunse. Hem bayramda doktor yok hem de disarda ugrascagima icerdeki zorluguna katlanirim daha iyi diyorumÖyle mi oldu cnm sana da. Insallah normaldir benimde. Senin duzelmesine cok sevindim
Ya buraya acikca yazmayim dedim de geride duran pecete dedigim de wc de pecete yanda azicik geride olur ya. Ona uzaniyordum yani orda oldu. Ama haftasi da gelmisti yani bence firsat kolluyordu. Yinede o bende kaldi simdi her seferinde temkinliyim sanki temkinli olsam ne olacak amaAyy inanmiyoruuum. Yukarida duran biseye uzanilmamasi gerektgni biliyordum ama geriye dogru uzanmada patlayabilecegi hic aklima gelmemisti
Kiyamam ya cekip alacaklar ustten haberi yok diyorsunBende doktora soyledim kanala yerlesiyordur dedi. Ama plasentaya fln bakti erken dogum belirtisi yok dedi. Hos belli olmaz. Garibim kanala da bosuna yerlesiyor sezeryan olucak nasipse zaten bilse ugrasmaz
Buna katiliyorum 39 a kdr durmasi en guzeli tabi. Ve disarda ugrasmaktan daha kolay haklisinInsallah senin de gecer canim. Anne karninda dursunlar durabildikleri kadar. Ben 37+0 oldum bugun ama 39 a kadar dursun istiyorum mumkunse. Hem bayramda doktor yok hem de disarda ugrascagima icerdeki zorluguna katlanirim daha iyi diyorum
Zamaninin gelmesi onemli tabi ama degisik bir seyi de tecrube etmissin simdi canim. O da unutulacak bisey degil tabi. Benim bundan sonra her uzanisimda aklima gelir mesela bu. Iyisi mi eline alip oturmakYa buraya acikca yazmayim dedim de geride duran pecete dedigim de wc de pecete yanda azicik geride olur ya. Ona uzaniyordum yani orda oldu. Ama haftasi da gelmisti yani bence firsat kolluyordu. Yinede o bende kaldi simdi her seferinde temkinliyim sanki temkinli olsam ne olacak ama
Evet aynen oyleKiyamam ya cekip alacaklar ustten haberi yok diyorsun
MantikliymisZamaninin gelmesi onemli tabi ama degisik bir seyi de tecrube etmissin simdi canim. O da unutulacak bisey degil tabi. Benim bundan sonra her uzanisimda aklima gelir mesela bu. Iyisi mi eline alip oturmak
Ahahah. Oyle yazdim ama akla gelmez ki yine de. Alışkanlık diye bisey varMantikliymisbende oyle yapayim dusunme yetim de gitti sanirim pecete illa orda duracak sanki al eline demi
Ahaha bende dün gün aldım 39. Haftada olcak ondan sonra coştu normal gelmeye mi çalışıyo napıyoBende doktora soyledim kanala yerlesiyordur dedi. Ama plasentaya fln bakti erken dogum belirtisi yok dedi. Hos belli olmaz. Garibim kanala da bosuna yerlesiyor sezeryan olucak nasipse zaten bilse ugrasmaz
37+5 hergun daha kötüye gidiyorSen kactasin suan ben 35 haftasi yeni girdim ama sanki 38im
Gruptan düşmüşüm uyuyarak
Ya evet iste aslinda onlar normal pozisyon almaya calisiyor da kuzucuklar ya 39 a mi gun aldiniz cnm iyi yapmissin benik doktor da 39 dan fazla bekletmem dedi.Ahaha bende dün gün aldım 39. Haftada olcak ondan sonra coştu normal gelmeye mi çalışıyo napıyo
Oy sen surecin sonuna yaklasmissin insallah az kalmis. Bulanti da cok zor hayattan sogutuyor :/37+5 hergun daha kötüye gidiyorbugünde mide bulantısı başladı
Bebek bende öyleyim fena agrim varBen hiç iyi değilim gerçekten aşağı baskı desen var halsizlik Cook fazla mutfağa gidip geliyorum aglayasim geliyor sizde mi boylesiniz . Bugün evi supurmeknistedim yapamadım oturdum ağladım kendimi çok kötü hissediyorum hep böyle kalcakmisim gibi hissediyorum bebeğe nasıl bakacağım diyorum Allah'ım çok zor tez vakitte hayırlı doğum versin
Bana da magnezyumu azalt sanci gelirse anlamazsin dedi benim de her yerim agriyoBebek bende öyleyim fena agrim var
Dr a soyluyorum magnezyum ic diyor anca
Afedersin kiyafetimi giyerken ayagimi kaldirirken bile nasil kemigim
Agriyor. Şu pelvik agrisindan mahvoldum
Ve dedigin gibi hic halim yok
3 yatiyorum 1 tane bisi yapiyorum
Bebek dogunca iyi olcaz ins
Allah guc kuvvet verecek bakcaz bebislerimize
Hayırlı bayramlar canım benim seneye hepimiz evlatlarımızla geçiririz inşallahGünaydın. Bayramınız kutlu olsun. Beybileriyle ilk bayramını geçiren hanımlar, Allah ayırmasın nice bayramlarını görün. Biz gözü yolda bekleyenleri de Allah sağ salim vaktinde kavuşmayi nasip etsin inşallah.
Ayy magnzeyumu kestikten sonra ben de bacak krampları başladı yaaBana da magnezyumu azalt sanci gelirse anlamazsin dedi benim de her yerim agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?