- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.721
Bende 35 deyim canım aynısı oluyo ara ara. Sanki içerde halay çekiyor. Özlellikle belli saatlerde akşamları yatınca.. Birşey olmaz herhalde. İlk gebeliğimde hiç hareket yoktu valla şimdi keyfini çıkarıyorumDun kontroldeydim cnm 2400 dedi kilosuna. Yani inanamazsin hani sanki çırpınıyor durmuyor bende de aci yaratiyor. Hadi bende yarattigi aci onemli degilde normal mi bu kdr da bilmiyorum ilkinde boyle olmamisti hele bu haftalarda hic olmamisti
Bak şöyle söyliyim HER YERİM AĞRIYORAyy magnzeyumu kestikten sonra ben de bacak krampları başladı yaa
Benimkide 39 dan snrasına bekletmem dedi öyle benimde beklemeye niyetim kalmadı zaten yazık büzüldü çocuk iyiceYa evet iste aslinda onlar normal pozisyon almaya calisiyor da kuzucuklar ya 39 a mi gun aldiniz cnm iyi yapmissin benik doktor da 39 dan fazla bekletmem dedi.
Bak şöyle söyliyim HER YERİM AĞRIYORYani ağrımayan kasılmayan geçilmeyen bir yerim olsa suan şöyle oldu dicem ama diyemiyorum. Yaprak Dökümü Ali Riza Bey gibiyim.
Parlama dediğiniz acaba ventrikul büyümesi mi ? Benzer bir durum yaşadık biz tam da 26. Haftada o yüzden sordum.Herkese merhaba, dün ayrıntılı ultrasonda perinotolog bebeğin beyninde bir parlama alanı gördü ve çapaya yönlendirdi. Sık gördüğümüz bir durum değil küçük bir alanda değil Çapadaki hekimler incelesin heyet incelensin fetal mr gerekebilir dedi. Ve bunu diyen hekim tanınmış bir perinatolog. Detay bilgi veremedi karşılaştığımız bir durum değil pek dedi ne sorarsam. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Kist değil bu arada bu bahsettiğim hiperjonik alan. 26 haftalık gebeyim. Şaşırıp beni çapaya yönlendirmesi beni baya telaşlandırdı. Arada bayram olduğu için hemen gidemiyorum da. Bilgisi olan var mı bunu yaşayan?????
Şu mübarek günde Rabbim korktuklarından emin kılsın seni inşallah. Hayırlı haberler hayırlı sonuçlar alasınHerkese merhaba, dün ayrıntılı ultrasonda perinotolog bebeğin beyninde bir parlama alanı gördü ve çapaya yönlendirdi. Sık gördüğümüz bir durum değil küçük bir alanda değil Çapadaki hekimler incelesin heyet incelensin fetal mr gerekebilir dedi. Ve bunu diyen hekim tanınmış bir perinatolog. Detay bilgi veremedi karşılaştığımız bir durum değil pek dedi ne sorarsam. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Kist değil bu arada bu bahsettiğim hiperjonik alan. 26 haftalık gebeyim. Şaşırıp beni çapaya yönlendirmesi beni baya telaşlandırdı. Arada bayram olduğu için hemen gidemiyorum da. Bilgisi olan var mı bunu yaşayan?????
Ay bende merak içindeyim ya sürekli aklımda
Bende sadece onun için girip bakıyom Allah yardımcısı olsun inşallahAy bende merak içindeyim ya sürekli aklımda
Ben de 37+3’üm sürekli regl olacakmışım gibi vir ağrı, bacak krampı, mide bulamtısı:) reflü zaten…. Başları ne güzeeelmiş37+5 hergun daha kötüye gidiyorbugünde mide bulantısı başladı
20.Haftada perintoloji muayenesinde hiçbir sey yokken 26. Haftada beyindeki ventrikuller yani su baloncugu gibi olan yapıların birinin boyu 10mm ölçüldü. Sonra bizde tekrar perintolojiye gittik evet 10mm bazı açılardan 10 mm üstü bazı açılardan 10mm altı göründü. Ama diğer dokular oldukça normal ve sağlıklı dedi. Bebegin kafası da normalden 3 hafta ilerde erkek bebeklerde bu haftalarda karşılaştığımız bir durum normal görünüyor isterseniz fetal mr cektirebilirsiniz içimiz rahat olsun diye dedi. Doktor gerek yok dedi. Biz de gerekli görmedik. Su an aynı yer 8mm ölçülüyor ve normal aralıkta görünüyor. En son 33. Haftada gittiğimde 8mm di. Yani normale dönmüş. Doğduktan sonra mutlaka tekrar baktiracagiz ama kısa süreliğine bizi korkutmustu.Raporda yazan ibare şu şekilde; “lateral ventrikul posterior hornu ile kalkerin fissür arasında beyin parenkiminde 14.7*5.2 mm hiperkojen alan izlendi. “ sizin durum buna benzer miydi? Değilse bile sonuç nasıl oldu? Dün geceden beri uyumadım söyleceğiniz herşey çok önemli benim için
Ay bu da kişiden kişiye değişiyor sanırım 37+2 yım ben. Gebeliğin başı mi sonu mu diye sorsalar asla bası demem kabus gibiydi başları vallaBen de 37+3’üm sürekli regl olacakmışım gibi vir ağrı, bacak krampı, mide bulamtısı:) reflü zaten…. Başları ne güzeeelmiş
Ay bu da kişiden kişiye değişiyor sanırım 37+2 yım ben. Gebeliğin başı mi sonu mu diye sorsalar asla bası demem kabus gibiydi başları valla 
Ay bu da kişiden kişiye değişiyor sanırım 37+2 yım ben. Gebeliğin başı mi sonu mu diye sorsalar asla bası demem kabus gibiydi başları valla
Ay kızlar benim de başı maşallah çok iyiydi sonu ağrılaaar yanmalaaar kramplarBaşlarda hiç kusmayan midesi bulanmayan bizler için son zamanlar tabiki kötü geçiyorşaka bir yana çok şükür bugün ki halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?