- 5 Şubat 2024
- 482
- 500
- 18
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.741
Bakıyorum gayet normal çıkıyorSen baktın mı tansiyona canım
Benim dün yediğim popaçadan sanırımBu ayda kusmak normal değil ikimizinde acile gitmesi lazım
20.Haftada perintoloji muayenesinde hiçbir sey yokken 26. Haftada beyindeki ventrikuller yani su baloncugu gibi olan yapıların birinin boyu 10mm ölçüldü. Sonra bizde tekrar perintolojiye gittik evet 10mm bazı açılardan 10 mm üstü bazı açılardan 10mm altı göründü. Ama diğer dokular oldukça normal ve sağlıklı dedi. Bebegin kafası da normalden 3 hafta ilerde erkek bebeklerde bu haftalarda karşılaştığımız bir durum normal görünüyor isterseniz fetal mr cektirebilirsiniz içimiz rahat olsun diye dedi. Doktor gerek yok dedi. Biz de gerekli görmedik. Su an aynı yer 8mm ölçülüyor ve normal aralıkta görünüyor. En son 33. Haftada gittiğimde 8mm di. Yani normale dönmüş. Doğduktan sonra mutlaka tekrar baktiracagiz ama kısa süreliğine bizi korkutmustu.
hiç tanımadığım birine böyle içten dua etmek ne yüce gönüllülüktür. Çok teşekkür ederim hiç bir annenin canı böyle sıkılmasın yüreklerimiz hep ferah olsun inşallahŞu mübarek günde Rabbim korktuklarından emin kılsın seni inşallah. Hayırlı haberler hayırlı sonuçlar alasın
Umarım her şey yolundadır bazen doktorlar baktıkları açıdan yanilabiliyor. Perintoloji doktorum 30 dk sadece beynini muayene etti. Diğer tüm dokuları normal buldu. Sınır 10mm olduğu için birçok açıdan 10mm ve 11 mm arası olcmustu. Ama normal dedi bize çünkü bebegin kafası çok büyük. Sormanız gereken şey bebegin kafasına göre bu alanin büyüklüğü önemli mi? Diğer dokularda bir sorun görünüyor mu?Çok teşekkür ederim ilginiz için. Bende bayram biter bitmez çapaya gidicem başka perinatologlarada görünücem belirsizlik ve bu teşhisi daha önce kimsenin yaşamaması beni telaşlandırdı. Heyet vs diiyince aklım çok karıştı hiç olumlu şeyler düşünemiyorum. İnşallah yüzümü güldürecek haberler alırım. Umarım sizde sağlıkla kucağınıza alıp herhangi bir bulgu olmadan ilerlersiniz
Umarım her şey yolundadır bazen doktorlar baktıkları açıdan yanilabiliyor. Perintoloji doktorum 30 dk sadece beynini muayene etti. Diğer tüm dokuları normal buldu. Sınır 10mm olduğu için birçok açıdan 10mm ve 11 mm arası olcmustu. Ama normal dedi bize çünkü bebegin kafası çok büyük. Sormanız gereken şey bebegin kafasına göre bu alanin büyüklüğü önemli mi? Diğer dokularda bir sorun görünüyor mu?
Bende çok üzülmüştüm günlerce kendimi kötü şeyler okuyarak üzdüm ama sonradan düzeldi çok şükür. Şimdi iki muayene de 8mm çıktı. Zaten anne karninda müdahale olmuyor. Doğduktan sonra oluyor gerekirse ama bence içinizi ferah tutun bebekte strese girmesin.
Solumada herhangi bir sıkıntı olmadı, kuveze alınmadı direkt yanıma verildi. Gelişimi tamamlanmıştı çok da minik değil hatta:) gelişimi tamamlamissa hiçbir sorun olmuyor. İçinizi rahat tutun inşallah siz de sağlıcakla alicaksiniz kucağınıza
Ay bende merak içindeyim ya sürekli aklımda
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlaka
İlk 2 trimester prenses gibiymişim, öyle geçseydi 2.çocuğu düşünebilirdim. Ama son trimester mide yanması ve kusmalardan ötürü o kadar işkenceye dönüştü ki. Son 3 hafta Allah'tan. Yoksa dayanamazdun daha fazlaAy bu da kişiden kişiye değişiyor sanırım 37+2 yım ben. Gebeliğin başı mi sonu mu diye sorsalar asla bası demem kabus gibiydi başları valla
Çok şükür güzel haberlerini aldık. 2 gündür aklımız sendeydi. Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsünHepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
Çok şükür canım güzel haber aldık senden Allah analı babalı büyütsün gözün aydınHepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
Çok sevindim canım gözün aydın çıktımız mı hastanedenHepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
Gecmis olsun canım umarım sen ve bebegin iyidir.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
Çok şükür güzel haberlerini aldık. 2 gündür aklımız sendeydi. Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün
Çok şükür canım güzel haber aldık senden Allah analı babalı büyütsün gözün aydın
Çok sevindim canım gözün aydın çıktımız mı hastaneden
Çok teşekkür ederim kızlar hepiniz sağlıkla alin kucağınıza inşallahGecmis olsun canım umarım sen ve bebegin iyidir.
Ben 5.5 ay kustum canim prilam falan hak getireİlk 2 trimester prenses gibiymişim, öyle geçseydi 2.çocuğu düşünebilirdim. Ama son trimester mide yanması ve kusmalardan ötürü o kadar işkenceye dönüştü ki. Son 3 hafta Allah'tan. Yoksa dayanamazdun daha fazla
Ayy canım benim çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın. İnşaallah bundan sonra süreç çok güzel ilerler. Kendine iyi bak. Arada yaz müsait oldukçaHepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?