2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Bende bayram biter bitmez çapaya gidicem başka perinatologlarada görünücem belirsizlik ve bu teşhisi daha önce kimsenin yaşamaması beni telaşlandırdı. Heyet vs diiyince aklım çok karıştı hiç olumlu şeyler düşünemiyorum. İnşallah yüzümü güldürecek haberler alırım. Umarım sizde sağlıkla kucağınıza alıp herhangi bir bulgu olmadan ilerlersiniz

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Bende bayram biter bitmez çapaya gidicem başka perinatologlarada görünücem belirsizlik ve bu teşhisi daha önce kimsenin yaşamaması beni telaşlandırdı. Heyet vs diiyince aklım çok karıştı hiç olumlu şeyler düşünemiyorum. İnşallah yüzümü güldürecek haberler alırım. Umarım sizde sağlıkla kucağınıza alıp herhangi bir bulgu olmadan ilerlersiniz

Şu mübarek günde Rabbim korktuklarından emin kılsın seni inşallah. Hayırlı haberler hayırlı sonuçlar alasın
hiç tanımadığım birine böyle içten dua etmek ne yüce gönüllülüktür. Çok teşekkür ederim hiç bir annenin canı böyle sıkılmasın yüreklerimiz hep ferah olsun inşallah

Umarım her şey yolundadır bazen doktorlar baktıkları açıdan yanilabiliyor. Perintoloji doktorum 30 dk sadece beynini muayene etti. Diğer tüm dokuları normal buldu. Sınır 10mm olduğu için birçok açıdan 10mm ve 11 mm arası olcmustu. Ama normal dedi bize çünkü bebegin kafası çok büyük. Sormanız gereken şey bebegin kafasına göre bu alanin büyüklüğü önemli mi? Diğer dokularda bir sorun görünüyor mu?
Bende çok üzülmüştüm günlerce kendimi kötü şeyler okuyarak üzdüm ama sonradan düzeldi çok şükür. Şimdi iki muayene de 8mm çıktı. Zaten anne karninda müdahale olmuyor. Doğduktan sonra oluyor gerekirse ama bence içinizi ferah tutun bebekte strese girmesin.

diğer herşey için normal dedi ve öyle de yazmış rapora tüm detayları ile. Zaten anlayamadı rastladığımız bir görüntü değil dedi. İnşallah bende sizin gibi olumlu haberler alıp ferahlarım

diğer herşey için normal dedi ve öyle de yazmış rapora tüm detayları ile. Zaten anlayamadı rastladığımız bir görüntü değil dedi. İnşallah bende sizin gibi olumlu haberler alıp ferahlarım

E Eflatunc canım bizi habersiz bırakma

E Eflatunc canım ne yaptınız var mı bir gelişme

Ay bende bakmaya geldim E Eflatunc hayırlı haberlerini bekliyoruz

E Eflatunc canım nasılsın haber var mı

Ay bende merak içindeyim ya sürekli aklımda

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlaka Allah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize

Ay bu da kişiden kişiye değişiyor sanırım 37+2 yım ben. Gebeliğin başı mi sonu mu diye sorsalar asla bası demem kabus gibiydi başları valla
İlk 2 trimester prenses gibiymişim, öyle geçseydi 2.çocuğu düşünebilirdim. Ama son trimester mide yanması ve kusmalardan ötürü o kadar işkenceye dönüştü ki. Son 3 hafta Allah'tan. Yoksa dayanamazdun daha fazla

Çok şükür güzel haberlerini aldık. 2 gündür aklımız sendeydi. Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün

Çok şükür canım güzel haber aldık senden Allah analı babalı büyütsün gözün aydın

Çok sevindim canım gözün aydın çıktımız mı hastaneden

Gecmis olsun canım umarım sen ve bebegin iyidir.

Çok şükür güzel haberlerini aldık. 2 gündür aklımız sendeydi. Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün

Çok şükür canım güzel haber aldık senden Allah analı babalı büyütsün gözün aydın

Çok sevindim canım gözün aydın çıktımız mı hastaneden

Gecmis olsun canım umarım sen ve bebegin iyidir.
Çok teşekkür ederim kızlar hepiniz sağlıkla alin kucağınıza inşallah yok bir süre daha buradayız hastande

Ben 5.5 ay kustum canim prilam falan hak getire tam iyi oldum dedim sağ böbreğimde buyume oldu bayağı çektim ürolog çözdü sağolsun, sonrasi için prenses gibi geçti desem yeri şükürler olsun. Benim için son 3 ay hamileliğin balayı valla

Ayy canım benim çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın. İnşaallah bundan sonra süreç çok güzel ilerler. Kendine iyi bak. Arada yaz müsait oldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…