- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.761
Yaa senin cidden öyle olduBen 5.5 ay kustum canim prilam falan hak getiretam iyi oldum dedim sağ böbreğimde buyume oldu bayağı çektim ürolog çözdü sağolsun, sonrasi için prenses gibi geçti desem yeri şükürler olsun. Benim için son 3 ay hamileliğin balayı valla
Gozun aydin cnm mutlu gunleriniz olsunnHepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
Doğumun da öyle güzel olsun inşallah canımYaa senin cidden öyle oldubenim de maşaallah diyim başından beri güzel geçiyor yaa. Ufak tefek şeyler oldu ama onlar da normal yani o kadar olur
İyiz şükür cnm
Çok teşekkür ederim kızlar etiketlemedim kim varsaAyy canım benim çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın. İnşaallah bundan sonra süreç çok güzel ilerler. Kendine iyi bak. Arada yaz müsait oldukça
Çok şükür canım sen nasılsın bebişko nasıl iki gündür uyanınca direk bakıyordum acaba bir haber var mı diyeHepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
Sezeryan oldun demi canım bebişko kaç kilo doğdu inşallah sağlığında bir sorun yokturİyiz şükür cnm
Çok teşekkür ederim kızlar etiketlemedim kim varsa
Canim insallah ikinizde iyisinizdirİyiz şükür cnm
Çok teşekkür ederim kızlar etiketlemedim kim varsa
Gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahHepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
Ben bir hata ile bugun disari ciktim hava almak icin yani senin neyine be kadin üzerimden tır geçmiş gibi cok fenayim ayaklarim somun gibi oldu zaten 3 gunde şiştim sıfırdan.ya aynı ben gerçekten canım
İyi akşamlar hayırlı olsunBugün öğlen saatlerinde spinal anestezi ile doğumum oldu. 37+2 ile girdim. Suyunun azalması nedeniyle aldı. Zaten sezaryen sırasında da çok az su geldi ve ayrıca kordon da boynuna dolanmaya başlamıştı. Neyseki sorun olmadı beklemediğimiz için , şu anlık ikimizin de genel sağlığı iyi.Herkese sorunsuz ,sağlıklı doğum diliyorum. Bebişlerinizi sorunsuz kucağınıza almanız dileğiyle
Çok şükür canım bebişin ve sen daha iyi olun inşallahHepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
Canımm tansiyonun nasıl bakıyo musun ?Ben bir hata ile bugun disari ciktim hava almak icin yani senin neyine be kadin üzerimden tır geçmiş gibi cok fenayim ayaklarim somun gibi oldu zaten 3 gunde şiştim sıfırdan.
Bakiyorum 10-7 nabzim biraz yuksek 90-100Canımm tansiyonun nasıl bakıyo musun ?
Hic bilmiyorum bunu ya suyu nasil diyorum suyu iyi diyo. Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorumİyi akşamlar hayırlı olsun
benimde suyum azalmış 3 günde 1 nst ye girmemi söyledi. Suyunuzun ölçüsünü biliyor musunuz
nabzım benimde yüksek ya 100-120 lere cıkıyor bazen nefes nefese kalıyorumBakiyorum 10-7 nabzim biraz yuksek 90-100
Epikriz raporunda sadece YETERLİ olarak belirtmiş benimkinde her gittiğimde. Hani ne kadardır vs bende bilmiyorumİyi akşamlar hayırlı olsun
benimde suyum azalmış 3 günde 1 nst ye girmemi söyledi. Suyunuzun ölçüsünü biliyor musunuz
Benimde pazartesi günü dr her şey yolunda derken cuma günü baska bi dr suyun azalmış birde sağ böbrek icin küçük gelişmemiş dedi. Notlar aldi . Stres yapmadim çünkü tansiyonum yükselip durumu daha da kotu yapmak istemedim. Benim bildiğim suyu azalınca bebeğin hareketi azalıyor sezeryana alıyorlar. İlk bebeğim normal olmasını tercih ediyordum ama nasip bakalım yarın yine kontrole gideceğim tek dr bağlı kalmayacağımHic bilmiyorum bunu ya suyu nasil diyorum suyu iyi diyo. Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum
Bana da aynı şeyi söylediler suyum azalmış 3 günde bir nst çekilmemi suyumu kontrol etmemi söylediler siz kaçıncı haftadasinizBenimde pazartesi günü dr her şey yolunda derken cuma günü baska bi dr suyun azalmış birde sağ böbrek icin küçük gelişmemiş dedi. Notlar aldi . Stres yapmadim çünkü tansiyonum yükselip durumu daha da kotu yapmak istemedim. Benim bildiğim suyu azalınca bebeğin hareketi azalıyor sezeryana alıyorlar. İlk bebeğim normal olmasını tercih ediyordum ama nasip bakalım yarın yine kontrole gideceğim tek dr bağlı kalmayacağım
Daha yeni 34 haftadayimBana da aynı şeyi söylediler suyum azalmış 3 günde bir nst çekilmemi suyumu kontrol etmemi söylediler siz kaçıncı haftadasiniz
Bana bol bol marulla karpuzun beyaz kısmını ye dedi doktor artik nasıl su yapacaksa bilmiyorumDaha yeni 34 haftadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?