2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Yaa senin cidden öyle oldu benim de maşaallah diyim başından beri güzel geçiyor yaa. Ufak tefek şeyler oldu ama onlar da normal yani o kadar olur

Gozun aydin cnm mutlu gunleriniz olsunn

Çok şükür canım sen nasılsın bebişko nasıl iki gündür uyanınca direk bakıyordum acaba bir haber var mı diye

Gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

İyi akşamlar hayırlı olsun
benimde suyum azalmış 3 günde 1 nst ye girmemi söyledi. Suyunuzun ölçüsünü biliyor musunuz

Çok şükür canım bebişin ve sen daha iyi olun inşallah hep iyi olun bayram şekerin gelmiş senin ne mutlu

Hic bilmiyorum bunu ya suyu nasil diyorum suyu iyi diyo. Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum
Benimde pazartesi günü dr her şey yolunda derken cuma günü baska bi dr suyun azalmış birde sağ böbrek icin küçük gelişmemiş dedi. Notlar aldi . Stres yapmadim çünkü tansiyonum yükselip durumu daha da kotu yapmak istemedim. Benim bildiğim suyu azalınca bebeğin hareketi azalıyor sezeryana alıyorlar. İlk bebeğim normal olmasını tercih ediyordum ama nasip bakalım yarın yine kontrole gideceğim tek dr bağlı kalmayacağım

Bana da aynı şeyi söylediler suyum azalmış 3 günde bir nst çekilmemi suyumu kontrol etmemi söylediler siz kaçıncı haftadasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…