2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Çok çok geçmiş olsun canım benim bi bilgim yok ama bir an önce toparlarsın inşallah gönlünü ferah tut uzulme bisey olmaz Allahin izniyle. Bizi de haberdar et

Valla doktor bence kiz dedi ama
Çok belli değil işte belki de kordondur o bir de işaretleme yapmış sanırım tam göreceğimiz bölgelerde doktor benimkine baksana toto pipi ortada. Tepinirken çekti doktor bir bacagi uzatmış

Eklentiler

• IMG_20231226_085443.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 118
Çok geçmiş olsun, salgın var bu ara özellikle akciğerleri etkiliyor sanırım. Antibiyotik yazan doktor hamile olduğunu göz önünde bulundurmustur i içini ferah tut. Hastane yakinlardaysa git istersen ya valla o kadar haklisin ki için rahatlar belki

Evet canım kız gördüm iki kere konuşmuştuk tersi çıkar diye
daha hamile olduğumu bilmeden reglim gecikince bence hamileyim ve benim oğlum olacak demiştim arkadaşıma kızımda da gebelik testinden sonra kızım olacak demiştim
Ay hadi inşallah öğrenirsin sende

Bakarlar acilden kadın doğuma gidip gebeyim sancım var de Allah affetsin bazen gerekiyor yani devlet hastanelerinde

Çok belli değil işte belki de kordondur o bir de işaretleme yapmış sanırım tam göreceğimiz bölgelerde doktor benimkine baksana toto pipi ortada. Tepinirken çekti doktor bir bacagi uzatmış
Yaa tekmeye bak senin bariz belli yaa pipi ben burdayim diyo oglumda da görmüştük böyle bunda bende baktim baktim bisey göremedim Allahim sen konuyu biliyorsun amin

Kizlar ben de bisey sormak istiyorum diş eti hassasiyeti yaşayan var mı son günlerde benim epey hassas internette normal yazıyor ama size de sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…