- 27 Ağustos 2023
- 1.974
- 8.834
- 88
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.581
Çok çok geçmiş olsun canım benim bi bilgim yok ama bir an önce toparlarsın inşallah gönlünü ferah tut uzulme bisey olmaz Allahin izniyle. Bizi de haberdar etKızlar selam cevap yazarsanız sevinirim üç gündür ağır grip geçiyorum arada ateşim çıkıyor antibiyotik kullanıyorum ciğerlerime inmiş maalesef çok öksürüğüm var ama kendimden çok bebeğime üzülüyorumacile gidip ultrason baktırsam mı devlet yada şehir hastaneleri acilde ultrason bakıyor mu bilgisi olan var mı bebeğimi çok merak ediyorum
Valla doktor bence kiz dedi amaBacak arası annesi de cinsiyetine baktım anlamadımsanki erkek gibi ama
Çok belli değil işte belki de kordondur o bir de işaretleme yapmış sanırım tam göreceğimiz bölgelerde doktorValla doktor bence kiz dedi ama
Çok geçmiş olsun, salgın var bu ara özellikle akciğerleri etkiliyor sanırım. Antibiyotik yazan doktor hamile olduğunu göz önünde bulundurmustur i içini ferah tut. Hastane yakinlardaysa git istersen ya valla o kadar haklisin ki için rahatlar belkiKızlar selam cevap yazarsanız sevinirim üç gündür ağır grip geçiyorum arada ateşim çıkıyor antibiyotik kullanıyorum ciğerlerime inmiş maalesef çok öksürüğüm var ama kendimden çok bebeğime üzülüyorumacile gidip ultrason baktırsam mı devlet yada şehir hastaneleri acilde ultrason bakıyor mu bilgisi olan var mı bebeğimi çok merak ediyorum
Evet canım kız gördüm iki kere konuşmuştuk tersi çıkar diyeYaa canımm maşallahSen rüyanda kız görmüştün dimi hatta tersi çıkar gibi konuşmuştuk bunu soruyorum çünkü seninle aynı rüyayı gördüm nerdeyse bende o zamanlar hatta o yüzden anlamına bakmıştım Benimkinde de bi çıkıntı vardı ama tahmin yapmadı yarın kontrole gidicem muhtemelen ben de öğrenicem yani inşallah
Ay duruşa bak ya ahhahahahah koptumÇok belli değil işte belki de kordondur o bir de işaretleme yapmış sanırım tam göreceğimiz bölgelerde doktorbenimkine baksana toto pipi ortada. Tepinirken çekti doktor bir bacagi uzatmış
Bakarlar acilden kadın doğuma gidip gebeyim sancım var de Allah affetsin bazen gerekiyor yani devlet hastanelerindeKızlar selam cevap yazarsanız sevinirim üç gündür ağır grip geçiyorum arada ateşim çıkıyor antibiyotik kullanıyorum ciğerlerime inmiş maalesef çok öksürüğüm var ama kendimden çok bebeğime üzülüyorumacile gidip ultrason baktırsam mı devlet yada şehir hastaneleri acilde ultrason bakıyor mu bilgisi olan var mı bebeğimi çok merak ediyorum
Yaa tekmeye bakÇok belli değil işte belki de kordondur o bir de işaretleme yapmış sanırım tam göreceğimiz bölgelerde doktorbenimkine baksana toto pipi ortada. Tepinirken çekti doktor bir bacagi uzatmış
Bende de çıktı bence geçmez yaKızlar bende uçuk çıktı ama bebeğe geçmez değil mi
Ay bu kurtluEki Görüntüle 3360011 Eki Görüntüle 3360012
Baksanıza benimkine ultrason yaparken yüz üstü döndü komik bebe ya
İnşallahBende de çıktı bence geçmez ya
Gebelik belirtileri içinde uçuk vardı sanırım hatırladığım. İçini ferah tut canım bişi olmazKızlar bende uçuk çıktı ama bebeğe geçmez değil mi
Sağol canımGebelik belirtileri içinde uçuk vardı sanırım hatırladığım. İçini ferah tut canım bişi olmaz
Ay evet bebisler büyüyünce hareketlendi de topik. Zor günlerimizi de geride bıraktık sayılır şükürler olsunSağol canımbu topik çok iyi oldu birbirimize destek oluyoruz bilmediğimizi öğreniyoruz
Çok teşekkür ederim canımGebelik belirtileri içinde uçuk vardı sanırım hatırladığım. İçini ferah tut canım bişi olmaz
evet erkek gibi görünüyor:)https://mutluresim.com/images/2023/12/28/nTyB7Q.jpg
Iyi aksamlar kizlar bugun bizim de ikili test vardı cok şükür sorun görünmedi hersey yolunda dedi doktor kocaman olmus minnosumsizce bu fotograftaki bacak arasi görüntü mü ben emin olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?