- 3 Haziran 2016
- 609
- 269
- 103
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.601
benim ilk zamanlar acaip diş sızlamalarım olmuştu aonra geçti çok şükürKizlar ben de bisey sormak istiyorum diş eti hassasiyeti yaşayan var mı son günlerde benim epey hassas internette normal yazıyor ama size de sorayım dedim
Üye olmuşsun zaten bilgilerini paylaşırsanListeye ekleyebiliriz sadece:)
Armi3Üye olmuşsun zaten bilgilerini paylaşırsanListeye ekleyebiliriz sadece:)
Ay çok hazırım ve razıyım tam kurtluAy bu kurtluhissetmeye başlayınca hareketleri seni uyutmaz valla
Gebeliğin ilk aylarında hormonlardan dişler ve diş etleri sapıtıyor. Benim şuan ağzımda çürük yok bütün diş tedavilerimi yaptırmıştım bu gebeliğimde çekmedim ama kızımda diş sızısı ve diş eti kanaması olmuştu normal canımKizlar ben de bisey sormak istiyorum diş eti hassasiyeti yaşayan var mı son günlerde benim epey hassas internette normal yazıyor ama size de sorayım dedim
Yaş, kaçıncı çocuk, sat, kese ve kalp atışı haftası, tahmini doğum tarihini yazarsan eklerim listeye
benim ilk zamanlar acaip diş sızlamalarım olmuştu aonra geçti çok şükür
Çok şükür benim de çürük yok diş etlerim kanıyor sadece bi sorayım dedim geçer o zaman benim de zamanlaGebeliğin ilk aylarında hormonlardan dişler ve diş etleri sapıtıyor. Benim şuan ağzımda çürük yok bütün diş tedavilerimi yaptırmıştım bu gebeliğimde çekmedim ama kızımda diş sızısı ve diş eti kanaması olmuştu normal canım
Canım bende de burun kanamasi oldu. Allah'tan eşim hatirladi da doktor muayenesinde sordu. Ben hep bisileri unutuyorumKizlar ben de bisey sormak istiyorum diş eti hassasiyeti yaşayan var mı son günlerde benim epey hassas internette normal yazıyor ama size de sorayım dedim
Evvvet sağlıkla gelir umarımTam bir fasulye daha çok küçük
Ben de unuturum yaaa sen bensinCanım bende de burun kanamasi oldu. Allah'tan eşim hatirladi da doktor muayenesinde sordu. Ben hep bisileri unutuyorumdoktor burun kanamalarının normal olduğunu, diş etleriminde kanayabilecegini o yüzden yumuşak fırça kullanmamı önerdi. Bu iki durum da tamamen normal. Kanama başladıysa yumuşak fırçaya geçiş yapabilirsin
Burun içi ve diş etleri daha hassas oluyormuş canım ya ondan merak etme yani tamamen hamilelikle alakalıBen de unuturum yaaa sen bensinAslında yumuşak fırça kullanıyorum ama bilemedim normalse sorun yok benimki de geçecektir
Canım çok sevindim iki duyguyu da tatmış olacaksınSelam minnoşlar ve anneleri
İkili testim çok güzel çıkmış hiç bir sorun yok dedi 14 haftalık görünüyor sıpa önden gidiyor
Artık bazı erkolar kapatılmayabilir mi benim oğluşum olacakmış
@bebekbeklemece
Harika haberlerSelam kızlarbugün kontrole gittim kanama leke falan hepsi kesilde ama progestana devam edicem. Bebeğim uyuduğu için hareketlerini göremedik ama kalp atışını duyduk çok şükür benim haftam 13+6 ultrason 14+1 diyor. Kanamanın sebebi bebeğin eşinin önde olması ve yukarıya çıkmaya çalışmasıymış. Normal bir durummuş. Son olarak doktor 'kız görüyorum ama tabi belli olmaz' dedi cumartesi kendi doktoruma rendevun var bakalım o ne diyecek.
Ben de erkek gördüm rüyamda tontiş sapsarı kıvırcık saçlı bir oglandiEvet canım kız gördüm iki kere konuşmuştuk tersi çıkar diye
daha hamile olduğumu bilmeden reglim gecikince bence hamileyim ve benim oğlum olacak demiştim arkadaşıma kızımda da gebelik testinden sonra kızım olacak demiştim
Ay hadi inşallah öğrenirsin sende
Bu aralar çevremdeki çoğu kişide uçuk var, benim de geçen hafta çıkmıştı, hayatında ilk kez çıktıysa o zaman test vs yapmak gerekiyormus diye okudum ama daha önce cikltiysa sorun olmuyormus ben iki türlü de sanmıyorum sorun olacağınıKızlar bende uçuk çıktı ama bebeğe geçmez değil mi
Bakalım kızın mı olacak seninde ne güzel olurBen de erkek gördüm rüyamda tontiş sapsarı kıvırcık saçlı bir oglandi
Çok teşekkür ederim evet nasip olursa takım tamamCanım çok sevindim iki duyguyu da tatmış olacaksıngözün aydın
Sağlıcakla doğsun da bütün minnoşlarBakalım kızın mı olacak seninde ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?