2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim daha önce hiç çıkmamıştı olmadı doktoruma sorayım bir sağol canım

Rus takvimi erkek gösterirken kızım oldu kız gösterirken oğlan çıktı. Çin takvimi ikisindede tuttu kan değişimi kız çıkmıştı tutmadı
Burdan hiçbiri tutmuyor diyebiliriz o zaman çin takvimine göre sene sonunda ancak erkek olabiliyordu benim hep kız gösteriyordu

ayyy bizim günümüz aynıydı seninle, benim de yarın sabah 9da randevum var böyle mi gözükecek şimdiiii çok heyecanlandım yaaaaaaa :') Allahım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahhhhh ben aralığın 4ünden beri görmüyorum ama tövbe bir daha bu kadar uzun süre tutmam arayı. dün akşam ya bir şey olduysa haberim yoksa diye ağlama krizine girdim sanırım hormonlar içine etmeye başladı

Günaydın kızlar derdimi nasıl anlayabilirm bilmiyorum ama şöyle düz anlatacam bilgisi olan yada öle birşey olmaz diyenler bana yardımcı olur musunuz dün lavaboya gittim bir anda su gibi geldi bembeyaz sanki bir anda boşaldı idrarmiydi sumuyudu bilemedim korktum bu dönemde su gelebilirmi yoksa benmi çok takıntı oldum ve iki gündür ben karnmda hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum önceleri bira aşağıda set olurdu yada bilmiyorum çok takıldım Dr randevsuda yok acile gitsem ne dicm

Çok kötü bir durum gerçekten

bence sadece su gibi bir ley geldi diye bile gidebilirsin. hatta hemen git bence bekleme canım. Bebeğin sağlıkla seninledir inşallah.kötüyü düşünme

Gebelikte mantar enfeksiyon ve idrar yolu enfeksiyonu varsa akıntı su gibi gelebiliyor 20. Haftada gelmişti benden ilaç kullanmıştım doktora sorman en güzeli olur ama

Günaydın kızlar. En son kasım başında saçlarımı boyatmıştım. Beyazım çok fazla olduğu için saçın kendi rengine boyatıyorum. Şimdi 3-4 cm kadar diplerim çıktı. Siz saçınızı boyatıyor musunuz, boyatacak mısınız? Özellikle dikkat etmemiz gereken bir husus var mı? Bilgisi olan var mı?

bence sadece su gibi bir ley geldi diye bile gidebilirsin. hatta hemen git bence bekleme canım. Bebeğin sağlıkla seninledir inşallah.kötüyü düşünme

Gebelikte mantar enfeksiyon ve idrar yolu enfeksiyonu varsa akıntı su gibi gelebiliyor 20. Haftada gelmişti benden ilaç kullanmıştım doktora sorman en güzeli olur ama
Kızlar açıkçası şuan gitmeye korkuyorum ya içime bir korku düştü birde oğlum da evde hasta ben acile gitsem iyi bakmazlar özele gitim bir Dr var ona gitsem mi şimdi diye düşünüyorum çokta korkuyorum şuan ayaklarım geri gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…