- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.621
Benim daha önce hiç çıkmamıştı olmadı doktoruma sorayım bir sağol canımBu aralar çevremdeki çoğu kişide uçuk var, benim de geçen hafta çıkmıştı, hayatında ilk kez çıktıysa o zaman test vs yapmak gerekiyormus diye okudum ama daha önce cikltiysa sorun olmuyormus ben iki türlü de sanmıyorum sorun olacağını
Yaş 31Yaş, kaçıncı çocuk, sat, kese ve kalp atışı haftası, tahmini doğum tarihini yazarsan eklerim listeye
B bebekbeklemece
Ekliyorum hoşgeldinYaş 31
2. Hamileliğim ilk ki 3 yaşında
18.09.2023
Kese 4 . Hafta
Kalp atışı 7. Hafta
Doğum 24 Temmuz
Canım benim çin takvimine göre kızdi tutmadı
Rus takvimi erkek gösterirken kızım oldu kız gösterirken oğlan çıktı. Çin takvimi ikisindede tuttu kan değişimi kız çıkmıştı tutmadıBenim Çin takvimine göre kız, Rus takvimine göre erkek çıkıyorbakalım hangisi kazanacak?
Burdan hiçbiri tutmuyor diyebiliriz o zaman çin takvimine göre sene sonunda ancak erkek olabiliyordu benim hep kız gösteriyorduRus takvimi erkek gösterirken kızım oldu kız gösterirken oğlan çıktı. Çin takvimi ikisindede tuttu kan değişimi kız çıkmıştı tutmadı
Yüzük yaptık erkek çıktı sonra gittim bıçağa oturdum arpaya buğdaya işemeden öğrendik şükür fjdjjddBurdan hiçbiri tutmuyor diyebiliriz o zaman çin takvimine göre sene sonunda ancak erkek olabiliyordu benim hep kız gösteriyordu
ayyy bizim günümüz aynıydı seninle, benim de yarın sabah 9da randevum var böyle mi gözükecek şimdiiii çok heyecanlandım yaaaaaaa :') Allahım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahhhhh ben aralığın 4ünden beri görmüyorum ama tövbe bir daha bu kadar uzun süre tutmam arayı. dün akşam ya bir şey olduysa haberim yoksa diye ağlama krizine girdim sanırım hormonlar içine etmeye başladıKızlar 10+4 tük bugüne de randevu bulmuştum devlette, gittim çok şükür bir sıkıntı yok 10+4 çıktı ultrasonda da, o kalp atışıni duyunca nasıl rahatlıyorum8 ocakta kendi doktoruma gidecegim o zamana kadar başka devlet randevum yok uyuyordu yine, hiç uyanık denk gelmedik bu minnoş bari uykucu olsun, oğlum uykuya düşman
Çok kötü bir durum gerçektenayyy bizim günümüz aynıydı seninle, benim de yarın sabah 9da randevum var böyle mi gözükecek şimdiiii çok heyecanlandım yaaaaaaa :') Allahım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahhhhh ben aralığın 4ünden beri görmüyorum ama tövbe bir daha bu kadar uzun süre tutmam arayı. dün akşam ya bir şey olduysa haberim yoksa diye ağlama krizine girdim sanırım hormonlar içine etmeye başladı
bence sadece su gibi bir ley geldi diye bile gidebilirsin. hatta hemen git bence bekleme canım. Bebeğin sağlıkla seninledir inşallah.kötüyü düşünmeGünaydın kızlar derdimi nasıl anlayabilirm bilmiyorum ama şöyle düz anlatacam bilgisi olan yada öle birşey olmaz diyenler bana yardımcı olur musunuzdün lavaboya gittim bir anda su gibi geldi bembeyaz sanki bir anda boşaldı idrarmiydi sumuyudu bilemedim korktum bu dönemde su gelebilirmi yoksa benmi çok takıntı oldum ve iki gündür ben karnmda hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum önceleri bira aşağıda set olurdu yada bilmiyorum çok takıldım Dr randevsuda yok acile gitsem ne dicm
Gebelikte mantar enfeksiyon ve idrar yolu enfeksiyonu varsa akıntı su gibi gelebiliyor 20. Haftada gelmişti benden ilaç kullanmıştım doktora sorman en güzeli olur amaGünaydın kızlar derdimi nasıl anlayabilirm bilmiyorum ama şöyle düz anlatacam bilgisi olan yada öle birşey olmaz diyenler bana yardımcı olur musunuzdün lavaboya gittim bir anda su gibi geldi bembeyaz sanki bir anda boşaldı idrarmiydi sumuyudu bilemedim korktum bu dönemde su gelebilirmi yoksa benmi çok takıntı oldum ve iki gündür ben karnmda hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum önceleri bira aşağıda set olurdu yada bilmiyorum çok takıldım Dr randevsuda yok acile gitsem ne dicm
Evet canım kiz cikmisti
bence sadece su gibi bir ley geldi diye bile gidebilirsin. hatta hemen git bence bekleme canım. Bebeğin sağlıkla seninledir inşallah.kötüyü düşünme
Kızlar açıkçası şuan gitmeye korkuyorum ya içime bir korku düştü birde oğlum da evde hasta ben acile gitsem iyi bakmazlar özele gitim bir Dr var ona gitsem mi şimdi diye düşünüyorum çokta korkuyorum şuan ayaklarım geri gidiyorGebelikte mantar enfeksiyon ve idrar yolu enfeksiyonu varsa akıntı su gibi gelebiliyor 20. Haftada gelmişti benden ilaç kullanmıştım doktora sorman en güzeli olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?