- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.641
Canım hiç korkma benim 2 kere başıma geldi hatta iç çamaşırımı çıkıp pijamama geçti ben 2 kere olunca doktora gittim %90 bebekle ilgili değildir ama bakalım dedi gerçekten de onla ilgili değilmiş ya idrar ya akıntıdır dedi doktor için rahat olsunGünaydın kızlar derdimi nasıl anlayabilirm bilmiyorum ama şöyle düz anlatacam bilgisi olan yada öle birşey olmaz diyenler bana yardımcı olur musunuzdün lavaboya gittim bir anda su gibi geldi bembeyaz sanki bir anda boşaldı idrarmiydi sumuyudu bilemedim korktum bu dönemde su gelebilirmi yoksa benmi çok takıntı oldum ve iki gündür ben karnmda hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum önceleri bira aşağıda set olurdu yada bilmiyorum çok takıldım Dr randevsuda yok acile gitsem ne dicm
Canım benimde aynı ama ilk 3 ay boyatmıyacağımGünaydın kızlar. En son kasım başında saçlarımı boyatmıştım. Beyazım çok fazla olduğu için saçın kendi rengine boyatıyorum. Şimdi 3-4 cm kadar diplerim çıktı. Siz saçınızı boyatıyor musunuz, boyatacak mısınız? Özellikle dikkat etmemiz gereken bir husus var mı? Bilgisi olan var mı?
Korkma canım bir şey çıkmaz ama içim rahat etsin diyorsan gitKızlar açıkçası şuan gitmeye korkuyorum ya içime bir korku düştü birde oğlum da evde hasta ben acile gitsem iyi bakmazlar özele gitim bir Dr var ona gitsem mi şimdi diye düşünüyorum çokta korkuyorum şuan ayaklarım geri gidiyor
Ay minicik çıkmış karın benimki bayagi çıktı ya bugün 13 haftaligiz.Gebelikten önce hiç yoktu karnım o yüzden mi bilmiyorum. Bende tam 2 kg aldim. Fatal dna benim de çıkmadı bugün kanı verelim tam 10 gün oldu 10-14 gün demişlerdi dün müşteri temsilcisini arayıp darladim ne oldu bizim sonuç diye aşırı aşırı merak ediyorumGünaydın kızlar3 aylıktan selamlar 12 haftalığız alt göbeğim vardı biraz daha belirginleşti . Şuana kadar 400-500 gram anca aldım. Fetal DNA sonucum çıkmadı hala pazara yetişemicek gibi
Peki boya seçimi yapmak gerekiyor mu? Bazı yerlerde bitkisel özlü olmalı gibi şeyler okudum ama kuaföre gidince hiç marka söylemiyorum ki, rengine göre boyuyor :)Canım benimde aynı ama ilk 3 ay boyatmıyacağım
Boyanın bilinen kanıtlanmış bir zararı yok ama bence saç boyatilacaksa sadece açma işlemi yapılmayacaksa formaldehitsiz doğal bir boya tercih edebilirsiniz kızlar.Canım benimde aynı ama ilk 3 ay boyatmıyacağım
Bilmiyorum ki hiç araştırma yapmadım dahaPeki boya seçimi yapmak gerekiyor mu? Bazı yerlerde bitkisel özlü olmalı gibi şeyler okudum ama kuaföre gidince hiç marka söylemiyorum ki, rengine göre boyuyor :)
Canım hiç korkma benim 2 kere başıma geldi hatta iç çamaşırımı çıkıp pijamama geçti ben 2 kere olunca doktora gittim %90 bebekle ilgili değildir ama bakalım dedi gerçekten de onla ilgili değilmiş ya idrar ya akıntıdır dedi doktor için rahat olsun
Sağolun kızlar şimdi aradım 11 30 da randevu varmış aldım inşallah giderim oğlum gelmem diye inat etiKorkma canım bir şey çıkmaz ama içim rahat etsin diyorsan git
Canım sen hem ikili hem hem fetal DNA yaptırmıştın doktor mu istedi yoksa sen mi yaptırdınAy minicik çıkmış karın benimki bayagi çıktı ya bugün 13 haftaligiz.Gebelikten önce hiç yoktu karnım o yüzden mi bilmiyorum. Bende tam 2 kg aldim. Fatal dna benim de çıkmadı bugün kanı verelim tam 10 gün oldu 10-14 gün demişlerdi dün müşteri temsilcisini arayıp darladim ne oldu bizim sonuç diye aşırı aşırı merak ediyorum
Dönüşte haber et ama bir şey çıkmaz Allah’ın izniyleSağolun kızlar şimdi aradım 11 30 da randevu varmış aldım inşallah giderim oğlum gelmem diye inat eti
Kuzum ikili taramaya gitmiştim hemde bebeği görmeye. Doktor yaptır demedi ben katalog görünce fatal dna yaptırayim mi 34 yaşındayım yaştan zaten oran riskli çıkacak dedim. Doktor da bu bebek sağlıklı illa yaptıracagim diyorsan yaptır sen bilirsin dedi bana bıraktı. Bende akşamına yaptırdım canım ama ikiliyi yaptırmış olduk bir defa. Diğer taramayı yaptirmayacagim. İkilinin sonuclari da iyi çıktı şükür. Fatal da bugün yarin çıkar diye bekliyorumCanım sen hem ikili hem hem fetal DNA yaptırmıştın doktor mu istedi yoksa sen mi yaptırdın
canım çin takvimine hangi siteden bakıyorsun bir sürü site var da güvenilir olanı merak ettimBenim tuttu canım kızımdada tutmuştu
yüzük nasıl yapılıyorYüzük yaptık erkek çıktı sonra gittim bıçağa oturdum arpaya buğdaya işemeden öğrendik şükür fjdjjdd
haber et canım merak ediyorum. sağlıkla görürsün inşallah bebişini<3Sağolun kızlar şimdi aradım 11 30 da randevu varmış aldım inşallah giderim oğlum gelmem diye inat eti
İlk 3 ay yasak sonrasında doğal boyalarla izin veriyo doktorlarGünaydın kızlar. En son kasım başında saçlarımı boyatmıştım. Beyazım çok fazla olduğu için saçın kendi rengine boyatıyorum. Şimdi 3-4 cm kadar diplerim çıktı. Siz saçınızı boyatıyor musunuz, boyatacak mısınız? Özellikle dikkat etmemiz gereken bir husus var mı? Bilgisi olan var mı?
Kötü düşünceleri bırakalım bence bebeğin çok iyi ağzın kulaklarında çıkacaksın o randevudan güzel haberlerini bekliyoruzKızlar açıkçası şuan gitmeye korkuyorum ya içime bir korku düştü birde oğlum da evde hasta ben acile gitsem iyi bakmazlar özele gitim bir Dr var ona gitsem mi şimdi diye düşünüyorum çokta korkuyorum şuan ayaklarım geri gidiyor
İnşallah benim ki de sağlıklıdır.Bende düşünüyorum fetal ama kararsızım.Ne kadara yaptırdınKuzum ikili taramaya gitmiştim hemde bebeği görmeye. Doktor yaptır demedi ben katalog görünce fatal dna yaptırayim mi 34 yaşındayım yaştan zaten oran riskli çıkacak dedim. Doktor da bu bebek sağlıklı illa yaptıracagim diyorsan yaptır sen bilirsin dedi bana bıraktı. Bende akşamına yaptırdım canım ama ikiliyi yaptırmış olduk bir defa. Diğer taramayı yaptirmayacagim. İkilinin sonuclari da iyi çıktı şükür. Fatal da bugün yarin çıkar diye bekliyorum
Canım hiç hatırlamıyorum ki ekimde bakmıştımcanım çin takvimine hangi siteden bakıyorsun bir sürü site var da güvenilir olanı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?