2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım hiç korkma benim 2 kere başıma geldi hatta iç çamaşırımı çıkıp pijamama geçti ben 2 kere olunca doktora gittim %90 bebekle ilgili değildir ama bakalım dedi gerçekten de onla ilgili değilmiş ya idrar ya akıntıdır dedi doktor için rahat olsun

Canım benimde aynı ama ilk 3 ay boyatmıyacağım

Korkma canım bir şey çıkmaz ama içim rahat etsin diyorsan git

Günaydın kızlar 3 aylıktan selamlar 12 haftalığız alt göbeğim vardı biraz daha belirginleşti . Şuana kadar 400-500 gram anca aldım. Fetal DNA sonucum çıkmadı hala pazara yetişemicek gibi
Ay minicik çıkmış karın benimki bayagi çıktı ya bugün 13 haftaligiz.Gebelikten önce hiç yoktu karnım o yüzden mi bilmiyorum. Bende tam 2 kg aldim. Fatal dna benim de çıkmadı bugün kanı verelim tam 10 gün oldu 10-14 gün demişlerdi dün müşteri temsilcisini arayıp darladim ne oldu bizim sonuç diye aşırı aşırı merak ediyorum

Korkma canım bir şey çıkmaz ama içim rahat etsin diyorsan git
Sağolun kızlar şimdi aradım 11 30 da randevu varmış aldım inşallah giderim oğlum gelmem diye inat eti

Canım sen hem ikili hem hem fetal DNA yaptırmıştın doktor mu istedi yoksa sen mi yaptırdın

Canım sen hem ikili hem hem fetal DNA yaptırmıştın doktor mu istedi yoksa sen mi yaptırdın
Kuzum ikili taramaya gitmiştim hemde bebeği görmeye. Doktor yaptır demedi ben katalog görünce fatal dna yaptırayim mi 34 yaşındayım yaştan zaten oran riskli çıkacak dedim. Doktor da bu bebek sağlıklı illa yaptıracagim diyorsan yaptır sen bilirsin dedi bana bıraktı. Bende akşamına yaptırdım canım ama ikiliyi yaptırmış olduk bir defa. Diğer taramayı yaptirmayacagim. İkilinin sonuclari da iyi çıktı şükür. Fatal da bugün yarin çıkar diye bekliyorum

İlk 3 ay yasak sonrasında doğal boyalarla izin veriyo doktorlar

Kötü düşünceleri bırakalım bence bebeğin çok iyi ağzın kulaklarında çıkacaksın o randevudan güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar özel hastaneye gidiyorum muayeneler için ayrıca devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna gitmek gerekiyor mu sizce ?

İnşallah benim ki de sağlıklıdır.Bende düşünüyorum fetal ama kararsızım.Ne kadara yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…