2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186

Peki boya seçimi yapmak gerekiyor mu? Bazı yerlerde bitkisel özlü olmalı gibi şeyler okudum ama kuaföre gidince hiç marka söylemiyorum ki, rengine göre boyuyor :)
Benim doktorum bitkisel boyayla boyayabilirsin dedi eşim kuaför o da bitkisel boyayla boyadı koyu renk yaptım bi daha boyamim diye diplerim çok dikkat çekmez

maşallah uyuduğunu nerden anlıyorsunuz doktor mu dedi. biz 7. haftadan beri ultrasonda bebeği gormedik haftaya 12 haftalıkken horcez nasipse hareket falan eder mi ki

haber et canım merak ediyorum. sağlıkla görürsün inşallah bebişini<3

Kötü düşünceleri bırakalım bence bebeğin çok iyi ağzın kulaklarında çıkacaksın o randevudan güzel haberlerini bekliyoruz
Gitim kızlar çok şükür kalbini duydum çok rahatladım senin ki birikmiş akıntı bir anda gelmiş bebek ve kesesinde bir sknti görünmüyor dedi öncesinde bu bir hafta önde demişti şimdi tam haftasıyla uyumlu 13 haftalık dedi cinsiyet için erken dedi ikili testime baktı orta risk gurubundasin dedi fetal DNA testi dedi yaptır istesen oda 12 bin dedi verdi numara yaptrmiyacam

Sağlıklı olmasına çooook sevindim canım gözün aydın:) riskli grupta denilip sağlıklı doğan çok bebek var buradan okuduğum kadarıyla. inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu :)

Sağlıklı olmasına çooook sevindim canım gözün aydın:) riskli grupta denilip sağlıklı doğan çok bebek var buradan okuduğum kadarıyla. inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu :)
Aminn inşallah hepimiz ya kayıp olunca öncesinde çok korkuyormus insan gerçekten rabim hepimizin sağlika kucağına versin inşallah bebeğini

Merhaba, suan ne durumdasiniz? Benim de kese yakininda kanama alanin varmis

Merhaba, suan ne durumdasiniz? Benim de kese yakininda kanama alanin varmis
Canım her hafta doktor kontrolüne gittim kanama alanı küçülmedi ama allahtan büyümedi de o günden beri aktif kanamam da yok çok şükür sadece yatıyorum başka çare yokmuş sürekli progestan kullanıyorum bide

Geçmiş olsun canım su ile ilgili olmaması güzel hiç sıkma canının bebekte de bir sıkıntı yoktur annesi

Kac hafta oldu?benimki keseden buyukmus baya Vucut kendi kendine emilim yapabilir dedi doktor, ya da kanama yoluyla. Benim de kahverengi lekelenme oluyor, surekli yatiyorum

Benim tuttu canım kızımdada tutmuştu
Ya bende iki kızdan sonra erkek istiyorum ne yalan söyleyeyim ama bende her yerde kız çıkıyot herşeyde sadece çocuğun yapılan gününe bakıyorum orda erkek çıkıyor yumurtlamanın son 3 gününde oldu.

Çok geçmiş olsun. Neden risk grubundasin dedi canım doktor? Kan sonucu ve anne yaşı ile yapılıyor hesaplama. Benim yaşım 34 olduğundan otomatik olarak yaş riski çıktı ama ben yine de fatal dna yaptırdım

Bu arada ben de 33 benim de riskli çıkar o zaman yaş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…