- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.661
Alyansımı saça geçirip karnımın üstünde tuttular düz giderse erkek oval çizerse kızyüzük nasıl yapılıyor
Farklı bir doktor olsun diyorsan bir iki doktordan randevu alıp git tabi. Ne zararın olacakKızlar özel hastaneye gidiyorum muayeneler için ayrıca devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna gitmek gerekiyor mu sizce ?
ayyy bizim günümüz aynıydı seninle, benim de yarın sabah 9da randevum var böyle mi gözükecek şimdiiii çok heyecanlandım yaaaaaaa :') Allahım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahhhhh ben aralığın 4ünden beri görmüyorum ama tövbe bir daha bu kadar uzun süre tutmam arayı. dün akşam ya bir şey olduysa haberim yoksa diye ağlama krizine girdim sanırım hormonlar içine etmeye başladı
Benim doktorum bitkisel boyayla boyayabilirsin dedi eşim kuaför o da bitkisel boyayla boyadı koyu renk yaptım bi daha boyamim diye diplerim çok dikkat çekmezPeki boya seçimi yapmak gerekiyor mu? Bazı yerlerde bitkisel özlü olmalı gibi şeyler okudum ama kuaföre gidince hiç marka söylemiyorum ki, rengine göre boyuyor :)
maşallah uyuduğunu nerden anlıyorsunuzKızlar 10+4 tük bugüne de randevu bulmuştum devlette, gittim çok şükür bir sıkıntı yok 10+4 çıktı ultrasonda da, o kalp atışıni duyunca nasıl rahatlıyorum8 ocakta kendi doktoruma gidecegim o zamana kadar başka devlet randevum yok uyuyordu yine, hiç uyanık denk gelmedik bu minnoş bari uykucu olsun, oğlum uykuya düşman
haber et canım merak ediyorum. sağlıkla görürsün inşallah bebişini<3
Gitim kızlar çok şükür kalbini duydum çok rahatladımKötü düşünceleri bırakalım bence bebeğin çok iyi ağzın kulaklarında çıkacaksın o randevudan güzel haberlerini bekliyoruz
Sağlıklı olmasına çooook sevindim canım gözün aydın:) riskli grupta denilip sağlıklı doğan çok bebek var buradan okuduğum kadarıyla. inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu :)Gitim kızlar çok şükür kalbini duydum çok rahatladımsenin ki birikmiş akıntı bir anda gelmiş bebek ve kesesinde bir sknti görünmüyor dedi öncesinde bu bir hafta önde demişti şimdi tam haftasıyla uyumlu 13 haftalık dedi cinsiyet için erken dedi ikili testime baktı orta risk gurubundasin dedi fetal DNA testi dedi yaptır istesen oda 12 bin dedi verdi numara yaptrmiyacam
Aminn inşallah hepimiz ya kayıp olunca öncesinde çok korkuyormus insan gerçekten rabim hepimizin sağlika kucağına versin inşallah bebeğiniSağlıklı olmasına çooook sevindim canım gözün aydın:) riskli grupta denilip sağlıklı doğan çok bebek var buradan okuduğum kadarıyla. inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu :)
Merhaba, suan ne durumdasiniz? Benim de kese yakininda kanama alanin varmisKızlar herkese merhaba bende 11. Haftanın içindeyim yaklaşık 10 gün önce yoğun kanama ve büyük parça düşürme şikayetiyle doktora gittim yaklaşık 3,5 cm kanama alanı vardı bugün tekrar gittim kanama alanı hiç küçülmemiş aksine çok çok az da olsa büyümüş sürekli yatıyorum zaten ne yapmam gerekiyor yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen
Canım her hafta doktor kontrolüne gittim kanama alanı küçülmedi ama allahtan büyümedi de o günden beri aktif kanamam da yok çok şükür sadece yatıyorum başka çare yokmuş sürekli progestan kullanıyorum bideMerhaba, suan ne durumdasiniz? Benim de kese yakininda kanama alanin varmis
Geçmiş olsun canım su ile ilgili olmaması güzel hiç sıkma canının bebekte de bir sıkıntı yoktur annesiGitim kızlar çok şükür kalbini duydum çok rahatladımsenin ki birikmiş akıntı bir anda gelmiş bebek ve kesesinde bir sknti görünmüyor dedi öncesinde bu bir hafta önde demişti şimdi tam haftasıyla uyumlu 13 haftalık dedi cinsiyet için erken dedi ikili testime baktı orta risk gurubundasin dedi fetal DNA testi dedi yaptır istesen oda 12 bin dedi verdi numara yaptrmiyacam
Kac hafta oldu?benimki keseden buyukmus bayaCanım her hafta doktor kontrolüne gittim kanama alanı küçülmedi ama allahtan büyümedi de o günden beri aktif kanamam da yok çok şükür sadece yatıyorum başka çare yokmuş sürekli progestan kullanıyorum bide
Benim doktorun anlaşması varmış eurofinste 8500 e geldi o günkü kur ile canım, dışardan yaptıranlara 13 bine falan geliyor aynı testİnşallah benim ki de sağlıklıdır.Bende düşünüyorum fetal ama kararsızım.Ne kadara yaptırdın
Sağol canım bilgi içinBenim doktorun anlaşması varmış eurofinste 8500 e geldi o günkü kur ile canım, dışardan yaptıranlara 13 bine falan geliyor aynı test
İnşallah canm inşallahGeçmiş olsun canım su ile ilgili olmaması güzel hiç sıkma canının bebekte de bir sıkıntı yoktur annesi
Ya bende iki kızdan sonra erkek istiyorum ne yalan söyleyeyim ama bende her yerde kız çıkıyot herşeyde sadece çocuğun yapılan gününe bakıyorum orda erkek çıkıyor yumurtlamanın son 3 gününde oldu.Benim tuttu canım kızımdada tutmuştu
Çok geçmiş olsun. Neden risk grubundasin dedi canım doktor? Kan sonucu ve anne yaşı ile yapılıyor hesaplama. Benim yaşım 34 olduğundan otomatik olarak yaş riski çıktı ama ben yine de fatal dna yaptırdımGitim kızlar çok şükür kalbini duydum çok rahatladımsenin ki birikmiş akıntı bir anda gelmiş bebek ve kesesinde bir sknti görünmüyor dedi öncesinde bu bir hafta önde demişti şimdi tam haftasıyla uyumlu 13 haftalık dedi cinsiyet için erken dedi ikili testime baktı orta risk gurubundasin dedi fetal DNA testi dedi yaptır istesen oda 12 bin dedi verdi numara yaptrmiyacam
Yaş dolayısıyla dedi orta risk gurubundasin dediÇok geçmiş olsun. Neden risk grubundasin dedi canım doktor? Kan sonucu ve anne yaşı ile yapılıyor hesaplama. Benim yaşım 34 olduğundan otomatik olarak yaş riski çıktı ama ben yine de fatal dna yaptırdım
Bu arada ben de 33 benim de riskli çıkar o zaman yaş içinÇok geçmiş olsun. Neden risk grubundasin dedi canım doktor? Kan sonucu ve anne yaşı ile yapılıyor hesaplama. Benim yaşım 34 olduğundan otomatik olarak yaş riski çıktı ama ben yine de fatal dna yaptırdım
Senin yaşın kaç o muhtemelen benimde öyle çıkar o zamanYaş dolayısıyla dedi orta risk gurubundasin dedi
Yüzük bende de erkek dedi canım o tutuyor sanırımAlyansımı saça geçirip karnımın üstünde tuttular düz giderse erkek oval çizerse kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?