2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ya bu takvimler vs değilde ovulasyon anına yakın ilişki ile erkek uzak ile kız olması daha mantıklı geldi dün eşimle bunu konuşuyorduk hatta. Erkek istiyordun o yüzden ovu takibi yaptın di mi dedi

Tabi ki çok iyi anlıyorum insan ikisinide tatmak istiyor kızınada arkadaş doğurmuşsun zaten inşallah gönlünde ki nasip olsun. Bilimsel yönü yüzde kaç bilmiyorum ama yumurtlama gününe ne kadar yakınsa döllenme erkek olasılığı yüksek olurmuş.

Ya bu takvimler vs değilde ovulasyon anına yakın ilişki ile erkek uzak ile kız olması daha mantıklı geldi dün eşimle bunu konuşuyorduk hatta. Erkek istiyordun o yüzden ovu takibi yaptın di mi dedi
Valla kızımda bir dolu bir boş gittim yumurtladığım günü dahi biliyorum ama kızım oldu (o zaman yakın ilişki muhabbetini bilmiyordum) o yüzden nasip olduğuna inanıyorum sadece

Çok şükür
Kombin bi test çok güvenmiyorum ense kalınlığı nasıldı canım burun kemiği oluşmuşmuydu?

Valla kızımda bir dolu bir boş gittim yumurtladığım günü dahi biliyorum ama kızım oldu (o zaman yakın ilişki muhabbetini bilmiyordum) o yüzden nasip olduğuna inanıyorum sadece
Kuzum ben hamile kaldığım ay eşim şehir dışına çıkacaktı ve o hafta komple yoktu oyle olunca ben pik gününü bir de bir önceki günü değerlendirdim çatlamayi bile değerlendiremedim. Yani o ay toplamda iki ilişki oldu. Eylül'de mükemmel değerlendirmiştik hamile kalamamistim. Dediğin gibi kısmet yani

Şimdi gelesi varmış paşanın onlar doğru zamanı biliyor. Benimkide çok komik oldu kocamla kafa kafaya verdik düşündük işin içinden çıkamadık hala nasıl olduğu bir sır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…