- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.681
27. CanmSenin yaşın kaç o muhtemelen benimde öyle çıkar o zaman
Kan sonucu ve ultrason görüntüsü iyiyse aslında yaş gereksiz bir ayrıntı oluyor canım ya o yüzden taramalar hiç içime sinmeyecekti fatal dna daha mantıklı geldi %99.8 sonuç veriyor kafam gözüm rahat etsinBu arada ben de 33 benim de riskli çıkar o zaman yaş için
Ay şu an defiğin yüzük testini yaptım iki kızımda döndü yüzük 3. Kez yaptığında ileri geri gitti hadi bakalımBenim tuttu canım kızımdada tutmuştu
Kendimiz yapabiliyor muyuz bu yüzük testiniAy şu an defiğin yüzük testini yaptım iki kızımda döndü yüzük 3. Kez yaptığında ileri geri gitti hadi bakalım
Kendimiz yapabiliyor muyuz bu yüzük testini
Valla ben 5 yaşınfaki kızımada yaptırdım kendimde yaptım ikisindede erkek çıktı hadi inşallah sağlıklı oldundaKendimiz yapabiliyor muyuz bu yüzük testini
Sizin yaşlar genç bile bana göre benim ilk bebegim 10 güne 35 olacam27. Canm
Tabi ki çok iyi anlıyorum insan ikisinide tatmak istiyor kızınada arkadaş doğurmuşsun zaten inşallah gönlünde ki nasip olsun. Bilimsel yönü yüzde kaç bilmiyorum ama yumurtlama gününe ne kadar yakınsa döllenme erkek olasılığı yüksek olurmuş.Ya bende iki kızdan sonra erkek istiyorum ne yalan söyleyeyim ama bende her yerde kız çıkıyot herşeyde sadece çocuğun yapılan gününe bakıyorum orda erkek çıkıyor yumurtlamanın son 3 gününde oldu.
Valla kızımda bir dolu bir boş gittim yumurtladığım günü dahi biliyorum ama kızım oldu (o zaman yakın ilişki muhabbetini bilmiyordum) o yüzden nasip olduğuna inanıyorum sadeceYa bu takvimler vs değilde ovulasyon anına yakın ilişki ile erkek uzak ile kız olması daha mantıklı geldi dün eşimle bunu konuşuyorduk hatta. Erkek istiyordun o yüzden ovu takibi yaptın di mi dedi
Kızımdada tutmuştu batıl işte ya eğlence olsunYüzük bende de erkek dedi canım o tutuyor sanırım
Çok şükürGitim kızlar çok şükür kalbini duydum çok rahatladımsenin ki birikmiş akıntı bir anda gelmiş bebek ve kesesinde bir sknti görünmüyor dedi öncesinde bu bir hafta önde demişti şimdi tam haftasıyla uyumlu 13 haftalık dedi cinsiyet için erken dedi ikili testime baktı orta risk gurubundasin dedi fetal DNA testi dedi yaptır istesen oda 12 bin dedi verdi numara yaptrmiyacam
Hadi inşallah hayırlısı olsunAy şu an defiğin yüzük testini yaptım iki kızımda döndü yüzük 3. Kez yaptığında ileri geri gitti hadi bakalım
Kuzum ben hamile kaldığım ay eşim şehir dışına çıkacaktı ve o hafta komple yoktuValla kızımda bir dolu bir boş gittim yumurtladığım günü dahi biliyorum ama kızım oldu (o zaman yakın ilişki muhabbetini bilmiyordum) o yüzden nasip olduğuna inanıyorum sadece
Hayırlı uğurlu olsun hadi kızımızBugün kontrole gittim cinsiyeti için kız dedi
Şimdi gelesi varmış paşanın onlar doğru zamanı biliyor. Benimkide çok komik oldu kocamla kafa kafaya verdik düşündük işin içinden çıkamadık hala nasıl olduğu bir sırKuzum ben hamile kaldığım ay eşim şehir dışına çıkacaktı ve o hafta komple yoktuoyle olunca ben pik gününü bir de bir önceki günü değerlendirdim çatlamayi bile değerlendiremedim. Yani o ay toplamda iki ilişki oldu. Eylül'de mükemmel değerlendirmiştik hamile kalamamistim. Dediğin gibi kısmet yani
Yaaaaa maşallah güzel kız sağlıkla gelsinBugün kontrole gittim cinsiyeti için kız dedi
Teşekkür ederim canımHayırlı uğurlu olsun hadi kızımızmaşallah
İnşallah canım hepimizin minikleri sağlıkla huzurla gelsinYaaaaa maşallah güzel kız sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?