- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.701
Mantıklı galiba canım bende yaptıracağımKan sonucu ve ultrason görüntüsü iyiyse aslında yaş gereksiz bir ayrıntı oluyor canım ya o yüzden taramalar hiç içime sinmeyecekti fatal dna daha mantıklı geldi %99.8 sonuç veriyor kafam gözüm rahat etsin
Bir de dikkat ettim yalancı negatif hep anne yaşının küçük olduğu durumda çıkıyor neden anne yaşı otomatik olarak riski düşürüyor çünkü.Mantıklı galiba canım bende yaptıracağım
Ben yaptırdim sonuç bekliyorum tek tüp kan alınıyor. Form gibi bir şey doldurduk orda da kişisel bilgiler gebelik haftası, anne yaşı, gebeliğin tekil ya da çoğul olup olmadığı soruluyordu. Sonrası bekleme başka bir şey olmuyorKizlar Masallah bebisler buyuyorfetal dna testi yaptiranlar beni bi aydınlatabilir mi? Kaç tüp kan alınıyor neler soruyorlar falan
Çok teşekkür ederimBen yaptırdim sonuç bekliyorum tek tüp kan alınıyor. Form gibi bir şey doldurduk orda da kişisel bilgiler gebelik haftası, anne yaşı, gebeliğin tekil ya da çoğul olup olmadığı soruluyordu. Sonrası bekleme başka bir şey olmuyor
Bende baş ağrısı kusma diş ağrısı uçuk hepsi çıktı içinÇok teşekkür ederimgeçmeyen bir baş ağrım var 20 gündür gribim bununla mı alakalı yoksa gebelikle mi ilgili bilmiyorum. Bir türlü iyileşemedim.
Başı ağrıyan var mı benim gibiSalı günü randevum var. Beklemek çok zor ve sıkıcı
Yaaa kıyamam evet böyle görünecek minnoşun ultrasonlar arası kalite farkından bazısında daha az belirgin çıkıyor ama inşallah net göreceğin bir ultrason olur hatta daha daha net göreceğin :) üniversite hastanesinin ultrasonu güzeldi bu sefer, devlet hastanesininki geçen hafta kötüydü pek bişey anlaşılmıyorduayyy bizim günümüz aynıydı seninle, benim de yarın sabah 9da randevum var böyle mi gözükecek şimdiiii çok heyecanlandım yaaaaaaa :') Allahım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahhhhh ben aralığın 4ünden beri görmüyorum ama tövbe bir daha bu kadar uzun süre tutmam arayı. dün akşam ya bir şey olduysa haberim yoksa diye ağlama krizine girdim sanırım hormonlar içine etmeye başladı
Ben boyatmiycam canım ilerde fikrim değişir mi bilmiyorum şuan boyatmayi dusunmuyorum varsın bembeyaz olsun saçlarım, sağlıcakla doğsun minnoş sonra boyatirim daaaa, bakımlar da yaparım canimiz sağolsun benim de komple beyaz saclarim ben Eylül'de boyamistim en sonGünaydın kızlar. En son kasım başında saçlarımı boyatmıştım. Beyazım çok fazla olduğu için saçın kendi rengine boyatıyorum. Şimdi 3-4 cm kadar diplerim çıktı. Siz saçınızı boyatıyor musunuz, boyatacak mısınız? Özellikle dikkat etmemiz gereken bir husus var mı? Bilgisi olan var mı?
Benim migrenim var parol dışında bir şey icilmiyor maalesef. Parol migrene ne yapsın soğuk bantlar koyuyoruz kafama geçmesi için ama nafile. Doktor hormonlarin da baş ağrısi yaptığını söyledi sorduk son muayenede. O yüzden magnezyum kullanmamı önerdi baş agrisini azaltır dedi bakalımÇok teşekkür ederimgeçmeyen bir baş ağrım var 20 gündür gribim bununla mı alakalı yoksa gebelikle mi ilgili bilmiyorum. Bir türlü iyileşemedim.
Başı ağrıyan var mı benim gibiSalı günü randevum var. Beklemek çok zor ve sıkıcı
10+4 tü dün canım bu haftada hareket etmesi gerekiyor artik ama kalp atışı var, hareket yok, uyuyor diye yorumluyorum :)maşallah uyuduğunu nerden anlıyorsunuzdoktor mu dedi. biz 7. haftadan beri ultrasonda bebeği gormedik haftaya 12 haftalıkken horcez nasipse hareket falan eder mi ki
Ben özele gidiyorum ama kaliteli mi bilmiyorum bakalım 7 haftalık gittiğimde bebek zaten nokta kadar olduğundan bir şey anlaşılmıyor yarın göreceğiz bakalım ay inşallah ben de ilk fotosunu paylaşırım çocuuumun çok heyecan sardı mideme kramplar giriyorYaaa kıyamam evet böyle görünecek minnoşun ultrasonlar arası kalite farkından bazısında daha az belirgin çıkıyor ama inşallah net göreceğin bir ultrason olur hatta daha daha net göreceğin :) üniversite hastanesinin ultrasonu güzeldi bu sefer, devlet hastanesininki geçen hafta kötüydü pek bişey anlaşılmıyordu
Doktor söylüyor canım uyuyor diye. 11+4 teyken dedi bana da doktor aha uyudu diye. Karnıma durtunce rahatsız oluyor kolunu bacağını oynatıyor. Pek komik ya 11. Haftadan sonra hareketleri. Boyle bacaklarıyla sürekli tekmeleme hareketi eliyle bacagina kafasına falan dokunuyor bir acayipmaşallah uyuduğunu nerden anlıyorsunuzdoktor mu dedi. biz 7. haftadan beri ultrasonda bebeği gormedik haftaya 12 haftalıkken horcez nasipse hareket falan eder mi ki
Ay çok eğlenceli geçiyor bence 11. Haftadan sonra. Uyansın diye ben çikolata kahve içtim. Doktora tekrar çıktim uyuduğu için bişi anlamamistik önce. Uyanmış ama nasıl egleniyor içerdeBen özele gidiyorum ama kaliteli mi bilmiyorum bakalım 7 haftalık gittiğimde bebek zaten nokta kadar olduğundan bir şey anlaşılmıyor yarın göreceğiz bakalım ay inşallah ben de ilk fotosunu paylaşırım çocuuumun çok heyecan sardı mideme kramplar giriyor
Ben de her ne kadar sağlıklısı olsun desem de içimde kız yattığı için sanırım ovulasyon günü ilişki olmadı 3 gün önce ve en son da 2 gün önce oldu yumurtlama takibi yapmıştımYa bu takvimler vs değilde ovulasyon anına yakın ilişki ile erkek uzak ile kız olması daha mantıklı geldi dün eşimle bunu konuşuyorduk hatta. Erkek istiyordun o yüzden ovu takibi yaptın di mi dedi
Bit kadarlardı bak kocaman oldular sağlıklı canım stres yapma kendineBugün stres ten atamdm verdikleri resmi ama burda galiba hiç bir şey beli değilkeşke bugün öğrenseydim bende cinsiyet tini
Normalde ben de özele gidiyorum da 5 haftaya yakın bir ara verince doktorum ben duramadim devlet ve üniversiteden randevu bulup oralarda da gittim, oncekinde kaybım olmuştu ve haberim bile olmamış, 3,5 hafta ondan panik atagim ağır bastı dinleyemedim doktoru 7 haftada gidip bir de 12 de gel demesiniBen özele gidiyorum ama kaliteli mi bilmiyorum bakalım 7 haftalık gittiğimde bebek zaten nokta kadar olduğundan bir şey anlaşılmıyor yarın göreceğiz bakalım ay inşallah ben de ilk fotosunu paylaşırım çocuuumun çok heyecan sardı mideme kramplar giriyor
Köfte şeklinde yemeye çalışsan? O da mı gitmiyor?Kızlar ben et yiyemiyorum. Normalde löp et antrikot ızgara için kurşun atıp kurşun yerdim şuan ağzıma atasım gelmiyor. Tavuk zaten yemek istemiyorum antibiyotikli hepsi napcam böyle bilmiyorum
Pırasa ıspanak salata cacık patates yumurta domates peynir falan şeklinde besleniyorum çok canımı sıkıyor bu durum
Dipnot: haftaya kan ilacı ve D vitaminine başlıyorum
Canim yiyemiyorsan zorlama belki zamanla gececektir onlarin yerine nohut fasulye yogurt kabak cekirdegi cig badem tüket hepsi protein deposuKızlar ben et yiyemiyorum. Normalde löp et antrikot ızgara için kurşun atıp kurşun yerdim şuan ağzıma atasım gelmiyor. Tavuk zaten yemek istemiyorum antibiyotikli hepsi napcam böyle bilmiyorum
Pırasa ıspanak salata cacık patates yumurta domates peynir falan şeklinde besleniyorum çok canımı sıkıyor bu durum
Dipnot: haftaya kan ilacı ve D vitaminine başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?