2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kizlar Masallah bebisler buyuyor fetal dna testi yaptiranlar beni bi aydınlatabilir mi? Kaç tüp kan alınıyor neler soruyorlar falan

Kizlar Masallah bebisler buyuyor fetal dna testi yaptiranlar beni bi aydınlatabilir mi? Kaç tüp kan alınıyor neler soruyorlar falan
Ben yaptırdim sonuç bekliyorum tek tüp kan alınıyor. Form gibi bir şey doldurduk orda da kişisel bilgiler gebelik haftası, anne yaşı, gebeliğin tekil ya da çoğul olup olmadığı soruluyordu. Sonrası bekleme başka bir şey olmuyor

Çok teşekkür ederim geçmeyen bir baş ağrım var 20 gündür gribim bununla mı alakalı yoksa gebelikle mi ilgili bilmiyorum. Bir türlü iyileşemedim.
Başı ağrıyan var mı benim gibi Salı günü randevum var. Beklemek çok zor ve sıkıcı

Bende baş ağrısı kusma diş ağrısı uçuk hepsi çıktı için baş ağrım 15 gün sürdü demir ilacı verdi iki gün içinde geçti

Yaaa kıyamam evet böyle görünecek minnoşun ultrasonlar arası kalite farkından bazısında daha az belirgin çıkıyor ama inşallah net göreceğin bir ultrason olur hatta daha daha net göreceğin :) üniversite hastanesinin ultrasonu güzeldi bu sefer, devlet hastanesininki geçen hafta kötüydü pek bişey anlaşılmıyordu

Ben boyatmiycam canım ilerde fikrim değişir mi bilmiyorum şuan boyatmayi dusunmuyorum varsın bembeyaz olsun saçlarım, sağlıcakla doğsun minnoş sonra boyatirim daaaa, bakımlar da yaparım canimiz sağolsun benim de komple beyaz saclarim ben Eylül'de boyamistim en son

Benim migrenim var parol dışında bir şey icilmiyor maalesef. Parol migrene ne yapsın soğuk bantlar koyuyoruz kafama geçmesi için ama nafile. Doktor hormonlarin da baş ağrısi yaptığını söyledi sorduk son muayenede. O yüzden magnezyum kullanmamı önerdi baş agrisini azaltır dedi bakalım

maşallah uyuduğunu nerden anlıyorsunuz doktor mu dedi. biz 7. haftadan beri ultrasonda bebeği gormedik haftaya 12 haftalıkken horcez nasipse hareket falan eder mi ki
10+4 tü dün canım bu haftada hareket etmesi gerekiyor artik ama kalp atışı var, hareket yok, uyuyor diye yorumluyorum :)

Ben özele gidiyorum ama kaliteli mi bilmiyorum bakalım 7 haftalık gittiğimde bebek zaten nokta kadar olduğundan bir şey anlaşılmıyor yarın göreceğiz bakalım ay inşallah ben de ilk fotosunu paylaşırım çocuuumun çok heyecan sardı mideme kramplar giriyor

maşallah uyuduğunu nerden anlıyorsunuz doktor mu dedi. biz 7. haftadan beri ultrasonda bebeği gormedik haftaya 12 haftalıkken horcez nasipse hareket falan eder mi ki
Doktor söylüyor canım uyuyor diye. 11+4 teyken dedi bana da doktor aha uyudu diye. Karnıma durtunce rahatsız oluyor kolunu bacağını oynatıyor. Pek komik ya 11. Haftadan sonra hareketleri. Boyle bacaklarıyla sürekli tekmeleme hareketi eliyle bacagina kafasına falan dokunuyor bir acayip

Ay çok eğlenceli geçiyor bence 11. Haftadan sonra. Uyansın diye ben çikolata kahve içtim. Doktora tekrar çıktim uyuduğu için bişi anlamamistik önce. Uyanmış ama nasıl egleniyor içerde doktor bir anda önden görüntü aldı bacaklarını kollarını oynatıyor bir acayip hopluyor gibi. Annesi el sallıyor bak sana falan dedi doktor ben tabi o sırada gözüm yaşlı gülüyorum bir yandan çok güzel ya

Ya bu takvimler vs değilde ovulasyon anına yakın ilişki ile erkek uzak ile kız olması daha mantıklı geldi dün eşimle bunu konuşuyorduk hatta. Erkek istiyordun o yüzden ovu takibi yaptın di mi dedi
Ben de her ne kadar sağlıklısı olsun desem de içimde kız yattığı için sanırım ovulasyon günü ilişki olmadı 3 gün önce ve en son da 2 gün önce oldu yumurtlama takibi yapmıştım yine de Allah neyi nasip ettiyse o olur ama ben tedbirimi almak istemiştim

Kızlar ben et yiyemiyorum. Normalde löp et antrikot ızgara için kurşun atıp kurşun yerdim şuan ağzıma atasım gelmiyor. Tavuk zaten yemek istemiyorum antibiyotikli hepsi napcam böyle bilmiyorum
Pırasa ıspanak salata cacık patates yumurta domates peynir falan şeklinde besleniyorum çok canımı sıkıyor bu durum
Dipnot: haftaya kan ilacı ve D vitaminine başlıyorum

Son düzenleme:
Normalde ben de özele gidiyorum da 5 haftaya yakın bir ara verince doktorum ben duramadim devlet ve üniversiteden randevu bulup oralarda da gittim, oncekinde kaybım olmuştu ve haberim bile olmamış, 3,5 hafta ondan panik atagim ağır bastı dinleyemedim doktoru 7 haftada gidip bir de 12 de gel demesini

Köfte şeklinde yemeye çalışsan? O da mı gitmiyor?

Canim yiyemiyorsan zorlama belki zamanla gececektir onlarin yerine nohut fasulye yogurt kabak cekirdegi cig badem tüket hepsi protein deposu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…