- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.721
Kuzum bakliyat yesen mermek,nohut vb oda protein hatta en değerli protein yumurtaymışKızlar ben et yiyemiyorum. Normalde löp et antrikot ızgara için kurşun atıp kurşun yerdim şuan ağzıma atasım gelmiyor. Tavuk zaten yemek istemiyorum antibiyotikli hepsi napcam böyle bilmiyorum
Pırasa ıspanak salata cacık patates yumurta domates peynir falan şeklinde besleniyorum çok canımı sıkıyor bu durum
Dipnot: haftaya kan ilacı ve D vitaminine başlıyorum
Aynen öyle canım ama bir an gidene kadar korktum iyi olsunlar da 9 ayda ben öğrenim söz ses etmemBit kadarlardı bak kocaman oldular sağlıklı canım stres yapma kendine
Ben başladm o vitaminlere kan değil de demir ve OMEGA 3 bende balık istemiyorum oda sadece hamsi onun dışındaki herşeyi yiyorum ıspanak asla yiyemem birdeKızlar ben et yiyemiyorum. Normalde löp et antrikot ızgara için kurşun atıp kurşun yerdim şuan ağzıma atasım gelmiyor. Tavuk zaten yemek istemiyorum antibiyotikli hepsi napcam böyle bilmiyorum
Pırasa ıspanak salata cacık patates yumurta domates peynir falan şeklinde besleniyorum çok canımı sıkıyor bu durum
Canımmmm sağlıcakla gelsin hayırlı olsunSelam minnoşlar ve anneleri
İkili testim çok güzel çıkmış hiç bir sorun yok dedi 14 haftalık görünüyor sıpa önden gidiyor
Artık bazı erkolar kapatılmayabilir mi benim oğluşum olacakmış
@bebekbeklemece
Gönlündeki olsun canım benim sen doğru yapmışsın gerisi kısmet artıkBen de her ne kadar sağlıklısı olsun desem de içimde kız yattığı için sanırım ovulasyon günü ilişki olmadı 3 gün önce ve en son da 2 gün önce oldu yumurtlama takibi yapmıştımyine de Allah neyi nasip ettiyse o olur ama ben tedbirimi almak istemiştim
Benim de canım üstüne ketçap mayonez sıkılan ne kadar sağlıksız şey varsa onu istiyorKızlar ben et yiyemiyorum. Normalde löp et antrikot ızgara için kurşun atıp kurşun yerdim şuan ağzıma atasım gelmiyor. Tavuk zaten yemek istemiyorum antibiyotikli hepsi napcam böyle bilmiyorum
Benim ikinci gebeliğim ben de hissediyorum ama ilkinde hissetmedim :)Kızlar sırt üstü uzanınca ozellikle ve tatlı yiyince yemek yiyince içerden sol tarafta hep aynı yerden pıt pıt bişeyler hissediyorum baloncuk patlaması gibi mi desem 11+1 bugun mümkün mü hareketini hissetmek acaba çok merak ediyorum hareket değilse bu nedir
Gözümde canlandırdım yemin ediyorum Allahıımmmm nasıl güzel mutluluklar bunlar, isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhAy çok eğlenceli geçiyor bence 11. Haftadan sonra. Uyansın diye ben çikolata kahve içtim. Doktora tekrar çıktim uyuduğu için bişi anlamamistik önce. Uyanmış ama nasıl egleniyor içerdedoktor bir anda önden görüntü aldı bacaklarını kollarını oynatıyor bir acayip hopluyor gibi. Annesi el sallıyor bak sana falan dedi doktor ben tabi o sırada gözüm yaşlı gülüyorum bir yandan çok güzel ya
Hayırlı geceler , hayırlı olsun hoşgeldinizHayırlı akşamlar arkadaşlar yeni katildim aranıza Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kayıplar olunca daha tedbirli olmak istiyor insan. Benim de kaybım var ve ben nasıl 4 haftadır randevu almadan durabildim şaşkınım. Korkuyorum sanırım ama bundan sonra en fazla iki hafta daha beklerim hemen devletten randevu alacağım bende. Biraz özel biraz devlet gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla ilerlesin inşallahNormalde ben de özele gidiyorum da 5 haftaya yakın bir ara verince doktorum ben duramadim devlet ve üniversiteden randevu bulup oralarda da gittim, oncekinde kaybım olmuştu ve haberim bile olmamış, 3,5 hafta ondan panik atagim ağır bastı dinleyemedim doktoru 7 haftada gidip bir de 12 de gel demesini
ilk gebeliğim ama doktora sorsam imkansız derBenim ikinci gebeliğim ben de hissediyorum ama ilkinde hissetmedim :)
Tavukla yumurtadan ben de soğudum balığı da evde yiyemiyorum heryer kokuyor gibi oluyor haftalarca . Tavuktan genel olarak hamileler sogurmus zatenBen de yumurtadan et balık tavuk ne kadar faydalı şey varsa soğudum, tiksinmedim ama hiç sevmediğim şeylermis gibi yuzune bakasim gelmiyor hiç birinin ama bı 14.haftayi falan geçince belki geçer bunlar da
Kızıma hamileyken bende öyleydim balık yemeye çalıştım bol bol tabi kendim yapmamak şartıylaKızlar ben et yiyemiyorum. Normalde löp et antrikot ızgara için kurşun atıp kurşun yerdim şuan ağzıma atasım gelmiyor. Tavuk zaten yemek istemiyorum antibiyotikli hepsi napcam böyle bilmiyorum
Baş ağrısı gerçekten çok kötüymüş. Yaşamadan insan anlamıyormuş.Sanki her gün saati var o saatlerde tutuyor. Diğer gebeliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı. Bu çok farklı seyrediyor. Sağlıkla gelsinler inşallahBende baş ağrısı kusma diş ağrısı uçuk hepsi çıktı içinbaş ağrım 15 gün sürdü demir ilacı verdi iki gün içinde
Benimde canım haburger patates cipsi,pizza filan istiyorBenim de canım üstüne ketçap mayonez sıkılan ne kadar sağlıksız şey varsa onu istiyorhamburger istiyo canım mesela. Eşim her hafta sonu somon pişiriyor zorla onu yiyorum hiç mi icimden gelmez ama. 7. Haftadan sonra yumurtadan sogumustum zorlanmadım kendimi şimdi yiyorum onu da
Canım bencede imkansız, ilk gebelikte benimde öyle oluyordu ama gaz falan o bebek hareketi değil ancak 17. Haftadan sonra falan hissedersin ben ilk gebelikte 18. Haftada hissetmiştim ilk hissettiğinde zaten değilmiş dersinilk gebeliğim ama doktora sorsam imkansız der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?