2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kuzum bakliyat yesen mermek,nohut vb oda protein hatta en değerli protein yumurtaymış

Ben başladm o vitaminlere kan değil de demir ve OMEGA 3 bende balık istemiyorum oda sadece hamsi onun dışındaki herşeyi yiyorum ıspanak asla yiyemem birde

Gönlündeki olsun canım benim sen doğru yapmışsın gerisi kısmet artık

Benim de canım üstüne ketçap mayonez sıkılan ne kadar sağlıksız şey varsa onu istiyor hamburger istiyo canım mesela. Eşim her hafta sonu somon pişiriyor zorla onu yiyorum hiç mi icimden gelmez ama. 7. Haftadan sonra yumurtadan sogumustum zorlanmadım kendimi şimdi yiyorum onu da

Ben de yumurtadan et balık tavuk ne kadar faydalı şey varsa soğudum, tiksinmedim ama hiç sevmediğim şeylermis gibi yuzune bakasim gelmiyor hiç birinin ama bı 14.haftayi falan geçince belki geçer bunlar da

Kızlar sırt üstü uzanınca ozellikle ve tatlı yiyince yemek yiyince içerden sol tarafta hep aynı yerden pıt pıt bişeyler hissediyorum baloncuk patlaması gibi mi desem 11+1 bugun mümkün mü hareketini hissetmek acaba çok merak ediyorum hareket değilse bu nedir

Benim ikinci gebeliğim ben de hissediyorum ama ilkinde hissetmedim :)

Gözümde canlandırdım yemin ediyorum Allahıımmmm nasıl güzel mutluluklar bunlar, isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh inşallah benimki de hareketlidir tatlı yicem bende girmeden önce

Kayıplar olunca daha tedbirli olmak istiyor insan. Benim de kaybım var ve ben nasıl 4 haftadır randevu almadan durabildim şaşkınım. Korkuyorum sanırım ama bundan sonra en fazla iki hafta daha beklerim hemen devletten randevu alacağım bende. Biraz özel biraz devlet gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla ilerlesin inşallah

Ben de yumurtadan et balık tavuk ne kadar faydalı şey varsa soğudum, tiksinmedim ama hiç sevmediğim şeylermis gibi yuzune bakasim gelmiyor hiç birinin ama bı 14.haftayi falan geçince belki geçer bunlar da
Tavukla yumurtadan ben de soğudum balığı da evde yiyemiyorum heryer kokuyor gibi oluyor haftalarca . Tavuktan genel olarak hamileler sogurmus zaten

Kızıma hamileyken bende öyleydim balık yemeye çalıştım bol bol tabi kendim yapmamak şartıyla 7. Aydan sonra yavaş yavaşta olsa yemeye başladım. Kızım hala ete karşı mesafeli 6 yaşında

Bende baş ağrısı kusma diş ağrısı uçuk hepsi çıktı için baş ağrım 15 gün sürdü demir ilacı verdi iki gün içinde
Baş ağrısı gerçekten çok kötüymüş. Yaşamadan insan anlamıyormuş.Sanki her gün saati var o saatlerde tutuyor. Diğer gebeliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı. Bu çok farklı seyrediyor. Sağlıkla gelsinler inşallah

Benimde canım haburger patates cipsi,pizza filan istiyor

ilk gebeliğim ama doktora sorsam imkansız der
Canım bencede imkansız, ilk gebelikte benimde öyle oluyordu ama gaz falan o bebek hareketi değil ancak 17. Haftadan sonra falan hissedersin ben ilk gebelikte 18. Haftada hissetmiştim ilk hissettiğinde zaten değilmiş dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…