2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kac hafta oldu?benimki keseden buyukmus baya Vucut kendi kendine emilim yapabilir dedi doktor, ya da kanama yoluyla. Benim de kahverengi lekelenme oluyor, surekli yatiyorum
Canım ayın 10 undan beri yatıyorum benimde 3,5 cm di aynı şeyi bana da söyledi hiç lekelenmem yoktu bugün açık kahverengi lekelenmem başladı Allahım bize bağışlasın inşallah

Canim yiyemiyorsan zorlama belki zamanla gececektir onlarin yerine nohut fasulye yogurt kabak cekirdegi cig badem tüket hepsi protein deposu
Geçeceğini hiç sanmıyorum kuzum başında neyden tiksinirsem sonuna kadar gidiyor kızımdada böyle olmuştum onda et değil tavuktan iğrenmiştim ama inşallah geçer. Saydıklarının hepsini yiyorum şükür

Ben başladm o vitaminlere kan değil de demir ve OMEGA 3 bende balık istemiyorum oda sadece hamsi onun dışındaki herşeyi yiyorum ıspanak asla yiyemem birde
Ben bütün sebze yemeklerini seviyorum çocukluğumdan beri yerim kabuska bile kombin vitaminleri bende 2 haftadır içiyorum omega da var içinde

Kızlaaarrrr gördük bebişiiiiii. İlk başından beri 2 gün geriden geliyordu şimdi kapatmış o farkı normalde 10+6 diye gittm 11+1 çıktı çok şükür her şey yolunda, cinsiyet bir dahakine belli olur ama tahminde bulunayım mı dedi. Ben normalde kağıda yazdıracaktım ama dayanamadım evet dedim yüzde yetmiş erkek dedi 2li testleri yaptırdık şimdilik normaliz bakalım teyzeleri

Kızıma hamileyken bende öyleydim balık yemeye çalıştım bol bol tabi kendim yapmamak şartıyla 7. Aydan sonra yavaş yavaşta olsa yemeye başladım. Kızım hala ete karşı mesafeli 6 yaşında
Ay en korktuğum bende tavuktan iğrenmiştim kızımda kırmızı et çok yedim. Benim kızda tavuk yemez kırmızı ete bayılır

Yumurta candır ya salatasını falan yapıyorum bol limonlu pulbiberli. Ben hamburger yedim 2 kere emin olduğum bir yerden iyi pişirmelerini söyledim ketçapsız mayonezsiz gömdüm
Ama ete öyle değil yapıyorum çokta iyi yaparım kızımda eşimde çok seviyor onlara pirzola yapıyosam kendime pırasa yapıyorum öyle söyleyeyim ağlicam

Oyyy ne güzel yatmış gerine gerine hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah

Oyyy ne güzel yatmış gerine gerine hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah
amiiiiinn hepimizinki sağlıkla gelsin inşallahhh, çok uyuyo ya bir de ellerini yüzüne çapraz kapatmış Allahım keyifçi olacak bellii kiiiii <3

Merhaba benim de sat 30 Eylül. Tahmini doğum 6 Temmuz. Şu ana kadar her şey yolundaydı ama doktor kesemin aşağıda olduğunu söyledi temizlik yaptığım bi gün ağrım olmuştu çok ona yoruyorum biraz da. Doktorum dinlenmemi ağır kaldırmamamı ve bol su içmemi önerdi. rahat duramadığım için kendime nasıl kızdım

Gözün aydın canım benim. Büyümüş bebiş. Cinsiyeti erkek gibi göründü bana da ohh nazal kemiği de görünüyor. Maşallah, sağlıklı bir ogluş gelecek gibi

Valla ben gömüyorum ilk haftalarda tantuni çok yedim etle hiç sorunum olmadı yani hep yedim benim sorunum kavrulmuş soğan kokusu ve soğanla aslında o yüzden yemek pisiremiyorum da soğanin konduğu sepete gidince bile midem bulanıyor

Kese resmen su ile besleniyor, sıvı alımına dikkat edebilirsin. Kese sen temizlik yaptın diye inmemistir ya suçlama kendini bebiş oraya yerleşmiştir dikkat ederek sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu ben sorun olacagini düşünmüyorum valla sende icini ferah tut ama bundan sonra ağır kaldırma kendini yorma bence

Gözün aydın canım benim. Büyümüş bebiş. Cinsiyeti erkek gibi göründü bana da ohh nazal kemiği de görünüyor. Maşallah, sağlıklı bir ogluş gelecek gibi
yaaaaa ben herkese demiştim başından beri oğlan hissediyorum diye ki normalde kız çocuklarına düşkünümdür. Cidden analar hissediyor ya

Cinsiyetler belli oldukça nasıl heyecan yapıyorum bizim sonuç da bugün gelecek ama yarın öğrencez
ayyyyy hadi bakalım şaka maka silik çizgiler, beta 2 kat artacak mılar, kese gözüktü mü bebek gözükecek miler derken derken.... cinsiyetlerimiz belli oluyor büyüyoruz beeeee :')))) <3 <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…