- 30 Aralık 2023
- 4
- 3
- 6
- 33
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.761
Teşekkür ederim inşallahKese resmen su ile besleniyor, sıvı alımına dikkat edebilirsin. Kese sen temizlik yaptın diye inmemistir ya suçlama kendini bebiş oraya yerleşmiştir dikkat ederek sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu ben sorun olacagini düşünmüyorum valla sende icini ferah tutama bundan sonra ağır kaldırma kendini yorma bence
Merhaba benim satta 30 Eylül tahmini doğumum 6 temmuz ama 10 geride gidiyoruz inşallah ara kapanırMerhaba benim de sat 30 Eylül. Tahmini doğum 6 Temmuz. Şu ana kadar her şey yolundaydı ama doktor kesemin aşağıda olduğunu söyledi temizlik yaptığım bi gün ağrım olmuştu çok ona yoruyorum biraz da. Doktorum dinlenmemi ağır kaldırmamamı ve bol su içmemi önerdi. rahat duramadığım için kendime nasıl kızdım
yaaaa bu muhteşem bi haberrrrrrrKızlar fatal DNA sonucum çıktıbebeğimiz çok şükür sağlıklı hiçbir sorun görünmedi şükürler olsun. %100 erkek görmüştük zaten gen sonucu da erkek çıktı ama benim için en onemlisi sağlıklı olmasıydı içim inanılmaz rahatladı. Darısı bekleyen herkesin başına S simurgggg B BirNBirE M morkity- etkiletleyemedigim diğer kızlar
Benim de iki günlük geriden geliyordu vu sefer kapamış arayı, kapatır yani merak etmeyin sağlıkla gelsin bebişMerhaba benim satta 30 Eylül tahmini doğumum 6 temmuz ama 10 geride gidiyoruz inşallah ara kapanır
Güzelce dinlenin ve iyi beslenin bir sıkıntı olmaz inşallah
Kızların dediği gibi o zaman bakliyattan protein alıcanGitmiyor canım zorluyorum anca 1 tane köfte yiyebiliyorum kıymalı yemekler bir nebze işte
Hadi gözün aydın canımKızlar fatal DNA sonucum çıktıbebeğimiz çok şükür sağlıklı hiçbir sorun görünmedi şükürler olsun. %100 erkek görmüştük zaten gen sonucu da erkek çıktı ama benim için en onemlisi sağlıklı olmasıydı içim inanılmaz rahatladı. Darısı bekleyen herkesin başına S simurgggg B BirNBirE M morkity- etkiletleyemedigim diğer kızlar
Teşekkür ederim salı günü detaylı ultrason girecem inşallah iyi haberler verir doktorBenim de iki günlük geriden geliyordu vu sefer kapamış arayı, kapatır yani merak etmeyin sağlıkla gelsin bebiş
Gittin mi tekrar peki kontrole canım? Acaba küçüldü mü kanama alanı ya da kese büyüdü mü?Canım ayın 10 undan beri yatıyorum benimde 3,5 cm di aynı şeyi bana da söyledi hiç lekelenmem yoktu bugün açık kahverengi lekelenmem başladı Allahım bize bağışlasın inşallah
çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah:) bu sene kız senesi diyorlar ama son günlerde hep erkek bebek haberi geliyor gruptan:)Kızlar fatal DNA sonucum çıktıbebeğimiz çok şükür sağlıklı hiçbir sorun görünmedi şükürler olsun. %100 erkek görmüştük zaten gen sonucu da erkek çıktı ama benim için en onemlisi sağlıklı olmasıydı içim inanılmaz rahatladı. Darısı bekleyen herkesin başına S simurgggg B BirNBirE M morkity- etkiletleyemedigim diğer kızlar
Çok sevindim kuzumKızlar fatal DNA sonucum çıktıbebeğimiz çok şükür sağlıklı hiçbir sorun görünmedi şükürler olsun. %100 erkek görmüştük zaten gen sonucu da erkek çıktı ama benim için en onemlisi sağlıklı olmasıydı içim inanılmaz rahatladı. Darısı bekleyen herkesin başına S simurgggg B BirNBirE M morkity- etkiletleyemedigim diğer kızlar
Canım geriden geldiğini nerden anlıyorsunuzBenim de iki günlük geriden geliyordu vu sefer kapamış arayı, kapatır yani merak etmeyin sağlıkla gelsin bebiş
Mesela 10+5 günlük ya ultrasonda baş popo mesafesini ölçüyor doktor ordaki ölçüme göre 10+1 çıktı diyelim bebek 4 gün geride demek oluyorCanım geriden geldiğini nerden anlıyorsunuz
Çoook sevindim canımm sağlıklı da ilerlesin miniğinnKızlar fatal DNA sonucum çıktıbebeğimiz çok şükür sağlıklı hiçbir sorun görünmedi şükürler olsun. %100 erkek görmüştük zaten gen sonucu da erkek çıktı ama benim için en onemlisi sağlıklı olmasıydı içim inanılmaz rahatladı. Darısı bekleyen herkesin başına S simurgggg B BirNBirE M morkity- etkiletleyemedigim diğer kızlar
İnşallahMerhaba benim satta 30 Eylül tahmini doğumum 6 temmuz ama 10 geride gidiyoruz inşallah ara kapanır
Güzelce dinlenin ve iyi beslenin bir sıkıntı olmaz inşallah
son adet tarihim ile ultrason kese boyu arasında 2 gün vardı doktor diyor bunu. bugün gittiğimizde de kapandığını gördük. ultrason cihazından belli oluyor canımCanım geriden geldiğini nerden anlıyorsunuz
Sal gitsin canım hiiiç bir şey olmaz evin işi bir şekilde hallolur. Valla ben öyle bi saldım ki baya hiç bakmıyorum bile hic bir yereİnşallahaynı dönemlerde sağlıkla kucaklarımıza alalım temizlik falan düşünmeyeceğim artık zaten yardım alırım eşimden annemden zaten pislenmiyor ev ama iki toz görünce silmeye alışmışım
Anladım canım benimki daha küçük o yüzden bilmiyorumdumMesela 10+5 günlük ya ultrasonda baş popo mesafesini ölçüyor doktor ordaki ölçüme göre 10+1 çıktı diyelim bebek 4 gün geride demek oluyor
Birkaç günlük farkı da çok ciddiye almamak lazım canım, ölçümde +/- farklılik olabiliyor. Geçen hafta 11+4 teyken bebişim 12+1 çıktı sonraki hafta 12+4 teyken 12+5 çıktı böyle minik farklar çıkabiliyor. Kafana takma birkaç günlük farklılıkları.Anladım canım benimki daha küçük o yüzden bilmiyorumdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?