2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Teşekkür ederim inşallah ama insan kendini suçlamadan edemiyor gerçekten

Merhaba benim satta 30 Eylül tahmini doğumum 6 temmuz ama 10 geride gidiyoruz inşallah ara kapanır
Güzelce dinlenin ve iyi beslenin bir sıkıntı olmaz inşallah

Kızlar fatal DNA sonucum çıktı bebeğimiz çok şükür sağlıklı hiçbir sorun görünmedi şükürler olsun. %100 erkek görmüştük zaten gen sonucu da erkek çıktı ama benim için en onemlisi sağlıklı olmasıydı içim inanılmaz rahatladı. Darısı bekleyen herkesin başına S simurgggg B BirNBirE M morkity- etkiletleyemedigim diğer kızlar

yaaaa bu muhteşem bi haberrrrrrr geliyor geliyor gümbür gümbür geliyor bebişler çoooookkkkkk sevindim çoooookkkk darısı bizlerin başına, herkes sağlıkla doğursun inşallah

Merhaba benim satta 30 Eylül tahmini doğumum 6 temmuz ama 10 geride gidiyoruz inşallah ara kapanır
Benim de iki günlük geriden geliyordu vu sefer kapamış arayı, kapatır yani merak etmeyin sağlıkla gelsin bebiş

Hadi gözün aydın canım hep böyle güzel haberler verelim inşaallah

Canım ayın 10 undan beri yatıyorum benimde 3,5 cm di aynı şeyi bana da söyledi hiç lekelenmem yoktu bugün açık kahverengi lekelenmem başladı Allahım bize bağışlasın inşallah
Gittin mi tekrar peki kontrole canım? Acaba küçüldü mü kanama alanı ya da kese büyüdü mü?

çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah:) bu sene kız senesi diyorlar ama son günlerde hep erkek bebek haberi geliyor gruptan:)

Çok sevindim kuzum inşallah güzel haberleri bizde alırız

Çoook sevindim canımm sağlıklı da ilerlesin miniğinn

İnşallah aynı dönemlerde sağlıkla kucaklarımıza alalım temizlik falan düşünmeyeceğim artık zaten yardım alırım eşimden annemden zaten pislenmiyor ev ama iki toz görünce silmeye alışmışım

Canım geriden geldiğini nerden anlıyorsunuz
son adet tarihim ile ultrason kese boyu arasında 2 gün vardı doktor diyor bunu. bugün gittiğimizde de kapandığını gördük. ultrason cihazından belli oluyor canım

Sal gitsin canım hiiiç bir şey olmaz evin işi bir şekilde hallolur. Valla ben öyle bi saldım ki baya hiç bakmıyorum bile hic bir yere bebişler iyi olsun da gerisi dert değil ev işi zaten nankör

Anladım canım benimki daha küçük o yüzden bilmiyorumdum
Birkaç günlük farkı da çok ciddiye almamak lazım canım, ölçümde +/- farklılik olabiliyor. Geçen hafta 11+4 teyken bebişim 12+1 çıktı sonraki hafta 12+4 teyken 12+5 çıktı böyle minik farklar çıkabiliyor. Kafana takma birkaç günlük farklılıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…