- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.781
valla güvendiğim yerlerden alıp yiyorum ya benBenimde canım haburger patates cipsi,pizza filan istiyor
Onları yiyorum ama içim rahat değil ya et proteini çok farklı bakalım nasıl ilerleyecekKızların dediği gibi o zaman bakliyattan protein alıcan
Çok sevindimmm sonuçlar temiz gelince insan inanılmaz rahatlıyor gerçekten sağlıkla gelsin paşaKızlar fatal DNA sonucum çıktıbebeğimiz çok şükür sağlıklı hiçbir sorun görünmedi şükürler olsun. %100 erkek görmüştük zaten gen sonucu da erkek çıktı ama benim için en onemlisi sağlıklı olmasıydı içim inanılmaz rahatladı. Darısı bekleyen herkesin başına @simurgggg B BirNBirE @morkity- etkiletleyemedigim diğer kızlar
Farklı farklı şeylerden iğreniyoruz cidden çok acayip bir süreçValla ben gömüyorum ilk haftalarda tantuni çok yedim etle hiç sorunum olmadı yani hep yedimbenim sorunum kavrulmuş soğan kokusu ve soğanla aslında o yüzden yemek pisiremiyorum da soğanin konduğu sepete gidince bile midem bulanıyor
Ya ben asıl ketçap mayonez ve soslarsız burger yiyemediğim için almayı erteledim ama bir deneyim bunlarsızvalla güvendiğim yerlerden alıp yiyorum ya benhamburger çok çok hoşuma gidiyor hatta. Bir de çok bulantı çok kusma olunca kusmam durdu acısını çıkarıyorum sanırım ama bulantiya devam malesef
Benim yeni yeni düzeldi uyku durumum geçen haftaya kadar sürekli uyuyordum bende. Yine uykucuyum aslındaKızlar ben uyku hastası oldum aranızda bneim gibi 16 saat uyuyan var mı? Kahvaltıdan sonra bi faha uyuyorum bi 3 saat
kaç haftalıksınızKızlar ben uyku hastası oldum aranızda bneim gibi 16 saat uyuyan var mı? Kahvaltıdan sonra bi faha uyuyorum bi 3 saat
11 +1kaç haftalıksınız
Kızlar benim beta hgcm bu 8 haftalık çok yüksek değil mi? İkiz değil tek
valla bende oyleyim 11+1 bizde ama beni bulantı ilacı boyle yaptı
Ben iki kızımdan sonra oğlumda oldun istiyorum sizinde erkekmiş acaba aynı mı cinsiyeti hiç bu kadar olmadım daha öncekilerdeBenim yeni yeni düzeldi uyku durumum geçen haftaya kadar sürekli uyuyordum bende. Yine uykucuyum aslındabiraz kestirsem mi diyorum hatta şuan
Afiyet olsun .bulantilariniz kaçıncı hafta da durdu ..valla güvendiğim yerlerden alıp yiyorum ya benhamburger çok çok hoşuma gidiyor hatta. Bir de çok bulantı çok kusma olunca kusmam durdu acısını çıkarıyorum sanırım ama bulantiya devam malesef
Ben ilk 11 hafta akşam 8 de uyuyakaliyordum hatta koltukta uyuyordum eşim kaldiramiyordu suan 13+1 deyim bir haftadır falan daha iyiyim en azından 8 de uyumuyorumBen iki kızımdan sonra oğlumda oldun istiyorum sizinde erkekmiş acaba aynı mı cinsiyeti hiç bu kadar olmadım daha öncekilerde
Kusmam durdu 12. Haftada. Şuan 13+1 deyim bulantım devam ediyor ama kusmuyorum. Bulantı da haftaya geçsin diye dua ediyorumAfiyet olsun .bulantilariniz kaçıncı hafta da durdu ..
Bazen sonradan farkediyorlar ikizleri dün gördüm bir kadınınin 12. Haftada farketmisler öyle olabilir mi acabaKızlar benim beta hgcm bu 8 haftalık çok yüksek değil mi? İkiz değil tek
Yaaaaaaaaa öyle birşey olabilir mi ya tek yumurta ikizi aman Allahım. Ama çok yüksek değil mi beta hgc mBazen sonradan farkediyorlar ikizleri dün gördüm bir kadınınin 12. Haftada farketmisler öyle olabilir mi acaba
uyku depo edilebilse uyuyalım canım ama sonraya faydası yokİlk bebesini bekleyenler bol bol uyuyun
Kız çocuk daha çok uyku yaptı bende şuan o kadar uyku bastırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?