2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Çok sevindimmm sonuçlar temiz gelince insan inanılmaz rahatlıyor gerçekten sağlıkla gelsin paşa

Farklı farklı şeylerden iğreniyoruz cidden çok acayip bir süreç

valla güvendiğim yerlerden alıp yiyorum ya ben hamburger çok çok hoşuma gidiyor hatta. Bir de çok bulantı çok kusma olunca kusmam durdu acısını çıkarıyorum sanırım ama bulantiya devam malesef
Ya ben asıl ketçap mayonez ve soslarsız burger yiyemediğim için almayı erteledim ama bir deneyim bunlarsız

Benim yeni yeni düzeldi uyku durumum geçen haftaya kadar sürekli uyuyordum bende. Yine uykucuyum aslında biraz kestirsem mi diyorum hatta şuan
Ben iki kızımdan sonra oğlumda oldun istiyorum sizinde erkekmiş acaba aynı mı cinsiyeti hiç bu kadar olmadım daha öncekilerde

Ben iki kızımdan sonra oğlumda oldun istiyorum sizinde erkekmiş acaba aynı mı cinsiyeti hiç bu kadar olmadım daha öncekilerde
Ben ilk 11 hafta akşam 8 de uyuyakaliyordum hatta koltukta uyuyordum eşim kaldiramiyordu suan 13+1 deyim bir haftadır falan daha iyiyim en azından 8 de uyumuyorum geçici bence bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…