2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Amin inşallah evin işi bitmezki en azından tehlikeyi atlatana kadar boş ver yapma

uyku depo edilebilse uyuyalım canım ama sonraya faydası yok
Şuan gebeliğin keyfini çıkarabilirsiniz canım evde bir çocuk yoksa istediğin saatte yatıp kalkma özgürlüğün var sabahın en erken uykunun en tatlı saatinde başınıza dikilip acıktım diyen yok öyle düşün

Son düzenleme:
Yaaaaaaaaa öyle birşey olabilir mi ya tek yumurta ikizi aman Allahım. Ama çok yüksek değil mi beta hgc m
Normali bilemedim ben bayagidir beta baktirmadim ikili tarama için baktılar sanırım ama o da farklı birimde, anlayamadim. Yakında doktor randevusu varsa sorsan ya ay bende merak ettim

Normali bilemedim ben bayagidir beta baktirmadim ikili tarama için baktılar sanırım ama o da farklı birimde, anlayamadim. Yakında doktor randevusu varsa sorsan ya ay bende merak ettim
Perşembe günü var inşallah tektir ve sağlıklıdır tek başımayım eşim yanımda olmayacak maffolururm

Canim kan ve d vitamini için doktor mu söyledi ben sadece imom vitamin kullanıyorum herhangi bir kan tahlili yapılmadı yakın zamanda yaptırmalı mıyım ?

Şuan 13+1 deyim 1 haftadır daha iyiyim bulantılarım aslında devam ediyor ama ben ilk zamanlar çok kustum onlar kesildi
Bnde ultrasona göre 13 haftalık ama hala dewam ediyor hap almadigim gün yokm.aldigim günler bile akşam çıkarmak zorunda kalıyorum ..bakalım inşallah benimde bu hafta içinde hafifiler

Canim kan ve d vitamini için doktor mu söyledi ben sadece imom vitamin kullanıyorum herhangi bir kan tahlili yapılmadı yakın zamanda yaptırmalı mıyım ?
15-16 Haftadan sonra otomatik başlanıyor kuzum kan tahliline gerek yok demir ve d vit verecek. Ben Salı günü 14 haftalık oluyorum ama 5-6 gün önde gidiyor o yüzden haftaya haftasonu başlicam

Gittin mi tekrar peki kontrole canım? Acaba küçüldü mü kanama alanı ya da kese büyüdü mü?
Tabiki her hafta gittim ama kanama alanı küçülmedi, bebek de çok şükür bi sıkıntı yok o büyümeye devam ediyor inşallah öyle devam eder doktor bana kanama alanı büyüyüp plesantayı oynatmadıgı sürece bişey olmaz dedi vücudun emecek yada leke şeklinde atacaksın dedi henüz hiç biri olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…