- 29 Aralık 2023
- 57
- 28
- 8
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.801
Amin inşallah evin işi bitmezki en azından tehlikeyi atlatana kadar boş ver yapmaİnşallahaynı dönemlerde sağlıkla kucaklarımıza alalım temizlik falan düşünmeyeceğim artık zaten yardım alırım eşimden annemden zaten pislenmiyor ev ama iki toz görünce silmeye alışmışım
Of hemde nasılKızlar ben uyku hastası oldum aranızda bneim gibi 16 saat uyuyan var mı? Kahvaltıdan sonra bi faha uyuyorum bi 3 saat
Şuan gebeliğin keyfini çıkarabilirsiniz canım evde bir çocuk yoksa istediğin saatte yatıp kalkma özgürlüğün var sabahın en erken uykunun en tatlı saatinde başınıza dikilip acıktım diyen yok öyle düşünuyku depo edilebilse uyuyalım canım ama sonraya faydası yok
Bana yüksek gelmedi 230.000 lere kadar çıkabilir 8. Haftada ikiz olduğunu düşünmüyorum canımKızlar benim beta hgcm bu 8 haftalık çok yüksek değil mi? İkiz değil tek
Banada çok yüksek geldi ve korktum bendeBana yüksek gelmedi 230.000 lere kadar çıkabilir 8. Haftada ikiz olduğunu düşünmüyorum canım
Şuan 13+1 deyim 1 haftadır daha iyiyim bulantılarım aslında devam ediyor ama ben ilk zamanlar çok kustum onlar kesildiAfiyet olsun .bulantilariniz kaçıncı hafta da durdu ..
Normali bilemedim ben bayagidir beta baktirmadim ikili tarama için baktılar sanırım ama o da farklı birimde, anlayamadim. Yakında doktor randevusu varsa sorsan ya ay bende merak ettimYaaaaaaaaa öyle birşey olabilir mi ya tek yumurta ikizi aman Allahım. Ama çok yüksek değil mi beta hgc m
Perşembe günü var inşallah tektir ve sağlıklıdır tek başımayım eşim yanımda olmayacak maffolururmNormali bilemedim ben bayagidir beta baktirmadim ikili tarama için baktılar sanırım ama o da farklı birimde, anlayamadim. Yakında doktor randevusu varsa sorsan ya ay bende merak ettim
İnşallah haklısındırBana yüksek gelmedi 230.000 lere kadar çıkabilir 8. Haftada ikiz olduğunu düşünmüyorum canım
Çin takviminde erkek çıktı yani doğru
Canim kan ve d vitamini için doktor mu söyledi ben sadece imom vitamin kullanıyorum herhangi bir kan tahlili yapılmadı yakın zamanda yaptırmalı mıyım ?Kızlar ben et yiyemiyorum. Normalde löp et antrikot ızgara için kurşun atıp kurşun yerdim şuan ağzıma atasım gelmiyor. Tavuk zaten yemek istemiyorum antibiyotikli hepsi napcam böyle bilmiyorum
Pırasa ıspanak salata cacık patates yumurta domates peynir falan şeklinde besleniyorum çok canımı sıkıyor bu durum
Dipnot: haftaya kan ilacı ve D vitaminine başlıyorum
Benim heryerde kız çıkıyor sadece yumurtalama günümde olduğu için erkek gösteriyorÇin takviminde erkek çıktı yani doğru
Rus takvimi ve tüm diğerleri kız çıktı
Bnde ultrasona göre 13 haftalık ama hala dewam ediyor hap almadigim gün yokm.aldigim günler bile akşam çıkarmak zorunda kalıyorum ..bakalım inşallah benimde bu hafta içinde hafifilerŞuan 13+1 deyim 1 haftadır daha iyiyim bulantılarım aslında devam ediyor ama ben ilk zamanlar çok kustum onlar kesildi
haklısın valla ben yatıyorum hepŞuan gebeliğin keyfini çıkarabilirsiniz canım evde bir çocuk yoksa istediğin saatte yatıp kalkma özgürlüğün var sabahın en erken uykunun en tatlı saatinde başınıza dikilip acıktım diyen yok öyle düşün
Bende baktırmadım kese görünce bıraktı doktor.bende merak ettimNormali bilemedim ben bayagidir beta baktirmadim ikili tarama için baktılar sanırım ama o da farklı birimde, anlayamadim. Yakında doktor randevusu varsa sorsan ya ay bende merak ettim
15-16 Haftadan sonra otomatik başlanıyor kuzum kan tahliline gerek yok demir ve d vit verecek. Ben Salı günü 14 haftalık oluyorum ama 5-6 gün önde gidiyor o yüzden haftaya haftasonu başlicamCanim kan ve d vitamini için doktor mu söyledi ben sadece imom vitamin kullanıyorum herhangi bir kan tahlili yapılmadı yakın zamanda yaptırmalı mıyım ?
Tabiki her hafta gittim ama kanama alanı küçülmedi, bebek de çok şükür bi sıkıntı yok o büyümeye devam ediyor inşallah öyle devam eder doktor bana kanama alanı büyüyüp plesantayı oynatmadıgı sürece bişey olmaz dedi vücudun emecek yada leke şeklinde atacaksın dedi henüz hiç biri olmadıGittin mi tekrar peki kontrole canım? Acaba küçüldü mü kanama alanı ya da kese büyüdü mü?
Oh sefan olsunhaklısın valla ben yatıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?