2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
İnşallah bebiş sağlıkla büyüyecek, kanama alanı da yok olup gidecek

Bnde ultrasona göre 13 haftalık ama hala dewam ediyor hap almadigim gün yokm.aldigim günler bile akşam çıkarmak zorunda kalıyorum ..bakalım inşallah benimde bu hafta içinde hafifiler
Hapı bende hala aliyorum prilama devam yani. Önceden hapı de kustugumdan çok çok kötüydü durumum hatta ek bir ilac daha vermişti doktor bulantı kaldı bana tek ama hala prilami bırakmadım

Hapı bende hala aliyorum prilama devam yani. Önceden hapı de kustugumdan çok çok kötüydü durumum hatta ek bir ilac daha vermişti doktor bulantı kaldı bana tek ama hala prilami bırakmadım
Hmm aynı bnde prillam alınca sadece aksamalri çıkarıyorum ..ama bugün gece yarip iki almak yerine sabah uyanınca bir tane akşam yemeginden önce 1 tane aldım..çok şükür daha iyi oldu .en azından Aksam çıkarmıyorum .hayırlı ile bugünleri de atlatırız inşallah .bu yolda çok mücadele ettim ..Allah'ım hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Yaaa cok sevindim kuzum gozun aydin olsun saglikla da gelsin insallah guzel guzel kucagimiza aldigimiz gunlere de sahitlik edelim insallahhh

Arkadaşlar aranızda migren sorunu yaşayan var mi acaba?nasıl başa çıkıyorsunuz ya?
Düzenli de uyusam düzensiz de sürekli bi baş ağrısı yaşıyorum bide 9 haftalık gebeyim daha hic kusma bulantı gibi bi sikayetim olmadi sizler bikaç hafta daha ilerdesiniz benden diye size sormak istedim acaba aranızda cinsiyeti kız olarak öğrenen var mı? Belirtileriniz neydi bide hangi taraftan bakiyor doktor ultrasona acaba? Benim 2 tane oğlum var işin açıkçası ondan kız olma ihtimali ne acaba diye meraktan soruyorum

Kızlar 12+4 deyim karnım da adet olacakmışım gibi ağrı var size de oluyor mu? Salı günü doktora gitmiştim her şey normaldi .

Benim kızım olacak insallah canım belirti olarak sayilir mi bilmiyorum ama normalde aksamlari cayin yanina tatlisiz yasayamam. Bunda tatlidan sogudum. Ilk kizimda da ayni sey olmustu. Hatta o yuzden ogrenene kadar heyecanla bekledim. Yine kiz mi acaba diye. Oyle de cikti

Kızlar ben uyku hastası oldum aranızda bneim gibi 16 saat uyuyan var mı? Kahvaltıdan sonra bi faha uyuyorum bi 3 saat
Ben de bunda cok uyudum canim. Aksam 9da en gec uykuya geçiyordum. Evde bir cocuk daha olmasa muhtemelen 9u da goremezdim ama mecburiyetler iste

Hergün bebeğin cinsiyetiyle ilgili rüya görüyorum çünkü o kadar merak ediyorum ki

Kızlar 12+4 deyim karnım da adet olacakmışım gibi ağrı var size de oluyor mu? Salı günü doktora gitmiştim her şey normaldi .
Bende sadece başta oldu daha önceki hamileliklerimdede olmadı öyle bir durum ama bilemedim şimdi

Peki doktor karnınızın hangi tarafından ultrosana bakıyor acaba bebek için sağ mı sol mu?? Benim iki oğlum var hep sağdan görünürlerdi bunda en başından beri soldan bakiyor doktor ondan merak ettim

Peki doktor karnınızın hangi tarafından ultrosana bakıyor acaba bebek için sağ mı sol mu?? Benim iki oğlum var hep sağdan görünürlerdi bunda en başından beri soldan bakiyor doktor ondan merak ettim
Ne guzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin insallah bende öğrenebilirim hayirlisiyla cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…