- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.821
İnşallah bebiş sağlıkla büyüyecek, kanama alanı da yok olup gidecekTabiki her hafta gittim ama kanama alanı küçülmedi, bebek de çok şükür bi sıkıntı yok o büyümeye devam ediyor inşallah öyle devam eder doktor bana kanama alanı büyüyüp plesantayı oynatmadıgı sürece bişey olmaz dedi vücudun emecek yada leke şeklinde atacaksın dedi henüz hiç biri olmadı
İnşallah hepimiz sağsalim alırız elimizeİnşallah bebiş sağlıkla büyüyecek, kanama alanı da yok olup gidecek
Evet canım bende de devam ediyor , uçlarda hassasiyet gibi daha çokArkadaşlar sizdede hala göğüs agrisi devam ediyor mu benim hamilelik başladığından beri göğüs ağrım bitmedi
Benim kol altına kadar ağrıyor dokunamiyorumEvet canım bende de devam ediyor , uçlarda hassasiyet gibi daha çok
Hapı bende hala aliyorum prilama devam yani. Önceden hapı de kustugumdan çok çok kötüydü durumum hatta ek bir ilac daha vermişti doktorBnde ultrasona göre 13 haftalık ama hala dewam ediyor hap almadigim gün yokm.aldigim günler bile akşam çıkarmak zorunda kalıyorum ..bakalım inşallah benimde bu hafta içinde hafifiler
Hmm aynı bnde prillam alınca sadece aksamalri çıkarıyorum ..ama bugün gece yarip iki almak yerine sabah uyanınca bir tane akşam yemeginden önce 1 tane aldım..çok şükür daha iyi oldu .en azından Aksam çıkarmıyorum .hayırlı ile bugünleri de atlatırız inşallah .bu yolda çok mücadele ettim ..Allah'ım hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinHapı bende hala aliyorum prilama devam yani. Önceden hapı de kustugumdan çok çok kötüydü durumum hatta ek bir ilac daha vermişti doktorbulantı kaldı bana tek ama hala prilami bırakmadım
Geçmiş olsun canım ya seninki daha da şiddetli demek ki , istersen bir doktora da danış , ben de ilk hamileliğim olduğu için pek bilemiyorumBenim kol altına kadar ağrıyor dokunamiyorum
Ben geçen hafta ultrasona girdim canım meme aksesuari olmuş koltuk altımdaBenim kol altına kadar ağrıyor dokunamiyorum
Bulantı ilacı çok fazla uyku yapıyor, bulunduğum her yerde uyuyabilirimvalla bende oyleyim 11+1 bizde ama beni bulantı ilacı boyle yaptı
Yaaa cok sevindim kuzumKızlar fatal DNA sonucum çıktıbebeğimiz çok şükür sağlıklı hiçbir sorun görünmedi şükürler olsun. %100 erkek görmüştük zaten gen sonucu da erkek çıktı ama benim için en onemlisi sağlıklı olmasıydı içim inanılmaz rahatladı. Darısı bekleyen herkesin başına S simurgggg @Sna1 @morkity- etkiletleyemedigim diğer kızlar
Bende ayniyim. Buldugum her fırsatta sızıyorumKızlar ben uyku hastası oldum aranızda bneim gibi 16 saat uyuyan var mı? Kahvaltıdan sonra bi faha uyuyorum bi 3 saat
Benim kızım olacak insallah canımArkadaşlar aranızda migren sorunu yaşayan var mi acaba?nasıl başa çıkıyorsunuz ya?
Düzenli de uyusam düzensiz de sürekli bi baş ağrısı yaşıyorum bide 9 haftalık gebeyim daha hic kusma bulantı gibi bi sikayetim olmadi sizler bikaç hafta daha ilerdesiniz benden diye size sormak istedim acaba aranızda cinsiyeti kız olarak öğrenen var mı? Belirtileriniz neydi bide hangi taraftan bakiyor doktor ultrasona acaba? Benim 2 tane oğlum varişin açıkçası ondan kız olma ihtimali ne acaba diye meraktan soruyorum
Ben de bunda cok uyudum canim. Aksam 9da en gec uykuya geçiyordum. Evde bir cocuk daha olmasa muhtemelen 9u da goremezdim ama mecburiyetler isteKızlar ben uyku hastası oldum aranızda bneim gibi 16 saat uyuyan var mı? Kahvaltıdan sonra bi faha uyuyorum bi 3 saat
Bende sadece başta oldu daha önceki hamileliklerimdede olmadı öyle bir durum ama bilemedim şimdiKızlar 12+4 deyim karnım da adet olacakmışım gibi ağrı var size de oluyor mu? Salı günü doktora gitmiştim her şey normaldi .
Peki doktor karnınızın hangi tarafından ultrosana bakıyor acaba bebek için sağ mı sol mu?? Benim iki oğlum var hep sağdan görünürlerdi bunda en başından beri soldan bakiyor doktor ondan merak ettimBenim kızım olacak insallah canımbelirti olarak sayilir mi bilmiyorum ama normalde aksamlari cayin yanina tatlisiz yasayamam. Bunda tatlidan sogudum. Ilk kizimda da ayni sey olmustu. Hatta o yuzden ogrenene kadar heyecanla bekledim. Yine kiz mi acaba diye. Oyle de cikti
Peki doktor karnınızın hangi tarafından ultrosana bakıyor acaba bebek için sağ mı sol mu?? Benim iki oğlum var hep sağdan görünürlerdi bunda en başından beri soldan bakiyor doktor ondan merak ettim
Ne guzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin insallah bende öğrenebilirim hayirlisiyla cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz acabaBenim kızım olacak insallah canımbelirti olarak sayilir mi bilmiyorum ama normalde aksamlari cayin yanina tatlisiz yasayamam. Bunda tatlidan sogudum. Ilk kizimda da ayni sey olmustu. Hatta o yuzden ogrenene kadar heyecanla bekledim. Yine kiz mi acaba diye. Oyle de cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?