2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Peki doktor karnınızın hangi tarafından ultrosana bakıyor acaba bebek için sağ mı sol mu?? Benim iki oğlum var hep sağdan görünürlerdi bunda en başından beri soldan bakiyor doktor ondan merak ettim
İlk ultroson foton bar mı bakalım bi

Buz jelleri kurtarıyor beni valla başka yapcak bişi yok. Gecmesi için dua ediyorum

Bende var doktor son olarak magnezyum önerdi migren için. İlk haftalar çok çok sık oluyordu rossmandan migren bandı aldım bir sürü attım dolaba. Eşime masaj yaptırıyorum bir de. Üzüntü tetikliyor gibi bir şeye uzulduysem kesin migrenim tutuyor o gece

Kızlar günaydın kusmam durdu dedim sabah kusma ile uyandım. Üstüne cigerimde gıcık var gibi sürekli öksuruyorum. Nasıl geçer bu öksuruk

Peki doktor karnınızın hangi tarafından ultrosana bakıyor acaba bebek için sağ mı sol mu?? Benim iki oğlum var hep sağdan görünürlerdi bunda en başından beri soldan bakiyor doktor ondan merak ettim
Benim oğlum olacak ilk zamanlar karnımın hep sağından baktı şimdi bebek büyüdüğü için biraz daha yine sağdan başlayıp ortalara doğru gezdiriyor cihazı

Kızlar günaydın kusmam durdu dedim sabah kusma ile uyandım. Üstüne cigerimde gıcık var gibi sürekli öksuruyorum. Nasıl geçer bu öksuruk
Bende dün tam buraya yazıyordum 13 olunca iki gün kusma bitii çok güzel msji yazarken gitim şov yaptm dünden beri bulantm çoğaldı

Bana doktor kiz tahmininde bulundu canim degismezse benim bulantim cok erken başladı tiksinmeyle 5. Haftada ve kademe kademe ilerledi yarin tam 12 olacagim hala kusuyorum gündüz cok iyiyim aksam 7den sonra başlıyor gece yatmadan mutlaka kusuyorum. Persembe gunu ikili test yaptirdim doktor ilk sag tarafima koydu ultrasonu heralde sagda dedim biraz orda bakti sonra sola gecti valla bende anlamadim cocuk sagda mi solda mi benimde bir oglum var allah hayirlisiyla gonlundekini nasip etsin

Günaydın kizlar dün cok kötüydüm ateş eklem ağrısı baş ağrısı dayanamadim acile gittim serumla kendime geldim şükür nobetci kadin dogum doktoru da bebegi muayene etti cok şükür kuzucum iyi bana antibiyotik verdiler bu sefer kullanacagim sanırım cabuk iyilesmek istiyorum crp 32 çıkmış bogaz enfeksiyonum var evimizde bi hastalik dolaşıyor resmen once esim sonra oglum simdide ben aman dikkat edin kendinize aciller dolup taşıyor ☹

Sagdan da soldan da bakti canim. Pek hatirlamiyorum anın heyecaniyla ama cinsiyeti soyledigi sirada galiba sag taraftaydi eli

Ne guzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin insallah bende öğrenebilirim hayirlisiyla cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz acaba
11+1de ogrendim canim.11+5te de fetal dna ile kesinlesti. Cinsiyet isin en heyecanli kismi sanki. O ana kadar aşırı sabirsizdim. Simdi duruldum sakin sakin bekliyorum sonraki kontrolu hepimize saglikla kucagimiza almak nasip olsun senin ne kadar oldu simdi? Kontrol ne zaman

Bende dün tam buraya yazıyordum 13 olunca iki gün kusma bitii çok güzel msji yazarken gitim şov yaptm dünden beri bulantm çoğaldı
Ay ben dün gece prilam içtim mi içmedim mi çok öksuruyordum unuttum mu bir türlü hatırlayamadım. Sabah bir tane içtim. Onu da kustum valla

Ay ben dün gece prilam içtim mi içmedim mi çok öksuruyordum unuttum mu bir türlü hatırlayamadım. Sabah bir tane içtim. Onu da kustum valla
Vllha kusmak çok zor şuan kahvaltı yaptım baş ağrısı ile camın önüne oturdum kusmuyum diye zorlanıyorum ya oğlum da hasta hiç enerjm yok

Selam kızlarr, maşallah bebişler ne güzel büyümüş bayadır yoğundum yazamadım benim minnoş cinsiyetini göstermiyor haftaya tekrar gidicez inşallah bu sefer gösterir simdiden herkese mutlu seneler diliyorum 2024 hepimize mucizeler getirsin

Vllha kusmak çok zor şuan kahvaltı yaptım baş ağrısı ile camın önüne oturdum kusmuyum diye zorlanıyorum ya oğlum da hasta hiç enerjm yok
Çok haklisin o bulantılar bi azalıyor tam bitti diyorsun sonra tekrar başlıyor umarım biran evvel azalıp tamamen biter

Geçmiş olsun canım benim de kocam hastaydı ne kadar dikkat etsek de bana da bulaştı sanırım. Yoğun öksürük olunca kustum valla. Ne içeceğimi de bilmiyorum valla bu öksürük nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…