2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bnde migren sorunu var aman cok şükür gebelik olduğundan beri akşamları tutuyor çok şiddetli olmamakla beraber ..zaten migrenin tutunca karanlıkta yarım saat uyusam geçiyor agrimda gece ye geldiği için yatıyorum .
Bnim ki kız mide bulantısı çok fazla oluyor ilk gebeligim olduğu için erkek olunca böyle olur mu bilmem ama genelde kızlarda çok fazla oluyormuş..6 .haftada başladı ama kusturmuyirdu...7.8.9 da sidettli oldu kusmaalrim da oldu..ama 10 dan itibaren hapsiz duramiyorum hap kullanmama rağmen gece kusturuyor ..almadigim gün su bile içsem çıkarıyordum..

Benimki daha 9+0 canim iki oğlum var ikisinde de erkek olduklari icin heralde genelde 11-12 haftalikken öğrendik bundan nasil olacak bilmiyorum bakalım fetal dnayi özeldeki doktorum bana onerdi ama simdi iki oglumda da boyle bisey yaptirmadim yoktu boyle bisey Onun icin bunda da yaptirmayi düşünmüyorum 13 bin gibi bi fiyat verdiler bana cok geldi açıkçası şehir hastanesine gidip ikili tarama yaptırıp götürürüm özeldeki doktoruma diye düşündüm bakalim doktorlar ne dicek.

Benim ilk gebeligimde cok bulantim kusmam oldu 4 ay mahvoldum ama ilk gebeligim ikiz olarak başladı tek olarak dunyaya geldi ikizi karnimda öldü doganda oglumdu sanırım ikiz oldugu icin cok bulantim kusmam olmuştu ondan sonra doğan oglumda da simdiki gebeligimde de hic bulanti kusma sorunum olmadi bakalim bu ne olacak

Cinsiyeti tetikliyor mu biomiyorum ..ama kusma olmayınca sanslisiniz demektir cinsiyet olarak Rabb'im gönlünuzdekini nasip etsin

Peki doktor karnınızın hangi tarafından ultrosana bakıyor acaba bebek için sağ mı sol mu?? Benim iki oğlum var hep sağdan görünürlerdi bunda en başından beri soldan bakiyor doktor ondan merak ettim
İkisi de soldaydı kızım var şimdi erkeğe hamileyim. Onun bi ilgisi yok hangi taraftan yumurtladıysan o taraftan başlıyor. Mide bulantısına gelecek olursak ilkinde çok daha fazla kustum sabah safrayla başlayıp geceye kadar kusardım bundada baya kustum ama sabah bulantıları değil akşam bulantılarım oldu. Kızımda bel ağrım çoktu bunda şiddetli regli sancısı gibi kasık ağrım çok oldu
Bunların hiç birinin cinsiyete değilde o anki hormonlara bağlı olduğunu düşünüyorum bilmiyorum farkları böyleydi

Yine burnum kanadı bu gebelik riniti boğaz burun kuruluğu peteklerle birleşti kombo yapıyolar şuan öksürdükçe karnımın içi acıyor

15-16 Haftadan sonra otomatik başlanıyor kuzum kan tahliline gerek yok demir ve d vit verecek. Ben Salı günü 14 haftalık oluyorum ama 5-6 gün önde gidiyor o yüzden haftaya haftasonu başlicam
Bizim seninle sat aynı benimkide 5 gün önde gidiyor ve ikimizinde erkek o zaman haftaya bende doktora gidip bu vitaminleri yazdirmaliyim

Bende öyle yaptım özel yine orta risk diye elime firma numarası verdi 12 bin fiyat verdi bende yaptrmiyacam açıkçası

Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hepimize sağlıklı kolay güzel doğum diliyorum. bizde tam 11 hafta olduk ancak cinsiyet tam belli olmadı malum her anne gibi bende aşırı merak içindeyim. Ultrason fotomuzu paylaşsam deneyimli anneler yorum yaparsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…