- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.861
Bnde migren sorunu var aman cok şükür gebelik olduğundan beri akşamları tutuyor çok şiddetli olmamakla beraber ..zaten migrenin tutunca karanlıkta yarım saat uyusam geçiyor agrimda gece ye geldiği için yatıyorum .Arkadaşlar aranızda migren sorunu yaşayan var mi acaba?nasıl başa çıkıyorsunuz ya?
Düzenli de uyusam düzensiz de sürekli bi baş ağrısı yaşıyorum bide 9 haftalık gebeyim daha hic kusma bulantı gibi bi sikayetim olmadi sizler bikaç hafta daha ilerdesiniz benden diye size sormak istedim acaba aranızda cinsiyeti kız olarak öğrenen var mı? Belirtileriniz neydi bide hangi taraftan bakiyor doktor ultrasona acaba? Benim 2 tane oğlum varişin açıkçası ondan kız olma ihtimali ne acaba diye meraktan soruyorum
Benimki daha 9+0 canim iki oğlum var ikisinde de erkek olduklari icin heralde genelde 11-12 haftalikken öğrendik bundan nasil olacak bilmiyorum bakalım fetal dnayi özeldeki doktorum bana onerdi ama simdi iki oglumda da boyle bisey yaptirmadim yoktu boyle bisey Onun icin bunda da yaptirmayi düşünmüyorum 13 bin gibi bi fiyat verdiler bana cok geldi açıkçası şehir hastanesine gidip ikili tarama yaptırıp götürürüm özeldeki doktoruma diye düşündüm bakalim doktorlar ne dicek.11+1de ogrendim canim.11+5te de fetal dna ile kesinlesti. Cinsiyet isin en heyecanli kismi sanki. O ana kadar aşırı sabirsizdim. Simdi duruldum sakin sakin bekliyorum sonraki kontroluhepimize saglikla kucagimiza almak nasip olsun senin ne kadar oldu simdi? Kontrol ne zaman
Benim ilk gebeligimde cok bulantim kusmam oldu 4 ay mahvoldum ama ilk gebeligim ikiz olarak başladı tek olarak dunyaya geldi ikizi karnimda öldü doganda oglumdu sanırım ikiz oldugu icin cok bulantim kusmam olmuştu ondan sonra doğan oglumda da simdiki gebeligimde de hic bulanti kusma sorunum olmadi bakalim bu ne olacakBnde migren sorunu var aman cok şükür gebelik olduğundan beri akşamları tutuyor çok şiddetli olmamakla beraber ..zaten migrenin tutunca karanlıkta yarım saat uyusam geçiyor agrimda gece ye geldiği için yatıyorum .
Bnim ki kızmide bulantısı çok fazla oluyor ilk gebeligim olduğu için erkek olunca böyle olur mu bilmem ama genelde kızlarda çok fazla oluyormuş..6 .haftada başladı ama kusturmuyirdu...7.8.9 da sidettli oldu kusmaalrim da oldu..ama 10 dan itibaren hapsiz duramiyorum hap kullanmama rağmen gece kusturuyor ..almadigim gün su bile içsem çıkarıyordum..
bunu dün aldım 8+6 olmam gerekirken 9+1 çıktı ultrasonda ama olurmu acaba buİlk ultroson foton bar mı bakalım bi
Kız gibi duruyor sanki
Allah gönlündekini sağlıkla kucağına versin
Cinsiyeti tetikliyor mu biomiyorum ..ama kusma olmayınca sanslisiniz demektirBenim ilk gebeligimde cok bulantim kusmam oldu 4 ay mahvoldum ama ilk gebeligim ikiz olarak başladı tek olarak dunyaya geldi ikizi karnimda öldü doganda oglumdu sanırım ikiz oldugu icin cok bulantim kusmam olmuştu ondan sonra doğan oglumda da simdiki gebeligimde de hic bulanti kusma sorunum olmadi bakalim bu ne olacak
Ah hadi inşallah yaKız gibi duruyor sanki
Amin inşallah cümlemizinkini inşallahAllah gönlündekini sağlıkla kucağına versin
İkisi de soldaydı kızım var şimdi erkeğe hamileyim. Onun bi ilgisi yok hangi taraftan yumurtladıysan o taraftan başlıyor. Mide bulantısına gelecek olursak ilkinde çok daha fazla kustum sabah safrayla başlayıp geceye kadar kusardım bundada baya kustum ama sabah bulantıları değil akşam bulantılarım oldu. Kızımda bel ağrım çoktu bunda şiddetli regli sancısı gibi kasık ağrım çok olduPeki doktor karnınızın hangi tarafından ultrosana bakıyor acaba bebek için sağ mı sol mu?? Benim iki oğlum var hep sağdan görünürlerdi bunda en başından beri soldan bakiyor doktor ondan merak ettim
Bizim seninle sat aynı benimkide 5 gün önde gidiyor15-16 Haftadan sonra otomatik başlanıyor kuzum kan tahliline gerek yok demir ve d vit verecek. Ben Salı günü 14 haftalık oluyorum ama 5-6 gün önde gidiyor o yüzden haftaya haftasonu başlicam
İnşallah hemen doğum haftasına gidelim sağlıcaklaGeçmiş olsun canım benim de kocam hastaydı ne kadar dikkat etsek de bana da bulaştı sanırım. Yoğun öksürük olunca kustum valla. Ne içeceğimi de bilmiyorum valla bu öksürük nasıl geçecek
Ay çok geçmiş olsun inşallah canımYine burnum kanadı bu gebelik riniti boğaz burun kuruluğu peteklerle birleşti kombo yapıyolar şuanöksürdükçe karnımın içi acıyor
Sağlık ocağındada yazdırsan olur sabit 2 markayı yazıyolar zatenBizim seninle sat aynı benimkide 5 gün önde gidiyorve ikimizinde erkek o zaman haftaya bende doktora gidip bu vitaminleri yazdirmaliyim
Sağol bebişim şakır şakır kanamıyor ama bi kaç damla geliyo ay fazlası tehlikeli biliyorsun Allah esirgesin tamamen kuruluktanAy çok geçmiş olsun inşallah canım
Bende öyle yaptım özel yine orta risk diye elime firma numarası verdi 12 bin fiyat verdi bende yaptrmiyacam açıkçasıBenimki daha 9+0 canim iki oğlum var ikisinde de erkek olduklari icin heralde genelde 11-12 haftalikken öğrendik bundan nasil olacak bilmiyorum bakalım fetal dnayi özeldeki doktorum bana onerdi ama simdi iki oglumda da boyle bisey yaptirmadim yoktu boyle bisey Onun icin bunda da yaptirmayi düşünmüyorum 13 bin gibi bi fiyat verdiler bana cok geldi açıkçası şehir hastanesine gidip ikili tarama yaptırıp götürürüm özeldeki doktoruma diye düşündüm bakalim doktorlar ne dicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?