- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.881
Bana erkek gibi geldiArkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hepimize sağlıklı kolay güzel doğum diliyorum. bizde tam 11 hafta olduk ancak cinsiyet tam belli olmadı malum her anne gibi bende aşırı merak içindeyim. Ultrason fotomuzu paylaşsam deneyimli anneler yorum yaparsa sevinirimEki Görüntüle 3361464 Eki Görüntüle 3361465
Erkek diyorum benArkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hepimize sağlıklı kolay güzel doğum diliyorum. bizde tam 11 hafta olduk ancak cinsiyet tam belli olmadı malum her anne gibi bende aşırı merak içindeyim. Ultrason fotomuzu paylaşsam deneyimli anneler yorum yaparsa sevinirimEki Görüntüle 3361464 Eki Görüntüle 3361465
Mutlu senelerrrr ay tek dileğim bebeğimi sağlika kucağıma almak saçma olck belki ama çok özlüyorum şuan diyorm kucağımda olaydı seveydim temuz çok uzak ya ,Eveeeeet sıcak sütümüzü cevizimizi ve vitaminlerimizi aldıysak herkese şimdiden mutlu senelerrrrr
Gönlünüzden geçen Herşey ömrünüze nasip olsun
Dur dur o kadar acele etme daha tekmeler atacaklar karnimizda pıtır pıtır dolanacaklar o hisler de o kadar kiymetli ve özel kiMutlu senelerrrr ay tek dileğim bebeğimi sağlika kucağıma almak saçma olck belki ama çok özlüyorum şuan diyorm kucağımda olaydı seveydim temuz çok uzak ya ,bayram yine bayram bitecek sonra
Ben hepsini atlamak istyorumDur dur o kadar acele etme daha tekmeler atacaklar karnimizda pıtır pıtır dolanacaklar o hisler de o kadar kiymetli ve özel kihepsini agiz tadiyla saglicakla yasayalim vakti zamani gelince de kucagimiza alalim insallah hepimiz
Bana kız gibi geldiArkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hepimize sağlıklı kolay güzel doğum diliyorum. bizde tam 11 hafta olduk ancak cinsiyet tam belli olmadı malum her anne gibi bende aşırı merak içindeyim. Ultrason fotomuzu paylaşsam deneyimli anneler yorum yaparsa sevinirimEki Görüntüle 3361464 Eki Görüntüle 3361465
Aaa sağlık ocağı harika oldu tamam canım teşekkür ederimSağlık ocağındada yazdırsan olur sabit 2 markayı yazıyolar zatenevet haftaya başlarsan iyi olur senin içinde bencede
İnşallah canımKızlar musmustlu bir sene diliyorum. 2023ün en güzel hediyesiyle bu yılı kapatıyoruz. 2024 sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah. Seneye bu zamanlarda en güzel döneminde olacağiz insallah
Canım geçmiş olsun , senin de herşey gönlünce olsun inşallahSelamın aleyküm kızlar herkese mutlu yıllar ben hastaneden yeni geldi bir anda kan boşaldı bende korkuyla hastahaneye koştuk düşük ilacına bir daha başladım bugün Allahtan bebeğim iyiydi ve aşırı hareketliydi sanırım kızım olacak gösterdi doktor ben pipi görmedim poposuda gayet açıktı en son 2 3 gün önce gitmiştim sanırım 12 haftalık demişti alttan muayeneyle 13+4 çıktı çok önde gidiyor buda düşündürmeye başladı beni kesemde bozulma var her an düşük riskim var yatıyorum şimdi evde umarım bütün yılı yatarak geçirmemherkese musmutlu yıllar herşey gönlünüzce olsun
Çok çok geçmiş olsun rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğiniSelamın aleyküm kızlar herkese mutlu yıllar ben hastaneden yeni geldi bir anda kan boşaldı bende korkuyla hastahaneye koştuk düşük ilacına bir daha başladım bugün Allahtan bebeğim iyiydi ve aşırı hareketliydi sanırım kızım olacak gösterdi doktor ben pipi görmedim poposuda gayet açıktı en son 2 3 gün önce gitmiştim sanırım 12 haftalık demişti alttan muayeneyle 13+4 çıktı çok önde gidiyor buda düşündürmeye başladı beni kesemde bozulma var her an düşük riskim var yatıyorum şimdi evde umarım bütün yılı yatarak geçirmemherkese musmutlu yıllar herşey gönlünüzce olsun
Geçmiş olsun canım inşallah sağ Salim kucağına alacaksın bebişi Allah’ın izniyleSelamın aleyküm kızlar herkese mutlu yıllar ben hastaneden yeni geldi bir anda kan boşaldı bende korkuyla hastahaneye koştuk düşük ilacına bir daha başladım bugün Allahtan bebeğim iyiydi ve aşırı hareketliydi sanırım kızım olacak gösterdi doktor ben pipi görmedim poposuda gayet açıktı en son 2 3 gün önce gitmiştim sanırım 12 haftalık demişti alttan muayeneyle 13+4 çıktı çok önde gidiyor buda düşündürmeye başladı beni kesemde bozulma var her an düşük riskim var yatıyorum şimdi evde umarım bütün yılı yatarak geçirmemherkese musmutlu yıllar herşey gönlünüzce olsun
Canım geçmiş olsun , senin de herşey gönlünce olsun inşallah
Çok çok geçmiş olsun rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini
Hepinize çok teşekkür ederim çok şükür iyiyim şimdi inşallah birkez daha kayıp yaşamam inşallah bebeğim benimle kalır inşallahGeçmiş olsun canım inşallah sağ Salim kucağına alacaksın bebişi Allah’ın izniyle
Bana hareketlendiği zamanlar gelse yeter artık en azından kızımla biraz daha ilgilenirimMutlu senelerrrr ay tek dileğim bebeğimi sağlika kucağıma almak saçma olck belki ama çok özlüyorum şuan diyorm kucağımda olaydı seveydim temuz çok uzak ya ,bayram yine bayram bitecek sonra
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah toparlarsınız Allah korusun sağlıkla alırsın kucağına Allahın izniyleSelamın aleyküm kızlar herkese mutlu yıllar ben hastaneden yeni geldi bir anda kan boşaldı bende korkuyla hastahaneye koştuk düşük ilacına bir daha başladım bugün Allahtan bebeğim iyiydi ve aşırı hareketliydi sanırım kızım olacak gösterdi doktor ben pipi görmedim poposuda gayet açıktı en son 2 3 gün önce gitmiştim sanırım 12 haftalık demişti alttan muayeneyle 13+4 çıktı çok önde gidiyor buda düşündürmeye başladı beni kesemde bozulma var her an düşük riskim var yatıyorum şimdi evde umarım bütün yılı yatarak geçirmemherkese musmutlu yıllar herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?