2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Eveeeeet sıcak sütümüzü cevizimizi ve vitaminlerimizi aldıysak herkese şimdiden mutlu senelerrrrr

Gönlünüzden geçen Herşey ömrünüze nasip olsun
Mutlu senelerrrr ay tek dileğim bebeğimi sağlika kucağıma almak saçma olck belki ama çok özlüyorum şuan diyorm kucağımda olaydı seveydim temuz çok uzak ya ,bayram yine bayram bitecek sonra

Mutlu senelerrrr ay tek dileğim bebeğimi sağlika kucağıma almak saçma olck belki ama çok özlüyorum şuan diyorm kucağımda olaydı seveydim temuz çok uzak ya ,bayram yine bayram bitecek sonra
Dur dur o kadar acele etme daha tekmeler atacaklar karnimizda pıtır pıtır dolanacaklar o hisler de o kadar kiymetli ve özel ki hepsini agiz tadiyla saglicakla yasayalim vakti zamani gelince de kucagimiza alalim insallah hepimiz

Dur dur o kadar acele etme daha tekmeler atacaklar karnimizda pıtır pıtır dolanacaklar o hisler de o kadar kiymetli ve özel ki hepsini agiz tadiyla saglicakla yasayalim vakti zamani gelince de kucagimiza alalim insallah hepimiz
Ben hepsini atlamak istyorum gözümü acym temuz gerçekten çok sabirsizm ya

Selamın aleyküm kızlar herkese mutlu yıllar ben hastaneden yeni geldi bir anda kan boşaldı bende korkuyla hastahaneye koştuk düşük ilacına bir daha başladım bugün Allahtan bebeğim iyiydi ve aşırı hareketliydi sanırım kızım olacak gösterdi doktor ben pipi görmedim poposuda gayet açıktı en son 2 3 gün önce gitmiştim sanırım 12 haftalık demişti alttan muayeneyle 13+4 çıktı çok önde gidiyor buda düşündürmeye başladı beni kesemde bozulma var her an düşük riskim var yatıyorum şimdi evde umarım bütün yılı yatarak geçirmem herkese musmutlu yıllar herşey gönlünüzce olsun

Canım geçmiş olsun , senin de herşey gönlünce olsun inşallah

Çok çok geçmiş olsun rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini

Geçmiş olsun canım inşallah sağ Salim kucağına alacaksın bebişi Allah’ın izniyle

Canım geçmiş olsun , senin de herşey gönlünce olsun inşallah
Çok çok geçmiş olsun rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini
Geçmiş olsun canım inşallah sağ Salim kucağına alacaksın bebişi Allah’ın izniyle
Hepinize çok teşekkür ederim çok şükür iyiyim şimdi inşallah birkez daha kayıp yaşamam inşallah bebeğim benimle kalır inşallah

Kizlar hepimize iyi yillar. 2 gecedir bacagimda uyusma oluyor internetten baktim magnezyum eksikligi diyor. Doktor randevuma daha var siz hangi magnezyumu kac mg iciyorsunuz

Bana hareketlendiği zamanlar gelse yeter artık en azından kızımla biraz daha ilgilenirim İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım

Çok geçmiş olsun canım ya inşallah toparlarsınız Allah korusun sağlıkla alırsın kucağına Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…