- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.901
Cook geçmiş olsun canım yatmiycaz bu bebislerde benim de iki hafta sonra her şey yolunda ise serklajim var ve gezen hamile olmak istiyorum.Selamın aleyküm kızlar herkese mutlu yıllar ben hastaneden yeni geldi bir anda kan boşaldı bende korkuyla hastahaneye koştuk düşük ilacına bir daha başladım bugün Allahtan bebeğim iyiydi ve aşırı hareketliydi sanırım kızım olacak gösterdi doktor ben pipi görmedim poposuda gayet açıktı en son 2 3 gün önce gitmiştim sanırım 12 haftalık demişti alttan muayeneyle 13+4 çıktı çok önde gidiyor buda düşündürmeye başladı beni kesemde bozulma var her an düşük riskim var yatıyorum şimdi evde umarım bütün yılı yatarak geçirmemherkese musmutlu yıllar herşey gönlünüzce olsun
Sağol canım benim valla ağlayarak gittim eşime ulaşamadım aksilik telefonu bozuldu ambulans aradım o ara eşim geldi görmen lazım pantolonum full kan dedim eyvah ya kalbi durduysa o kadar kanı görünce ya düşürüyorsam kuzenim ebeydi onu aradım ilk atla gel hemen dedi çok kötü 3 saat geçirdim pratisyene denk geldim oda ilaç yazmadı eşim araştırmış sormuş progestan içmeye başladım kanamamı o durdurdu bugünde yılbaşından dolayı doktor yok poliklinikler kapalı doktoruma gidemedik en azından bebeğin hareketlerini hissediyorum hemde bayağı net ilaç içmeden önce çok aşağıdaydı bebek ilaçla birden yukarı çıktı birde sinirlendi mi bana bilmem önceki vurmaları hafifti bir vurdu valla karnım oynadı 2 ayağıyla şak diye yapıştırdı aman şükür hayatta olsun valla yatarım bir daha kayıp yaşamiyim yeter ki dua ettim valla yemin ettim sağ sağlim sağlıklı bir şekilde haberini alayım iyi olsun bir çocuk sevindiricem dedim ayaklanır ayaklanmaz bunu derkende aklıma görümcemin kızı geldi bakalım boşa değildir alıcam ona birşey ne olursa yüzünü güldürmek için bol bol dualarınıza benide katın ilk defa bu kadar zor bir dönem geçiriyorum morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama biri sarılsa saatlerce Ağlicam eminim.Çok geçmiş olsun canım ya inşallah toparlarsınız Allah korusun sağlıkla alırsın kucağına Allahın izniyle
Keşke ayakta durabilsem ağrım artıyor sünnet çocuğu gibi bacaklarımı aça aça geziyom ağrıdan yatağın yolunu buluyom hemenCook geçmiş olsun canım yatmiycaz bu bebislerde benim de iki hafta sonra her şey yolunda ise serklajim var ve gezen hamile olmak istiyorum.
Pozitif olalım hep canım ama kanama geçene kadar yat kalkma hiç bu durumlarda en iyisi yatmak kabiz olmamak için sıvı al bol su iç Allahını izniyle artık bir şey olmaz 12 haftaları devirdik artık.Keşke ayakta durabilsem ağrım artıyor sünnet çocuğu gibi bacaklarımı aça aça geziyom ağrıdan yatağın yolunu buluyom hemen
Canım çok geçmiş olsun inşallah hızlıca toparlarsiniz dualarım seninle ve bebişinleSağol canım benim valla ağlayarak gittim eşime ulaşamadım aksilik telefonu bozuldu ambulans aradım o ara eşim geldi görmen lazım pantolonum full kan dedim eyvah ya kalbi durduysa o kadar kanı görünce ya düşürüyorsam kuzenim ebeydi onu aradım ilk atla gel hemen dedi çok kötü 3 saat geçirdim pratisyene denk geldim oda ilaç yazmadı eşim araştırmış sormuş progestan içmeye başladım kanamamı o durdurdu bugünde yılbaşından dolayı doktor yok poliklinikler kapalı doktoruma gidemedik en azından bebeğin hareketlerini hissediyorum hemde bayağı net ilaç içmeden önce çok aşağıdaydı bebek ilaçla birden yukarı çıktı birde sinirlendi mi bana bilmem önceki vurmaları hafifti bir vurdu valla karnım oynadı 2 ayağıyla şak diye yapıştırdı aman şükür hayatta olsun valla yatarım bir daha kayıp yaşamiyim yeter ki dua ettim valla yemin ettim sağ sağlim sağlıklı bir şekilde haberini alayım iyi olsun bir çocuk sevindiricem dedim ayaklanır ayaklanmaz bunu derkende aklıma görümcemin kızı geldi bakalım boşa değildir alıcam ona birşey ne olursa yüzünü güldürmek için bol bol dualarınıza benide katın ilk defa bu kadar zor bir dönem geçiriyorum morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama biri sarılsa saatlerce Ağlicam eminim.
Canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşaallah bir sorun olmazSağol canım benim valla ağlayarak gittim eşime ulaşamadım aksilik telefonu bozuldu ambulans aradım o ara eşim geldi görmen lazım pantolonum full kan dedim eyvah ya kalbi durduysa o kadar kanı görünce ya düşürüyorsam kuzenim ebeydi onu aradım ilk atla gel hemen dedi çok kötü 3 saat geçirdim pratisyene denk geldim oda ilaç yazmadı eşim araştırmış sormuş progestan içmeye başladım kanamamı o durdurdu bugünde yılbaşından dolayı doktor yok poliklinikler kapalı doktoruma gidemedik en azından bebeğin hareketlerini hissediyorum hemde bayağı net ilaç içmeden önce çok aşağıdaydı bebek ilaçla birden yukarı çıktı birde sinirlendi mi bana bilmem önceki vurmaları hafifti bir vurdu valla karnım oynadı 2 ayağıyla şak diye yapıştırdı aman şükür hayatta olsun valla yatarım bir daha kayıp yaşamiyim yeter ki dua ettim valla yemin ettim sağ sağlim sağlıklı bir şekilde haberini alayım iyi olsun bir çocuk sevindiricem dedim ayaklanır ayaklanmaz bunu derkende aklıma görümcemin kızı geldi bakalım boşa değildir alıcam ona birşey ne olursa yüzünü güldürmek için bol bol dualarınıza benide katın ilk defa bu kadar zor bir dönem geçiriyorum morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama biri sarılsa saatlerce Ağlicam eminim.
Progestan var mı canım kullanıyor muydunKızlar benim de bu sabah yine lekelenmem oldu. Kahverengi gibi ama çok koyu kırmızı gibiydi de emin olamadım. Doktora mesaj attım cevap bekliyorum yatıyorum öyle evde
Evet canım kullanıyorum. Geçen hastaneye yattığımda 3×2 olarak vermişti doktor. Kontrole gittiğimde başımı çok döndürüyor dedim 3×1 olarak al dedi. Leke falan kesilince kendi doktorum da 2×1 olarak yavaş yavaş keseriz dedi. Az önce doktorum dönüş yaptı ilacı kullanmaya devam et dinlen kanama kırmızı ya da pembe olursa hastaneye gel dediProgestan var mı canım kullanıyor muydun
Yaa sağlıkla gelsin inşallah prensesKızlaaarrr dün yılbaşında partimizi yaptık kızımız oluyorbelirtiler hep erkek gibiydi çok emindim aşırı şok oldum video çok komik oldu
Oyyy prenses saglıkla gelsin insallahKızlaaarrr dün yılbaşında partimizi yaptık kızımız oluyorbelirtiler hep erkek gibiydi çok emindim aşırı şok oldum video çok komik oldu
İnşallah bir daha yaşamazsın çocukla çok zor biliyorum ama boşver işi bırak gücü bol bol dinlen Progestana devam ama iğnede yazmaları gerekiyor neden yazmadılar anlamadım. Çok geçmiş olsun canımSağol canım benim valla ağlayarak gittim eşime ulaşamadım aksilik telefonu bozuldu ambulans aradım o ara eşim geldi görmen lazım pantolonum full kan dedim eyvah ya kalbi durduysa o kadar kanı görünce ya düşürüyorsam kuzenim ebeydi onu aradım ilk atla gel hemen dedi çok kötü 3 saat geçirdim pratisyene denk geldim oda ilaç yazmadı eşim araştırmış sormuş progestan içmeye başladım kanamamı o durdurdu bugünde yılbaşından dolayı doktor yok poliklinikler kapalı doktoruma gidemedik en azından bebeğin hareketlerini hissediyorum hemde bayağı net ilaç içmeden önce çok aşağıdaydı bebek ilaçla birden yukarı çıktı birde sinirlendi mi bana bilmem önceki vurmaları hafifti bir vurdu valla karnım oynadı 2 ayağıyla şak diye yapıştırdı aman şükür hayatta olsun valla yatarım bir daha kayıp yaşamiyim yeter ki dua ettim valla yemin ettim sağ sağlim sağlıklı bir şekilde haberini alayım iyi olsun bir çocuk sevindiricem dedim ayaklanır ayaklanmaz bunu derkende aklıma görümcemin kızı geldi bakalım boşa değildir alıcam ona birşey ne olursa yüzünü güldürmek için bol bol dualarınıza benide katın ilk defa bu kadar zor bir dönem geçiriyorum morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama biri sarılsa saatlerce Ağlicam eminim.
Çok sevindim canım hosgelsin minik prensesss :)Kızlaaarrr dün yılbaşında partimizi yaptık kızımız oluyorbelirtiler hep erkek gibiydi çok emindim aşırı şok oldum video çok komik oldu
Progestan rahim ağzını kapatıp sikilastirip uzatıyor. Kanamayı kesiyor. Uzan dinlen stres yapma canım.Evet canım kullanıyorum. Geçen hastaneye yattığımda 3×2 olarak vermişti doktor. Kontrole gittiğimde başımı çok döndürüyor dedim 3×1 olarak al dedi. Leke falan kesilince kendi doktorum da 2×1 olarak yavaş yavaş keseriz dedi. Az önce doktorum dönüş yaptı ilacı kullanmaya devam et dinlen kanama kırmızı ya da pembe olursa hastaneye gel dedi
Geçmiş olsun belki biriken kan akıntıyla beraber gelmiştir ama yinede sormakta fayda varKızlar benim de bu sabah yine lekelenmem oldu. Kahverengi gibi ama çok koyu kırmızı gibiydi de emin olamadım. Doktora mesaj attım cevap bekliyorum yatıyorum öyle evde
Ay sağlıkla gelsin kız annesi olmak çok güzelKızlaaarrr dün yılbaşında partimizi yaptık kızımız oluyorbelirtiler hep erkek gibiydi çok emindim aşırı şok oldum video çok komik oldu
Hayırlı olsun canım ne güzel çok sevindimKızlaaarrr dün yılbaşında partimizi yaptık kızımız oluyorbelirtiler hep erkek gibiydi çok emindim aşırı şok oldum video çok komik oldu
Her an tehlike değil mi doğup doğmiyacağı bile belli değil ki baksana doktor ne iğne yaptı ne yatış ne hap ben kendim içtim hapı bile kanamam öyle kesildi resmen düşük yapabilirsin diye yolladı beni neden bilmiyorum modumu dün iyiyken bugün düştü Allah sağ sağlim almayı büyüdüklerinde görmeyi nasip etsin inşallahPozitif olalım hep canım ama kanama geçene kadar yat kalkma hiç bu durumlarda en iyisi yatmak kabiz olmamak için sıvı al bol su iç Allahını izniyle artık bir şey olmaz 12 haftaları devirdik artık.
İnşallah biran önce şu salı günü gelsede doktora gitsem az kaldı bunalıma giricem oğlum durmuyor kaynanam iyice beni bunaltıyor kalk çocuğa bak kalk onu yap diye üzerine aldı telefonu eline yalandan bakıyorum durmuyor diyo valla ağladım Ağlicam daraldım iyiceCanım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşaallah bir sorun olmaz
İlgilenmedi ki canım biran önce eve gönderip yeni yılı kutlama peşindeydi ne iğne yaptı ne ilaç yazdı başından savar gibi gönderdi beni ilaç kullanayım mı dedim gerek yok dedi ben kanamam var diye içtim kendim özele gidene kadarda devam edicem hala ağrım var iki büklüm yürüyorumİnşallah bir daha yaşamazsın çocukla çok zor biliyorum ama boşver işi bırak gücü bol bol dinlen Progestana devam ama iğnede yazmaları gerekiyor neden yazmadılar anlamadım. Çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?