2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
kızımın grubunda ne kanamalı riski küçük kafalı down gelişim bozukluğu var denilen suyu yok alacağız denilen bebeklerimiz sağ salim hiç bir sorun olmadan doğdular. Biz içimizi ferah tutalım. Senin plasenta aşağıda olabilir mi bu konu hakkında bir şey dediler mi

6. Haftada öyleydi ama yok bu sefer bebeği alttan muayenede gördüm ben gayet sağlıklı ama baş aşağı değil başı bu sefer yıkardı poposu aşağıdaydı

Geciktirme ya acilde nasıl uzman kadın doğumcu olmaz aklım ermiyor. İnşallah ehline denk gelirsin. Sakinliğine bin maşallah ben olsaydım şuan hastane birbirine girmişti net söylüyorum bi can söz konusu.

Geciktirme ya acilde nasıl uzman kadın doğumcu olmaz aklım ermiyor. İnşallah ehline denk gelirsin. Sakinliğine bin maşallah ben olsaydım şuan hastane birbirine girmişti net söylüyorum bi can söz konusu.
Sabırlıyım ama patlayınca valla kendimi bile görmez gözüm ama sabrediyorum sadece ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum ağlasam sinirimide atıcam yok yani yok

6. Haftada öyleydi ama yok bu sefer bebeği alttan muayenede gördüm ben gayet sağlıklı ama baş aşağı değil başı bu sefer yıkardı poposu aşağıdaydı
Büyük ihtimal plasenta previa bu şekilde kanama oluyor gebelik boyunca maalesef proluton iğne var o progestandan çok daha etkili yarın mutlaka kendi druma git kanama durumunda randevuya bakmazlar.

Sorun olmazsa hangi sehirdesin canım.

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında hangi hastahanelerin kadın doğum acili var biliyor musunuz? Kanamam yok ama bebeği aşağıda hissediyorum devamlı tuvaletim var sanıp gidiyorum ama yok birşey belim kasıklarımda ağrı başladı bildiğiniz devlet hastanesi var mı süleymaniye yardım etmiyor gittim ama sonuç ortada artık morel olarak çok çöktüm bana yardım edin napıcam bilmiyorum

İstanbul ağrım var belde kasıkta geçmiyor devamlı tuvalete gidesim var su akıyor sadece korkuyorum kesem bozuldu diye

Allah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah bende yarın 14 haftalık olacağım şuan gerçekten hareketleri hissedebiliyor musunuz benimde düşük riskim var kanamadan dolayı hastanede yattım şuan iyiye gidiyor keşke bende hissedebilsem için rahatlasa

Süleymaniye beni perişan etti birdaha gitme sakın ilgi sıfır
Bakırköy Dr Sadi konuk Hastanesi'nin kadın doğum bölümü binası riskli olduğu için bahçelievler devlet hastanesi binasına taşındı benim kanamam olduğunda çok yardımcı oldular acılı de var çokta ilgililer büyük ihtimal sana yatış verirler canım zaman kaybetmeden oraya gitmeni oneririm

Kızlar öncellikle yeni yılımız kutlu olsun inşallah herkes sağlıklıdır bir şey sormak istiyorum ben vitamin yutamıyorum (elenetal vermişti doktorum) çok büyük ve boğazımda kalıyor. Bu gidişimde gynoferon diye pembe bi hap verdi. Cumartesi akşamı yatmadan içeyim dedim ama bana o büyük biliyorum boğazımda kalacağını. Ve kaldı tabiiki. Nefes dahi alamadım kendimi zorla kusturarak çıkarabildim hapı. Şimdi ben bu hapı kırarak içsem sizce sorun olur mu? Yarın doktora da sorcam ama belki bilgisi olan, sağlıkçı olan falan vardır yardımcı olursunuz diye yazayım dedim

Canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm. Şimdi daha iyi misin durdu mu kanaman?

İstanbul ağrım var belde kasıkta geçmiyor devamlı tuvalete gidesim var su akıyor sadece korkuyorum kesem bozuldu diye
Canım bir özel hastaneye gitme imkanın var mı yatırıp orda tedavi ederlerdi korma stres yapma ama medipol pendikte hep nobetci kadın doğum var. Yakın mısın acaba

Aynı sorun bende de var canım elenatal 2 hayvan kadar zaten hap yutamiyorum. Doktora söyledim iki farkli vitamin verdi. Elenatalleri bir sekilde bitirip daha kucuk haplara geçeceğim.

Bu arada bende aynı şekilde ağrıdan oturup kalkamadim tuvalete gitmek bile ölümdü progestani hastanede 2*2 fitil olarak verdiler bahçelievler devlete gidip bakırköy dr Sadi konuk kadın doğum acilini sor -2. Katta doğumhane bölümünden aliyorlar

Kızlar ben dün geceyi ve bugün komple gunu acilde geçirdim eşim grip olmuş dikkat ettik ama bana da bulasmis hastanelerde yer yok hamile olduğumdan kadın doğum muayene edip öncelik verdiler parol ve bulantilar için serumlar verdiler. Hala tüm kemiklerim dökülüyor dikkat edin kendinize. Babam farklı bir şehirde yaşıyor onda da aynı semptomlar varmış bebek için çok endiselendim ama şükürler olsun bebiş iyi ama ben hiç iyi değilim. oksurmekten ciğerim soldu kusmaktan falan. Yeni yıla acilde girdik valla

Canım çok geçmiş olsun. Nasıl bir salginsa bu ben iki defa onur gün süreyle olup atlattım. Çok çok zordu c vitamini aldım sadece. Bebisin iyi olsun sen de iyi ol canım. Çok dikkat etmek lazım geçmiyor da meret

Canım sana da çok geçmiş olsun.Valla neyi sorsam onu içme dedi hemşireler resmen kendi kendine geçmesini bekleyeceğiz. yarın da gidip rapor alacağım valla ayakta duramıyorum değil çalışmak. Eşim de iyi değil de bana göre daha iyi yine o ilaç falan icebiliyor. Şimdi elma ayva kaynatti onları içeceğim belki iyi gelir öksürüğe falan

Tereyağlı pekmez çok iyi geliyormuş öksürüğe dene istersen ikisi de doğal zararsız. C vitamini almadan olmadı valla aldım ne yapayım. Çocuk daha çok zarar görecek hastalıktan
Rapor alman çok iyi olacak haftayı kapatabilirsin kapat canım en iyisi dinlenmek

Aynı sorun bende de var canım elenatal 2 hayvan kadar zaten hap yutamiyorum. Doktora söyledim iki farkli vitamin verdi. Elenatalleri bir sekilde bitirip daha kucuk haplara geçeceğim.
Çok zor cidden ya bu durum.. ben kırıp içmek istiyorum inşallah bi sorun yaşamam. Elenatali bıraktım aldığım gibi duruyor paket…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…