2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Valla öyle yapacağım artık eşim de kötu işin kötü tarafı. Teryagi pekmez deneyebilirim valla sağol. Ayva ile elma kaynatti kocam içine çubuk tarcin atmis tadı da fena olmamış ondan içtim şimdi bir an önce duzeliriz inşallah ya bugün sabah 5 ten öğlen 12 ye kadar 5 kere kustum öyle ki sırtım, karnım her yerim kasmaktan ağrıyor ne meret bir şeymiş

Canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm. Şimdi daha iyi misin durdu mu kanaman?
Şimdi bir daha gittim şükür iyi bir doktora denk geldim progestan başla dedi dün içmeye başladım dedim 1 kutu bitir dedi magnezyum verdi bebekte iyi suyunda iyi kanamada kesilmiş korkma dedi şükür şuan iyiyim eşim ilaç alma gitti içicem hemen cevap veren herkese çok teşekkür ederim tansiyonumda varmış 14.9 çıktı halsizim uyicam şimdi ilaçları içip

Canım bir özel hastaneye gitme imkanın var mı yatırıp orda tedavi ederlerdi korma stres yapma ama medipol pendikte hep nobetci kadın doğum var. Yakın mısın acaba
Yok Pendik uzak bana ben fatih tarafında oturuyorum ama buldum doktora ilaç yazdı içicem şimdi teşekkür ederim canım benim

Canım çok geçmiş olsun. Ayvayı tek de yiyebilirsin öksürüğe iyi gelir. Bir de suyu sıcağa yakın içmeye çalış

Ohh iyi hamd olsun ilaçlarını iç ve en önemlisi stres yapmamaya çalış zor ama bebek için mecbur

Nifty test yaptırmistim 12.haftada, test sonucu iyi çıktı herhangi bir genetik risk yok. Cinsiyet de erkekmiş ben hep kız diye şartlanmistim ilk gebeliğim süslerim püslerim rengarenk çiçekli giydiririm diye heves ediyordum şok oldum minik bir travma yaşıyorum şu an

Ben de iki hafta önce hafif ateş, burun akıntısı oldu , parol verdi doktor neyseki çabuk toparladim bebek de iyi. Ben artık maske takıyorum , bu salgın çok kötü bağışıklık da iyice düşüyor gebelikte çok kolay hasta olabiliyoruz. Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım sen nasılsın nasıl oldun

Bol meyve ballı ıhlamur bal limon karabiber 3lüsüyle atlattım 6 gün süründüm resmen çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım benim evet Oğlumdada erken hissettim şimdi bundada hissediyorum sert vuruyor hatta eşim elini koydu geçen gün karnıma nasıl hareketli dedi bana bariz belli hele dün var ya bir vurdu stresten her halde kahkaha attım ben burdayım diyor şükürler olsun sendende güzel haberler alalım inşAllah yaz özellikle benide etiketle

Bol bol portakal sık canım kendine ılık su iç ıhlamur doktorlar öneriyor içmeyi günde 1 bardak en son gribimi böyle atlattım ben çok geçmiş olsun

Erkekler içinde çok güzel pastel kıyafetler var artık kendini böyle teselli edebilirsin hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin minik adamın

Muayene oldun mu canım bebek nasıl ?
Evet oldum bebek iyi kese iyi suyu yerinde dedi kanama yok yaran yok kanama alanı yok dedi ama progestan kullanıyor musun dedi dün başladım dedim sancım var hocam dedim parol atabilir miyim dedim magnezyum yazalım onu iç dedi şükür şimdi yatıcam aldı eşim çok şükür doktor buldum çok iyi bir doktordu

Arkadaşım çok geçmiş olsun ben de 8 haftalık falandım ateşli ağır bir hastalık geçirdim. öksürüğü tereyağlı limonlu pekmez bol sıvı ıhlamur, ılık suyla bal limon bu şekilde iyileşmeye çalıştım ve bol dinlenme. çok zor ama 15 gün çektim kurtuldum geçiyor canım

Kızlar size bişey danışçam doktora da danışıcam ama kontrole 1 hafta var. Ayakta uzun sure durunca yada uzun sure aynı poziayonda oturunca kasığım taş gibi oluyor sanki bana batıyor. bu nedir neden olur ayakta uzun sure kalımca ağrım da oluyor yani bi rahatsızlık hissi. bu sadece bendemi oluyor

Ayyy nasıl rahatladım sevindim çok şükür canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…