- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.941
Valla öyle yapacağım artık eşim de kötu işin kötü tarafı. Teryagi pekmez deneyebilirim valla sağol. Ayva ile elma kaynatti kocam içine çubuk tarcin atmis tadı da fena olmamış ondan içtim şimdi bir an önce duzeliriz inşallah yaTereyağlı pekmez çok iyi geliyormuş öksürüğe dene istersen ikisi de doğal zararsız. C vitamini almadan olmadı valla aldım ne yapayım. Çocuk daha çok zarar görecek hastalıktan
Rapor alman çok iyi olacak haftayı kapatabilirsin kapat canım en iyisi dinlenmek
Ayy evet medipolde oluyor hep. Ben acile de oraya gittim. Kendi kadın doğumcum da ordaCanım bir özel hastaneye gitme imkanın var mı yatırıp orda tedavi ederlerdi korma stres yapma ama medipol pendikte hep nobetci kadın doğum var. Yakın mısın acaba
Şimdi bir daha gittim şükür iyi bir doktora denk geldim progestan başla dedi dün içmeye başladım dedim 1 kutu bitir dedi magnezyum verdi bebekte iyi suyunda iyi kanamada kesilmiş korkma dedi şükür şuan iyiyim eşim ilaç alma gitti içicem hemen cevap veren herkese çok teşekkür ederim tansiyonumda varmış 14.9 çıktı halsizim uyicam şimdi ilaçları içipCanım çok geçmiş olsun ya üzüldüm. Şimdi daha iyi misin durdu mu kanaman?
Yok Pendik uzak bana ben fatih tarafında oturuyorum ama buldum doktora ilaç yazdı içicem şimdi teşekkür ederim canım benimCanım bir özel hastaneye gitme imkanın var mı yatırıp orda tedavi ederlerdi korma stres yapma ama medipol pendikte hep nobetci kadın doğum var. Yakın mısın acaba
Canım çok geçmiş olsun. Ayvayı tek de yiyebilirsin öksürüğe iyi gelir. Bir de suyu sıcağa yakın içmeye çalışValla öyle yapacağım artık eşim de kötu işin kötü tarafı. Teryagi pekmez deneyebilirim valla sağol. Ayva ile elma kaynatti kocam içine çubuk tarcin atmis tadı da fena olmamış ondan içtim şimdi bir an önce duzeliriz inşallah yabugün sabah 5 ten öğlen 12 ye kadar 5 kere kustum öyle ki sırtım, karnım her yerim kasmaktan ağrıyor ne meret bir şeymiş
Ohh iyi hamd olsunŞimdi bir daha gittim şükür iyi bir doktora denk geldim progestan başla dedi dün içmeye başladım dedim 1 kutu bitir dedi magnezyum verdi bebekte iyi suyunda iyi kanamada kesilmiş korkma dedi şükür şuan iyiyim eşim ilaç alma gitti içicem hemen cevap veren herkese çok teşekkür ederim tansiyonumda varmış 14.9 çıktı halsizim uyicam şimdi ilaçları içip
Şükür canım benim çok sağolOhh iyi hamd olsunilaçlarını iç ve en önemlisi stres yapmamaya çalış zor ama bebek için mecbur
Ben de iki hafta önce hafif ateş, burun akıntısı oldu , parol verdi doktor neyseki çabuk toparladim bebek de iyi. Ben artık maske takıyorum , bu salgın çok kötü bağışıklık da iyice düşüyor gebelikte çok kolay hasta olabiliyoruz. Çok geçmiş olsunKızlar ben dün geceyi ve bugün komple gunu acilde geçirdim eşim grip olmuş dikkat ettik ama bana da bulasmis hastanelerde yer yok hamile olduğumdan kadın doğum muayene edip öncelik verdiler parol ve bulantilar için serumlar verdiler. Hala tüm kemiklerim dökülüyor dikkat edin kendinize. Babam farklı bir şehirde yaşıyor onda da aynı semptomlar varmışbebek için çok endiselendim ama şükürler olsun bebiş iyi ama ben hiç iyi değilim. oksurmekten ciğerim soldu kusmaktan falan. Yeni yıla acilde girdik valla
Geçmiş olsun canım sen nasılsın nasıl oldunValla öyle yapacağım artık eşim de kötu işin kötü tarafı. Teryagi pekmez deneyebilirim valla sağol. Ayva ile elma kaynatti kocam içine çubuk tarcin atmis tadı da fena olmamış ondan içtim şimdi bir an önce duzeliriz inşallah yabugün sabah 5 ten öğlen 12 ye kadar 5 kere kustum öyle ki sırtım, karnım her yerim kasmaktan ağrıyor ne meret bir şeymiş
Bol meyve ballı ıhlamur bal limon karabiber 3lüsüyle atlattım 6 gün süründüm resmen çok geçmiş olsunKızlar ben dün geceyi ve bugün komple gunu acilde geçirdim eşim grip olmuş dikkat ettik ama bana da bulasmis hastanelerde yer yok hamile olduğumdan kadın doğum muayene edip öncelik verdiler parol ve bulantilar için serumlar verdiler. Hala tüm kemiklerim dökülüyor dikkat edin kendinize. Babam farklı bir şehirde yaşıyor onda da aynı semptomlar varmışbebek için çok endiselendim ama şükürler olsun bebiş iyi ama ben hiç iyi değilim. oksurmekten ciğerim soldu kusmaktan falan. Yeni yıla acilde girdik valla
Muayene oldun mu canım bebek nasıl ?Yok Pendik uzak bana ben fatih tarafında oturuyorum ama buldum doktora ilaç yazdı içicem şimdi teşekkür ederim canım benim
Çok geçmiş olsun canım benim evet Oğlumdada erken hissettim şimdi bundada hissediyorum sert vuruyor hatta eşim elini koydu geçen gün karnıma nasıl hareketli dedi bana bariz belli hele dün var ya bir vurdu stresten her halde kahkaha attım ben burdayım diyor şükürler olsunAllah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallahbende yarın 14 haftalık olacağım şuan gerçekten hareketleri hissedebiliyor musunuz benimde düşük riskim var kanamadan dolayı hastanede yattım şuan iyiye gidiyor keşke bende hissedebilsem için rahatlasa
Bol bol portakal sık canım kendine ılık su iç ıhlamur doktorlar öneriyor içmeyi günde 1 bardak en son gribimi böyle atlattım ben çok geçmiş olsunKızlar ben dün geceyi ve bugün komple gunu acilde geçirdim eşim grip olmuş dikkat ettik ama bana da bulasmis hastanelerde yer yok hamile olduğumdan kadın doğum muayene edip öncelik verdiler parol ve bulantilar için serumlar verdiler. Hala tüm kemiklerim dökülüyor dikkat edin kendinize. Babam farklı bir şehirde yaşıyor onda da aynı semptomlar varmışbebek için çok endiselendim ama şükürler olsun bebiş iyi ama ben hiç iyi değilim. oksurmekten ciğerim soldu kusmaktan falan. Yeni yıla acilde girdik valla
Erkekler içinde çok güzel pastel kıyafetler var artık kendini böyle teselli edebilirsinNifty test yaptırmistim 12.haftada, test sonucu iyi çıktı herhangi bir genetik risk yok. Cinsiyet de erkekmiş ben hep kız diye şartlanmistim ilk gebeliğim süslerim püslerim rengarenk çiçekli giydiririm diye heves ediyordum şok oldum minik bir travma yaşıyorum şu an
Evet oldum bebek iyi kese iyi suyu yerinde dedi kanama yok yaran yok kanama alanı yok dedi ama progestan kullanıyor musun dedi dün başladım dedim sancım var hocam dedim parol atabilir miyim dedim magnezyum yazalım onu iç dedi şükür şimdi yatıcam aldı eşim çok şükür doktor buldum çok iyi bir doktorduMuayene oldun mu canım bebek nasıl ?
Arkadaşım çok geçmiş olsun ben de 8 haftalık falandım ateşli ağır bir hastalık geçirdim. öksürüğü tereyağlı limonlu pekmez bol sıvı ıhlamur, ılık suyla bal limon bu şekilde iyileşmeye çalıştım ve bol dinlenme. çok zor ama 15 gün çektim kurtuldum geçiyor canımValla öyle yapacağım artık eşim de kötu işin kötü tarafı. Teryagi pekmez deneyebilirim valla sağol. Ayva ile elma kaynatti kocam içine çubuk tarcin atmis tadı da fena olmamış ondan içtim şimdi bir an önce duzeliriz inşallah yabugün sabah 5 ten öğlen 12 ye kadar 5 kere kustum öyle ki sırtım, karnım her yerim kasmaktan ağrıyor ne meret bir şeymiş
Ayy çok sevindim bulduğunaYok Pendik uzak bana ben fatih tarafında oturuyorum ama buldum doktora ilaç yazdı içicem şimdi teşekkür ederim canım benim
Ayyy nasıl rahatladım sevindim çok şükür canım yaŞimdi bir daha gittim şükür iyi bir doktora denk geldim progestan başla dedi dün içmeye başladım dedim 1 kutu bitir dedi magnezyum verdi bebekte iyi suyunda iyi kanamada kesilmiş korkma dedi şükür şuan iyiyim eşim ilaç alma gitti içicem hemen cevap veren herkese çok teşekkür ederim tansiyonumda varmış 14.9 çıktı halsizim uyicam şimdi ilaçları içip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?