- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.961
Ayyy kusma çok fena kasıyor doğurdum sanıyorum kusunca. Bol bol ılık su için ise yaramistir umarım benim de canım çekti yapicam kendime pekmezdenValla öyle yapacağım artık eşim de kötu işin kötü tarafı. Teryagi pekmez deneyebilirim valla sağol. Ayva ile elma kaynatti kocam içine çubuk tarcin atmis tadı da fena olmamış ondan içtim şimdi bir an önce duzeliriz inşallah yabugün sabah 5 ten öğlen 12 ye kadar 5 kere kustum öyle ki sırtım, karnım her yerim kasmaktan ağrıyor ne meret bir şeymiş
Hadi gözün aydın geçmiş olsun bir daha bu sıkıntıları çekmesini n inşallahEvet oldum bebek iyi kese iyi suyu yerinde dedi kanama yok yaran yok kanama alanı yok dedi ama progestan kullanıyor musun dedi dün başladım dedim sancım var hocam dedim parol atabilir miyim dedim magnezyum yazalım onu iç dedi şükür şimdi yatıcam aldı eşim çok şükür doktor buldum çok iyi bir doktordu
Ben cumartesi sordum bunu doktora. Rahim büyüdüğü için bu tür kasılmalar ağrılar normal dedi. İki saatten fazla ayakta kalma iki saatten fazla oturma dedi. Dinlendiğin zamanlar oturmak yerine uzan ve bol su iç dedi. Eğer geçmezse magnezyum veririz dediKızlar size bişey danışçam doktora da danışıcam ama kontrole 1 hafta var. Ayakta uzun sure durunca yada uzun sure aynı poziayonda oturunca kasığım taş gibi oluyor sanki bana batıyor. bu nedir neden olur ayakta uzun sure kalımca ağrım da oluyor yani bi rahatsızlık hissi. bu sadece bendemi oluyor
Sizde de oluyor mu acaip rahatsız edici bir his ya yumruk kadar bir taş oturuyor karnımaBen cumartesi sordum bunu doktora. Rahim büyüdüğü için bu tür kasılmalar ağrılar normal dedi. İki saatten fazla ayakta kalma iki saatten fazla oturma dedi. Dinlendiğin zamanlar oturmak yerine uzan ve bol su iç dedi. Eğer geçmezse magnezyum veririz dedi
Glisinat ve sitrat formu olanları tercih etmelisin canım.Gebelikte özellikle baş ağrısı için kullanabileceğim bir magnezyum öneren olur mu zaten migrenim var halihazırda bir magnezyum kullanıyordum gebelik öncesi ama onu kullanabilir miyim bilmiyorum , benim gibi baş ağrısı migren tarzı ağrı yaşayıp magnezyum kullanan var mı?
Çok sevindim canım daha da iyi olun inşallahEvet oldum bebek iyi kese iyi suyu yerinde dedi kanama yok yaran yok kanama alanı yok dedi ama progestan kullanıyor musun dedi dün başladım dedim sancım var hocam dedim parol atabilir miyim dedim magnezyum yazalım onu iç dedi şükür şimdi yatıcam aldı eşim çok şükür doktor buldum çok iyi bir doktordu
ben de günde 1-2 adet maden suyu içiyorum her gün. nar da zaten aşeriyorum yiyorum. avokado ve peynir yumurta ceviz çok onemliymişBen madensuyunu hayatıma entegre ettim kızlar tamamen günde 400 ml kadar içiyorum. Litrelik alıyorum canım asitli bişey istediğinde içine donmuş yaban mersini ahududu falanda atıyorum bence kemik ve baş ağrısına etkili. Birde 3 aydan sonra nar tüketmek erken doğum riskini azaltıp plesantayı besliyormuş günde bi kaç kaşık nar yemeye başlicam kabızlık sorunu olanlar dikkatli tüketsin
Gece uykumdan uyandıran bacak kramplarım oldu ama çok şükür çok zorlamadı ilk gebeliğimde bende hiç magnezyum takviyesi almadım. Düzenli maden suyu badem kabak çekirdeği falan tükettim bendede işe yaradı kesinlikle. Ama her gebelik farklı bir süreç bakalım başımıza bunda neler gelecekMagnezyumu en çok olan beypazarı maden suyu bütün vitamin ve mineral açısından en yüksek degerlere sahip olan ve içeriği en saf olan maden suyu bu söylediğim birde muz günde 1 muz 1-2 maden suyunu alışkanlık haline getirin diğer gebeliğim de 4-5 aylık olduktan sonra sürekli bacağıma kasıklarıma kramp giriyor geceleri ta uykumdan uyandırıyordu ağlıyordum ağrıdan doktorun verdiği magnezyumda suda eriyenlerdendi çok acı kötü geliyordu tadı kendi kendime araştıra araştıra buldum bu yöntemi ve muzla maden suyunu düzenli kullandığım sürece hic skıntı yaşamadım bida çok şükür şimdi ki Gebeligimde erkenden başladım ki o kramplari yaşamayayım diye insani hüngür hüngür ağlatıyor o kramplar yoksa.
Avakadoyu bu sefer içim almıyor ama diğerlerini çok çok severim. Akşamları bile yumurta haşlayıp yiyorum peynir gözbebeğim sadece çiğ sütten yapılan pastörize olmayan peynirleri yiyemediğim için bir tık üzgünümben de günde 1-2 adet maden suyu içiyorum her gün. nar da zaten aşeriyorum yiyorum. avokado ve peynir yumurta ceviz çok onemliymiş
Teşekkür ederim ya hepiniz yazdınız dualarınızı iyi niyetinizi bilmek bile rahatlatıyor insanı iyi ki gitmişim doktora tanıdığım doktora denk geldim çok iyi konuştu her sorumu cevapladı bebekle ilgili diğer kadının dediği hiç birşey çıkmadı bugün her şey iyi dedi nasıl mutlu oldum anlatamamAyyy nasıl rahatladım sevindim çok şükür canım ya
Amin Allah razı olsun inşallah son olur bir daha yaşamam inşallah güzel biter bu serüvenÇok sevindim canım daha da iyi olun inşallah
Bende maden suyu 3. Ay dolar dolmaz başladım narı bilmiyordum çok iyi oldu bol bol yerim valla yarasın tosbiklereBen madensuyunu hayatıma entegre ettim kızlar tamamen günde 400 ml kadar içiyorum. Litrelik alıyorum canım asitli bişey istediğinde içine donmuş yaban mersini ahududu falanda atıyorum bence kemik ve baş ağrısına etkili. Birde 3 aydan sonra nar tüketmek erken doğum riskini azaltıp plesantayı besliyormuş günde bi kaç kaşık nar yemeye başlicam kabızlık sorunu olanlar dikkatli tüketsin
İnşallah canım inşallah kalpten inanıyorum hepimiz sağlıkla kavuşucaz Allah’ın izniyleAmin Allah razı olsun inşallah son olur bir daha yaşamam inşallah güzel biter bu serüven
YarasınnnnnBende maden suyu 3. Ay dolar dolmaz başladım narı bilmiyordum çok iyi oldu bol bol yerim valla yarasın tosbiklere
Ben hiç iyi değilim ya bel sırt eklem ağrısı da başladı öksürük hak getire boğazım tahriş olmuş öksürmekten valla viks aldık suya koyduk onu soluyorum belki faydasi olur diye. Beynim burnumdan akacak gibi öyle baş agrim varGeçmiş olsun canım sen nasılsın nasıl oldun
Yani yapar mısın bilmiyorum ama burnum bu kadar çok aktığında burnuma serum sıkıyorum bir burnumdan diğerinden ne varsa akıyor gidiyor rahat edersin youtubeden atarım video denemek istersen ıhlamur var mı iç rahat eder vücudun boğazın çok çok geçmiş olsun bir daha mı gitsen doktora balımBen hiç iyi değilim ya bel sırt eklem ağrısı da başladı öksürük hak getire boğazım tahriş olmuş öksürmekten valla viks aldık suya koyduk onu soluyorum belki faydasi olur diye. Beynim burnumdan akacak gibi öyle baş agrim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?