2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Sizde de oluyor mu acaip rahatsız edici bir his ya yumruk kadar bir taş oturuyor karnıma
Benim bu ara midem şişkin o rahatsız ediyor. Bulantı yok ama kussam rahatlıcam gibi. Kasık ağrıları da ara ara geliyor ama onları çok kafaya takmıyorum çünkü gerçekten normal. 14+3teyim rahim artık büyüyor bu ağrılar olacak elbet. Tuzu biberi diyelim

Yaa ben maden suyunu hiiç içemiyorum en hafif denen beypazarını bile. Nara bayılıyorum en sevdiğim meyve olur kendisi. Ama öyle birkaç kaşıkla bırakamıyorum bir oturuşta bir nar yiyorum

Ben avokadaoyu muz ile blendırdan geçirip kakao ekledim puding gibi oldu o şekilde yiyebildim. Üzerine de hindistan cevizi

Merhaba arkadaşlar bilginize ve yorumunuza ihtiyacım var doktorum aşılamayla bile olmaz TÜP BEBEK DEDİ
Üç kere letu kullandim bir tanesinde çatlatma iğnesi yaptık olumsuzdu
Bu ay da ilaç kullanıp denemek istedim
Bu ay femara kullandım adetin beşinci günü sabah akşam 5 gun sağda ve solda 18 ile 19 birer tane yumurta oluştu adetin 13 günü 27aralikta çatlatma iğnesi eşim yapti akşam 22.00da ovulasyon testi ile takip ediyorum vücut attimindiye ilacı yada yumurtam çatladı mi diye doktorum bende adetin üçüncü günü Lh testi istedi6.07 çıktı çatlatma iğnesi günü tekrar verdim kan dokuz gün sonra oluyor18.47cikti yumurtam catlamistir bu değerle dedi
Size değerlerini ve testlerini attım Rabbim ol derse olur buna çok inanıyorum
Ama şuan değerlerim ve durumum çok mu kötü bilmiyorum

AMH = 0.183 = 16.03.2023
= 0.310 = 21.12.2023
E2 = 180 = 18.12.2023
= 292 = 27.12.2023
LH = 6.07 = 18.12.2023
= 18.47 = 27.12.2023
PROGESTERON = 3.9 = 27.12.2023

Eklentiler

• IMG_20240101_234648.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 35
2 li tarama yaptırdım ama fetal DNA da yaptırdım. Öyle öğrendim. Ankarada olduğum için muayene olamadım bu hafta gitcem bakalım orda da görünecek mi

Bende erkek diye çok emindim kız olduğunu öğrenince hala alışamadım

Yaa ben maden suyunu hiiç içemiyorum en hafif denen beypazarını bile. Nara bayılıyorum en sevdiğim meyve olur kendisi. Ama öyle birkaç kaşıkla bırakamıyorum bir oturuşta bir nar yiyorum
Bende çok seviyorum nar yemeyi bu dönemde herşeyin fazlası zarar olduğu için kendimi çekiyorum birazcık. Kızıma hamileyken doktor artık meyve yeme demişti mesela suyum ve kilom yüzünden

Eşimle kendime almıştım canım o burna sıkılan şeylerden eşim çok rahat yapıyor ama sanırım benim burnumda sorun var bana denedik olmadı baş agrisi ben öldürecek tüm gece sabaha kadar uyuyamadım valla

Kızlaaarrr dün yılbaşında partimizi yaptık kızımız oluyor belirtiler hep erkek gibiydi çok emindim aşırı şok oldum video çok komik oldu
Canım gözünüz aydın, hayırlı olsun kızçen benim de rüyamda hep oğlum oluyor daha bu gece eski doktoruma gitmişim ruyamda bir değil iki bebek var ve ikiz erkek diyor bakalım ne olacak pazartesi günü kontrolde belki öğrenebiliriz 12+1 olacağız doktorum doçent perinatolog olduğu için ve ultrasonu baya iyi olduğu için umutluyum gibi

Kızlaaarrr dün yılbaşında partimizi yaptık kızımız oluyor belirtiler hep erkek gibiydi çok emindim aşırı şok oldum video çok komik oldu
Hayırlı olsun canım prensesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende o kadar çok erkek rüyadı görüyorum ki 2 kızdan sonra istediğin için sanırım sağlıklı olsunda diyorum Allah nasip etmiş ama gönlümdekide işte öyle.

Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlanirsin

Tam ahh hemen nar alayım diyordum ki yorumun sonunda beni kahrettin

Benimde migrenim var vebugun 4 gündür başım ağrıyor bir çözüm bulursanız aydınlatın lütfen

Bu hafta doktor randevusu olan varmı kızlar cuma günü hayırlısıyla bebişi görmeye gidiyoruz 12+4 oluyoruz cinsiyetide öğrenirim diye tahmin ediyorum oğlumuda aynı zamanda öğrenmiştik 7. Haftadan beri hiç kontrol yoktu meraklardayım

12+3 olacağım cuma günü bizimde ikili taramamiz var. Bakalım cinsiyet soyleyebilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…