- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.981
Benim bu ara midem şişkin o rahatsız ediyor. Bulantı yok ama kussam rahatlıcam gibi. Kasık ağrıları da ara ara geliyor ama onları çok kafaya takmıyorum çünkü gerçekten normal. 14+3teyim rahim artık büyüyor bu ağrılar olacak elbet. Tuzu biberi diyelimSizde de oluyor mu acaip rahatsız edici bir his ya yumruk kadar bir taş oturuyor karnıma
Yaa ben maden suyunu hiiç içemiyorum en hafif denen beypazarını bile. Nara bayılıyorum en sevdiğim meyve olur kendisi. Ama öyle birkaç kaşıkla bırakamıyorumBen madensuyunu hayatıma entegre ettim kızlar tamamen günde 400 ml kadar içiyorum. Litrelik alıyorum canım asitli bişey istediğinde içine donmuş yaban mersini ahududu falanda atıyorum bence kemik ve baş ağrısına etkili. Birde 3 aydan sonra nar tüketmek erken doğum riskini azaltıp plesantayı besliyormuş günde bi kaç kaşık nar yemeye başlicam kabızlık sorunu olanlar dikkatli tüketsin
Ben avokadaoyu muz ile blendırdan geçirip kakao ekledim puding gibi oldu o şekilde yiyebildim. Üzerine de hindistan ceviziAvakadoyu bu sefer içim almıyor ama diğerlerini çok çok severim. Akşamları bile yumurta haşlayıp yiyorum peynir gözbebeğim sadece çiğ sütten yapılan pastörize olmayan peynirleri yiyemediğim için bir tık üzgünüm
Göğüs uçlarım karardı bel ağrısı rahimde baskı falan bikaç şey vardıYaa sağlıkla gelsin inşallah prensesbelirtilerin neydi merak ettim
2 li tarama yaptırdım ama fetal DNA da yaptırdım. Öyle öğrendim. Ankarada olduğum için muayene olamadım bu hafta gitcem bakalım orda da görünecek miHayırlı olsun canım ne güzel çok sevindimsen ikili tarama yaptırmış mıydın yaptırmadan mı öğrendin? Tahmini doğum tarihimiz arasında 1 hafta var da benim de cumartesi randevum var acaba öğrenebilir miyim diye mukayese yapıyorum
Bende erkek diye çok emindim kız olduğunu öğrenince hala alışamadımNifty test yaptırmistim 12.haftada, test sonucu iyi çıktı herhangi bir genetik risk yok. Cinsiyet de erkekmiş ben hep kız diye şartlanmistim ilk gebeliğim süslerim püslerim rengarenk çiçekli giydiririm diye heves ediyordum şok oldum minik bir travma yaşıyorum şu an
Bende çok seviyorum nar yemeyiYaa ben maden suyunu hiiç içemiyorum en hafif denen beypazarını bile. Nara bayılıyorum en sevdiğim meyve olur kendisi. Ama öyle birkaç kaşıkla bırakamıyorumbir oturuşta bir nar yiyorum
Oh yarasın. Normalde severim bu arada peynirle kızarmış ekmekle falan. Dediğini arada bir yaparım ama sürekli yapmaya üşenirim gibiBen avokadaoyu muz ile blendırdan geçirip kakao ekledim puding gibi oldu o şekilde yiyebildim. Üzerine de hindistan cevizi
Eşimle kendime almıştım canım o burna sıkılan şeylerden eşim çok rahat yapıyor ama sanırım benim burnumda sorun var bana denedik olmadıYani yapar mısın bilmiyorum ama burnum bu kadar çok aktığında burnuma serum sıkıyorum bir burnumdan diğerinden ne varsa akıyor gidiyor rahat edersin youtubeden atarım video denemek istersen ıhlamur var mı iç rahat eder vücudun boğazın çok çok geçmiş olsun bir daha mı gitsen doktora balım
Canım gözünüz aydın, hayırlı olsun kızçenKızlaaarrr dün yılbaşında partimizi yaptık kızımız oluyorbelirtiler hep erkek gibiydi çok emindim aşırı şok oldum video çok komik oldu
Hayırlı olsun canım prensesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlaaarrr dün yılbaşında partimizi yaptık kızımız oluyorbelirtiler hep erkek gibiydi çok emindim aşırı şok oldum video çok komik oldu
Bende o kadar çok erkek rüyadı görüyorum ki 2 kızdan sonra istediğin için sanırım sağlıklı olsunda diyorum Allah nasip etmiş ama gönlümdekide işte öyle.Canım gözünüz aydın, hayırlı olsun kızçenbenim de rüyamda hep oğlum oluyor daha bu gece eski doktoruma gitmişim ruyamda bir değil iki bebek var ve ikiz erkek diyor bakalım ne olacak pazartesi günü kontrolde belki öğrenebiliriz 12+1 olacağız doktorum doçent perinatolog olduğu için ve ultrasonu baya iyi olduğu için umutluyum gibi
Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlanirsinValla öyle yapacağım artık eşim de kötu işin kötü tarafı. Teryagi pekmez deneyebilirim valla sağol. Ayva ile elma kaynatti kocam içine çubuk tarcin atmis tadı da fena olmamış ondan içtim şimdi bir an önce duzeliriz inşallah yabugün sabah 5 ten öğlen 12 ye kadar 5 kere kustum öyle ki sırtım, karnım her yerim kasmaktan ağrıyor ne meret bir şeymiş
Tam ahh hemen nar alayım diyordum ki yorumun sonunda beni kahrettinBen madensuyunu hayatıma entegre ettim kızlar tamamen günde 400 ml kadar içiyorum. Litrelik alıyorum canım asitli bişey istediğinde içine donmuş yaban mersini ahududu falanda atıyorum bence kemik ve baş ağrısına etkili. Birde 3 aydan sonra nar tüketmek erken doğum riskini azaltıp plesantayı besliyormuş günde bi kaç kaşık nar yemeye başlicam kabızlık sorunu olanlar dikkatli tüketsin
Yaa çok geçmiş olsun umarım çabucak iyi olursunEşimle kendime almıştım canım o burna sıkılan şeylerden eşim çok rahat yapıyor ama sanırım benim burnumda sorun var bana denedik olmadıbaş agrisi ben öldürecek tüm gece sabaha kadar uyuyamadım valla
Dene canım belki etkilemez çok rahatsız ederse bırakırsınTam ahh hemen nar alayım diyordum ki yorumun sonunda beni kahrettin
Benimde migrenim var vebugun 4 gündür başım ağrıyorGebelikte özellikle baş ağrısı için kullanabileceğim bir magnezyum öneren olur mu zaten migrenim var halihazırda bir magnezyum kullanıyordum gebelik öncesi ama onu kullanabilir miyim bilmiyorum , benim gibi baş ağrısı migren tarzı ağrı yaşayıp magnezyum kullanan var mı?
12+3 olacağım cuma günü bizimde ikili taramamiz var. Bakalım cinsiyet soyleyebilecek miBu hafta doktor randevusu olan varmı kızlar cuma günü hayırlısıyla bebişi görmeye gidiyoruz 12+4 oluyoruz cinsiyetide öğrenirim diye tahmin ediyorum oğlumuda aynı zamanda öğrenmiştik7. Haftadan beri hiç kontrol yoktu meraklardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?