- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 23
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.001
Benim oldu bir hafta önce çok şükür şuan iyim yanliz çok şiddetlydi parolda ise yaramıyor du burda galiba bir arkadaş elini buz torbasna koy beklet ağrıda gidiyor işe de yaradibugun 14 haftalık olduk 4 gündür geçmeyen baş ağrımm var çıldrmak üzereyim parol içtim fayda etmiyor aynı durumda olanlar varmı? interntte 14-16 da agrır yzıyor
benim de cuma günü randevum var, 13. hafta olacak cuma günü. bir umut öğrenirim diyorum ben de cinsiyeti.Bu hafta doktor randevusu olan varmı kızlar cuma günü hayırlısıyla bebişi görmeye gidiyoruz 12+4 oluyoruz cinsiyetide öğrenirim diye tahmin ediyorum oğlumuda aynı zamanda öğrenmiştik7. Haftadan beri hiç kontrol yoktu meraklardayım
bende de yaklaşık 7-8 gündür sürekli bir baş ağrısı var, doktorla görüşmediğim için hiçbir şekilde ilaç almıyorum, parol bile kullanmadımbugun 14 haftalık olduk 4 gündür geçmeyen baş ağrımm var çıldrmak üzereyim parol içtim fayda etmiyor aynı durumda olanlar varmı? interntte 14-16 da agrır yzıyor
Benim de cumartesi randevum var 1 ay sonra gitmiş olacağım. Son verilere göre 11+6 oluyor bir ihtimal öğrenirim diyorum ama belli olmaz tabi :)Bu hafta doktor randevusu olan varmı kızlar cuma günü hayırlısıyla bebişi görmeye gidiyoruz 12+4 oluyoruz cinsiyetide öğrenirim diye tahmin ediyorum oğlumuda aynı zamanda öğrenmiştik7. Haftadan beri hiç kontrol yoktu meraklardayım
Erkekse çabuk belli ediyor, pozisyon uygunsa kızda belli olur benceBenim de cumartesi randevum var 1 ay sonra gitmiş olacağım. Son verilere göre 11+6 oluyor bir ihtimal öğrenirim diyorum ama belli olmaz tabi :)
Güzel haberlerle gelelim büyük ihtimalle öğrenirsin sende canımbenim de cuma günü randevum var, 13. hafta olacak cuma günü. bir umut öğrenirim diyorum ben de cinsiyeti.
Aynıymış bebişler ikili tarama yaptırmıcam bende ense kalınlığına falan bakılıyor zaten oğlumdada yaptırmamıştım ayrıntılı yaptırıcaz sadece. Söyler bence inşallah öğrenirizz12+3 olacağım cuma günü bizimde ikili taramamiz var. Bakalım cinsiyet soyleyebilecek mi
Detaylı ultrason damı devlet temi baktrcaksiniz orda herşey çıkıyormu gerçektenAynıymış bebişler ikili tarama yaptırmıcam bende ense kalınlığına falan bakılıyor zaten oğlumdada yaptırmamıştım ayrıntılı yaptırıcaz sadece. Söyler bence inşallah öğrenirizz
Evet ultrason ve kan alınıyor. Yani eger kendi doktorun ikili test yapiyorsa direk muayene esnasinda ölçümleri yapabilir sonra kan verirsin ama genelde perinatologlar yapiyor bu testi. Kendi doktorun yapmazsa tekrar ultrasona girmen gerekir. Ense kalinligi ölçülüyor. Burun kemigi mide cebi mesane vs olusmus mu diye bakılıyor detaylicaKızlar ikili tarama testinde hem kan alınıyor hem de ayrıca ultrason muayenesi mi oluyor bilgilendirir misiniz? .mesela bu cmt normal randevum var. ikili tarama zamanı da gelmiş oluyor. Muayeneden sonra ikili tarama yaptırsam tekrardan mı ultrason ile bakacak doktor
Rüzgarlı olan günler ben pertim. Eczanede satılan mentollü roll-on var onlar biraz rahatlatıyor. Kocam sağolsun masajsız bırakmaz o da çok rahatlatıyor ve buzlu suya elleri sokmak. Henüz 1 tane parol içtim sadece ilaçsız baş etmeye çalışıyorumbugun 14 haftalık olduk 4 gündür geçmeyen baş ağrımm var çıldrmak üzereyim parol içtim fayda etmiyor aynı durumda olanlar varmı? interntte 14-16 da agrır yzıyor
Bazı doktorlar ultrasonu kendi yapmayı tercih ediyo kızımda kendi doktorumuz bakmıştı burun kemiği ve ense kalınlığına. Bunda perinatoloji detaylı baktı sonrasında gidip kan verdim ve kendi doktoruma değerlendirmesi için gittim. Doktorun yönlendirecektir.Kızlar ikili tarama testinde hem kan alınıyor hem de ayrıca ultrason muayenesi mi oluyor bilgilendirir misiniz? .mesela bu cmt normal randevum var. ikili tarama zamanı da gelmiş oluyor. Muayeneden sonra ikili tarama yaptırsam tekrardan mı ultrason ile bakacak doktor
Detaylı ultrason 19. Haftadan sonra yapılıyor şuan detaylı ultrason yapılamayacak kadar küçükler biliyorsun canım ama devlette de yapan doktorlar var sadece direkt randevu alamıyorsun kadın doğum yönlendiriyor diye biliyorum. Ama evet anomali varsa tespit edebiliyorlar parmaklarına varıncaya kadar tek tek sayıp ölçüp bütün Organ gelişimlerine bakıyolarDetaylı ultrason damı devlet temi baktrcaksiniz orda herşey çıkıyormu gerçekten
Kilonla alakası yok bebek yukarı çıktıkça biraz rahatlama olacak canım ama uzun saatler oturunca o rahatsızlık hissiyatı geçmiyor maalesef. Şanımla şerefimle bu hafta sonu alışverişe gidip lohusa donuna ve taytlara geçiş yapıcamkızlar masa başı çalışan var mı? oturma şeklimi ayarlıyamıyorum. giydiklerim zaten çok rahatsız ediyor alt karnım üste çıktı eni konu. çok rahatsızım az evvel iç çamaşırıma makasla kesik attım sinirden. aslında sıkmıyor ama oturunca sıkıyor gibi hissettiriyor. şimdiden böyleysem ilerde napıcam bilmiyorum çok ağırlığım var alt karnımda nasıl geçer bu? kilodan mı bebekten mi anlayamıyorum da.
aynı durumdayız biz de pazartesi gidiyoru nasipse 12+4 oluyoruz:)Bu hafta doktor randevusu olan varmı kızlar cuma günü hayırlısıyla bebişi görmeye gidiyoruz 12+4 oluyoruz cinsiyetide öğrenirim diye tahmin ediyorum oğlumuda aynı zamanda öğrenmiştik7. Haftadan beri hiç kontrol yoktu meraklardayım
bendeeee, evde eşimin donlarıyla dolaşıyorum hiçbir şey rahat ettirmiyor. bu hafta bende gidip rahat rahat şeyler alıcam valla sandığımdan biraz erken olacak bu alışveriş hemen bu kadar büyüeceğini tahmin etmiyordumKilonla alakası yok bebek yukarı çıktıkça biraz rahatlama olacak canım ama uzun saatler oturunca o rahatsızlık hissiyatı geçmiyor maalesef. Şanımla şerefimle bu hafta sonu alışverişe gidip lohusa donuna ve taytlara geçiş yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?