2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ay lohusa donları mükemmel bir icat valla slip giyilmiyor artık yüksek belli bi kaç yarım boxerım vardı onlarla çok rahat ediyorum. Kızımda da 15. Haftadan sonra giyememiştim. Buda hemen hemen aynı olacak. Yaşasın yüksek bel babaanne donları

yaşasıııınnnn bakıcam valla lohusa donu, babanne pijaması artık ney varsa rahat edebileceğim bir kaç tane de hamile taytı stoklıcam başka bir şey giyemicem çünkü bu gidişle

yaşasıııınnnn bakıcam valla lohusa donu, babanne pijaması artık ney varsa rahat edebileceğim bir kaç tane de hamile taytı stoklıcam başka bir şey giyemicem çünkü bu gidişle
10 adet don siparişi verdim ama henüz gelmedi kalitesi nasıl bilmiyorum haftasonu da alırım bi kaç tane doğumdan sonrada kankilerimiz olacaklar bir süre. Taytlarım oluyor ama pantalonları artık zorlayamicam bide triko elbiselerle gömleklerke kendimi çeviriyorum

Mide yanmasına en iyi ballı ılık süt geliyor canım. Bir dene istersen

Dolaptaki Soğuk süt ile geçiriyorum .. yudum yudum içiyorum bir anda değil.. bir de laktozsuz tercih ediyorum.. hemen yumuşatıyor ve mideyi rahatlatıyor :)

evet evet trikolar da çok kurtarıcı dolabı elden geçireyim bende bi, hiç giyemeyeceğim şeyler var bari şimdilik baza altı yapayım yer kaplamasın. Uzun bi süre bol donlar ve taytlar yer alacak gibi duruyor

mide yanmasına bende rennie içecektim doktora sordum gaviscon şurup verdi. iyi ki sormuşum. başka hiçbir şey geçirmiyor mide yanması berbat bir şey yaa. bence doktoruna söyle ve hemen gaviscon al çekilecek çile değil

Benim perşembe günü var 11+6 olucam keşke söylese cinsiyeti 6. Haftadan beri hiç gitmedim doktota rüya göre göre bir hal oldum cinsiyeti için

Benim perşembe günü var 11+6 olucam keşke söylese cinsiyeti 6. Haftadan beri hiç gitmedim doktota rüya göre göre bir hal oldum cinsiyeti için
Bu ara bende çok görüyorum ilk bebekte bu kadar merak etmemiştim erkek kız farketmez diyordum 2.lerde farklıymış bi yanım aynı cinsiyet olsun istiyor diğer yanım farklı olsun diyor sizinde 3.sanırım dimi

Detaylı ultrason damı devlet temi baktrcaksiniz orda herşey çıkıyormu gerçekten
Yok canım özele gidiyorum ben ama gittiğim doktorda bakmıyor ona, onun için ayrı bi doktora gidicem detaylı için yani, ama ense kalınlığına falan bakıyor doktorum

yaaa hiç güleceğim yoktu, makasla kesik attım deyince sinirlerim bozuldu :) benim de ayaklarım yanıyor, ayakkabılarımı soyup çıplak ayakla koşasım geliyor :)

Benim de 12+3 ile cumartesi kontrolüm var ve ikili tarama

Sadece lastikli pantolonlar giymeye başladım diğerleri otururken rahatsız ediyor

Artık sizi rahat ettirecek hamile iç çamaşırları alabilirsiniz. Ben rahat etmek için geçtiğimiz haftalarda almıştım. Göğüsler de büyüyor bu arada. Benim ilk hamileliğimde sütyen numaram değişmişti ve karnım cabuk belli oldu. Hatta ileri aylarda ikiz zanneden bile olmuştu. Karnın iç yapısına bağlı olarak bazı kadınların karnı hemen büyürken bazılarının 6. 7. ayda bile cok belli olmuyor.

Canım bna iki Şubat sıra vermişler o yüzden merak ettim ama ben o Zaman 18 haftalık oluyorum erkenmi olyo o zaman ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…