- 10 Kasım 2022
- 513
- 805
- 33
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #6.041
Erken değil canım 18-23 arası normal zaman dilimi diye geçiyor. Genel geçer 18-23 arası. Yani sağlıklı sonuç çıkar merak etmeCanım bna iki Şubat sıra vermişler o yüzden merak ettim ama ben o Zaman 18 haftalık oluyorum erkenmi olyo o zaman ya
İnşallah canım o zaman cinsiyet de beli olck ama 2 Şubat nasl gelck hiç bilmiyorum 17 ocakta Dr kontrolum var üçlü tarama testi içinErken değil canım 18-23 arası normal zaman dilimi diye geçiyor. Genel geçer 18-23 arası. Yani sağlıklı sonuç çıkar merak etmeKızımda 19-23 diye yazmıştı benim doktorum net hatırlıyorum.
ay benim hemen büyüyor, iç karnım yok sanırıımArtık sizi rahat ettirecek hamile iç çamaşırları alabilirsiniz. Ben rahat etmek için geçtiğimiz haftalarda almıştım. Göğüsler de büyüyor bu arada. Benim ilk hamileliğimde sütyen numaram değişmişti ve karnım cabuk belli oldu. Hatta ileri aylarda ikiz zanneden bile olmuştu.Karnın iç yapısına bağlı olarak bazı kadınların karnı hemen büyürken bazılarının 6. 7. ayda bile cok belli olmuyor.
bende sadece lastikli şeyler, kot pantolon falan hayal olduSadece lastikli pantolonlar giymeye başladım diğerleri otururken rahatsız ediyor
o bende gece oluyor ya böyle sıcaklıyor gibi, rahatsız ayak sendromu yaşıyorum örtsem sıcaklıyorum açsam üşüyorumyaaa hiç güleceğim yoktu, makasla kesik attım deyince sinirlerim bozuldu :) benim de ayaklarım yanıyor, ayakkabılarımı soyup çıplak ayakla koşasım geliyor :)
Evet benimde 3. İkisi kız olunca çok merak ediyor insan takmış durumdayım ne olacak diyeBu ara bende çok görüyorum ilk bebekte bu kadar merak etmemiştim erkek kız farketmez diyordum 2.lerde farklıymış bi yanım aynı cinsiyet olsun istiyor diğer yanım farklı olsun diyor sizinde 3.sanırım dimi
Ben bu gün gittim 12+5 idim doktor göremedi cinsiyetiniBu hafta doktor randevusu olan varmı kızlar cuma günü hayırlısıyla bebişi görmeye gidiyoruz 12+4 oluyoruz cinsiyetide öğrenirim diye tahmin ediyorum oğlumuda aynı zamanda öğrenmiştik7. Haftadan beri hiç kontrol yoktu meraklardayım
Ben sıkıntı yaşamadım bir de yarım çay bardağı kadar içiyorum laktozsuz dokunmuyor özellikleSoğuk süt kabız yapar derler ama dokunmuyorsa sıkıntı yok tabi
Canım o kadar da takma bence. üzüntü daha büyük zarar. Şöyle düşün sanki eskiler bu takviyeleri mi aliyordu yediğine ictigine dikkat mi ediyordu. Sadece doğumda hastaneye giden var hatta evde doğuran. İnan ben iki gündür çok hastayım ne takviyeleri alacak halim kaldı ne bişi. Serum vs taktılar. Önce bende taktım sonra kadın doğumcu bebeği kontrol etti çünkü bende takıyordum bu durumu. İnan benim hastalığım bebişin umrunda bile degildiKızlar ya ben sizlerle birşey paylaşmak istiyorum bilmiyorum belki benim gibi vardır yada ben böyle abartiyom kızlarr ben bazen hata sıklıkla korkuyorum uzun süre kontrol gitmiyince bir hafta dolunca özelikle çok korkuyorum üzülüyorum acaba bişey oldumu bazen magnezyum ve demir ilacı içmiyorum midem almyo artık yemekte öyle düzenli yiyemiyorum yesem de çıkarıyorum bu durumlarda suçluluk ve korku çok olyo
Haftasonu vitaminli şeyler yapabilirsin canim. Hepimiz öyleyiz inan hele çalışanlar. bir de hala bulantisi olanlar var bende öyleydim. Her şeyi pişirip yiyemiyorum malesefKızlar , çalıştığım için eve geldiğimde yemek yapmaya hiç enerjim olmuyor ve geçiştirmeli yemekler yapıyorum . Yemek konusunda yardım edecek kimse olmadığı için maalesef yüksek vitaminli yemekler yiyemiyorum. Bu durumda da hem vicdan yapıyorum hem kendime kızıyorum ama enerjim yok
Sizin beslenmeniz nasıl , her gün neler yiyorsunuz belki bana da fikir olur
Yaa sonuna güldümCanım o kadar da takma bence. üzüntü daha büyük zarar. Şöyle düşün sanki eskiler bu takviyeleri mi aliyordu yediğine ictigine dikkat mi ediyordu. Sadece doğumda hastaneye giden var hatta evde doğuran. İnan ben iki gündür çok hastayım ne takviyeleri alacak halim kaldı ne bişi. Serum vs taktılar. Önce bende taktım sonra kadın doğumcu bebeği kontrol etti çünkü bende takıyordum bu durumu. İnan benim hastalığım bebişin umrunda bile degildi
Doktor risk görürse öneriyor bana önermedi ama ben ileri yaş durumundan taramalara guvenemedim o yüzden kendi istegimle doktorumun anlaşmalı bir laba 8500 liraya yaptırdım normalde bunun iki katı gibiydi fiyatı disaridan yaptıranlara. yeni yıl gelmeden yaptırdik bir de zam gelmeden. Ben 11+4 te yaptırdım. 9. Haftadan itibaren yapıyoruz dediler.Merhaba kızlar.
2 li tarama testini kaçıncı haftada yaptırdınız? Fetal dna testini doktor mu öneriyor yoksa biz kendimiz yaptırabiliyor muyuz? Yaptıran varsa fiyatlar nasıl öğrenebilir miyim
Hiç takma inan. Ben o kadar öksürdüm ki bebek uyku uyumamistir dedim neyse dün gittik bebek ohhh uykusunda. Kalbini dinledik ölcüm yapıldı keyfi yerinde paşaminYaa sonuna güldümhaklısın aslında ama ne bilm bu ocak bna zor geçer diğer kaybim Ocak bitince olmuştu belki onun etkisi
Gebelikte kullanılabilir değil mi doktora sormuştum gerçi kullanabilirsin dedi ama bazı sayfalarda da entresan bilgiler var gebelikte magnezyum kullanılmaz vs .diye kafam karıştıGlisinat ve sitrat formu olanları tercih etmelisin canım.
migren ve bas agrisi icin magnezyumun bu formlari etkilidir.
Hadi ya pozisyonumu uygun değildi acabaBen bu gün gittim 12+5 idim doktor göremedi cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?